Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Željovac
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Željovac » 16 sep 2009, 17:09

"- Haris je dobio poziv, ali mi nismo dobili odgovor. Otišao je da igra za Holandiju i to je njegov izbor. I dalje ćemo računati na njega i slati pozive, ali ni to neće trajati vječno. Izbor je na njemu, a nadamo se da će biti ispravan i da ćemo ga imati na početku kvalifikacija za EP najesen ove godine - govori selektor. "
"I dok je Muslimović u novom razgovoru sa direktorom Pašalićem najavio siguran dolazak, pojavio se problem oko dolaska Medunjanina. Naime, direktor Pašalić otkrio je da je ponovo zvao Medunjanina, te je razgovarao sa njegovom majkom.

“Harisova majka rekla mi je da se njen sin nalazi u Francuskoj i da smo mi vjerovatno zakasnili. Rekao bih da smo ranije razgovarali sa Harisom i da je izrazio želju za nastupom u dresu A selekcije BiH. Ipak, rekao bih da ova reprezentacija nema potrebe i želje nekoga moliti. Želja selektora Sliškovića da proba Medunjanina je jasna i naglašena, ali riječi njegove majke nisu nam ostavile nadu. Pokušat ćemo još jednom”, kaže Pašalić, na čije riječi se nadovezao i selektor Slišković.

“Imamo još dva-tri dana da saznamo da li će Medunjanin putovati ili ne, ali bilo smo obavezni obavijestiti javnost šta se dešava, da sutra kada Harisa možda ne bude na spisku od 20 igrača ne kaže se da nije pozvan. Nama je rečeno da ne možemo razgovarati s njim jer je u Francuskoj. Prije 20 dana trebao je dati podatke Savezu, ali nije, niti se javlja na pozive. Za nas ne postoji nikakav slučaj. Imali smo njegovu garanciju da će se odazvati”, riječi su Sliškovića.

Direktor je pokušao objasniti šta bi mogao biti problem, iako problem u suštini ne postoji.

“BiH ima potpisan sporazum o dvojnom državljanstvu samo sa tri zemlje, među kojima nije Holandija, a Medunjanin ima holandski pasoš, a ne bh. Ipak, i sa holandskim pasošem Medunjanin može igrati prijateljske utakmice, tako da problem praktično i ne postoji. Na njemu je da se opredjeli za koga će igrati. I dalje ga čekamo i želimo u dresu A selekcije, ali njegova je stvar za koga će se odlučiti. Kada bi se odlučio za BiH onda bi se morao odreći holandskog državljanstva, čime bi postao igrač van EU”, kazao je Pašalić."
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2009, 17:10

neznalica je napisao/la:stalno se spominje pjanić u istom kontekstu sa medunjaninom,evo vam razlike ,pjanić se odlučio za BiH sa 18 a medinjanin sa 24,dakle razlika je 6 godina ,da je on prije 6 godina rekao moja država je bih i samo želim igrati za BOSNU I HERCEGOVINU bujrum , međutim kralj kasni 6 godina svojom voljom i svojom željom neka sada uživa :!: :!: :!: :!: :!:
da je dobio taj poziv prije 6 godina garantujem ti da bi ga prihvatio. poziv je dobio 2006. godine, tako da se namece pitanje sta je savez cekao te tri godine ?

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 17:12

Željovac je napisao/la:"- Haris je dobio poziv, ali mi nismo dobili odgovor. Otišao je da igra za Holandiju i to je njegov izbor. I dalje ćemo računati na njega i slati pozive, ali ni to neće trajati vječno. Izbor je na njemu, a nadamo se da će biti ispravan i da ćemo ga imati na početku kvalifikacija za EP najesen ove godine - govori selektor. "
"I dok je Muslimović u novom razgovoru sa direktorom Pašalićem najavio siguran dolazak, pojavio se problem oko dolaska Medunjanina. Naime, direktor Pašalić otkrio je da je ponovo zvao Medunjanina, te je razgovarao sa njegovom majkom.

