Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Stojan (Rivaldo) Vranješ
Mravac vrati se, sve ti je oprošteno 

Pustite decka na miru bolan vi ste svi biser do bisera nema sta
Haha, Mravac bi sinoc bio pravo pojacanje.m1x je napisao/la:Mravac vrati se, sve ti je oprošteno

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dajte milim vas je li Vraneš kriv što naši ne znaju da utakmica traje 90 min. a ne 60
- LarryDavid
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma ovo ni Rivaldo nije radio. Samo ne znam odakle mu samopouzdanja da mu padne na pamet da izvede skarice u svom kaznenom prostoru. Ili je ipak problem to sto ga boli neka stvar za reprezentaciju, pa moze sebi dozvolit da izvodi gluposti.
Ne, ne i ne, BIH repka upravo treba ljude sa ovakvim samopouzdanjem,boze moj nekad se i pogrijesi,pilot pa pogrjesi,vidi samo koliko je roben napravio gluposti u kratkom vremenu, al on nikad ni ne bi doso do tog levela da nije imao samopouzdanja.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Niti bi ga pljuvao,niti mu podršku dao...ništa.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Bolno je to sto je nas expert umislio kad otjera nekog branica da drugog ne treba pozivati....Cartman je napisao/la:Haha, Mravac bi sinoc bio pravo pojacanje.m1x je napisao/la:Mravac vrati se, sve ti je oprošteno

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Vranjes je novi nas heroj...posle Besica, Subasica, Mravca, Vrancica, Bahtiyaroglua..
Svi znamo da Susic nikog drugog ne prati od nasih igraca od najpoznatijih kao Dzeko, Pjanic, Ibisevic, Salihovic i slicno.
Neki genijalci ''savjetuju'' Susica da pozove odredjene igrace a da ignorise neki druge
Zukanovic, Cocalic
Svi znamo da Susic nikog drugog ne prati od nasih igraca od najpoznatijih kao Dzeko, Pjanic, Ibisevic, Salihovic i slicno.
Neki genijalci ''savjetuju'' Susica da pozove odredjene igrace a da ignorise neki druge

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Re: Reprezentativci (fudbal)
--------------------------------Begovic/Sehic------------------------------
Mujdza/O.Vranjes-----Spahic/Cocalic--Pandza/Zukanovic------Papac/Kvesic
-------------Hadzic/Medunjanin/Rahimic-----Salihovic/Zahirovic-------------------
Stevanovic/Visca---------------------Misimovic/Pjanic----------------------------Lulic
-------------------------------Dzeko/Ibisevic/Mahmutovic--------------------------------
23 igraca s kojim bi bili mirni na svim pozicijama i koji moraju biti pozvani!!
-------------Hadzic/Medunjanin/Rahimic-----Salihovic/Zahirovic-------------------
Stevanovic/Visca---------------------Misimovic/Pjanic----------------------------Lulic
-------------------------------Dzeko/Ibisevic/Mahmutovic--------------------------------
- Papastathopoulos
- Kontakt:
to je to !MrShadow je napisao/la:--------------------------------Begovic/Sehic------------------------------
al sansa da pape pozove bas sve ove navedene igrace je ravna nuli...nazalost...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja lijepo kazem zovite naseg giganta Mravca... al jok. 

shandrlike-tandrlike
Josip Kvesić

Josip Kvesić (rođen 21. septembra, 1990 godine u Širokom Brijegu) je 21 godišnji bosanski fudbaler koji dosad ima ugovor sa fudbalskim klubom "Željezničar" iz Sarajeva. Visok je 1,85 i igra na poziciji lijevog beka. Svoju omladinsku karijeru je proveo u nogometnom klubu "Široki Brijeg" i slovačkog MŠK "Žilina" u kojim je imao 7 nastupa. Poslije toga je prešao u hrvatski nogometni klub "Varaždin" u kojem je igrao od 2009-2011 godine. Za sada igra veoma uspješno u sarajevskom Željezničaru i reprezentaciji do 21. godine kao standardni lijevi bek oba tima.
Prema transfermarkt.co.uk za sad vrijedi 400.000 eura.
Re: Josip Kvesić
Momcina koji nije pozvan u A repku....Jadno
Ali zato je onaj bezveznjak i deseti visak na jednoj pozicji Svraka pozvan...
Kvesic = Dominacija

