Ujedinjenje Prve lige FBiH i Prve lige RS
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Ujedinjenje Prve lige FBiH i Prve lige RS
Offtopic,vratite se temi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja sam da se ukine tzv.prva liga rs jel ne znaju da igraju bez namještanja.
SAFET SUŠIĆ
- FK Sarajevo
- Kontakt:
koliko sam malo skonto i procitao on kaze da njihov savez ne zeli ujedinjenje ostalo neznam procitatiOlimpik u srcu je napisao/la:Jarane ja nism cito cirilicu od 3 razreda,pa nista ne razumijem,sad sam 1 razred srednjeFabricio je napisao/la:zbog ovakvih osoba kao sto si ti nasa se zemlja i nalazi u ovakvom stanjuDragan-BL je napisao/la:" ',просто не '...Па " % савез ? $ $ " своје "?& & $ " $ ? " ? & ? у " ?,а & " гарантује $ - & " & се $?Не ' $ - " " ' у " ?.Стога," на ово,$ овога - " "...
fujjj...![]()
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Kada bi se ujedinile ove dvije lige, tek onda bi vidjeli šta je namještanje i kupovanje utakmica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- katalinski
- Kontakt:
Pa nisu ljudi (na forumu) krivi sto ne znaju cirilicu.uce jednu godinu i zaborave,nemaju gdje ni da ju citaju.toliko ljudi uci engleski 8 godina pa ga ne znaju a na svakom koraku imaju engleski.Grčki alfabet malo ko zna a takođe se spominje u skolama.kako ce neko upamtiti ćirilicu kad nema neku potrebu. da ga makar ponavljaju nakon te 1 godine.e sad koga vrijeđa ćirilica to je nesto drugo...i retardirano.
Zajednička liga odlično rešenje za navijače ,koji su se zasitili standardnih gostovanja.bilo bi odličnih gostovanja,novih rivalstava za par grupa koje su aktivne.zar i nije sve u reklamiranju i prestizu između gradova i izdizanju svog grada i kluba iznad okoline.namjestanja ce uvijek biti.
ukinuti entitetske saveze i napraviti zajednički savez sa imenom koji sadrzi ime jedinstvene drzave i sa svim obilježjima,i sahovnicom i dvoglavim orlom i ljiljanom.a ne da se krijemo iza neceg neutralnog.
Zajednička liga odlično rešenje za navijače ,koji su se zasitili standardnih gostovanja.bilo bi odličnih gostovanja,novih rivalstava za par grupa koje su aktivne.zar i nije sve u reklamiranju i prestizu između gradova i izdizanju svog grada i kluba iznad okoline.namjestanja ce uvijek biti.
ukinuti entitetske saveze i napraviti zajednički savez sa imenom koji sadrzi ime jedinstvene drzave i sa svim obilježjima,i sahovnicom i dvoglavim orlom i ljiljanom.a ne da se krijemo iza neceg neutralnog.
Ajvatar
" " се $ о " ", ? не " о $ " савеза. $ савез - ". ", " $ савез " " $, $, $, " ", $ " " &... не $ % " & $ ' " ".katalinski je napisao/la: ukinuti entitetske saveze i napraviti zajednički savez sa imenom koji sadrzi ime jedinstvene drzave i sa svim obilježjima,i sahovnicom i dvoglavim orlom i ljiljanom.a ne da se krijemo iza neceg neutralnog.
А $ - се " " на гостовања, " ', па не $ се " у " ?...
I ko se nad'o ale...
-
- Kontakt:
To o cemu vi pricate je suplje,Dodik to nece uraditiSova je napisao/la:" " се $ о " ", ? не " о $ " савеза. $ савез - ". ", " $ савез " " $, $, $, " ", $ " " &... не $ % " & $ ' " ".katalinski je napisao/la: ukinuti entitetske saveze i napraviti zajednički savez sa imenom koji sadrzi ime jedinstvene drzave i sa svim obilježjima,i sahovnicom i dvoglavim orlom i ljiljanom.a ne da se krijemo iza neceg neutralnog.