“Harisova majka rekla mi je da se njen sin nalazi u Francuskoj i da smo mi vjerovatno zakasnili. Rekao bih da smo ranije razgovarali sa Harisom i da je izrazio želju za nastupom u dresu A selekcije BiH. Ipak, rekao bih da ova reprezentacija nema potrebe i želje nekoga moliti. Želja selektora Sliškovića da proba Medunjanina je jasna i naglašena, ali riječi njegove majke nisu nam ostavile nadu. Pokušat ćemo još jednom”, kaže Pašalić, na čije riječi se nadovezao i selektor Slišković.

“Imamo još dva-tri dana da saznamo da li će Medunjanin putovati ili ne, ali bilo smo obavezni obavijestiti javnost šta se dešava, da sutra kada Harisa možda ne bude na spisku od 20 igrača ne kaže se da nije pozvan. Nama je rečeno da ne možemo razgovarati s njim jer je u Francuskoj. Prije 20 dana trebao je dati podatke Savezu, ali nije, niti se javlja na pozive. Za nas ne postoji nikakav slučaj. Imali smo njegovu garanciju da će se odazvati”, riječi su Sliškovića.

Direktor je pokušao objasniti šta bi mogao biti problem, iako problem u suštini ne postoji.

“BiH ima potpisan sporazum o dvojnom državljanstvu samo sa tri zemlje, među kojima nije Holandija, a Medunjanin ima holandski pasoš, a ne bh. Ipak, i sa holandskim pasošem Medunjanin može igrati prijateljske utakmice, tako da problem praktično i ne postoji. Na njemu je da se opredjeli za koga će igrati. I dalje ga čekamo i želimo u dresu A selekcije, ali njegova je stvar za koga će se odlučiti. Kada bi se odlučio za BiH onda bi se morao odreći holandskog državljanstva, čime bi postao igrač van EU”, kazao je Pašalić."
pasoš je u pitanju :o

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 sep 2009, 17:13

Medunjanin je bolji igrac od pola igraca koji sjede na klupi za rezervne igrace u bh reprezentaciji.bolji je i od Muratovica!... Po meni on i Stilic su buducnost ove reprezentacije! Pa samo lud covjek ne zeli igraca tipa Medjunjanina,koji ce vrlo brzo preci u neki od vodecih ekipa u spanskoj ligi!.. Savez ako ima i trunku morala ispravit ce svoju gresku i ovog igraca privoljeti da obuce bh dres! Blazevic ako ima imalo znanja( a ima ga) ovog igrac mora vec za naredno okupljanje pozvati u reprezentaciju!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 17:17

bosnas_ je napisao/la:Medunjanin je bolji igrac od pola igraca koji sjede na klupi za rezervne igrace u bh reprezentaciji.bolji je i od Muratovica!... Po meni on i Stilic su buducnost ove reprezentacije! Pa samo lud covjek ne zeli igraca tipa Medjunjanina,koji ce vrlo brzo preci u neki od vodecih ekipa u spanskoj ligi!.. Savez ako ima i trunku morala ispravit ce svoju gresku i ovog igraca privoljeti da obuce bh dres! Blazevic ako ima imalo znanja( a ima ga) ovog igrac mora vec za naredno okupljanje pozvati u reprezentaciju!
previše optimistično zvučiš što se tiče njegove karijere,vodeće ekipe španske lige su koliko ja znam :barcelona,real,valencia,sevilla,villareal atletico (m) a čisto sumnjam da će on preći u neki od ovih klubova ,daj Bože.....

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 sep 2009, 17:29

Citajuci neke postove o tome kako je spanska liga slaba, kako je slab Medunjanin ( a starter u Valjadolidu ) jos malo pa ce poceti govoriti kako je i bundesliga slaba i da nam netrebaju igraci iz Primere i Bundeslige bez obzira, covijek se zapita da li stvarno vi imalo razmisljate kada pisete postove ili ih pisete da imate sto vise postova ili da se pravite pametni.
Medunjanin sigurno zasluzuje poziv u reprzentaciju BiH, nekazem u prvih 11 ali sigurno zasluzuje da bude medju pozvanim u reprezentaciju, moje misljenje je to da ako igrac igra u prvom timu koji se takmici u Spanskoj ligi onda sigurno valja, nije to premijer liga BiH da moze igrati ko hoce.
Nikada nemoze biti viska igraca pa tako treba postupiti i sa Medunjaninom, pozvati ga i onda Ciro neka odluci dali imamo bolje ili je on bolji od nekiuh drugih.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 sep 2009, 17:34

