Postao/la vladedivac » 15 nov 2011, 09:34
Nije da je neka bogzna bitna vijest, ali evo da napisem da je Igokea sinoc u prijateljskoj utakmici odigranoj u Laktasima pobijedila Crvenu Zvezdu Beograd, rezultatom 94:73 (26:19, 24:21, 16:17, 28:16).
Igraci CZB su pretpostavljam "navratili" u Laktase putujuci iz Domzala, a koliko im je bilo stalo do ove utakmice pokazuje i rezultat. Nisam isao na utakmicu, ali ljudi koji su bili tamo kazu da je to bilo otaljavanje posla. Sta li je Pesic dobio iz ove utakmice, samo on zna. S druge strane, drago mi je da je moj buraz Bajic upisao recku sa imenom Svetislava Pesica, kakva god utakmica i situacija bila. Jos da kazem, da me je iznenadilo sto je dvorana bila vrlo dobro popunjena, sto potvrdjuje da CZ(B) ima puno pristalica u ovom kraju. Mnogi klinci su jedva cekali utakmicu da vide Morisona, ali nazalost morace cekati neku drugu priliku.
KK Igokea: Adamović 4, Miletić, Dozet 17, Đurica 14, Komatina 6, Tresač 4, Šulović 13, Aleksić 12, Bocka 5, Brkić 5, Joksimović 14.
Trener: Dragan Bajić
KK Crvena Zvezda Beograd: Čović 4, Cvetković 6, Marković 5, Lazić 3 Nedović 15, Lešić 13, Subotić 4, Nikolić 10, Milutinović 3, Popović 8.
Trener: Svetislav Pešić