Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

gruezi
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la gruezi » 30 maj 2012, 21:09

U 19 repka ponovo vec drugu godinu zaredom nije uspjela izboriti euro naime srbija je bila prva u grupi... Vrijeme je da hrubesch dobije nogu jer covjek je mazga kakvu majka rijetko radza. Sta je on igrao na ovom turniru to samo dragi bog zna... Izostaviti jednog bitencourta, kittela, gintera, mendlera,a pozivati nekog younesa,parkera,cana, rankovica je za svaku osudu...boze sacuvaj

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 maj 2012, 21:34

gruezi je napisao/la:U 19 repka ponovo vec drugu godinu zaredom nije uspjela izboriti euro naime srbija je bila prva u grupi... Vrijeme je da hrubesch dobije nogu jer covjek je mazga kakvu majka rijetko radza. Sta je on igrao na ovom turniru to samo dragi bog zna... Izostaviti jednog bitencourta, kittela, gintera, mendlera,a pozivati nekog younesa,parkera,cana, rankovica je za svaku osudu...boze sacuvaj
Da ti odmah kazem Leonard Bittencourt je izabran za kapitena U 19 selekcije, i samo sto ga je Horst izabrao momak se povrjedio i propustio turnir jbg ... A pozvao je i Gintera ako mislis na onog iz Dortmunda Koraya Gintera . A Cana ne diraj taj momak je fenomen i sledece sezone ce ja mislim bit prebacen u prvi tim Bayerna velik je to potencijal a mozda i buduci kapiten Elfa ...
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 30 maj 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2012, 21:35

amerosm je napisao/la:
I za kraj podatak kojim sam ja ostao sokiran: Mario Gomez je najvrijedniji igrac reprezentacije. slika
On ce to da opravda na EP-u. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 maj 2012, 23:10

Damire nisam mislio na tog gintera nego na mathiasa gintera iz freiburga decko tamo igra u prvoj postavi ... Can jeste potencijal ali jos nije na nivou trubulla iz werdera ili vec spomenutog gintera. Hrubesch se provalio zestoko cak je odustao I od standardne formacije 4231 a danas je igrao sa 3 klasicna destruktivca(can gais hoffman)a njemackoj je trebala pobjeda od 5 razlike...sta dalje reci za tog mamlaza

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 maj 2012, 13:16

Sastav za večeras protiv Izraela:

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 31 maj 2012, 13:50

@gruezi

ne diraj mi Younes-a, mali je dobar, jedan od većih talenata u Gladbachu ;)
Agieren statt reagieren

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 maj 2012, 18:45

Semir bvb je napisao/la:Sastav za večeras protiv Izraela:

slika
Muller umjesto Reusa, Klose umjesto Gomeza i Mertesacker umjesto Hummelsa.
Jos je ovo nezvanicno, ali insajderi govore da je to taj sastav koji ce istrcati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2012, 19:27

Vecerasnji moguci sastavi prema Kickeru 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 maj 2012, 19:49

Ukoliko ih povrede zaobidju Özil i Podolski bi mogli skinuti Matthäus-a kao rekordera po broju odigranih utakmica za Elf. Naravno ukoliko sve bude islo po planu taj rekord za 10 godina ce biti u rukama Götze-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 31 maj 2012, 20:33

Sta radi ovaj Low, to nije normalno. Kad god nesto experimentise, kad pola ekipe ne igre svoju poziciju ubaci Dortmundovce, a kad izbaci standardni sastav nema igraca BVB-a. I normalno da ce Hummels uvijek odigrato nesto losije kad ispred njega ne stima. Zasto ga sad nije stavio na stopera kad je najjaci sastav?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 maj 2012, 21:29

Svi koji navijamo za Njemacku trebamo u ovih preostalih 8 dana moliti Boga da Schweinsteiger bude spreman jer Kroos ne moze igrati ovu poziciju.
Ovaj Gomez je stvarno fenomen koji je za naucno istrazivanje. U nevaznoj utakmici i u losijoj situaciji postigne gol, a u LP u milijardu puta boljoj situaciji je nabije i 28 red tribina AA. Nadam se da Joakim nece doci na ludu ideju da isti startuje protiv Portugala.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 maj 2012, 21:31

Ono sto je sigurno je da Kroos nece igrati u pocetnom sastavu, mada je to bilo izvjesno i prije pocetka ove utakmice.
Ostatak tima je zadovoljio, Boateng pogotovo, barem po meni.