Ka­kav lu­ksuz, ka­kva ba­ha­tost čel­ni­ka NSBiH. Ha­ris Me­du­nja­nin je je­di­ni bh no­go­me­taš u špan­skoj "Pri­me­ri", dva pu­ta evrop­ski prvak, ali u dre­su Ho­lan­di­je, ni­je ni­ti na ši­rem po­pi­su Mi­ro­sla­va Bla­že­vi­ća. Iako je ro­đen u Sa­ra­je­vu (9. mart 1985. go­di­ne), ma­kar je go­di­na­ma če­kao po­ziv ni­ko iz NSBiH, ni­je po­ka­zao ozbi­ljni­je za­ni­ma­nje za ovog izu­ze­tno kva­li­te­tnog ve­znja­ka, ko­ji ima dva­de­se­tak nas­tu­pa na me­đu­na­ro­dnoj sce­ni. Me­du­nja­nin je obje uta­kmi­ce u špan­skoj li­gi po­čeo u star­tnoj pos­ta­vi. Za "San" Ha­ris go­vo­ri o am­bi­ci­ja­ma, o že­lji da igra za BiH, o Ibra­hi­mo­vi­ću, Re­alu, Va­lja­do­li­du...

Sa zla­tnom me­da­ljom mi­slio na BiH

Ima­te li objaš­nje­nje za­što Vas ni­ko ne zo­ve iz NSBiH?

- Ne­mam. Ja ni­sam u ne­koj "li­je­voj" li­gi, igrao sam u Ho­lan­di­ji, sa­da u Špa­ni­ji, sva­kog lje­ta do­đem na odmor u Sa­ra­je­vo... Ako me že­le, zna­ju ka­ko me mo­gu do­bi­ti ili na­ći. Pa, ne­ću va­ljda ja okre­ta­ti bro­je­ve i mo­li­ti ne­kog te­le­fo­nom da me po­zo­ve.

Ža­lo­sno! Ima­te li bh pa­soš?

- Imam i ho­lan­dski i bo­san­ski. Da­kle, ni tu ne­ma pre­pre­ke. Igrao sam za Ho­lan­di­ju, kao ri­jet­ko ko­ji sa ovih pros­to­ra. Čekao sam go­di­na­ma da se ne­ko sje­ti ko vo­di mla­đe se­le­kci­je, ali ni­kad ni­sam do­če­kao po­ziv. Igra­ti za Ho­lan­di­ju, ko­ja ima naj­bo­lje mla­de igra­če je ve­li­ko pri­zna­nje. I ta­da sam, ka­da sam imao zla­tnu me­da­lju oko vra­ta, kao evrop­ski prvak sa mla­dom re­pre­zen­ta­ci­jom, ma­štao da igram za BiH.
Vaše mišljenje o eventualnom
pozivu Harisu Medunjaninu da
obuće dres Bosne i Hercegovine
možete ostaviti u posebnoj
diskusiji u Reprezentacija caffe-u.

Po­je­din­ci iz NSBiH svo­ju su ne­spo­so­bnost i sklo­nost ka me­še­ta­re­nju ko­ris­ti­li da do Bla­že­vi­ća pro­tu­re pri­ču ka­ko vi ne že­li­te igra­ti za BiH. Ka­ko to ko­men­ti­ra­te?

- Ni­šta od to­ga ni­je is­ti­na. Na­slu­šao sam se pri­ča o me­ni, a da ni­ko ni­je pro­vje­rio. Čuo sam da su iz NSBiH go­vo­ri­li ka­ko se ne jav­ljam na te­le­fo­ne. To ni­je is­ti­na, ko god me zvao, mo­gao je raz­go­va­ra­ti sa­mnom. Kao što mi sa­da pri­ča­mo. Uos­ta­lom, ako je ne­kom sta­lo do igra­ča, ne­će to te­le­fo­nom ri­je­ši­ti. Va­ljda je red da se do­đe, po­sje­ti igra­ča, klub, raz­go­va­ra. Ta­ko to ra­de svi ko­ji ima­ju ozbi­ljne na­mje­re.