А $ - се " " на гостовања, " ', па не $ се " у " ?...
- NASER_ORIC
- Kontakt:
To ujedinjenje je vec po meni gotova stvar jer mislim da ce se morati ujediniti zbog samog kvaliteta.Al iz Rs-a ima vise negativni signala to znaci oni ne zele ujedinjenje jer gasenjem Lige Rs Srbi bih to smatrali napadom na vitalni nacionalni interes(nazalosst).A neko napisah da ovako imaju zagarntovanog predstavnika svake godine taj ne zeli uopce dobro ni BiH ni Rs jer kad bih se ujedinile lige ovih iz Federacije bih pojeli ekonomski
& црно $, $ нас " & $ на &.
- senco_panza
- Kontakt:
Neka ovih drugih liga kakve su, sta im fali.... (bugarska i rumunija imaju 2 druge lige)
Na kvaliteti se moze dobiti samo ako se Premier Liga smanji na 12 klubova...
Na kvaliteti se moze dobiti samo ako se Premier Liga smanji na 12 klubova...
<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
O kakvoj kvaliteti vi private !!! ccc
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
-
- Kontakt:
ja mislim da je radnik iz hadzica stvarno veliki klub...i nadam se da ce ove sezone napraviti dar mar u ligi..
molim vas politici nije ovdje mjesto!Ovo je sportski portal i molim da nastavite raspravu kak je i do prija nekoliko postova bila!!

Ja ovu temu nisam otvarao da bi vi mogli o nacionalizmu pričat.
Otvorio sam je sa prokomentiramo bi li bilo bolje ili gore.
Po meni bi idealna situacija bila:
Premijer liga - 12 klubova
Jedinstvena 1. liga sa 16 do 20 klubova
a druga tj. treća liga da se igra po kantonima.
Jer,mislim da stvarno nije u srpskom nacionalnom interesu hoće li Laktaši ili Prijedor imat prvoligaša ili drugoligaša.
Svi vidimo da trenutne stvari ne funkcionišu,a pitanje je može li se išta uradit da se digne rejting lige(liga).
Oni koji nemaju šta pametno napisat,neka ne pišu.
Otvorio sam je sa prokomentiramo bi li bilo bolje ili gore.
Po meni bi idealna situacija bila:
Premijer liga - 12 klubova
Jedinstvena 1. liga sa 16 do 20 klubova
a druga tj. treća liga da se igra po kantonima.
Jer,mislim da stvarno nije u srpskom nacionalnom interesu hoće li Laktaši ili Prijedor imat prvoligaša ili drugoligaša.
Svi vidimo da trenutne stvari ne funkcionišu,a pitanje je može li se išta uradit da se digne rejting lige(liga).
Oni koji nemaju šta pametno napisat,neka ne pišu.
Dok god se ne rijese politicke stvari u ovoj zemlji premijer liga ce biti jedina zajednicka liga u ovoj zemlji. Dok god svako od nas ne bude mogao da kaze sta misli bez da mu neko odmah krene pricati kako nije upravu, dok god ovaj bjelasnica ne nauci da cita i cirilicu, koja je u njegovoj zemlji jedno od dva drzavna pisma, dok god ne prestane da srbe tjera u srbiju, a hrvate u hrvatsku u ovoj zemlji nista nece biti jedinstveno. Tek kad uvazimo stavove i osjecanja drugih mozemo pricati o nekom zajednickom zivotu i boljem sutra. Do tada i ovo sto imamo je previse.
Ja sam jos uvijek protiv zajednickih liga...
Ja sam jos uvijek protiv zajednickih liga...
Ја ' & ' " % ',$ ', а $ ? & $ зна & је,% је , $ је е то је за $ ?.
Не ? $ се % у посао $ ? ' % ове ' је ' ".
Ова ' је по отварању ? " /
Не ? $ се % у посао $ ? ' % ове ' је ' ".
Ова ' је по отварању ? " /
- " $...
