Pazi, sve stoji. Brotnjo je nikakva ekipa, onako lošoj Slogi gotovo nisu šanse stvorili. Oni i nisu zaslužili ulazak u viši rang. Vi ste mogli i MORALI biti prvi. Ne zbog saveza, sudaca i kupovina utakmica već zbog vaše kvalitete. Već sam rekao da me smeta nepravda, prije svih napravljena mom klubu. Iritira i vaše ignoriranje svake nečasne radnje vezane uz Troglav. Meni nije problem priznati da smo prodali/kupili utakmicu, ili nešto treće. Zašto je vama tako teško priznati da ste uz pomoć ljudi u savezu dobili 6 bodova na sasvim nelegalan način, da vam je jedan sudac sudio na mnogim utakmicama (nisam siguran, ali radi se navodno o 9 utakmica?!), da su P****m i co. "po zadatku" poslani u Višiće na utakmicu sa Brotnjom, da su vam se igači Višića skoro pa sklanjali sa terena u prijateljskoj utakmici sa desetak faulova, da su u Uskoplju sudili suci iz Sarajeva kako bi sve bilo pošteno, dok su istodobno u utakmici gdje se lomilo prvenstvo Višići - Troglav sudio P******, i tako dalje. Ulaskom u viši rang Troglav se nije izvukao iz blata, svi smo mi u istom blatu samo oni malo moćniji stoje po nama i ne daju nam izići iz njega jer tako njima odgovara...Hans je napisao/la:Khm, kolko se sjecam prije par dana si nam cestitao na naslovu, otkud sad ovo? Jos jednom se duboko ispricavam, tvoj klub je pokazao da je najbolji, stoga je u ovoj ligi, kao sto je Troglav bio, i bit ce, nadam se, samo jos 2 tjedna.žslogauskoplje je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:...daljnja rasprava ne vodi ničemu...
Cast mi je bila otvoriti 100 stranicu ove teme, a vjerojatno 97 stranicu u kojoj je bilo samo svadje.
Lijep pozdrav i laku noć!