Us­pjet će Bo­sna Da Vas Bla­že­vić sa­da po­zo­ve, ka­ko bi ste re­agi­ra­li?

- Ja če­kam po­ziv Mi­ro­sla­va Bla­že­vi­ća, sta­lo mi je da igram za BiH, za re­pre­zen­ta­ci­ju svo­je ze­mlje. Da ne bu­de za­bu­ne, ja ovo ne go­vo­rim za­to što re­pre­zen­ta­ci­ja da­nas igra do­bro. Go­di­na­ma če­kam da me ne­ko na­zo­ve, da se ja­vi. Čak i ka­da ne­ki igra­či ni­su nas­tu­pa­li, ja sam pri­že­ljki­vao po­ziv.Mo­gu­će da sa­da Bla­že­vić ima rje­še­nja u ve­zi, pa ne osje­ća po­tre­bu da me zo­ve.

Ra­hi­mić i Mu­ra­to­vić su ne­za­mje­nji­vi, uvjek su ko­rek­tno odra­di­li po­sao, ali vi ste de­se­tak go­di­na mla­đi, igra­te u je­dnoj od naj­ja­čih li­ga u Evro­pi....

- Ne že­lim ko­men­ta­ri­sa­ti dru­ge. Is­ti­na je da sam igrao u Ho­lan­di­ji, da su me u klu­bo­vi­ma i re­pre­zen­ta­ci­ji tre­ni­ra­li Van Gal i Rud Gu­lit, da sa­da igram u Špa­ni­ji. Mi u sva­kom ko­lu ima­mo ja­ke pro­ti­vni­ke. Eto, sa­da smo iz­gu­bi­li od Va­len­si­je (4:2), gos­tu­je­mo Sa­ra­go­zi, za tri ko­la ide­mo u Ma­drid, po­tom če­kam su­sret sa Bar­se­lo­nom.

U Ho­la­dni­ji ste igra­li vi­še pre­ma na­pa­du, ko­ju po­zi­ci­ju sa­da igra­te?

- Moj tre­ner for­si­ra sis­tem 4 - 2 - 3 -1, igra­mo sa dva za­dnja ve­zna. Ja sam je­dan od te dvo­ji­ce, idem i li­je­vo i de­sno. Igrao sam do­bro pro­šle se­zo­ne, odra­dio odli­čne pri­pre­me i sa­da sam po­čeo obje uta­kmi­ce. Prem­da oče­ku­jem po­ziv iz NSBiH, po­tpu­no sam oku­pi­ran igrom u Va­lja­do­li­du. Ne mo­gu se ubi­ti ako me ne zo­vu, ja na to ne mo­gu utje­ca­ti. Ne bi bio ni prvi ni po­slje­dnji ko­ji je izos­tav­ljen. Zar tre­ba sa­da ne­kog mo­li­ti? Ako ne­kom ni­je do­vo­ljno što igram u Špa­ni­ju, ako sam prvo­ti­mac, i ako su mi pro­ti­vni­ci Re­al, Bar­se­lo­na, Va­len­si­ja, Atle­ti­ko, De­por­ti­vo.., on­da ne znam ka­kve kri­te­ri­je još tre­bam za­do­vo­lji­ti.

Da li ste gle­da­li meč sa Tur­skom?

- Je­sam. Dra­go mi je i zbog atmo­sfe­re i do­brog re­zul­ta­ta. Na­dam se da će Bo­sna po­bje­di­ti ba­rem je­dnu od dvi­je na­re­dne uta­kmi­ce i os­tva­ri­ti že­lje­ni pla­sman na SP. Bez ob­zi­ra igrao ili ne, ja os­ta­jem na­vi­jač svo­je re­pre­zen­ta­ci­je - izja­vio je za "San" Ha­ris Me­du­nja­nin. Me­du­nja­nin se pot­vrdio u ze­mlji ko­ja je za­če­tnik "to­tal­nog fu­dba­la", igra u su­per ja­koj li­gi, a ni­je u re­pre­zen­ta­ci­ji. Sra­mo­tno, skan­da­lo­zno!

