NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 maj 2012, 00:15

dema je napisao/la: imate li sanse za prvi pick,nesta bi volio da Rocketsi opet budu jaki
ma slabe su nam sanse, 0,5% za prvi pick a 1.81% za prva 3. Tako da cemo vjerovatno opet zavrsiti sa 14-im pickom, ali ima price da bi mogli trade up da uzmemo 7-8 pick, mozda Riversa ili Perry Jonesa
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 02:26

Izmedju CHA,WSH I NO je prvi pick...Usput,Maloofova zena pravi MILF :mrgreen: :mrgreen:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 maj 2012, 02:27

ma ja Rocketsi opet dobili 14-i pick

Suns 13

hahahahahaha koja namjestaljka hahahahahaha hornets dobise prvi pick pa ovo je fakat haahhaahahaha
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 02:28

WOWWWW eto nam Davisa u NO

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 maj 2012, 02:29

namjesteno

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 02:30

Zeljovac_1921 je napisao/la:ma ja Rocketsi opet dobili 14-i pick

Suns 13

hahahahahaha koja namjestaljka hahahahahaha hornets dobise prvi pick pa ovo je fakat haahhaahahaha
Mogu samo reci da ce mali doci u prave ruke....Ne svidja mi se nikako sto dolazi u diviziju mog tima...I pusti se tih teorija zavjere,bez ikakvog pokrica ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 maj 2012, 02:31

priželjkivao sam da neko sa zapada dobije, žao mi je što nisam gledao...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 maj 2012, 02:34

NEZALAGANJE je napisao/la: Mogu samo reci da ce mali doci u prave ruke....Ne svidja mi se nikako sto dolazi u diviziju mog tima...I pusti se tih teorija zavjere,bez ikakvog pokrica ;)
:lol:
Nea sta teorije zavjere, namjesteno je.

Prosle godine James otiso iz Cavsa dobili su prvi pick ove godine Chris Paul otiso iz Hornetsa dobili su prvi pick....

NBA ima previse namjestaljke ne samo u vezi drafta nego u dosta stvari. Otvorite oci...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 02:35

Zeljovac_1921 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Mogu samo reci da ce mali doci u prave ruke....Ne svidja mi se nikako sto dolazi u diviziju mog tima...I pusti se tih teorija zavjere,bez ikakvog pokrica ;)
:lol:
Nea sta teorije zavjere, namjesteno je.

Prosle godine James otiso iz Cavsa dobili su prvi pick ove godine Chris Paul otiso iz Hornetsa dobili su prvi pick....

NBA ima previse namjestaljke ne samo u vezi drafta nego u dosta stvari. Otvorite oci...
Ne pricam nikada bez argumenata i dokaza.Kad budes imao nesto konkretno ili bilo ko,vjerovacu u to...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 maj 2012, 02:38

I da su Netsi dobili prvi pik pricalo bi se da je namjesteno.

Isto da su Hornetsi imali 0.14% sansi, a ne 14%.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 maj 2012, 02:41

1. New Orleans Hornets
2. Charlotte Bobcats
3. Washington Wizards
4. Cleveland Cavaliers
5. Sacramento Kings
(from Bucks)
6. Portland Trail Blazers
(from Nets)
7. Golden State Warriors
8. Toronto Raptors
9. Detroit Pistons
9. Charlotte Bobcats
10. New Orleans Hornets
(from Wolves)
11. Portland Trail Blazers
12. Milwaukee Bucks
13. Phoenix Suns
14. Houston Rockets
15. Philadelphia 76ers
16. Houston Rockets
(from Knicks)
17. Dallas Mavericks
18. Minnesota Timberwolves
(from Jazz)
19. Orlando Magic
20. Denver Nuggets
21. Boston Celtics
22. Boston Celtics
(from Clippers)
23. Atlanta Hawks
24. Cleveland Cavaliers
(from Lakers)
25. Memphis Grizzlies
26. Indiana Pacers
27. Miami Heat
28. Oklahoma City Thunder
29. Chicago Bulls
30. Golden State Warriors
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 maj 2012, 02:42

NEZALAGANJE je napisao/la: Ne pricam nikada bez argumenata i dokaza.Kad budes imao nesto konkretno ili bilo ko,vjerovacu u to...
Na forumu Rocketsa ljudi postavili 5 tema da je namjesteno da ce Hornetsi dobiti prvi pick i gle desi se :lol:
Cijela Amerika bruji da je namjesteno.....

E moj Sternu truhlo stari...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 02:44

NEZALAGANJE je napisao/la: Ne pricam nikada bez argumenata i dokaza.Kad budes imao nesto konkretno ili bilo ko,vjerovacu u to...
Na forumu Rocketsa ljudi postavili 5 tema da je namjesteno da ce Hornetsi dobiti prvi pick i gle desi se :lol:
Cijela Amerika bruji da je namjesteno.....

E moj Sternu truhlo stari...
Pa sta ako su postavili?To je osnovan dokaz? I precesto se ovdje napada Stern...Za one koji ne znaju to je covjek koji je napravio sve ono sto NBA predstavlja danas.... ;)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 maj 2012, 02:53

NEZALAGANJE je napisao/la: Pa sta ako su postavili?To je osnovan dokaz? I precesto se ovdje napada Stern...Za one koji ne znaju to je covjek koji je napravio sve ono sto NBA predstavlja danas.... ;)
Sta je bolan Stern uradio, godinama upropastava ligu, najmrzeniji lik u NBA, unistava sve, samo ga pare interesuju, tako i timove stvara, gdje ce se najvise prodovati i biti medijski propraceni, koliko je tradeova obustavio, koliko je tekmi namjestio itd. to ti nije normalno jarane. Ali ne bitno, misli sta hos.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 02:57

NEZALAGANJE je napisao/la: Pa sta ako su postavili?To je osnovan dokaz? I precesto se ovdje napada Stern...Za one koji ne znaju to je covjek koji je napravio sve ono sto NBA predstavlja danas.... ;)
Sta je bolan Stern uradio, godinama upropastava ligu, najmrzeniji lik u NBA, unistava sve, samo ga pare interesuju, tako i timove stvara, gdje ce se najvise prodovati i biti medijski propraceni, koliko je tradeova obustavio, koliko je tekmi namjestio itd. to ti nije normalno jarane. Ali ne bitno, misli sta hos.
Ti onda ne znas historiju lige,moj jarane kad tako pricas...Trejdove koje je obustavio,obustavio je s razlogom...Namjestanje tekmi?Daj dokaze,pusti mi se mahalske price rekla-kazala....

