FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Kolarov u Bajernu za 9 miliona!
Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov nalazi se na pragu minhenskog Bajerna! Kako piše nemački internet portal 4-4-2. com, a prenosi Press, predstavnici bavarskog giganta prisustvovali su utakmici Lacija, za koji nastupa levonogi bombarder protiv Juventusa, i malo je reći da su napustili „čizmu" zadovoljni. Iako su „lacijali" izgubili 0:2 od „torineza", Kolarov je odigrao ubedljivo najbolje u poraženom timu, čime je još više oduševio predstavnike najboljeg nemačkog kluba.
Ovo nije prvi put da se neki od evropskih velikana interesuje za momka koji je u našoj ligi nastupao za Čukarički (2003-06) i OFK Beograd (2006-07). Prošle sezone izuzetno zainteresovani bili su čelnici Juventusa, ali Lacio nije želeo tako lako da se odrekne usluga snažnog levog beka.
Trenutni ugovor Kolarova s rimskim klubom važi do leta 2012. godine, a po njemu naš as godišnje zarađuje 250.000 evra, što je više nego skromno za igrača njegovih sposobnosti. Pouzdano se veruje da bi eventuelan transfer u Minhen koštao oko devet miliona evra, a da ne bi mogao da bude ostvaren pre januara sledeće godine.
Tu se, međutim, javio problem u vidu trenera Lacija. Šef struke Davide Balardini želeo bi da Kolarov ostane u Večnom gradu do 2014. godine, svestan kvaliteta srpskog asa, koji je značajno, pre svega taktički, napredovao tokom poslednje dve sezone. Nije poznato koliko je Bajern Minhen spreman da zagrize za momka koji 10. novembra puni 24 godine. Bavarci, naime, traže zamenu za Hrvata Danijela Pranjića, koji se loše pokazao. Tačnije, potreban im je tip igrača koji bi mogao da im drži celokupnu levu stranu, što beogradski as definitivno ume i može. Postavlja se samo pitanje koliko su spremni da plate za njegove usluge.
Pored Kolarova, Bavarci su na istoj utakmici obratili pažnju i na ubitačnog makedonskog napadača Gorana Pandeva, koji je nedavno u nekoliko navrata podvukao da je njegovo vreme u svetloplavom dresu završeno.
U redovima minhenskog Bajerna do sada su igrala samo dva srpska fudbalera. Prvi je legendarni Miloš Milutinović, popularna „plava čigra", rođeni brat čuvenog trenera Bore Milutinovića, koji je za Bavarce nastupao 1960-61. godine. Posle njega u crveno-belom dresu igrao je tek od 1989. do 1991. Radmilo Mihajlović.
Kada bi se cepidlačilo, mogli bismo da kažemo da u sadašnjem sastavu Bajerna igra i treći Srbin. U pitanju je trenutno rezervni čuvar mreže Mihael Rensing, kome je majka Srpkinja, zbog čega postoji mogućnost i da u budućnosti stane između stativa našeg nacionalnog tima.
****.rs
Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov nalazi se na pragu minhenskog Bajerna! Kako piše nemački internet portal 4-4-2. com, a prenosi Press, predstavnici bavarskog giganta prisustvovali su utakmici Lacija, za koji nastupa levonogi bombarder protiv Juventusa, i malo je reći da su napustili „čizmu" zadovoljni. Iako su „lacijali" izgubili 0:2 od „torineza", Kolarov je odigrao ubedljivo najbolje u poraženom timu, čime je još više oduševio predstavnike najboljeg nemačkog kluba.
Ovo nije prvi put da se neki od evropskih velikana interesuje za momka koji je u našoj ligi nastupao za Čukarički (2003-06) i OFK Beograd (2006-07). Prošle sezone izuzetno zainteresovani bili su čelnici Juventusa, ali Lacio nije želeo tako lako da se odrekne usluga snažnog levog beka.
Trenutni ugovor Kolarova s rimskim klubom važi do leta 2012. godine, a po njemu naš as godišnje zarađuje 250.000 evra, što je više nego skromno za igrača njegovih sposobnosti. Pouzdano se veruje da bi eventuelan transfer u Minhen koštao oko devet miliona evra, a da ne bi mogao da bude ostvaren pre januara sledeće godine.