Po­put Ibra­hi­mo­vi­ća

Ima ne­ke sim­bo­li­ke. I Zla­tan Ibra­hi­mo­vić ima bh ko­ri­je­ne, ali ne igra za BiH. Pri­je de­se­tak go­di­na sam pi­sao o že­lji Zla­ta­no­vog oca Še­fi­ka da nje­gov sin, ta­da go­lo­bra­di mla­dić, igra za BiH. Baš kao što je Me­du­nja­nin u "Zla­ta­no­vim" go­di­na­ma, ta­ko­đer če­kao po­ziv. Na­ža­lost i da­nas ga če­ka. Znam da će se ja­vi­ti ne­ke sve­zna­li­ce, ko­ji će lan­si­ra­ti pri­ču, ka­ko Zla­tan ni­kad ni­je že­lio igra­ti za BiH, te ka­ko je Me­du­nja­nin odbi­jao po­ziv iz NSBiH. Što je no­tor­na laž. "Auto­ri­te­ti" i me­še­ta­ri iz NSBiH po­ku­ša­li su te­le­fo­nom na­go­vo­ri­ti Ibra­hi­mo­vi­ća, ta­da na­pa­da­ča Mal­mea, da se, even­tu­al­no do­ka­že u dre­su na­še B se­le­kci­je. Ko­ja se spre­ma­la za tur­ne­ju u In­di­ju. Do­du­še, Zla­tan je, odno­sno nje­gov otac Še­fik i ra­ni­je odbi­jen ko­ša­ri­com iz NSBiH; "Ima­mo mi ta­kvih ov­dje ko­li­ko ho­ćeš"!

Emir, Ala­din, Su­an, Bo­jan, Al­min, Mir­za.., bh na­vi­ja­či, po­slje­dnjih su da­na sla­li ma­ilo­ve sa že­ljom da se "pro­drma­ju" lju­di iz Sa­ve­za, te da se po­ku­ša do­bi­ti Me­du­nja­ni­na.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 sep 2009, 17:38

Ne bi sad da nesto prognoziram,ali mislim da ce ovi "djelomicni" pritisci javnosti uroditi plodom sto se tice ovog odlicnog veznjaka...vjerujem kako ce se naci na spisku za iducu utakmicu..bicemo jos jaci!:D

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 16 sep 2009, 18:14

velez_mostar je napisao/la:Emir, Ala­din, Su­an, Bo­jan, Al­min, Mir­za.., bh na­vi­ja­či, po­slje­dnjih su da­na sla­li ma­ilo­ve sa že­ljom da se "pro­drma­ju" lju­di iz Sa­ve­za, te da se po­ku­ša do­bi­ti Me­du­nja­ni­na.
Evo šta uradi nas nekoliko sa foruma..Jest' da sam ja i novinar, al' hajd'..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 sep 2009, 18:28

Mahalske price ostavite za mahale, najbitnije je da reprezentacija bude sto jaca i da dobijemo na sirini. Zamislite situaciju da Rahimic dobije dva kartona, Muratovic i Bajramovic povrijedjeni i umjesto da u vatru ubacimo nekog neiskusnog graca iz premijer lige, u igru ulazi Medunjanin koji igra u Spaniji protiv najacih ekipa. Mada ja mislim da je on jos jaci kao ofanzivni veznjak ali eto, i to nam govori da bi bio pravo pojacanje jer moze igrati na vise pozicija.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 sep 2009, 18:46

Ovi sto cvile da neigra Haris,zaigrat ce zalite se nekom drugom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 19:05

prema podacima transfermarkta koji su po meni vjerodostojni haris vrijedi 1,6 miliona,senijad ibričić godinu mlađi vrijedi 3 miliona,salihović 6 miliona,pjanić 6 moliona,bajramović 3 miliona,misimović 13 miliona, štilić koji je tri godine mlađi vrijedi 3 miliona, muratović 2 miliona iako ima 33 godine, dok je haris skuplji tj vrijedniji igrač samo od rahimića 1 milion i vladavića 900.000 .....uzeo sam u obzir samo igrače sredine terena, dakle na osnovu ovoga haris po vrijednosti i nebi bio tako veliko pojačanje kakvim ga predstavljate na osnovu utakmica gledanih na tv prijemnicima

