Što više gledam ove narandžasto-žute dresove sve više i više mi se sviđaju.
Pozdrav za sve navijače Barce na sportsport forumu,a i da navijači madrida odabiju sa ove teme
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Hvala hvala..I kažu Barca osvojila ove sezone samo KUP, kad ono 4 trofejamandraX je napisao/la:Welcome
U potpunosti ih razumijem ipak im dolazi na rođendan BARCELONA a ne FC MalmoNamiks je napisao/la:Eto na što je jedan bundesligaš spao - da plaća Barceloni da im dođu na rođendan

Nece Barca doci besplatno da igra i dovodi prvi tim, niko na svijetu ne igra besplatno, nego se vecinom zarada dijeli (u odredjenom omjeru, ali vecinom domacin ima vecu zaradu, a sve zavisi i od protivnika). Mozda je u ovom trenutku Barca htjela da prepusti veci dio kolaca HSV-u, upravo zbog rodjendanaNamiks je napisao/la:Eto na što je jedan bundesligaš spao - da plaća Barceloni da im dođu na rođendan

Negdje sam citao da igraju i sa Arsenalom 12.8 prijateljskuTuzla950 je napisao/la:Barcelona će, 8.8. (srijeda), u okviru predsezone igrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Citija u Engleskoj.
Tuzla nije istina ovoFaraon iz Visokog je napisao/la:Negdje sam citao da igraju i sa Arsenalom 12.8 prijateljskuTuzla950 je napisao/la:Barcelona će, 8.8. (srijeda), u okviru predsezone igrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Citija u Engleskoj.
dobar igrac,najbolji po meni od svih odbrambenih igraca koji dolaze iz barce b a kucaju na vrata prvog tima (bartra,muniesa,fontas) ,njegova nesreca je sto igra na poziciji u odbrani gdje je bas alves ludjakDesimaL je napisao/la:Igrac koji ce zamjeniti Alvesa za koju godinu
Martín Montoya !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@xaviesta ,evo sad baš pročitah da nije istina,šteta bila bi xtra utakmica.bparena je napisao/la:Sta ima za pojacanja - ko je najblizi -nadam se nekom u odbrani ???
p.s. inace Tuzla950 - pozdrav i tebi i ostalim u Tuzli... imate podrsku ali bas ono iskrenu od mene iz Zenice ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.