Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
"- Haris je dobio poziv, ali mi nismo dobili odgovor. Otišao je da igra za Holandiju i to je njegov izbor. I dalje ćemo računati na njega i slati pozive, ali ni to neće trajati vječno. Izbor je na njemu, a nadamo se da će biti ispravan i da ćemo ga imati na početku kvalifikacija za EP najesen ove godine - govori selektor. "
"I dok je Muslimović u novom razgovoru sa direktorom Pašalićem najavio siguran dolazak, pojavio se problem oko dolaska Medunjanina. Naime, direktor Pašalić otkrio je da je ponovo zvao Medunjanina, te je razgovarao sa njegovom majkom.
“Harisova majka rekla mi je da se njen sin nalazi u Francuskoj i da smo mi vjerovatno zakasnili. Rekao bih da smo ranije razgovarali sa Harisom i da je izrazio želju za nastupom u dresu A selekcije BiH. Ipak, rekao bih da ova reprezentacija nema potrebe i želje nekoga moliti. Želja selektora Sliškovića da proba Medunjanina je jasna i naglašena, ali riječi njegove majke nisu nam ostavile nadu. Pokušat ćemo još jednom”, kaže Pašalić, na čije riječi se nadovezao i selektor Slišković.
“Imamo još dva-tri dana da saznamo da li će Medunjanin putovati ili ne, ali bilo smo obavezni obavijestiti javnost šta se dešava, da sutra kada Harisa možda ne bude na spisku od 20 igrača ne kaže se da nije pozvan. Nama je rečeno da ne možemo razgovarati s njim jer je u Francuskoj. Prije 20 dana trebao je dati podatke Savezu, ali nije, niti se javlja na pozive. Za nas ne postoji nikakav slučaj. Imali smo njegovu garanciju da će se odazvati”, riječi su Sliškovića.
Direktor je pokušao objasniti šta bi mogao biti problem, iako problem u suštini ne postoji.
“BiH ima potpisan sporazum o dvojnom državljanstvu samo sa tri zemlje, među kojima nije Holandija, a Medunjanin ima holandski pasoš, a ne bh. Ipak, i sa holandskim pasošem Medunjanin može igrati prijateljske utakmice, tako da problem praktično i ne postoji. Na njemu je da se opredjeli za koga će igrati. I dalje ga čekamo i želimo u dresu A selekcije, ali njegova je stvar za koga će se odlučiti. Kada bi se odlučio za BiH onda bi se morao odreći holandskog državljanstva, čime bi postao igrač van EU”, kazao je Pašalić."
"I dok je Muslimović u novom razgovoru sa direktorom Pašalićem najavio siguran dolazak, pojavio se problem oko dolaska Medunjanina. Naime, direktor Pašalić otkrio je da je ponovo zvao Medunjanina, te je razgovarao sa njegovom majkom.
“Harisova majka rekla mi je da se njen sin nalazi u Francuskoj i da smo mi vjerovatno zakasnili. Rekao bih da smo ranije razgovarali sa Harisom i da je izrazio želju za nastupom u dresu A selekcije BiH. Ipak, rekao bih da ova reprezentacija nema potrebe i želje nekoga moliti. Želja selektora Sliškovića da proba Medunjanina je jasna i naglašena, ali riječi njegove majke nisu nam ostavile nadu. Pokušat ćemo još jednom”, kaže Pašalić, na čije riječi se nadovezao i selektor Slišković.
“Imamo još dva-tri dana da saznamo da li će Medunjanin putovati ili ne, ali bilo smo obavezni obavijestiti javnost šta se dešava, da sutra kada Harisa možda ne bude na spisku od 20 igrača ne kaže se da nije pozvan. Nama je rečeno da ne možemo razgovarati s njim jer je u Francuskoj. Prije 20 dana trebao je dati podatke Savezu, ali nije, niti se javlja na pozive. Za nas ne postoji nikakav slučaj. Imali smo njegovu garanciju da će se odazvati”, riječi su Sliškovića.