Sacekajmo i drugo poluvrijeme, mozda ce biti drugacijih zakljucaka. :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 maj 2012, 21:33

Ma Kros ce izdominirati na EP. Danas mu nije dan :lol:. Al opet ocekujem Samia i Bastia u vezi

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 maj 2012, 21:51

Stvarno Lowa volim imam visoko misljenje o njemu kao treneru selektoru ali sad mu je.bem mater na sav glas ... Po cemu je to zasluzio Mertesacker da igra u prvoj postavi Elfa ? Ko je ove sezone gledao Englesku i Arsenal jasno mu je zasto ovo pricam, momak se prosto gubio ... Dobar je bio al trenutno imamo bolje i Howedes i Hummy su tri put bolji i na visem nivou ... Ako ga je pozvao radi starih zasluga, onda je trebao i Ballacka pozvat ako se samo o tome radi, smjesno je da ovaj momak igra u prvoj postavi a da Howedes i Hummels hoblaju klupu ... Kad ako ne sad ? Eto kazu Hummels nema internacionalih utakmica ok, al sta je sa Howedesa barem ih on ima covjek igra redovno lp i el ccccc ... Je.bo mu mertesacker mater kljako kljakavi ... Krila su nam danas jako losa, prodorniji su bekovi i ucinkovitiji nego krila ... Ozil takodje mora podic nivooo podhitno ... A za Krossa ste vec rekli sve ... Boateng masina !
BvB Echte Liebe !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 maj 2012, 22:05

Damir_BvB je napisao/la:Englesku i Arsenal
A ti to kao gledao Arsenal ?? Covjek je ono sto je odigrao, bio sasvim korektan, imao par gresaka(uzimajuci u obzir brzinu lige nista je to). Sad jel on za prve ili ne(to me ni ne interesuje, nit cu raspravljati), vec samo hocu da ukazem da je imao solidnu sezonu.
Celik!3,2,2.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2012, 22:12

Kros nema ostrine za ovu poziciju, volio bih Bendera vidjet, on im dodje kao prva zamjena za destruktivca, osim ako nije mislio Humelsa ili Hevedesa koristit ispred ukoliko bude kakvih incidenata sa Kedirom. Opet onda i njih treba probat.
Kros definitivno nije najsretnije rjesenje u defanzivi. Isto tako nesto su mi puno staticni u napadu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 maj 2012, 22:20

Kakava golcina Schürrle-a. Od kako je usao u igru unijo je dosta zivosti u istu. Mozda bi Löw po pitanju lijevog krila mogao razmisliti.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 maj 2012, 22:39

AllGunsBlazing je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Englesku i Arsenal
A ti to kao gledao Arsenal ?? Covjek je ono sto je odigrao, bio sasvim korektan, imao par gresaka(uzimajuci u obzir brzinu lige nista je to). Sad jel on za prve ili ne(to me ni ne interesuje, nit cu raspravljati), vec samo hocu da ukazem da je imao solidnu sezonu.
Da gledao sam Arsenal inace ne bih pricao gluposti ... Ako je za tebe to solidna sezona koju je on imao onda svaka cast tebi, zato ste tu gdje jeste sta igraju igraci poput njeg i ti jos kazes solidno, kako bolan solidno ... Covjek se gubio u nekoliko utakmica ... I nikad on nece bit za Premiershipa prespor ti je on za tog, za njeg Bundesliga i to je to ... I napominjem za mene nije imao solidnu sezonu vec poprilicno losu, i ne znam koliko je navijaca zadovoljno s njegovim utakmicama ... Jer ono sto sam ja gledao a gledao sam Arsenal dosta ove sezone bilo je jako lose ... Sjeti se samo one utakmice u koojoj se povrjedio kako je to slampavo izgledalo ....

[youtube][/youtube]
BvB Echte Liebe !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 maj 2012, 22:41

Sjajna partija što je bilo i za očekivati kad zaigraju bavarci,Podolski fula sve živo baš se Wenger usrećio.Zato je tu Schürrle, majstorski gol, ono tri golmana ne bi odbranila. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 maj 2012, 22:48

Saurman je napisao/la:Sjajna partija što je bilo i za očekivati kad zaigraju bavarci,Podolski fula sve živo baš se Wenger usrećio.Zato je tu Schürrle, majstorski gol, ono tri golmana ne bi odbranila. :)
Dobar je Schurrle, bolji od Podolskog, ali ja bih volio da je Low probao Reusa na tom lijevom krilu, posto taj eksperiment jos nije bio u opticaju.
Barem bi vidio cime raspolaze za to lijevo krilo.

Neki dan su mnogi osporavali Mullera a on je veceras bio jedan od boljih na terenu ako ne i najbolji. Mnogo Izraelskih napada je presjekao, jednom asistirao, jednom zamalo pogodio ( :mrgreen: ) i ono sto je najvaznije trcao kao nikad do sad.
Kao sto sam i rekao on je usao u formu od one utakmice sa Kolnom sto ce Elfu biti od izuzetne vaznosti. Tacno na vrijeme. 8-)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.