OTNYS_YNWA je napisao/la:Počivaj u miru Nisvete.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
RIP Nisvet Dzanko
Mogli ste ostati i bez mene umalo da me auto na juznoj magistrali nije pokupilo..et imate na klixu sve..za dlaku da odem na onaj svijet..jaran me povuce za ruku ,da nije ode hary
bem ti pesah..

Mogli ste ostati i bez mene umalo da me auto na juznoj magistrali nije pokupilo..et imate na klixu sve..za dlaku da odem na onaj svijet..jaran me povuce za ruku ,da nije ode hary

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
odoše točkovi ispred auta
RIP Nisvete
RIP Nisvete

- harebianconero
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Počivaj u miru Nisvete.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Odakle je tvoja-HAR3- je napisao/la:Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti

Jes mi žao Nisveta, bio je to dobar čovjek

Eto i mi ne bi znali da si to ti, jer kriješ od nas svoj identitet, da si nedaj bože nastradaoharry_90 je napisao/la:RIP Nisvet Dzanko![]()
Mogli ste ostati i bez mene umalo da me auto na juznoj magistrali nije pokupilo..et imate na klixu sve..za dlaku da odem na onaj svijet..jaran me povuce za ruku ,da nije ode harybem ti pesah..

Jesi ti ovaj na ogradi što sjedi

Pa šta ovo točkovi na cesti , auto na trotoaru

Svakaki budala, a gledaj kako auto vozi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Odakle je tvoja-HAR3- je napisao/la:Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti![]()
![]()
FORZA JUVE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
A ti Poljski zet-HAR3- je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Odakle je tvoja-HAR3- je napisao/la:Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti![]()
![]()

Nisi se zar zaljubio ??
Pa jesi razmjenio FB,MSN ???
Imal nam gdje Holandeza

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam razmjenio al slabo mi potraga ide za njom na fb
Ne bi je mogao ni prepoznat 

FORZA JUVE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sta znaci except na engleskom,hitno je !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Koliko se ja razumijem znaci osimEmir ZENICA je napisao/la:Sta znaci except na engleskom,hitno je !
FORZA JUVE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
E da je meni naši onu Švabicu-HAR3- je napisao/la:Jesam razmjenio al slabo mi potraga ide za njom na fbNe bi je mogao ni prepoznat

Emir ZENICA je napisao/la:Sta znaci except na engleskom,hitno je !

Šta to neka nudi. jel nemoralna ponuda

- legenda reala
- Kontakt:
E jbg Denga nije ti lahko-HAR3- je napisao/la:Jbg ja se zaljubio u ovu al haj valjda me prodje uskoro

Pa trebo si tražiti FB jbt

Ma jesam al ne mogu je naci :S Eto kucaj ti Ola Wloczuś i vidi.legenda reala je napisao/la:E jbg Denga nije ti lahko-HAR3- je napisao/la:Jbg ja se zaljubio u ovu al haj valjda me prodje uskoro![]()
![]()
Pa trebo si tražiti FB jbt
FORZA JUVE !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ljudi, je li može biti ofsajd kad se lopta izvodi iz out-a?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
jel legendo sta znaci ba ?
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Haj evo sad ću probati da ti pomognem-HAR3- je napisao/la:
Ma jesam al ne mogu je naci :S Eto kucaj ti Ola Wloczuś i vidi.

Ja mislim da nije, al eto dok Štefko dođeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi, je li može biti ofsajd kad se lopta izvodi iz out-a?

Nemam pojma, ja barim Hrvatice, Slovenke, Srpkinje i po koju iz BIH(ako ih ima)Emir ZENICA je napisao/la:jel legendo sta znaci ba ?

Ja sam onaj najljepsi valjda ces me moci prepoznatilegenda reala je napisao/la: Eto i mi ne bi znali da si to ti, jer kriješ od nas svoj identitet, da si nedaj bože nastradao![]()
Jesi ti ovaj na ogradi što sjedi![]()
Pa šta ovo točkovi na cesti , auto na trotoaru![]()
![]()
Svakaki budala, a gledaj kako auto vozi![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
samo ova denga http://www.facebook.com/profile.php?id=100002479664718" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.