BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Damir_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Damir_BvB » 01 jun 2012, 01:18

slika

Burak Yilmaz

45 utakmica 35 golova 9 asistencija ! Slab al skroz :D

Nova meta ako je vjerovat bildu ... Izgleda nista od Schiebera , pa je ovo alternativa ... Mogao bi za 5 mio doc jer ima klauzulu ... Zorc kaze poznat mi je Burak cuo sam za njeg diplomatski kao i uvijek :D

Dobar napadac jako dobar, u to sam se uvjerio kad je igrao za Tursku u mecu protiv Hrvatske ... Turci su igibili al je ovaj momak odigrao strasan mec ... Visok je jak korpulentan, jako jako jako brz brzi od Lewe i Barriosa ! Ima odlicnu zavrsnicu ne oklijeva mnogo veoma snalazljiv napadac ... Sto bi Njemci rekli pravi je KNIPSER ! jedina mana slab je glavom nema neki odraz a ni trzaj ... Desnjak je ali zna i ljevicom opalit :D ... Odusevljen sam ovim momkom nadam se da je to zamjena za Lucasa ja bi bio sretan s njim ... Dobar momak pravo . A nije skup sto je najvaznije .

edit : Zelim samo jos napomenut da mi djeluje malo kao bad boy ... Momak je pravo zivcan , voli da bude glavni i u centru paznje barem to meni tako izgleda i uvijek je na rubu napravit neku glupost ... Tako da bi to mogao bit presudan faktor da on nama ne dodje jer znamo svi takve klopp ne zeli ni dzaba ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 01 jun 2012, 01:30

Izgleda da ce Santana produzit :D :D :D :D :D :D
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 01 jun 2012, 10:10

Napoli zainteresovan za Schmelzera, ali od tog naravno nista bit nece !
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 jun 2012, 13:41

Burak Yilmaz ,dddooobbbaaarrrr....mislim nisam ga previse puta gledao ali jako dobar strijelac,nema sta!
Jeftin je,sto je naravno jos jedan plus...
Sema upravu si,i meni izgleda "zajebano" :lol: ,ali vjerovatno jer je tamo najveca faca pa mu se moze.Mislim da to ne bi bio nikakkav problem,Klopp bi to rijesio veoma brzo :D
Sve u svemu,sto se mene tice ja sam itekako ZA da dodje! :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 jun 2012, 13:50

Santana produzio...odlicnooooo :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 jun 2012, 14:12

adnan24 je napisao/la:Santana produzio...odlicnooooo :D
Super vijest za Santanu. :D

Sobiech je posuđen Furthu. I to je dobar posao. Dobar i mlad štoper koji će steć' iskustvo igranja u 1.BL. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 jun 2012, 14:14

Doduse produzio je samo na jos jednu godinu, tj. do ljeta 2014., ali moramo biti i vise nego zadovoljni ovakvim razvojem situacije. Tele nikad nije krio svoju veliku ljubav prema zutom dresu i nadam se da ce imati vecu minutazu u narednoj sezoni, jer svojim igrama i ponasanjem, to je i zasluzio.

Jos samo da tog napadaca piknemo. Koji je klinac ovom Frediju? :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 jun 2012, 16:03

[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 jun 2012, 16:09

ODLICNO!!!!!Svaka mu cast,u njegovoj situaciji 90% igraca nebi produzili ugovor...Jos jednom je dokazao koliko voli svoj klub,iako se to i prije znalo!Bravo majstore!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 01 jun 2012, 16:19

Santana svaka cast ! Zato smo mi Echte Liebe

Damire ovako se voli BvB a ne kao onaj tvoj šošon...koji nas ispalio cim se prva prilika ukazala !

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 jun 2012, 00:14

Evo jedna nota za Kagawu uz poruku "sretan put i puši **** ko te **** može BVB i bez tebe" :twisted: :twisted: :twisted:
Od riječi do riječi za njega :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

slika

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 02 jun 2012, 00:26

Semir bvb je napisao/la:Evo jedna nota za Kagawu uz poruku "sretan put i puši **** ko te **** može BVB i bez tebe" :twisted: :twisted: :twisted:
Od riječi do riječi za njega :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Dobra, dobra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-)

Sema veceras briljra, pocevsi od slike na temi o vice elfu, pa do ove pjesme ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 jun 2012, 13:12

kraljttbvb je napisao/la: Sema veceras briljra, pocevsi od slike na temi o vice elfu, pa do ove pjesme ;)
Znaš mene kralju... :mrgreen:

Ja Kagawi poželio sreću kad ono:

Kagawa ne može u United zbog administracije

Ovog je ljeta 23-godišnji sjajni japanski nogometaš Shinji Kagawa trebao postati veliko pojačanje engleskog doprvaka Manchester Uniteda...