Ali zato je onaj bezveznjak i deseti visak na jednoj pozicji Svraka pozvan...
Kvesic = Dominacija
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- inacefindecko
- Kontakt:
moj najdraži igrač Željezničara.
definitivno trošimo bezveze Salihovića na lijevom beku!
definitivno trošimo bezveze Salihovića na lijevom beku!
mi (Željovci) koji smo ga cijele sezone gledali smo znali koliki je ovaj momak potencijal, sad znaju i drugi i nek' znaju, velika je Josip budućnost reprezentacije, to je sigurno !

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Momče je pokazao da bi se trebalo na njega ozbiljno računati, stekao je samopouzdanje, sasvim rutinski odradio veoma važnu utakmicu za reprezentaciju.
mora se priznati da momak ima potencijala, i to velikoga, u to nema sumnjeanonimni je napisao/la:mi (Željovci) koji smo ga cijele sezone gledali smo znali koliki je ovaj momak potencijal, sad znaju i drugi i nek' znaju, velika je Josip budućnost reprezentacije, to je sigurno !![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
odličan komentar..svako ko ga je gledao vise od 5 puta je shvatio da je taj momak konstantan i da je jednostavno masina kako ja ga zovemanonimni je napisao/la:mi (Željovci) koji smo ga cijele sezone gledali smo znali koliki je ovaj momak potencijal, sad znaju i drugi i nek' znaju, velika je Josip budućnost reprezentacije, to je sigurno !![]()

prvi igrač sa kojim sam se zelio slikati za uspomenu je bio on...
Nadam se da ce ostati u Zelji jer je stvarno lijepo gledati momka kako igra...
Ono sto me mozda plasi jeste to da on jos uvijek moze igrati za hrvatsku repku pa bi najbolje bilo da ga susic sto prije pozove da debituje...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne mogu da vjerujem da ga nema u A reprezentaciji al mislim da ce pape skontati da mu treba ... Kvesic sjajan fudbaler i buducnost naseg fudbala 

>>No body likes us but we dont care<<
"Josip Kvesić (rođen 21. septembra, 1990 godine"
Zapade mi ovaj detalj za oko. Pa znači na isti dan, iste godine smo rođeni i on i ja.
Nadam se da će ubrzo biti pozvan i u A selekciju, a tim bi mu se i cijena povećala, i sigurno da bi se lakše probio u neku dosta jaču ligu od naše.
U međuvremenu da sa Željom produži ugovor, kako bi pri njegovom odlasku bio realizovan najveći transfer svih vremena u našoj ligi.
Zapade mi ovaj detalj za oko. Pa znači na isti dan, iste godine smo rođeni i on i ja.

Nadam se da će ubrzo biti pozvan i u A selekciju, a tim bi mu se i cijena povećala, i sigurno da bi se lakše probio u neku dosta jaču ligu od naše.
U međuvremenu da sa Željom produži ugovor, kako bi pri njegovom odlasku bio realizovan najveći transfer svih vremena u našoj ligi.
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
Ja ne razumijem zašto bi igrao za hrvatsku reprezentaciju.pintol_TM87 je napisao/la:odličan komentar..svako ko ga je gledao vise od 5 puta je shvatio da je taj momak konstantan i da je jednostavno masina kako ja ga zovemanonimni je napisao/la:mi (Željovci) koji smo ga cijele sezone gledali smo znali koliki je ovaj momak potencijal, sad znaju i drugi i nek' znaju, velika je Josip budućnost reprezentacije, to je sigurno !![]()
prvi igrač sa kojim sam se zelio slikati za uspomenu je bio on...
Nadam se da ce ostati u Zelji jer je stvarno lijepo gledati momka kako igra...
Ono sto me mozda plasi jeste to da on jos uvijek moze igrati za hrvatsku repku pa bi najbolje bilo da ga susic sto prije pozove da debituje...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.