Tu se, međutim, javio problem u vidu trenera Lacija. Šef struke Davide Balardini želeo bi da Kolarov ostane u Večnom gradu do 2014. godine, svestan kvaliteta srpskog asa, koji je značajno, pre svega taktički, napredovao tokom poslednje dve sezone. Nije poznato koliko je Bajern Minhen spreman da zagrize za momka koji 10. novembra puni 24 godine. Bavarci, naime, traže zamenu za Hrvata Danijela Pranjića, koji se loše pokazao. Tačnije, potreban im je tip igrača koji bi mogao da im drži celokupnu levu stranu, što beogradski as definitivno ume i može. Postavlja se samo pitanje koliko su spremni da plate za njegove usluge.
Pored Kolarova, Bavarci su na istoj utakmici obratili pažnju i na ubitačnog makedonskog napadača Gorana Pandeva, koji je nedavno u nekoliko navrata podvukao da je njegovo vreme u svetloplavom dresu završeno.
U redovima minhenskog Bajerna do sada su igrala samo dva srpska fudbalera. Prvi je legendarni Miloš Milutinović, popularna „plava čigra", rođeni brat čuvenog trenera Bore Milutinovića, koji je za Bavarce nastupao 1960-61. godine. Posle njega u crveno-belom dresu igrao je tek od 1989. do 1991. Radmilo Mihajlović.
Kada bi se cepidlačilo, mogli bismo da kažemo da u sadašnjem sastavu Bajerna igra i treći Srbin. U pitanju je trenutno rezervni čuvar mreže Mihael Rensing, kome je majka Srpkinja, zbog čega postoji mogućnost i da u budućnosti stane između stativa našeg nacionalnog tima.
****.rs
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
4-4-2 je na nivou avazovog expressa
Njihovi linkovi su zabranjeni na TM.de jer se NI JEDAN nije pokazao pouzdanim 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
eh pošto nisam mogo ranije da vam čestitam i vidimo se u polufinalu

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
ne serite ba dobar je kolarov al je samo problem sto nismo deficitarni na poziciji stopera i lijeovg bocnog akko ce se oslanjati na badstubera onda nam on ne treba a na dr. stoperu van buyten i demikelis a na lijevom bi trebo biti lahm znaci da nam treba desni a ne lijevi bocni ova ansa uprava pukla skroz majke mi
E to sam želio napisat...Lahm ja daleko učinkovitiji na lijevom boku....al nevjerujem u ovo ni 1%...€9milionaDoKlE_ViShe je napisao/la:ne serite ba dobar je kolarov al je samo problem sto nismo deficitarni na poziciji stopera i lijeovg bocnog akko ce se oslanjati na badstubera onda nam on ne treba a na dr. stoperu van buyten i demikelis a na lijevom bi trebo biti lahm znaci da nam treba desni a ne lijevi bocni ova ansa uprava pukla skroz majke mi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Za Pandeva nema sanse da dodje,,90 % je novi igrac Intera,,a ionako imate najvise opcija u napadu..btw. trebala bi vam dozvola za oruzje ako Kolarov dodje
Gledajte ovo
[youtube][/youtube]
Gledajte ovo
[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
al ga pogodi majke mi ahhahahahaPhill Jackson je napisao/la:Za Pandeva nema sanse da dodje,,90 % je novi igrac Intera,,a ionako imate najvise opcija u napadu..btw. trebala bi vam dozvola za oruzje ako Kolarov dodje![]()
![]()
![]()
Gledajte ovo
[youtube][/youtube]
ma tesko da je to ostvarivo al eto ostaje nam da cekamo da vidimo a za pandeva se znalo da ce ici samo nije gdje do prije par dana kad je JOSE rekao da je zainteresovan za njegaRaul_64 je napisao/la:E to sam želio napisat...Lahm ja daleko učinkovitiji na lijevom boku....al nevjerujem u ovo ni 1%...€9milionaDoKlE_ViShe je napisao/la:ne serite ba dobar je kolarov al je samo problem sto nismo deficitarni na poziciji stopera i lijeovg bocnog akko ce se oslanjati na badstubera onda nam on ne treba a na dr. stoperu van buyten i demikelis a na lijevom bi trebo biti lahm znaci da nam treba desni a ne lijevi bocni ova ansa uprava pukla skroz majke mi
Uzmite ga, eto vam dzabaloptica je napisao/la:Čitam Tonija nude Milanu....!