Direktor je pokušao objasniti šta bi mogao biti problem, iako problem u suštini ne postoji.
“BiH ima potpisan sporazum o dvojnom državljanstvu samo sa tri zemlje, među kojima nije Holandija, a Medunjanin ima holandski pasoš, a ne bh. Ipak, i sa holandskim pasošem Medunjanin može igrati prijateljske utakmice, tako da problem praktično i ne postoji. Na njemu je da se opredjeli za koga će igrati. I dalje ga čekamo i želimo u dresu A selekcije, ali njegova je stvar za koga će se odlučiti. Kada bi se odlučio za BiH onda bi se morao odreći holandskog državljanstva, čime bi postao igrač van EU”, kazao je Pašalić."
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
da je dobio taj poziv prije 6 godina garantujem ti da bi ga prihvatio. poziv je dobio 2006. godine, tako da se namece pitanje sta je savez cekao te tri godine ?neznalica je napisao/la:stalno se spominje pjanić u istom kontekstu sa medunjaninom,evo vam razlike ,pjanić se odlučio za BiH sa 18 a medinjanin sa 24,dakle razlika je 6 godina ,da je on prije 6 godina rekao moja država je bih i samo želim igrati za BOSNU I HERCEGOVINU bujrum , međutim kralj kasni 6 godina svojom voljom i svojom željom neka sada uživa![]()
![]()
![]()
![]()
pasoš je u pitanjuŽeljovac je napisao/la:"- Haris je dobio poziv, ali mi nismo dobili odgovor. Otišao je da igra za Holandiju i to je njegov izbor. I dalje ćemo računati na njega i slati pozive, ali ni to neće trajati vječno. Izbor je na njemu, a nadamo se da će biti ispravan i da ćemo ga imati na početku kvalifikacija za EP najesen ove godine - govori selektor. "

Medunjanin je bolji igrac od pola igraca koji sjede na klupi za rezervne igrace u bh reprezentaciji.bolji je i od Muratovica!... Po meni on i Stilic su buducnost ove reprezentacije! Pa samo lud covjek ne zeli igraca tipa Medjunjanina,koji ce vrlo brzo preci u neki od vodecih ekipa u spanskoj ligi!.. Savez ako ima i trunku morala ispravit ce svoju gresku i ovog igraca privoljeti da obuce bh dres! Blazevic ako ima imalo znanja( a ima ga) ovog igrac mora vec za naredno okupljanje pozvati u reprezentaciju!
previše optimistično zvučiš što se tiče njegove karijere,vodeće ekipe španske lige su koliko ja znam :barcelona,real,valencia,sevilla,villareal atletico (m) a čisto sumnjam da će on preći u neki od ovih klubova ,daj Bože.....bosnas_ je napisao/la:Medunjanin je bolji igrac od pola igraca koji sjede na klupi za rezervne igrace u bh reprezentaciji.bolji je i od Muratovica!... Po meni on i Stilic su buducnost ove reprezentacije! Pa samo lud covjek ne zeli igraca tipa Medjunjanina,koji ce vrlo brzo preci u neki od vodecih ekipa u spanskoj ligi!.. Savez ako ima i trunku morala ispravit ce svoju gresku i ovog igraca privoljeti da obuce bh dres! Blazevic ako ima imalo znanja( a ima ga) ovog igrac mora vec za naredno okupljanje pozvati u reprezentaciju!
Citajuci neke postove o tome kako je spanska liga slaba, kako je slab Medunjanin ( a starter u Valjadolidu ) jos malo pa ce poceti govoriti kako je i bundesliga slaba i da nam netrebaju igraci iz Primere i Bundeslige bez obzira, covijek se zapita da li stvarno vi imalo razmisljate kada pisete postove ili ih pisete da imate sto vise postova ili da se pravite pametni.
Medunjanin sigurno zasluzuje poziv u reprzentaciju BiH, nekazem u prvih 11 ali sigurno zasluzuje da bude medju pozvanim u reprezentaciju, moje misljenje je to da ako igrac igra u prvom timu koji se takmici u Spanskoj ligi onda sigurno valja, nije to premijer liga BiH da moze igrati ko hoce.
