Ljudi da samo znate kako je njima dijasporcima bilo tesko za vrijeme rata, a posebno u periodu obnove od 95-99. god.
Pa to je strahoda Bozja, stvarno, otisli su u stranu zemlju. Nisu znali jezik, jedva se zaposlili, jedva skupili nekih 20.000 za neko skromno auto, jedva skupili da kupe neku malu kucicu ili stancic od 90 m2 ...
Ma mars u tri picke materine, mamu vam ****. Sjetite se Bosne samo kad imate i vi koristi. Cast izuzecima, al mars ba svi. Svima tesko, sve neke patriote . U jbm ti sunce zarko. Trebali su im pojedinacno kucama otic, pa sa svakim clanom porodice uslikat se , dat autogram, il neki paket pomoci.
Jos ovaj debil sto im psuje mater na kraju video klipa, pa svaka iole normalna TV stanica NE SMIJE dopustit takav amaterizam ili urednika, ili voditelja. E pa i ja njemu mater nakacim na onu stvar !
Hocetel paket humanitarne pomoci da vam posaljemo, ha dijasporci ????
Sto niste pokazali "humanost" 92. ? Pa fino uzeli ono malo oruzja sto je bilo i na liniju otisli... Nego brze bolje, Hrvatska, Austrija, Njemacka, Holandija, pa eto i na kraju Amerika i vi patriote
Ne mozes ba volit Bosnu nikad ko mi, glumite ba neku gospodu :S Fuj !
Joj jesam osjetljiv na ove stvari u pm, jos me pogadja najvise to sto sam dijete sehida i patim se u ovoj nasoj BiH, mal te ne, prosim da skupim koju marku da odem pogledat Repku, a ovi lovatori nesto kenjaju sto im igraci nisu dosli na noge. Ma mars bijedo !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...