ne, ali da imamo snimku utakmice poput one kontra brotnja imali bi i dokaz koliko je vasa pobjeda zasluženabadblueboylivno je napisao/la:Je li ti u savezu radiš, pošto dobijaš snimke utakmica?

ne, ali da imamo snimku utakmice poput one kontra brotnja imali bi i dokaz koliko je vasa pobjeda zasluženabadblueboylivno je napisao/la:Je li ti u savezu radiš, pošto dobijaš snimke utakmica?
hnkvisici je napisao/la:Evo da se pozdravim sa ekipom na forumu, bilo je lijepo pisati se s vama... Ujutro putujem u Hrvatsku, radne obveze, nema me do jeseni, tako da svo "medijsko" praćenje Višića ovime prestaje, tako i moja aktivnost na forumu. Znači nema više sažetaka utakmica, vjerojatno ni izvještaja... pišemo se dogodine. Malo sam i popio, ovo je jako emotivan oproštaj.![]()
P.S. Možda preko mobitela nastavim pratiti zbivanja.
Snimana je utakmica, samo sto sam ja nekih 150 km od Visica trenutno. I smijesne su mi ove teorije zavjere, **** se mene i za Troglav i za vas, al prelazite neke granice realnog. I napisao si 5-6 neistina u isto toliko recenica. Otisao sam pred utakmicu sa Posusjem, prvi upis poslije toga je nakon utakmice sa Turbinom. Ove sezone imamo sazetke 9 od 13 domacih utakmica.Grdan je napisao/la:hnkvisici je napisao/la:Evo da se pozdravim sa ekipom na forumu, bilo je lijepo pisati se s vama... Ujutro putujem u Hrvatsku, radne obveze, nema me do jeseni, tako da svo "medijsko" praćenje Višića ovime prestaje, tako i moja aktivnost na forumu. Znači nema više sažetaka utakmica, vjerojatno ni izvještaja... pišemo se dogodine. Malo sam i popio, ovo je jako emotivan oproštaj.![]()
P.S. Možda preko mobitela nastavim pratiti zbivanja.
Čudno da napušta forum baš u vrijeme utakmice Višići-Troglav,a cijelu sezonu nam priča da oni u Višićima ispraćaju prvake s porazima i da se nakon te iste utakmice vrati na forum i čestita Troglavu.I još kaže da je sve bilo pošteno bez snimka utakmice a ostalih 13 domaćih snimao
.
Money runs the worldGZman44 je napisao/la:Šta je to POSUŠJE truba ?Kol'ko znam igrali su u PL.
" onclick="window.open(this.href);return false;Hans je napisao/la:Pa velis da imamo svaki video, pa daj mi taj od spomenute utakmice.
Btw. hnkvisici je snimao Brotnjo, a posto je otisao covjek, nije imao tko snimat100 puta smo mi (livnjaci) ovo rekli: cim Troglav pobijedi u gostima, odmah je ta utakmica namjestena.
Taman sam za tebe mislio da si normalan covjek, mozda i jesi, ali ne znam sto vam je svima Troglav trn u oku, pogotovo tebi, jer tvoja Sloga nije bila ni blizu prvom mjestu, iako ste se u pocetku borili za isto.
Ma kakvi, niste se borili...necu da raspravljam o tome, kad znam da jeste. Troglav je na pocetku sezone imao samo jedno osiguranje kao sponzora. Svaka cast za video, al mislim da sazeci nista ne mogu pokazati.slogauskoplje je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Hans je napisao/la:Pa velis da imamo svaki video, pa daj mi taj od spomenute utakmice.
Btw. hnkvisici je snimao Brotnjo, a posto je otisao covjek, nije imao tko snimat100 puta smo mi (livnjaci) ovo rekli: cim Troglav pobijedi u gostima, odmah je ta utakmica namjestena.
Taman sam za tebe mislio da si normalan covjek, mozda i jesi, ali ne znam sto vam je svima Troglav trn u oku, pogotovo tebi, jer tvoja Sloga nije bila ni blizu prvom mjestu, iako ste se u pocetku borili za isto.
Mene živcira nepravda, jako sam osjetljiv na to općenito u životu, ali i u sportu. Nebitno da li je u pitanju Sloga, Brotnjo, Troglav, ili neko deseti. Ja kada vidim sve šta se radilo Slogi sve ove godine, ne mogu tek tako prijeći preko ovakvih stvari. I nemojmo se moli vas praviti ludi! Tko god prati ovu ligu više od dvije sezone zna šta se ovdje radi, a vi da ste jedini čisti - niste! Imate vi dosta "putra na glavi".