Nikada nemoze biti viska igraca pa tako treba postupiti i sa Medunjaninom, pozvati ga i onda Ciro neka odluci dali imamo bolje ili je on bolji od nekiuh drugih.
Medunjanin sigurno zasluzuje poziv u reprzentaciju BiH, nekazem u prvih 11 ali sigurno zasluzuje da bude medju pozvanim u reprezentaciju, moje misljenje je to da ako igrac igra u prvom timu koji se takmici u Spanskoj ligi onda sigurno valja, nije to premijer liga BiH da moze igrati ko hoce.
Nikada nemoze biti viska igraca pa tako treba postupiti i sa Medunjaninom, pozvati ga i onda Ciro neka odluci dali imamo bolje ili je on bolji od nekiuh drugih.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- velez_mostar
- Kontakt:
Kakav luksuz, kakva bahatost čelnika NSBiH. Haris Medunjanin je jedini bh nogometaš u španskoj "Primeri", dva puta evropski prvak, ali u dresu Holandije, nije niti na širem popisu Miroslava Blaževića. Iako je rođen u Sarajevu (9. mart 1985. godine), makar je godinama čekao poziv niko iz NSBiH, nije pokazao ozbiljnije zanimanje za ovog izuzetno kvalitetnog veznjaka, koji ima dvadesetak nastupa na međunarodnoj sceni. Medunjanin je obje utakmice u španskoj ligi počeo u startnoj postavi. Za "San" Haris govori o ambicijama, o želji da igra za BiH, o Ibrahimoviću, Realu, Valjadolidu...
Sa zlatnom medaljom mislio na BiH
Imate li objašnjenje zašto Vas niko ne zove iz NSBiH?
- Nemam. Ja nisam u nekoj "lijevoj" ligi, igrao sam u Holandiji, sada u Španiji, svakog ljeta dođem na odmor u Sarajevo... Ako me žele, znaju kako me mogu dobiti ili naći. Pa, neću valjda ja okretati brojeve i moliti nekog telefonom da me pozove.
Žalosno! Imate li bh pasoš?
- Imam i holandski i bosanski. Dakle, ni tu nema prepreke. Igrao sam za Holandiju, kao rijetko koji sa ovih prostora. Čekao sam godinama da se neko sjeti ko vodi mlađe selekcije, ali nikad nisam dočekao poziv. Igrati za Holandiju, koja ima najbolje mlade igrače je veliko priznanje. I tada sam, kada sam imao zlatnu medalju oko vrata, kao evropski prvak sa mladom reprezentacijom, maštao da igram za BiH.
Vaše mišljenje o eventualnom
pozivu Harisu Medunjaninu da
obuće dres Bosne i Hercegovine
možete ostaviti u posebnoj
diskusiji u Reprezentacija caffe-u.
Pojedinci iz NSBiH svoju su nesposobnost i sklonost ka mešetarenju koristili da do Blaževića proture priču kako vi ne želite igrati za BiH. Kako to komentirate?
- Ništa od toga nije istina. Naslušao sam se priča o meni, a da niko nije provjerio. Čuo sam da su iz NSBiH govorili kako se ne javljam na telefone. To nije istina, ko god me zvao, mogao je razgovarati samnom. Kao što mi sada pričamo. Uostalom, ako je nekom stalo do igrača, neće to telefonom riješiti. Valjda je red da se dođe, posjeti igrača, klub, razgovara. Tako to rade svi koji imaju ozbiljne namjere.
Uspjet će Bosna Da Vas Blažević sada pozove, kako bi ste reagirali?
- Ja čekam poziv Miroslava Blaževića, stalo mi je da igram za BiH, za reprezentaciju svoje zemlje. Da ne bude zabune, ja ovo ne govorim zato što reprezentacija danas igra dobro. Godinama čekam da me neko nazove, da se javi. Čak i kada neki igrači nisu nastupali, ja sam priželjkivao poziv.Moguće da sada Blažević ima rješenja u vezi, pa ne osjeća potrebu da me zove.