Klub s Old Trafforda je sadašnjem Kagawinom klubu, dortmundskoj Borussiji, ponudio 16.8 milijuna eura i transfer je bio spreman za obavljanje, ali se u svemu pojavio jedan veliki problem.

Naime, Kagawa nije igrao za reprezentaciju Japana tijekom Svjetskog prvenstva 2010. godine na jugu Afrike, a u zadnje tri godine je odigrao manje od 75 posto utakmica za svoju nacionalnu momčad, što je jedan od uvjeta za dobijanje radne dozvole prije dolaska na Otok.
U nadolazećim će mjesecima Japan odigrati tri utakmice, no čak i da Kagawa u sve tri bude u momčadi, time neće doći do ispunjenja kvote i dobijanja radne dozvole.
:oops:

Dajte mu dozvolu pa nek' ide u pm ako hoće.... :twisted:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 jun 2012, 13:25

Semir bvb je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la: Sema veceras briljra, pocevsi od slike na temi o vice elfu, pa do ove pjesme ;)
Znaš mene kralju... :mrgreen:

Ja Kagawi poželio sreću kad ono:

Kagawa ne može u United zbog administracije

Ovog je ljeta 23-godišnji sjajni japanski nogometaš Shinji Kagawa trebao postati veliko pojačanje engleskog doprvaka Manchester Uniteda...

Klub s Old Trafforda je sadašnjem Kagawinom klubu, dortmundskoj Borussiji, ponudio 16.8 milijuna eura i transfer je bio spreman za obavljanje, ali se u svemu pojavio jedan veliki problem.

Naime, Kagawa nije igrao za reprezentaciju Japana tijekom Svjetskog prvenstva 2010. godine na jugu Afrike, a u zadnje tri godine je odigrao manje od 75 posto utakmica za svoju nacionalnu momčad, što je jedan od uvjeta za dobijanje radne dozvole prije dolaska na Otok.
U nadolazećim će mjesecima Japan odigrati tri utakmice, no čak i da Kagawa u sve tri bude u momčadi, time neće doći do ispunjenja kvote i dobijanja radne dozvole.
:oops:

Dajte mu dozvolu pa nek' ide u pm ako hoće.... :twisted:
Ne moze na otok??Ma nek ga prodaju bayi pa da ga deremo :lol:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 jun 2012, 13:27

I samo jos jedan dodatak ovoj odlicnoj poruci Seme za Kagawu:
KO TE KARA NEK TI PJESME PISE! :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 02 jun 2012, 15:14

@ Sema

Ne mogu vjerovat vise izje.ba nam zivce u pm, daj jbte papiri vise uvijek englezi seru izmisljaju toplu vodu ccc . Ne mogu vjeorvat radi cega je sad problem nastao ccccc .... Zgadio mi se vise ovaj transfer i sama prica o njemu .. Nek ide vise samo nek ide pa gdje hoce i kako hoce ...

Bild spekulise da je Santana produzio ugovor jer Hummels mozda ode . Samo nam jos to treba iskreno mislim da seru i da nema nista od tog .
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 02 jun 2012, 19:00

Damir_BvB je napisao/la:@ Sema

Ne mogu vjerovat vise izje.ba nam zivce u pm, daj jbte papiri vise uvijek englezi seru izmisljaju toplu vodu ccc . Ne mogu vjeorvat radi cega je sad problem nastao ccccc .... Zgadio mi se vise ovaj transfer i sama prica o njemu .. Nek ide vise samo nek ide pa gdje hoce i kako hoce ...

Bild spekulise da je Santana produzio ugovor jer Hummels mozda ode . Samo nam jos to treba iskreno mislim da seru i da nema nista od tog .
Ma sumnjam,on je nas buduci kapiten i vodja tima,uvijek sam tako mislio pa i sad,vjerujem da su to samo spekulacije,nemaju sta pisati pa moraju nas nervirati :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 jun 2012, 20:27

[youtube][/youtube]

Otac! :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 02 jun 2012, 22:20

@ Hare

Ovo je bilo u stilu Davida Trezegueta :D ... Kakav gol woow... :evil:
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 02 jun 2012, 22:36

Extra golčić Roberta, a evo i fenomenalan pogodak Kube :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Još jedna špekulacija... :oops:

JORES OKORE (19). Štoper. Igra za FC Nordsjaelland (prvak Danske). 8-)
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... eler_28094" onclick="window.open(this.href);return false;

Na spisku je selektora Danske za EP.
slika

To je ovaj tamnoputi!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.