Apsolutno je neistina da je se Sloga borila za prvo mjesto jer su je prije početka sezone napustili svi koji su davali pare. Nije meni Troglav trn u oku, mene godinama bodu nepravde i razno-razne malverzacije u našoj ligi.
Sloga se, već sam rekao, bori za preživljavanje. Niti smo imali para, niti igrača za Prvu ligu. To što nas je slučajno krenulo prvih par kola, ništa ne potvrđuje.Hans je napisao/la: Ma kakvi, niste se borili...necu da raspravljam o tome, kad znam da jeste. Troglav je na pocetku sezone imao samo jedno osiguranje kao sponzora. Svaka cast za video, al mislim da sazeci nista ne mogu pokazati.
Ljudi, vi govorite da je u Visicima namjesteno...pa zasto je onda bilo napeto do samog kraja? Zasto su Visici izborili penal 15-ak min prije kraja? Zasto je bilo 1:1? Pa da je namjesteno, bilo bi 1:0, 2:0 i zdravo! Brotnjaci, podbacili ste na zadnja 2 gostovanja, Troglavu ste otvorili put ka 1. mjestu. Sportski je da se bori do kraja, Troglav bez imalo pritiska ulazi u posljednje 2 utakmice...A sjetimo se sta ste govorili prije utakmice Visici : Brotnjo, a sta poslije!
Znači kad se prednost poveća iznad 3 boda ne trebaju ti bodovi protiv Sloge,a trebaju od Kupresa da steknete 2 boda prednostiHans je napisao/la:@sloga: pa ko je po tebi bio potplacen? suci ili Visici hahahhahaha ili oboje?
Ajde dobro, ljudi ispricavamo se, svaku smo utakmicu krali, igracima smo oduzimali od kruha da bi platili protivnike! nismo im isplatili 3 place, a evo sad ce i 4, ali nema veze, bitno je da smo mi 1, i da smo bolji od strasnog Brotnja koji je ove godine igrao ligu prvaka! Ali dobro, to je pirova pobjeda, s obzirom da smo placali sviju i svakoga. Sta nas briga za igrace i njihove place, nek oni odu, igrat cemo s juniorima i kadetima. Nadamo se da necemo tako skoro igrati sa strasnim Brotnjom, iz jos strasnijeg Citluka, jer, kad bi ponovo igrali, nabili bi nas ko kantu. Huh, moji livnjaci, sreca pa su Visici onaj dan bili raspolozeni za pare, inace ne bi tako lako dobili, a-a! Uskopljaci nisu bili tako raspolozeni, pa smo morali potezati pistolje u savezu da bi izvukli ta jadna tri boda, koja nam, nisu ni trebala jer sad strasnom Brotnju bjezimo 5 bodova! Kako smo glupi, to je cudo jedno, a jos smo gluplji sto smo vratili igrace koji su igrali vani, i koji su najkvalitetniji u ovoj ligi. SRAMOTA!
Lijepo sam ti se ispricao.slogauskoplje je napisao/la:Totalno ste neobjektivni, pa stoga daljnja rasprava ne vodi ničemu... Meni samo nije jasno kako nitko od vas ovdje ne želi ili ne zna normalno diskutirati kada netko spomene vaš klub u nešto negativnijem kontekstu.
O tome i govorim. To nije normalna koverzacija.Hans je napisao/la:Lijepo sam ti se ispricao.slogauskoplje je napisao/la:Totalno ste neobjektivni, pa stoga daljnja rasprava ne vodi ničemu... Meni samo nije jasno kako nitko od vas ovdje ne želi ili ne zna normalno diskutirati kada netko spomene vaš klub u nešto negativnijem kontekstu.
Pa sta hoces?slogauskoplje je napisao/la:O tome i govorim. To nije normalna koverzacija.Hans je napisao/la:Lijepo sam ti se ispricao.slogauskoplje je napisao/la:Totalno ste neobjektivni, pa stoga daljnja rasprava ne vodi ničemu... Meni samo nije jasno kako nitko od vas ovdje ne želi ili ne zna normalno diskutirati kada netko spomene vaš klub u nešto negativnijem kontekstu.
slogauskoplje je napisao/la:...daljnja rasprava ne vodi ničemu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.