Toni mora igrati ako zeli da se ukrca u squadra azzura tim za SP. Bojim se da ce u Bayernu dobivati sanse na kapaljke...zato je bolje za obadvije strane da nam Luca kaze arividerci
Vom Jäger zum Gejagten
prodati tonija, pranjica, lella, rensinga i OBAVEZNO kupiti Frey-a, covjek je golman svjetske klase...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja za Freya govorim od prije 2 godine. On mi je najveca zelja da dodje u Bayern.m_ballack je napisao/la:prodati tonija, pranjica, lella, rensinga i OBAVEZNO kupiti Frey-a, covjek je golman svjetske klase...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Navodno je Bayernu bilo puno dati 20 miliona eura koliko je Fiorentina trazila. Sto se tice Tonija bilo bi za obje strane najbolje kada bih otisao, Bayern ne bih imao problema, bio bi mir u kuci, jos bi se oslobodili njegove place i Bayern bih odlicno prosao. Mislim da u vom sistemu van Gaala on nema sanse da izbori mjesto na klupi, a da ne pricamo o prvih 11, gdje na toj poziciji mogu igrati Klose, Gomez, Mueller i Olic.omerbavarac je napisao/la:Ja za Freya govorim od prije 2 godine. On mi je najveca zelja da dodje u Bayern.m_ballack je napisao/la:prodati tonija, pranjica, lella, rensinga i OBAVEZNO kupiti Frey-a, covjek je golman svjetske klase...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma sanjaj ,FREYA na golu BAYERNA,zovite KHANA dobro bi vam dosaoomerbavarac je napisao/la:Ja za Freya govorim od prije 2 godine. On mi je najveca zelja da dodje u Bayern.m_ballack je napisao/la:prodati tonija, pranjica, lella, rensinga i OBAVEZNO kupiti Frey-a, covjek je golman svjetske klase...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Poslije sanjaj ti ne moze zarez, recenica nema smisla.... Ko zna, mozda ga Bayern i dovede. Kad su spremni ponuditi 20 miliona za Akinfeeva, mogu i za Freya.don Ciro je napisao/la:Ma sanjaj ,FREYA na golu BAYERNA,zovite KHANA dobro bi vam dosaoomerbavarac je napisao/la:Ja za Freya govorim od prije 2 godine. On mi je najveca zelja da dodje u Bayern.m_ballack je napisao/la:prodati tonija, pranjica, lella, rensinga i OBAVEZNO kupiti Frey-a, covjek je golman svjetske klase...![]()
Dobro sada cu ici leci, pa negledam kako pisem, a Rus je mladji mislim, i po meni isplatnije je njega dovesti, a i ovog malog ste iz S-04 pokusali ljetos al nista 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neuer je bio tako blizu, ali je Schalke trazio preveliko obestecenje za njega. Mislim nesto vise od 20 miliona, dok su u Bayernu bili spremni dati manje od 20. Bilo se pravo zakuhalo, i na kraju ne bi nista. Mozda na zimu ga uspiju dovesti....fabio je napisao/la:Dobro sada cu ici leci, pa negledam kako pisem, a Rus je mladji mislim, i po meni isplatnije je njega dovesti, a i ovog malog ste iz S-04 pokusali ljetos al nista
Znam davali su i golmana i pare.al nije dao Magath da cuje za toomerbavarac je napisao/la:Neuer je bio tako blizu, ali je Schalke trazio preveliko obestecenje za njega. Mislim nesto vise od 20 miliona, dok su u Bayernu bili spremni dati manje od 20. Bilo se pravo zakuhalo, i na kraju ne bi nista. Mozda na zimu ga uspiju dovesti....fabio je napisao/la:Dobro sada cu ici leci, pa negledam kako pisem, a Rus je mladji mislim, i po meni isplatnije je njega dovesti, a i ovog malog ste iz S-04 pokusali ljetos al nista
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
Schalke 04 coach Felix Magath has revealed to German media **** that his Brazilian right-back Rafinha (24) will most probably leave in January to join Bayern Munich or a top foreign club.
magath ce u januaru hodat po pijaci i trazit musteriju za neuera i rafinhu...schalke je u dugovima tako da se uskoro ocekuje prodaja barem 2 igraca...a mislim da bi oboica mogla u bayern za 20 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.