Malo vasih savjeta + malo srece = dobitni tiket
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

dr.van nostrand je napisao/la:Mexico-BiH h1 2,90

dr.van nostrand je napisao/la:J.Harden-T.Duncan 1 1,90

de ba idi sta potrosi uzivaj malo u paricama sabahilde bi se kladiomandraX je napisao/la:Šta je ovo, svi gledali tekmu pa sad spavaju ccc, 'alo ljudi, vrijeme je novac, na noge i ponudu u ruke (može i ova virtualna)![]()
Imal' tog tenisa za danas?
Pa upravo zato i hoću da igram, da ih potrošimCitizen-X je napisao/la:de ba idi sta potrosi uzivaj malo u paricama sabahilde bi se kladiomandraX je napisao/la:Šta je ovo, svi gledali tekmu pa sad spavaju ccc, 'alo ljudi, vrijeme je novac, na noge i ponudu u ruke (može i ova virtualna)![]()
Imal' tog tenisa za danas?
U potpunosti te razumijemmandraX je napisao/la:Pa upravo zato i hoću da igram, da ih potrošimCitizen-X je napisao/la:de ba idi sta potrosi uzivaj malo u paricama sabahilde bi se kladiomandraX je napisao/la:Šta je ovo, svi gledali tekmu pa sad spavaju ccc, 'alo ljudi, vrijeme je novac, na noge i ponudu u ruke (može i ova virtualna)![]()
Imal' tog tenisa za danas?![]()
Nemogu čovječe proći ništa nema 'ebene šanse, zadnjih 10 dana samo se forsiram bez veze, padam, ma fuj...nije tenis za mene![]()
Taman ću sad na online stavit' Đokovića i Federera i uplatit' markicu, et' samo da vidim kakav je osjećaj proći listić...'ebo me svak ako tad ne bi Đoković izgubio
Slazem se za Cilica, definitivno treba pokusati na njega odigrati. Cista 2 je 3.2 dok je kvota da ce uzeti jedan set 1.5.Leyton je napisao/la:Wawrinka-Simon 1 1,7 -Simon predosadan igrac,ima odlicnu defanzivu,ofanziva mu je nesto kao moja,i to kada nisam nabrijan,sigurno da Wawrinka ima udarce da to probije,pogotovo BH-om.Malo me muci ta prednost domaceg terena,znamo koliko Francuzi izvlace maximum iz svojih aduta(Razano,Matheiu pa i Simon kontra Bakera)
Medina-Martic 2 2,10
Nazalost,u proslom kolu sam igrao na Marion Bartoli protiv Petre Martic,ali dobra stvar je ta sto sam nakon dugo vremena gledao hrvatsku prestavnicu,i nevjerovatno je koliko je uznapredovala u svim segmentima igre.Servis odlican,forhend,pravi muski,kao Fernando Gonzalez iz najbolji dana(i nije bas) i vjerujem da danas ima snage,volje i znanja da napravi jos jedan veliki korak,odnosno plasman u 1/8 finala.Medina je u prvom kolu igrala protiv Laure Robson,i nanijela joj drugi poraz na RG(prosla u glavni turnir kao LL) a u drugom je slavila protiv Irene Pavlovic,limitirane Francuske teniserke.Dosta srece sa zrijebom,ali vjerujem da je danas kraj za Garigues.
Definitivno vrijedi probati i Cilica,ili mozda logicnije prvi set na Hrvata,Delpo placa danak sitni turnira pocetkom godine,koljena su pocela praviti prolema,vjerujem da Cile moze ovdje do trijumfa
pametno pametno....gambleSarajevo je napisao/la:Danas rastereceno u kockanje![]()
SINGLE: 19.5/Radwanska A. - Kuznetsova S TIP:1 (KV:1.9)
DOUBLE: -4.5/Radnički Kr. - Crvena Zvezda TIP:2 (KV:1.85)
36.5/Tsonga J.W. - Fognini F. TIP:1 (KV:1.9)
TRIPLE:Kubot L. - Goffin D. TIP:1 (KV:1.5)
-9.5/Federer R. - Mahut N. TIP:2 (KV:1.9)
16.5/Sharapova M. - Morita A. TIP:1 (KV:1.75)
pocinje bojanka,single na srecu pogodjenCitizen-X je napisao/la:gambleSarajevo je napisao/la:Danas rastereceno u kockanje![]()
SINGLE: 19.5/Radwanska A. - Kuznetsova S TIP:1 (KV:1.9)
DOUBLE: -4.5/Radnički Kr. - Crvena Zvezda TIP:2 (KV:1.85)
36.5/Tsonga J.W. - Fognini F. TIP:1 (KV:1.9)
TRIPLE:Kubot L. - Goffin D. TIP:1 (KV:1.5)
-9.5/Federer R. - Mahut N. TIP:2 (KV:1.9)
16.5/Sharapova M. - Morita A. TIP:1 (KV:1.75)
pametno pametno....
Danas kupljeno 17 Avaza.vecaveca je napisao/la:kakav je vaucer u dnevnom avazu jel dobijes kod ukucas i 5 eura lijezee ??![]()
sto nije wwin skrti pred EURO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.