FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
ala jesu ovi ljudi cudni pise u timu kola Goran busljic umjesto Kusljic i stalno tako grijese....a jbt
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
4:1 protiv Sutjeske,,,,
Dođite u subotu na Grbavicu da dobijete još -3 i onda adio prijatelji 

hoce li doci alkohol boysi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
ONi sada valjda nesto bojkotuju ko ce im ga znatitax je napisao/la:hoce li doci alkohol boysi

-
- Kontakt:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:ONi sada valjda nesto bojkotuju ko ce im ga znatitax je napisao/la:hoce li doci alkohol boysi
sada je bojkot zato sto uprava nije dala pare da se ide u Mostar na gostovanje protiv Zrinjskog....
- RK Gradacac
- Kontakt:
- Приједорчанин
- Kontakt:
Ejs ko da je jedini razlog "bojkota" sto se nisu dale pare za Mostar.... 

$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!
-
- Kontakt:
a pa u pravu si..takodje je razlog zato sto su lazne #vodje# previse u skladu sa nazivom grupe ako me razumijes pa se ne zna ni ko pije ni ko placa...$ je napisao/la:Ejs ko da je jedini razlog "bojkota" sto se nisu dale pare za Mostar....

Biće bolje.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
-
- Kontakt:
joj sta cemo da radimo na grbavici, ima zeljo da tridzana dobije
bičete lijepo dočekani,ugosćeni i ispračeni sa 3 komada 

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Жика Павловић
- Kontakt:
Rudar ide u goste zeljeznicaru pa travniku, pa cekamo borac kod kuce. Znaci tri utakmice poslije kojih ce se vidjeti stvarna snaga rudara, imamo li snage za sredinu tabele, ili je borba za opstanak realnija. I u Rudaru su svjesni toga, pa ce sigurno gristi vise nego ikada da se otkine bod na jednom od dva gostovanja, a koliko vidim zeljeznicar ove sezone igra izrazito neefikasno, malo primaju, ali malo i daju, manje od gola po utakmici, tako da ja ocekujem tvrdu, takticku utakmicu sa rudarove strane, uz nadu da se zeljin napad ne probudi bas na ovoj utakmici.TMovac je napisao/la:bičete lijepo dočekani,ugosćeni i ispračeni sa 3 komada
Manje politike, vise fudbala, i neka bolji pobijedi!
jao prijatelju, pa ti si pojeo prijinu ribu hehehhe
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Ona moja legendarna:Hezbolah1983 je napisao/la:joj sta cemo da radimo na grbavici, ima zeljo da tridzana dobije

Re:
slažem se buraz sa tobom u potpunosti.ali mi smo do sada imali jako težak raspored.Kod kuće smo igrali samo 2 utakmice i to protiv dva najjača kluba.a što se tiće golova,pa mora negdje proguliti buraz.a kad očepi onda će biti mašala.znam da ste namučili Širokog Brijega i ne kažem da će biti lako,ali opet nadam se da čemo pobjediti.ipak pobjeda je najvažnija nebitno da li će to biti 10:0 ili 1:0.što se tiće politike ja je ne podnosim.Ona je veliko zlo za naše društvo.I ja nikad nisam niti ću gledati kako se ko zove,koje je vjere i slične gluposti.Sve dok je ta osoba čovjek,a ne neki zadrti krkan,seljačina,nacionalista itd." ? je napisao/la:Rudar ide u goste zeljeznicaru pa travniku, pa cekamo borac kod kuce. Znaci tri utakmice poslije kojih ce se vidjeti stvarna snaga rudara, imamo li snage za sredinu tabele, ili je borba za opstanak realnija. I u Rudaru su svjesni toga, pa ce sigurno gristi vise nego ikada da se otkine bod na jednom od dva gostovanja, a koliko vidim zeljeznicar ove sezone igra izrazito neefikasno, malo primaju, ali malo i daju, manje od gola po utakmici, tako da ja ocekujem tvrdu, takticku utakmicu sa rudarove strane, uz nadu da se zeljin napad ne probudi bas na ovoj utakmici.TMovac je napisao/la:bičete lijepo dočekani,ugosćeni i ispračeni sa 3 komada
Manje politike, vise fudbala, i neka bolji pobijedi!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Očekujem fajtersku utakmicu i minimalnu pobjedu. Mi se sa svima mučimo kao što se svi muče sa nama
1:0 bi bio lijep poklon za Željin 88 rođendan. Nama bodovi, vama čast

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: Re:
Nije u entitetskom kupu vec u kupu BiHarea052 je napisao/la:Problem je u tome što mi nismo jedno društvo već tri odvojena društva.TMovac je napisao/la:Ona je veliko zlo za naše društvo.
Rudar je prije neki dan pobjedio Sutjesku 4-1 u nekom entitetskom kupu. Nije Sutjeska neka momčad ali mislim da su igrači Rudara malo došli sebi nakon prvog udara i da će sada igrati mnogo sigurnije i bolje.

Što se mene tiče ne bih bio zadovoljan sa 1-0 .. 2-0 može proćnikad_izvini je napisao/la:Očekujem fajtersku utakmicu i minimalnu pobjedu. Mi se sa svima mučimo kao što se svi muče sa nama![]()

Petarda , pod hitno

-
- Kontakt:
ja se nadam da se nasi nece ukenjati kad istrce na grbavicu to vas jedino moze spasiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.