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 sep 2009, 19:25

neznalica je napisao/la:prema podacima transfermarkta koji su po meni vjerodostojni haris vrijedi 1,6 miliona,senijad ibričić godinu mlađi vrijedi 3 miliona,salihović 6 miliona,pjanić 6 moliona,bajramović 3 miliona,misimović 13 miliona, štilić koji je tri godine mlađi vrijedi 3 miliona, muratović 2 miliona iako ima 33 godine, dok je haris skuplji tj vrijedniji igrač samo od rahimića 1 milion i vladavića 900.000 .....uzeo sam u obzir samo igrače sredine terena, dakle na osnovu ovoga haris po vrijednosti i nebi bio tako veliko pojačanje kakvim ga predstavljate na osnovu utakmica gledanih na tv prijemnicima
..transfermarkt vjerodostojan..... gledanje utakmica nebitno....... no comment :mrgreen: :mrgreen:

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 19:29

calcio je napisao/la:
neznalica je napisao/la:prema podacima transfermarkta koji su po meni vjerodostojni haris vrijedi 1,6 miliona,senijad ibričić godinu mlađi vrijedi 3 miliona,salihović 6 miliona,pjanić 6 moliona,bajramović 3 miliona,misimović 13 miliona, štilić koji je tri godine mlađi vrijedi 3 miliona, muratović 2 miliona iako ima 33 godine, dok je haris skuplji tj vrijedniji igrač samo od rahimića 1 milion i vladavića 900.000 .....uzeo sam u obzir samo igrače sredine terena, dakle na osnovu ovoga haris po vrijednosti i nebi bio tako veliko pojačanje kakvim ga predstavljate na osnovu utakmica gledanih na tv prijemnicima
..transfermarkt vjerodostojan..... gledanje utakmica nebitno....... no comment :mrgreen: :mrgreen:
gledanje utakmica na tv-u,ne bih da se miješam u tvoju stručnost ali svaki iole ozbiljniji selektor (capello npr.)uživo gleda igrače ne odlučuje o njihovoj kvaliteti kraj tv prijemnika kao ti što to radiš, za tebe ja madunjanin u nivou fabregasa mada nisi siguran ni je li dešnjak ili ljevak :oops: :oops: :oops:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 sep 2009, 19:37

a jeste navalili na tog kako se vec zove,pa ne treba nam ako ne zeli ili se dvoumi...I on nije Haris on je Harison...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 sep 2009, 19:43

neznalica je napisao/la:
calcio je napisao/la:
gledanje utakmica na tv-u,ne bih da se miješam u tvoju stručnost ali svaki iole ozbiljniji selektor (capello npr.)uživo gleda igrače ne odlučuje o njihovoj kvaliteti kraj tv prijemnika kao ti što to radiš, za tebe ja madunjanin u nivou fabregasa mada nisi siguran ni je li dešnjak ili ljevak :oops: :oops: :oops:
pa eto kad jednog dana postanem selektor ici cu i gledati igrace uzivo, obecavam :)
ali ni sada a pogotovo tada me nece interesovati sta kaze transfermarkt ili neka slicna stranica
p.s. ljevak

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 sep 2009, 19:52

cinjenica je da neko ili nesto koci njegov poziv u repku,,,, dali je to savez ili on??????? enigma za sada!!!! mozemo samo nagadati, ali sta je stvarno istina znaju oni u savezu i on sam!!!! kolika je njegova cijena na transfermarktu?????......za mene nebitno....dali bi dobili super pojacanje???? nevjerujem!!!!ali i nevjerujem da bi bili ista losiji kad bi on bio bar na klupi,,,, ipak mi smo mala zemlja i treba svaki potencijal iskoristiti ako je to u mogucnosti..... ako igra na poziciji zadnjeg veznog trebo bi nam sigurno!!!!! ovi rezultati repke probudili su mnoge bosance koji su se odlucili igrati za neku drugu repku i to je dobro....pa nadam se da je tako i sa Harisom.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 sep 2009, 20:26

neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 sep 2009, 21:05

neznalica je napisao/la:neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave
Vladimire svaka cast na postu svaka ti zlatna majke mi moje a ovaj Medunjanin nista posebno 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 16 sep 2009, 21:33

neznalica je napisao/la:neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave
kaže on nije ni narandžasta ni plavo-žuta već bijela
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.