Rahimić i Muratović su nezamjenjivi, uvjek su korektno odradili posao, ali vi ste desetak godina mlađi, igrate u jednoj od najjačih liga u Evropi....
- Ne želim komentarisati druge. Istina je da sam igrao u Holandiji, da su me u klubovima i reprezentaciji trenirali Van Gal i Rud Gulit, da sada igram u Španiji. Mi u svakom kolu imamo jake protivnike. Eto, sada smo izgubili od Valensije (4:2), gostujemo Saragozi, za tri kola idemo u Madrid, potom čekam susret sa Barselonom.
U Holadniji ste igrali više prema napadu, koju poziciju sada igrate?
- Moj trener forsira sistem 4 - 2 - 3 -1, igramo sa dva zadnja vezna. Ja sam jedan od te dvojice, idem i lijevo i desno. Igrao sam dobro prošle sezone, odradio odlične pripreme i sada sam počeo obje utakmice. Premda očekujem poziv iz NSBiH, potpuno sam okupiran igrom u Valjadolidu. Ne mogu se ubiti ako me ne zovu, ja na to ne mogu utjecati. Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je izostavljen. Zar treba sada nekog moliti? Ako nekom nije dovoljno što igram u Španiju, ako sam prvotimac, i ako su mi protivnici Real, Barselona, Valensija, Atletiko, Deportivo.., onda ne znam kakve kriterije još trebam zadovoljiti.
Da li ste gledali meč sa Turskom?
- Jesam. Drago mi je i zbog atmosfere i dobrog rezultata. Nadam se da će Bosna pobjediti barem jednu od dvije naredne utakmice i ostvariti željeni plasman na SP. Bez obzira igrao ili ne, ja ostajem navijač svoje reprezentacije - izjavio je za "San" Haris Medunjanin. Medunjanin se potvrdio u zemlji koja je začetnik "totalnog fudbala", igra u super jakoj ligi, a nije u reprezentaciji. Sramotno, skandalozno!
Poput Ibrahimovića
Ima neke simbolike. I Zlatan Ibrahimović ima bh korijene, ali ne igra za BiH. Prije desetak godina sam pisao o želji Zlatanovog oca Šefika da njegov sin, tada golobradi mladić, igra za BiH. Baš kao što je Medunjanin u "Zlatanovim" godinama, također čekao poziv. Nažalost i danas ga čeka. Znam da će se javiti neke sveznalice, koji će lansirati priču, kako Zlatan nikad nije želio igrati za BiH, te kako je Medunjanin odbijao poziv iz NSBiH. Što je notorna laž. "Autoriteti" i mešetari iz NSBiH pokušali su telefonom nagovoriti Ibrahimovića, tada napadača Malmea, da se, eventualno dokaže u dresu naše B selekcije. Koja se spremala za turneju u Indiju. Doduše, Zlatan je, odnosno njegov otac Šefik i ranije odbijen košaricom iz NSBiH; "Imamo mi takvih ovdje koliko hoćeš"!
Emir, Aladin, Suan, Bojan, Almin, Mirza.., bh navijači, posljednjih su dana slali mailove sa željom da se "prodrmaju" ljudi iz Saveza, te da se pokuša dobiti Medunjanina.
Sa zlatnom medaljom mislio na BiH
Imate li objašnjenje zašto Vas niko ne zove iz NSBiH?
- Nemam. Ja nisam u nekoj "lijevoj" ligi, igrao sam u Holandiji, sada u Španiji, svakog ljeta dođem na odmor u Sarajevo... Ako me žele, znaju kako me mogu dobiti ili naći. Pa, neću valjda ja okretati brojeve i moliti nekog telefonom da me pozove.
Žalosno! Imate li bh pasoš?
