To si upravu zato ne bi bilo cudno da puknemo u Prijedoru njima ce trebati za opstanak pa ce morati dati i vise od maksimuma a i dolazi im velikanAko bi se ovo obistinilo,niko nas vise ne bi zaustavio,a pitanje titule bi bilo rijeseno vec najesen,isto kao Zrinjski prosle godine....
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Sto se tice kartona suspenzija prijeti Bilbiji, Vranjesu, Maksimovicu, Coricu imaju ih po dva, suspenzija je nakon tri, pa onda nakon dva, a onda nakon svakog sledeceg poslije petog, pomalo komplikovano, ali tako je bilo, amislim da je i dalje tako.
Sto se tice bodova, svi cemo se pozitivnoiznenaditi, mislim mi koji volimo Borac, ostali ce pomrijeti od muke, nadam se
Sto se tice bodova, svi cemo se pozitivnoiznenaditi, mislim mi koji volimo Borac, ostali ce pomrijeti od muke, nadam se
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Eo da i ja dam svoje mišljenje , ja msm da ćemo prije uzeti 3 boda u I.Sarajevu nego u Prijedoru , druga stvar za Želju , ja bi volio da ih pobjedimo u BL , ali to nije Željo od prošle sezone, msm da su ove sezone jači , tako da tu će Borac dobro da se namuči ako oće pobjedu , što se tiče Travnika , jbg tu kad bi bila igra ko sa ostalih gostovanja , trebali bi da uzmemo tri boda ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
-
banjaluka u srcu
- Kontakt:
Bilibija je u 6 utakmica dao 5 golova koliko citav Zeljo,tako da je pobjeda sigurna u BL,nemaju oni ovdje sta traziti.protiv Slavije cemo vjerovatno izgubiti al Boze pomozi,u Prijedoru bod najmanje ocekujem a za Travnik ne znam sta bi rekao.iz ove 4 utakmice 5 bodova bi bilo odlicno
Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući
..!!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
sljedece kolo,ne sezone? je napisao/la:Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući..!!!
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Racunica se izgleda bacila samo na Borac i Velez .. Da niste malo prerano praviti racun i to bez krcmara a njih je, mislim, vise u igri .. 
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
sledeće polusezone Borac igra dve kući a Velež dve u gostima , a ove sezone Borac igra dve u gostima ... Kontaš ???-Barcelona- je napisao/la:sljedece kolo,ne sezone? je napisao/la:Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući..!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Joj sto ti mene zbunjujes .. Bez ljutnje ali puno brate mjesas ekavicu i ijekavicu ..? je napisao/la:sledeće polusezone Borac igra dve kući a Velež dve u gostima , a ove sezone Borac igra dve u gostima ... Kontaš ???-Barcelona- je napisao/la:sljedece kolo,ne sezone? je napisao/la:Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući..!!!
Pa ne mislite valjda da su samo Borac i Velez timovi koji ce se boriti za prvaka ..
AMAR OSIM
- -Barcelona-
- Kontakt:
pa onda reci polusezone,sezona ti je cjela godina? je napisao/la:sledeće polusezone Borac igra dve kući a Velež dve u gostima , a ove sezone Borac igra dve u gostima ... Kontaš ???-Barcelona- je napisao/la:sljedece kolo,ne sezone? je napisao/la:Vidjećemo , daj Bože da najmanje isčupamo 5 bodova... Uz tu činjenicu da Velež sledeće sezone igra dve zaredom u gostima a Borac kući..!!!
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
sledeće polusezone Borac igra dve kući a Velež dve u gostima , a ove sezone Borac igra dve u gostima ... Kontaš ???
[/quote]
Joj sto ti mene zbunjujes .. Bez ljutnje ali puno brate mjesas ekavicu i ijekavicu ..
Pa ne mislite valjda da su samo Borac i Velez timovi koji ce se boriti za prvaka ..
[/quote]
ahahahah šuti samo , al baš mješam, i to previše
... A jbg za sad izgleda da se samo priča o Borcu i Veležu , ekipe koje bi ja još uključio u igru su Željo i Široki ... , a dobro pogrešno sam se izrazio
!!!
Joj sto ti mene zbunjujes .. Bez ljutnje ali puno brate mjesas ekavicu i ijekavicu ..
ahahahah šuti samo , al baš mješam, i to previše
& " је ? ? постове на $ ", па - " $ " ($ је - ? " о '):
% се " у " $ је " " за ?, " ' $ ? је " $ је он ? $ " $ је $ " $ ' је сан " на ".
?
% се " у " $ је " " за ?, " ' $ ? је " $ је он ? $ " $ је $ " $ ' је сан " на ".
?
- " $...
Ja msm da je rekao da bi hteo da igra na Marakani , sa svojim kolegom Ogijem Vranješom, sad koliki je zvezdaš nez ali sam siguran da je Lešinar u srcu
... Pozzz
? je napisao/la:Ja msm da je rekao da bi hteo da igra na Marakani , sa svojim kolegom Ogijem Vranješom, sad koliki je zvezdaš nez ali sam siguran da je Lešinar u srcu... Pozzz
па $ то се $
- " $...
Ja uopste ne smatram da nam je Velez konkurent za bilo sta,jedini pravi konkurenti za titulu su nam Sarajevo i Siroki Brijeg.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Hajde dobro, da te onda ne uzimam za ozbiljno u raspravama o tituli ..Schlager je napisao/la:Ja uopste ne smatram da nam je Velez konkurent za bilo sta,jedini pravi konkurenti za titulu su nam Sarajevo i Siroki Brijeg.
AMAR OSIM
Zasto?
Ko su po tebi favoriti?
Ko su po tebi favoriti?
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Po njemu je zeljo glavni kandidat za tituluSchlager je napisao/la:Zasto?
Ko su po tebi favoriti?
Stole iz Bora je napisao/la:Hajde dobro, da te onda ne uzimam za ozbiljno u raspravama o tituli ..Schlager je napisao/la:Ja uopste ne smatram da nam je Velez konkurent za bilo sta,jedini pravi konkurenti za titulu su nam Sarajevo i Siroki Brijeg.
JA se ovde slažem sa Stoletom , ček malo Sarajevo , ajde Široki , ali Sarajevo , nema šanse, start na početku sezone im je bio loš i odmah ih je izbacio iz borbe za titulu , mada u ovoj ligi sve je moguće ,ali po meni ekipe koje će se ove godine boriti za titulu su Borac, Velež , Široki , Željo i možda Slavija ... !!!
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Svako ima svoje misljenje,al vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.