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 31 maj 2012, 03:09

NEZALAGANJE je napisao/la: Ti onda ne znas historiju lige,moj jarane kad tako pricas...Trejdove koje je obustavio,obustavio je s razlogom...Namjestanje tekmi?Daj dokaze,pusti mi se mahalske price rekla-kazala....
Dobro haj, posebno zadnjih nekoliko godina sve teorije zavjere su njegovo maslo. Tekme neke ti mogu dokazati posebno seriju sa Dallasom 05-e. To se jednostavno zna da je bruku namjestaljki, svi znaju da recimo politicari u BiH kradu ali haj ti to dokazi, ili neke tekme itd. Raja bruji o tome godinama, ali stas ne mos ti nista promjeniti, jedino da se prestane ici na tekme. Ni u jednom Americkom sportu se ne prica o namjestaljka kao u NBA niti se ni jedan commissioner ne stavlja na celo toga svega kao truhlo Stern.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 maj 2012, 03:16

Pa bilo je i za ocekivati da ce Hornetsi dobiti prvi pick. Nije ni Stern budala, ipak je on vlasnik tog kluba - naravno da ce uzeti najboljeg igraca sa drafta, odnosno prvi pick.
Poslao je Paula - jednog od najboljih PG-ova lige - za prosjecne igrace u Clipperse i morao se nekako taj gubitak nadoknaditi i ukoliko jos uzmemo u obzir da zeli prodati tim, onda...
Sa Kamanom, Jackom i ostalim neces privuci potencijalne kupce, dok sa nekom zvijezdom NCAA kosarke ces to uraditi posebno ukoliko se uzme u obzir da je ovo jedan od najacih draftova u posljednjim godinama.

Realno jedini Commissioner koji vrijedi u Americkim sportovima je Roger Goodell.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 maj 2012, 03:23

amerosm je napisao/la:Pa bilo je i za ocekivati da ce Hornetsi dobiti prvi pick. Nije ni Stern budala, ipak je on vlasnik tog kluba - naravno da ce uzeti najboljeg igraca sa drafta, odnosno prvi pick.
Poslao je Paula - jednog od najboljih PG-ova lige - za prosjecne igrace u Clipperse i morao se nekako taj gubitak nadoknaditi i ukoliko jos uzmemo u obzir da zeli prodati tim, onda...
Sa Kamanom, Jackom i ostalim neces privuci potencijalne kupce, dok sa nekom zvijezdom NCAA kosarke ces to uraditi posebno ukoliko se uzme u obzir da je ovo jedan od najacih draftova u posljednjim godinama.

Realno jedini Commissioner koji vrijedi u Americkim sportovima je Roger Goodell.
Stern nije vlasnik tog kluba i vi navijaci Lakersa prestani cmizdriti jer je trejd opravdano blokiran!Ne mozete 2 puta dobiti poklon! ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 maj 2012, 03:27

Nisam imao snage da se odmah javim, ali eto, nesto sto sam ocekivao i pisao na temi Cavsa danas, samo sto sam rekao WAS 2. pick a Bobcatsi 3. pick. Gluposti su to da je namjesteno, pa ako cemo biti realni, top 5 ekipa, ma top 8 ekipa, odnosno bottom 8 u ovom slucaju :lol: , svako da je dobio prvi pick, moglo bi se reci da je namjesteno. Da su Cavsi dobili - post-Brom eru Stern zeli jos jacom, da su Netsi dobili - Stern zeli superjaki tim koji bi popravio East, da su Catsi dobili - Stern zeli konacno da ozivi ovu fransizu i da Davisa u njihove ruke itd. milion primjera je takvih. Znaci Davis ode sigurno u NOH, u Bobcatse ode MKG, u WAS ode T. Robinson 90%, a nama ostaju Drummond, Beal, Barnes, eh nesto sto sam i ocekivao, tako da bilo koga od ova tri da uzmemo, nece mi biti zao. GO CAVS GO!

Edit: Ipak sam i redoslijed dobro predosjetio :lol: .
adriano_leite je napisao/la:Jos 15 sati, uh kako sam nervozan cijelo jutro :? .
Imam osjecaj da NOH dobija 1. pick, zatim 2. pick dobijaju Bobcatsi, 3. pick Wizardsi, 4. pick mi.
GO CAVS GO!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 31 maj 2012, 03:46

NEZALAGANJE je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Pa bilo je i za ocekivati da ce Hornetsi dobiti prvi pick. Nije ni Stern budala, ipak je on vlasnik tog kluba - naravno da ce uzeti najboljeg igraca sa drafta, odnosno prvi pick.

Stern nije vlasnik tog kluba i vi navijaci Lakersa prestani cmizdriti jer je trejd opravdano blokiran!Ne mozete 2 puta dobiti poklon! ;)
Smijesno. GM-u Hornetsa su rekli da ima odrijesene ruke, on sastavi trade a onda se pojavi Stern i kaze stop i to je kao opravdano.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.