- Imam i holandski i bosanski. Dakle, ni tu nema prepreke. Igrao sam za Holandiju, kao rijetko koji sa ovih prostora. Čekao sam godinama da se neko sjeti ko vodi mlađe selekcije, ali nikad nisam dočekao poziv. Igrati za Holandiju, koja ima najbolje mlade igrače je veliko priznanje. I tada sam, kada sam imao zlatnu medalju oko vrata, kao evropski prvak sa mladom reprezentacijom, maštao da igram za BiH.
Vaše mišljenje o eventualnom
pozivu Harisu Medunjaninu da
obuće dres Bosne i Hercegovine
možete ostaviti u posebnoj
diskusiji u Reprezentacija caffe-u.
Pojedinci iz NSBiH svoju su nesposobnost i sklonost ka mešetarenju koristili da do Blaževića proture priču kako vi ne želite igrati za BiH. Kako to komentirate?
- Ništa od toga nije istina. Naslušao sam se priča o meni, a da niko nije provjerio. Čuo sam da su iz NSBiH govorili kako se ne javljam na telefone. To nije istina, ko god me zvao, mogao je razgovarati samnom. Kao što mi sada pričamo. Uostalom, ako je nekom stalo do igrača, neće to telefonom riješiti. Valjda je red da se dođe, posjeti igrača, klub, razgovara. Tako to rade svi koji imaju ozbiljne namjere.
Uspjet će Bosna Da Vas Blažević sada pozove, kako bi ste reagirali?
- Ja čekam poziv Miroslava Blaževića, stalo mi je da igram za BiH, za reprezentaciju svoje zemlje. Da ne bude zabune, ja ovo ne govorim zato što reprezentacija danas igra dobro. Godinama čekam da me neko nazove, da se javi. Čak i kada neki igrači nisu nastupali, ja sam priželjkivao poziv.Moguće da sada Blažević ima rješenja u vezi, pa ne osjeća potrebu da me zove.
Rahimić i Muratović su nezamjenjivi, uvjek su korektno odradili posao, ali vi ste desetak godina mlađi, igrate u jednoj od najjačih liga u Evropi....
- Ne želim komentarisati druge. Istina je da sam igrao u Holandiji, da su me u klubovima i reprezentaciji trenirali Van Gal i Rud Gulit, da sada igram u Španiji. Mi u svakom kolu imamo jake protivnike. Eto, sada smo izgubili od Valensije (4:2), gostujemo Saragozi, za tri kola idemo u Madrid, potom čekam susret sa Barselonom.
U Holadniji ste igrali više prema napadu, koju poziciju sada igrate?
- Moj trener forsira sistem 4 - 2 - 3 -1, igramo sa dva zadnja vezna. Ja sam jedan od te dvojice, idem i lijevo i desno. Igrao sam dobro prošle sezone, odradio odlične pripreme i sada sam počeo obje utakmice. Premda očekujem poziv iz NSBiH, potpuno sam okupiran igrom u Valjadolidu. Ne mogu se ubiti ako me ne zovu, ja na to ne mogu utjecati. Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je izostavljen. Zar treba sada nekog moliti? Ako nekom nije dovoljno što igram u Španiju, ako sam prvotimac, i ako su mi protivnici Real, Barselona, Valensija, Atletiko, Deportivo.., onda ne znam kakve kriterije još trebam zadovoljiti.
Da li ste gledali meč sa Turskom?
- Jesam. Drago mi je i zbog atmosfere i dobrog rezultata. Nadam se da će Bosna pobjediti barem jednu od dvije naredne utakmice i ostvariti željeni plasman na SP. Bez obzira igrao ili ne, ja ostajem navijač svoje reprezentacije - izjavio je za "San" Haris Medunjanin. Medunjanin se potvrdio u zemlji koja je začetnik "totalnog fudbala", igra u super jakoj ligi, a nije u reprezentaciji. Sramotno, skandalozno!
