Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
E ljudi da li ko zna sta je problem instaliro FM sve uradio ,pokrenem igricu i pokrene se ona i onda me odjednom izbaci pise nesto kao error protection copy failed (ovako nesto slicno ) da li ko zna sta je problem ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
i ja igram FM 07 tenutno sezona 2011-2012 vodim Romu ,vodio sam i Atletico Madrid , i Milan ,imal kakvih patcheva za FM 07raul-zakon je napisao/la:Ne igram ovog novog managera jer mi je previše nerealan.
Igram 2007. i trenutno privodim kraju prvu sezonu sa Energie Cottbusom,
Budget je ograničen, evo mojih XI
GK: Gerhard Tremmel
DR: Eduardo Ratinho(loan)
DL: Daniel Ziebig
DC: Igor Mitreski
DC: Ibrahima Sonko
DM: Timo Rost
MR: Menseguez(loan)
ML: Peter Halmosi
AMC: Zvjezdan Misimović
FC: Danijel Ljuboja(loan)
FC: Maciej Zurawski(loan)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- raul-zakon
- Kontakt:
Ne znam za te patcheve, tražio sam ih i ja jedno vrijeme, ali bez uspjeha, tako da sam odustao.meho-medo je napisao/la:i ja igram FM 07 tenutno sezona 2011-2012 vodim Romu ,vodio sam i Atletico Madrid , i Milan ,imal kakvih patcheva za FM 07raul-zakon je napisao/la:Ne igram ovog novog managera jer mi je previše nerealan.
A igram ovog menadžera odavno, nekako mi je puno realniji odo ovog novog, gdje u prvoj sezoni sa ŽELJOM igraš 1/4 finale Europa Lige.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Molim za pomoc, ne mogu nikako staviti patch nase lige, uradim sve kako je neko ovdje naveo, kada skinem, kopiram to u editor data i kada otvorim new game, ne mogu da kliknem na ovo "chose another file" ili kako se vec zove, radim li nesta pogresno? Inace mogu normalno igrati igricu?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ja ne mogu da igram izbaci mi uvjek crash dump na prvoj prijateljskoj utakmici, dzaba sto idem new game. 

jesil sta brko sa nekim cheatom za pare il to.MakeTZ je napisao/la:Ja ne mogu da igram izbaci mi uvjek crash dump na prvoj prijateljskoj utakmici, dzaba sto idem new game.
Nisam, dobio sam sad original, boli me **** sad rahat igrat, ima greska na fm bosnia patchu Husejnovic u Slobodi, onaj zadnji update 12.2.2 

- pintol_TM87
- Kontakt:
bit će da nema jos uvijek...Damir_BvB je napisao/la:Imal tog patcha 12.2.2 za free download ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Imal neko link za editor?
EDIT:nasao tako da sad ne treba...
EDIT:nasao tako da sad ne treba...
vjerovatno nece ni bit posto jedan original moze igrat milion ljudi ako je steam na offline, a preko steama skines fm i zadnje update.pintol_TM87 je napisao/la:bit će da nema jos uvijek...Damir_BvB je napisao/la:Imal tog patcha 12.2.2 za free download ?
Odigrao sam prvu utakmicu sa reprezentacijom BiH protiv Izraela (prijateljska utakmica)
Pobjedio sam 1:2 na njihov Bloomfield Stadium
Golovi: Dzeko 78', Spahic 82' - Dekel Keinan 87'
[youtube][/youtube]

Pobjedio sam 1:2 na njihov Bloomfield Stadium

[youtube][/youtube]

- pintol_TM87
- Kontakt:
Eh evo pokusaj "objasnjenja" kako da napravite editor da vam radi..vjerujte da se mora biti haker za ovo 
a eto ja ni sam ne znam kako sam uspjeo...
Evo vam link za editor koji će te raspakovat:
http://www.mediafire.com/?6wa8ciexbhci108" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon sto ste ga raspakovali obrisete fajl "special folders-xml"
onda kopirate folder u kojem vam se sve raspakovalo i zatim odete tamo odakle pokrecete igru "kod mene D/PROGRAM FILES/ITDITDI...." i ako nemate napravite folder tools i tu zalijepite ovaj folder sto ste prethodno raspakovali
Nakon toga ponovo odete paste ali sada ovaj folder lijepite "sve ovo prethodno samo ne u tools nego u taj folder prije"
znači D/PROGRAM FILES/SPORTS INTERAKTIV/FM 12 i otvorite taj folder i tu zalijepite i odatle pokrenite editor...
Ukoliko vam se pojavi eror tipa da nesto nije u redu sa jezikom "language" onda uradite sljedece:
-otvorite owner/appdata/roaming/sportsinteraktiv/editor2012/ i onda obrisete ovaj folder cache (podrazumijeva vam se da su vam skriveni folderi "otkriveni" )
nakon sto ste obrisali ovaj folder cache probajte opet pokrenuti...ako ne mogne pisite ovdje gdje problem...
Nadam se da sam pomogao...
A evo sada jednog mog proizvoda..
Radi se o 14 liga koja je sastavljena os svih ekipa svijeta iduci od najboljih ka najlosijim po koeficientima u igri...
Zeljo, Sarajevo, borac i siroki se nalaze u trinaestoj ligi (preko stele
)
dok su u četrnaestoj ligi : Sloboda, Čelik, olimpik, zrinjski, velez...ne znam da li sam neku ekipu zaboravio
Imate 3-4 kupa (Liga kup, Fejs kup, Google kup i Super kup)
Princip ispadanja je da 4 ispadaju a 4 ulaze od prve pa do zadnje (14 lige)...
Sve sto trebate da uradite da bi pokrenuli ovu igru jeste:
-skinete ovaj fajl http://www.mediafire.com/?6huv6yayla6xik9" onclick="window.open(this.href);return false;
-zalijepite ga ovdje:
C:\Users\Owner\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012/editor data...
-nakon sto pokrenete igru idete new game i samo dole strigirate opciju change i odaberete ovu ligu i to je to...
Sretno i ako neko ima primjedbi na ligu nek ovdje pise...
Uzivajte..
p.s. ja sa zeljom krenuo iz trinaeste lige pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati

