Pozz ekipi na chatu ekstra iz Zg-a
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
pozz jestel živi???evo danas sad kišaaaaa osvježi nas malo !
Nije talegenda reala je napisao/la:samo ova denga http://www.facebook.com/profile.php?id=100002479664718" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA JUVE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nebitan siharry_90 je napisao/la: Ja sam onaj najljepsi valjda ces me moci prepoznati
E jbg Denga meni samo nju izbaci ništa više-HAR3- je napisao/la:Nije talegenda reala je napisao/la:samo ova denga http://www.facebook.com/profile.php?id=100002479664718" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Pozz za Zagreb, kod nas danas kao nešto grijalo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi, je li može biti ofsajd kad se lopta izvodi iz out-a?
Ne moze.
Nebitan sam,a trazis me po juznoj magistrali po slikamalegenda reala je napisao/la:Ma nebitan siharry_90 je napisao/la: Ja sam onaj najljepsi valjda ces me moci prepoznatiko te j...
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kol´ko godina Denga? aj bice ženskih-HAR3- je napisao/la:Nije talegenda reala je napisao/la:samo ova denga http://www.facebook.com/profile.php?id=100002479664718" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ona godinu mladja od mene. Al **** je nebitna je bitnija je ova ovdjeHeller je napisao/la:Kol´ko godina Denga? aj bice ženskih-HAR3- je napisao/la:Nije talegenda reala je napisao/la:samo ova denga http://www.facebook.com/profile.php?id=100002479664718" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
FORZA JUVE !!!
Koja je godinu mlađa ova sa linka il ta tvoja
Nullius in verba
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Daj ba sta znaci except prevodim nesto a ne znam sta znaci
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kažeš kako si mogo nastradati, pa se ja opet brinem za tebe, reko da vidim jesi ti, jesul ti pune gaće i takoharry_90 je napisao/la: Nebitan sam,a trazis me po juznoj magistrali po slikamapacenicka poslaa... ko mi rece da sam nebitan forumska maskotooo
Eeeeeeee raspadate se u svim sportovima Fukare jedne
Heleru/Frutko ja se okupa i obrija i Švabica se odmah javi
Jesul nikovi Sarajlica i bagrcavi trajno banovani ???jel Denga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://translate.google.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Emir ZENICA je napisao/la:Daj ba sta znaci except prevodim nesto a ne znam sta znaci
Sad ce ti Sloboda u Gorazde jos malo,pa mozete spremiti tefericlegenda reala je napisao/la:Pa kažeš kako si mogo nastradati, pa se ja opet brinem za tebe, reko da vidim jesi ti, jesul ti pune gaće i takoharry_90 je napisao/la: Nebitan sam,a trazis me po juznoj magistrali po slikamapacenicka poslaa... ko mi rece da sam nebitan forumska maskotooo
![]()
![]()
Eeeeeeee raspadate se u svim sportovima Fukare jedne![]()
![]()
Ova moja.Heller je napisao/la:Koja je godinu mlađa ova sa linka il ta tvoja
legendo moj jeste banovan trajno, a za taj drugi ne znam
hare kakav je osjecaj biti drugoligas?
FORZA JUVE !!!
puno ljepši nego naivjat za Sarajevo-HAR3- je napisao/la:Ova moja.Heller je napisao/la:Koja je godinu mlađa ova sa linka il ta tvoja
legendo moj jeste banovan trajno, a za taj drugi ne znam![]()
Nullius in verba
Neobican..samo falit ce ti derbiji protiv Celika,Zeljeznicara,Sarajeva al hajd valjda ova situacija pomogne da se klub konsoliduje u pravom smislu te rijeci-HAR3- je napisao/la:
Znam da ce bit veselo u Lukavcuharry_90 je napisao/la:Neobican..samo falit ce ti derbiji protiv Celika,Zeljeznicara,Sarajeva al hajd valjda ova situacija pomogne da se klub konsoliduje u pravom smislu te rijeci-HAR3- je napisao/la:
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Zar stvarno misliš da ste toliko bitni, da vam teferič napravimoharry_90 je napisao/la: Sad ce ti Sloboda u Gorazde jos malo,pa mozete spremiti tefericmi da se raspadnemo u svim sportovima gradica tipa Gorazde nam nece prici nikad blizu...
ejjs brines se za mene dusaa mojaa.. sto te to zanima jesu li pune gace,to gladan ??
Polahko ali sigurno vas stižemo u svim sportovima
Ma brinem, opet nisi ti meni svako, kad dođem u Tuzlu naćeš mi kaku curu, a da si danas pogino, ko bi mi našo
Za ovu zadnju rečenicu bi trebao ići do Banovića, al eto,
I predviđam vam sudbinu Rudara iz Kaknja, svake godine su kandidat za Premier Ligu a nikad ne uđe, tako ćete i vi
Zbog one što se kao i harry usrala trajno-HAR3- je napisao/la: legendo moj jeste banovan trajno, a za taj drugi ne znam![]()
Najteze gostovanjeHeller je napisao/la:Znam da ce bit veselo u Lukavcuharry_90 je napisao/la:Neobican..samo falit ce ti derbiji protiv Celika,Zeljeznicara,Sarajeva al hajd valjda ova situacija pomogne da se klub konsoliduje u pravom smislu te rijeci-HAR3- je napisao/la:
@legenda reala
Nacu ti curu ne brini se sta si vise zapeo
Vidim raspitujes se jesu li mi gace pune,nisam nista lose mislio s tim..joj cojka jes haterljiv jbt
Ko se zadnji smije,najsladje se smije ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.