Poput Ibrahimovića
Ima neke simbolike. I Zlatan Ibrahimović ima bh korijene, ali ne igra za BiH. Prije desetak godina sam pisao o želji Zlatanovog oca Šefika da njegov sin, tada golobradi mladić, igra za BiH. Baš kao što je Medunjanin u "Zlatanovim" godinama, također čekao poziv. Nažalost i danas ga čeka. Znam da će se javiti neke sveznalice, koji će lansirati priču, kako Zlatan nikad nije želio igrati za BiH, te kako je Medunjanin odbijao poziv iz NSBiH. Što je notorna laž. "Autoriteti" i mešetari iz NSBiH pokušali su telefonom nagovoriti Ibrahimovića, tada napadača Malmea, da se, eventualno dokaže u dresu naše B selekcije. Koja se spremala za turneju u Indiju. Doduše, Zlatan je, odnosno njegov otac Šefik i ranije odbijen košaricom iz NSBiH; "Imamo mi takvih ovdje koliko hoćeš"!
Emir, Aladin, Suan, Bojan, Almin, Mirza.., bh navijači, posljednjih su dana slali mailove sa željom da se "prodrmaju" ljudi iz Saveza, te da se pokuša dobiti Medunjanina.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ne bi sad da nesto prognoziram,ali mislim da ce ovi "djelomicni" pritisci javnosti uroditi plodom sto se tice ovog odlicnog veznjaka...vjerujem kako ce se naci na spisku za iducu utakmicu..bicemo jos jaci!:D
-
- Kontakt:
Evo šta uradi nas nekoliko sa foruma..Jest' da sam ja i novinar, al' hajd'..velez_mostar je napisao/la:Emir, Aladin, Suan, Bojan, Almin, Mirza.., bh navijači, posljednjih su dana slali mailove sa željom da se "prodrmaju" ljudi iz Saveza, te da se pokuša dobiti Medunjanina.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mahalske price ostavite za mahale, najbitnije je da reprezentacija bude sto jaca i da dobijemo na sirini. Zamislite situaciju da Rahimic dobije dva kartona, Muratovic i Bajramovic povrijedjeni i umjesto da u vatru ubacimo nekog neiskusnog graca iz premijer lige, u igru ulazi Medunjanin koji igra u Spaniji protiv najacih ekipa. Mada ja mislim da je on jos jaci kao ofanzivni veznjak ali eto, i to nam govori da bi bio pravo pojacanje jer moze igrati na vise pozicija.
Ovi sto cvile da neigra Haris,zaigrat ce zalite se nekom drugom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
prema podacima transfermarkta koji su po meni vjerodostojni haris vrijedi 1,6 miliona,senijad ibričić godinu mlađi vrijedi 3 miliona,salihović 6 miliona,pjanić 6 moliona,bajramović 3 miliona,misimović 13 miliona, štilić koji je tri godine mlađi vrijedi 3 miliona, muratović 2 miliona iako ima 33 godine, dok je haris skuplji tj vrijedniji igrač samo od rahimića 1 milion i vladavića 900.000 .....uzeo sam u obzir samo igrače sredine terena, dakle na osnovu ovoga haris po vrijednosti i nebi bio tako veliko pojačanje kakvim ga predstavljate na osnovu utakmica gledanih na tv prijemnicima
- calcio
- Kontakt:
..transfermarkt vjerodostojan..... gledanje utakmica nebitno....... no commentneznalica je napisao/la:prema podacima transfermarkta koji su po meni vjerodostojni haris vrijedi 1,6 miliona,senijad ibričić godinu mlađi vrijedi 3 miliona,salihović 6 miliona,pjanić 6 moliona,bajramović 3 miliona,misimović 13 miliona, štilić koji je tri godine mlađi vrijedi 3 miliona, muratović 2 miliona iako ima 33 godine, dok je haris skuplji tj vrijedniji igrač samo od rahimića 1 milion i vladavića 900.000 .....uzeo sam u obzir samo igrače sredine terena, dakle na osnovu ovoga haris po vrijednosti i nebi bio tako veliko pojačanje kakvim ga predstavljate na osnovu utakmica gledanih na tv prijemnicima