a eto ja ni sam ne znam kako sam uspjeo...
Evo vam link za editor koji će te raspakovat:
http://www.mediafire.com/?6wa8ciexbhci108" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon sto ste ga raspakovali obrisete fajl "special folders-xml"
onda kopirate folder u kojem vam se sve raspakovalo i zatim odete tamo odakle pokrecete igru "kod mene D/PROGRAM FILES/ITDITDI...." i ako nemate napravite folder tools i tu zalijepite ovaj folder sto ste prethodno raspakovali
Nakon toga ponovo odete paste ali sada ovaj folder lijepite "sve ovo prethodno samo ne u tools nego u taj folder prije"
znači D/PROGRAM FILES/SPORTS INTERAKTIV/FM 12 i otvorite taj folder i tu zalijepite i odatle pokrenite editor...
Ukoliko vam se pojavi eror tipa da nesto nije u redu sa jezikom "language" onda uradite sljedece:
-otvorite owner/appdata/roaming/sportsinteraktiv/editor2012/ i onda obrisete ovaj folder cache (podrazumijeva vam se da su vam skriveni folderi "otkriveni" )
nakon sto ste obrisali ovaj folder cache probajte opet pokrenuti...ako ne mogne pisite ovdje gdje problem...
Nadam se da sam pomogao...
A evo sada jednog mog proizvoda..
Radi se o 14 liga koja je sastavljena os svih ekipa svijeta iduci od najboljih ka najlosijim po koeficientima u igri...
Zeljo, Sarajevo, borac i siroki se nalaze u trinaestoj ligi (preko stele

dok su u četrnaestoj ligi : Sloboda, Čelik, olimpik, zrinjski, velez...ne znam da li sam neku ekipu zaboravio

Imate 3-4 kupa (Liga kup, Fejs kup, Google kup i Super kup)
Princip ispadanja je da 4 ispadaju a 4 ulaze od prve pa do zadnje (14 lige)...
Sve sto trebate da uradite da bi pokrenuli ovu igru jeste:
-skinete ovaj fajl http://www.mediafire.com/?6huv6yayla6xik9" onclick="window.open(this.href);return false;
-zalijepite ga ovdje:
C:\Users\Owner\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012/editor data...
-nakon sto pokrenete igru idete new game i samo dole strigirate opciju change i odaberete ovu ligu i to je to...
Sretno i ako neko ima primjedbi na ligu nek ovdje pise...
Uzivajte..
p.s. ja sa zeljom krenuo iz trinaeste lige pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati

Moze neki patch sa bih ligom ?
Hvala unaprijed
.

Hvala unaprijed

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
jel mi može neko reći, da li mogu ubacitii naknadno još jednu ligu, da mi bude playable, kad sam krenuo igrati, stavim samo EPL i La ligu.
Imaš u opcijama, ustvari klikneš na FM ( mislim ) i gore imaš add ligue for playing ( mislim tako nešto piše )Belmin6 je napisao/la:jel mi može neko reći, da li mogu ubacitii naknadno još jednu ligu, da mi bude playable, kad sam krenuo igrati, stavim samo EPL i La ligu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
moze li link za neki patch na pp...hvala 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ukucaj na google: fm balkan..odi na njihovu stranicu,registruj se..i iams tamo sve moguce...od ex-yu patcha,bih lige,face pack-a,grafički dodataka itd...pogledajultrasstyle_tz je napisao/la:moze li link za neki patch na pp...hvala

Eh napokon sam Velež doveo u red. Tri-četiri pametna poteza i uzeo sam Kup i završio drugi u ligi.
U trećem pretkolu za Euro ligu igram protiv APOELA.
Prva sezona, četiri dovedena igrača :
-Semir Kerla
-Alen Škoro
-Moussa Dialiba
-neki mladi stoper ne sjećam se imena, doveden na posudbu, ugl. prejak.
I evo sada nakon završene sezone zbog povrede Škore koja će trajati preko 4 mjeseca morao sam kao slobodnog' igrača potpisati Stajića.
U trećem pretkolu za Euro ligu igram protiv APOELA.
Prva sezona, četiri dovedena igrača :
-Semir Kerla
-Alen Škoro
-Moussa Dialiba
-neki mladi stoper ne sjećam se imena, doveden na posudbu, ugl. prejak.
I evo sada nakon završene sezone zbog povrede Škore koja će trajati preko 4 mjeseca morao sam kao slobodnog' igrača potpisati Stajića.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- fanatic1991
- Kontakt:
Ja bgm nisam u prvoj se lijepo proveo u evropiraul-zakon je napisao/la:Ne znam za te patcheve, tražio sam ih i ja jedno vrijeme, ali bez uspjeha, tako da sam odustao.meho-medo je napisao/la:i ja igram FM 07 tenutno sezona 2011-2012 vodim Romu ,vodio sam i Atletico Madrid , i Milan ,imal kakvih patcheva za FM 07raul-zakon je napisao/la:Ne igram ovog novog managera jer mi je previše nerealan.
A igram ovog menadžera odavno, nekako mi je puno realniji odo ovog novog, gdje u prvoj sezoni sa ŽELJOM igraš 1/4 finale Europa Lige.![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.