Ma netreba biti zaključana , dobra je ovo tema, samo se puno ubacuje politike i nacionalnosti , ko je ko , a što se tiče teme, msm bilo bi dobro kad bi bila druga liga bih , zajednička liga , vratili bi se ljudi na stadione i u nižim ligama 100 % , bilo bi zanimljivije takmičenje
....!!! Pozzz

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
- Groundhopper
- Kontakt:
Potez koji bi sasvim sigurno bio dobar po bosansko-hercegovački fudbal/nogomet,i koji bi identična ranga (nivoa takmičenja) spojio u jedan koji bi gotovo sigurno bio kvalitetom sigurno odskako od sadašnje kvalitete kako Prve lige Federacije tako i Prve lige RS-a.
Ono što je,čini mi se napisao lik pod nickom Dragan_BL,ima neko svoje objašnjenje gledajući jedino sa nacionalno-političkog aspekta,sve druge teorije vjerovatno bi veoma lako bije "pobijene".Ovo što je pomenuti napisao,vjerovatno iz bojazni da bi RS-a jednog dana mogla ostati bez ijedne premijerligaške ekipe ako bi došlo do fuzionisanja prvih liga u jednu cjelovitu na području cijene Bosne i Hercegovine.
Sjetite se samo sezone kada su ispala dva kluba sa prostora RS-a i izvjave tadašnjeg trenera Borca Zorana Smilevskog na pressici poslije tekme..."kako je žalosno da se dozvolilo da ispadnu dva srpska kluba".
Šteta je velika što se dosta toga ovdje gleda kroz nacionalnost...ja bih časno i pošteno navijao i za 11 srba ili 11 hrvata u dresu moje domovine...ako su oni ti najbolji,ako će je odvesti na Mundijal.Nacionalni ključevi,zatucani političari i lopovi na funkcijama su naš najveći problem...do tada nam napretka nema,pa ni zajedničke prve lige!
Ono što je,čini mi se napisao lik pod nickom Dragan_BL,ima neko svoje objašnjenje gledajući jedino sa nacionalno-političkog aspekta,sve druge teorije vjerovatno bi veoma lako bije "pobijene".Ovo što je pomenuti napisao,vjerovatno iz bojazni da bi RS-a jednog dana mogla ostati bez ijedne premijerligaške ekipe ako bi došlo do fuzionisanja prvih liga u jednu cjelovitu na području cijene Bosne i Hercegovine.
Sjetite se samo sezone kada su ispala dva kluba sa prostora RS-a i izvjave tadašnjeg trenera Borca Zorana Smilevskog na pressici poslije tekme..."kako je žalosno da se dozvolilo da ispadnu dva srpska kluba".
Šteta je velika što se dosta toga ovdje gleda kroz nacionalnost...ja bih časno i pošteno navijao i za 11 srba ili 11 hrvata u dresu moje domovine...ako su oni ti najbolji,ako će je odvesti na Mundijal.Nacionalni ključevi,zatucani političari i lopovi na funkcijama su naš najveći problem...do tada nam napretka nema,pa ni zajedničke prve lige!
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
Izbirsano par postova jos jednom neko krene o politici i temam o kojim ste vec pricali ima da leti!
Pa koji vam je vrag po sto puta vam se mora reci da ovdje nema politike i niko je ne zeli!
Svako zna ko je i sta je i neka to za ssebe drzi!
Uradite nesh korisno kao Eagles prelozite kakav tip takmicenja vam odg i sta bi zeljeli ako nemate sta korisne lijecite komplekse na drugom mjesto!
zivi bili i ugodna diskusija!!

Pa koji vam je vrag po sto puta vam se mora reci da ovdje nema politike i niko je ne zeli!
Svako zna ko je i sta je i neka to za ssebe drzi!
Uradite nesh korisno kao Eagles prelozite kakav tip takmicenja vam odg i sta bi zeljeli ako nemate sta korisne lijecite komplekse na drugom mjesto!
zivi bili i ugodna diskusija!!

dobra ideja...volio bih da se ujedine klubovi...pa kao premijer liga da se igra,bilo bi dosta zanimljivije...bar mislim...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 7 gostiju.