gledanje utakmica na tv-u,ne bih da se miješam u tvoju stručnost ali svaki iole ozbiljniji selektor (capello npr.)uživo gleda igrače ne odlučuje o njihovoj kvaliteti kraj tv prijemnika kao ti što to radiš, za tebe ja madunjanin u nivou fabregasa mada nisi siguran ni je li dešnjak ili ljevakcalcio je napisao/la:..transfermarkt vjerodostojan..... gledanje utakmica nebitno....... no commentneznalica je napisao/la:prema podacima transfermarkta koji su po meni vjerodostojni haris vrijedi 1,6 miliona,senijad ibričić godinu mlađi vrijedi 3 miliona,salihović 6 miliona,pjanić 6 moliona,bajramović 3 miliona,misimović 13 miliona, štilić koji je tri godine mlađi vrijedi 3 miliona, muratović 2 miliona iako ima 33 godine, dok je haris skuplji tj vrijedniji igrač samo od rahimića 1 milion i vladavića 900.000 .....uzeo sam u obzir samo igrače sredine terena, dakle na osnovu ovoga haris po vrijednosti i nebi bio tako veliko pojačanje kakvim ga predstavljate na osnovu utakmica gledanih na tv prijemnicima![]()

a jeste navalili na tog kako se vec zove,pa ne treba nam ako ne zeli ili se dvoumi...I on nije Haris on je Harison...
- calcio
- Kontakt:
pa eto kad jednog dana postanem selektor ici cu i gledati igrace uzivo, obecavamneznalica je napisao/la:gledanje utakmica na tv-u,ne bih da se miješam u tvoju stručnost ali svaki iole ozbiljniji selektor (capello npr.)uživo gleda igrače ne odlučuje o njihovoj kvaliteti kraj tv prijemnika kao ti što to radiš, za tebe ja madunjanin u nivou fabregasa mada nisi siguran ni je li dešnjak ili ljevakcalcio je napisao/la:..transfermarkt vjerodostojan..... gledanje utakmica nebitno....... no commentneznalica je napisao/la:prema podacima transfermarkta koji su po meni vjerodostojni haris vrijedi 1,6 miliona,senijad ibričić godinu mlađi vrijedi 3 miliona,salihović 6 miliona,pjanić 6 moliona,bajramović 3 miliona,misimović 13 miliona, štilić koji je tri godine mlađi vrijedi 3 miliona, muratović 2 miliona iako ima 33 godine, dok je haris skuplji tj vrijedniji igrač samo od rahimića 1 milion i vladavića 900.000 .....uzeo sam u obzir samo igrače sredine terena, dakle na osnovu ovoga haris po vrijednosti i nebi bio tako veliko pojačanje kakvim ga predstavljate na osnovu utakmica gledanih na tv prijemnicima![]()
![]()
![]()

ali ni sada a pogotovo tada me nece interesovati sta kaze transfermarkt ili neka slicna stranica
p.s. ljevak
cinjenica je da neko ili nesto koci njegov poziv u repku,,,, dali je to savez ili on??????? enigma za sada!!!! mozemo samo nagadati, ali sta je stvarno istina znaju oni u savezu i on sam!!!! kolika je njegova cijena na transfermarktu?????......za mene nebitno....dali bi dobili super pojacanje???? nevjerujem!!!!ali i nevjerujem da bi bili ista losiji kad bi on bio bar na klupi,,,, ipak mi smo mala zemlja i treba svaki potencijal iskoristiti ako je to u mogucnosti..... ako igra na poziciji zadnjeg veznog trebo bi nam sigurno!!!!! ovi rezultati repke probudili su mnoge bosance koji su se odlucili igrati za neku drugu repku i to je dobro....pa nadam se da je tako i sa Harisom.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave
Vladimire svaka cast na postu svaka ti zlatna majke mi moje a ovaj Medunjanin nista posebnoneznalica je napisao/la:neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- tuborg-green
- Kontakt:
kaže on nije ni narandžasta ni plavo-žuta već bijelaneznalica je napisao/la:neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.