PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
momci izvinite nema veze sa vasom ligom
danas poceo igrati pes 6 online i odigrao sa jaranom dvije utakmice i mozete li mi pomoci kad igram utakmicu prvo poluvrijeme mi ne stopa, al drugo ubi stopanje :S
danas poceo igrati pes 6 online i odigrao sa jaranom dvije utakmice i mozete li mi pomoci kad igram utakmicu prvo poluvrijeme mi ne stopa, al drugo ubi stopanje :S
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajde pesmaster da igramo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedno poluvrijeme igras na tvome hostu, drugo poluvrijeme na njegovom, to znaci da je kod jednog internet konekcija slabaarelinho je napisao/la:momci izvinite nema veze sa vasom ligom
aha hvala drug 
eh imam pitanje:
mogu li se ja sada prijaviti za ligu ili moram cekati da ova zavrsi pa da se prijavim ??
mogu li se ja sada prijaviti za ligu ili moram cekati da ova zavrsi pa da se prijavim ??
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozes se prijaviti, i bices na listi cekanja dok nekoliko njih ne odustanearelinho je napisao/la:eh imam pitanje:
koliko je otprilike igraca na cekanju ??Goalgetter je napisao/la:Mozes se prijaviti, i bices na listi cekanja dok nekoliko njih ne odustanearelinho je napisao/la:eh imam pitanje:
mogu li se ja sada prijaviti za ligu ili moram cekati da ova zavrsi pa da se prijavim ??.
- Goalgetter
- Kontakt:
4 igraca su na listi cekanja, ova prva 2 se ne javljaju, dok jedan nije bio online mjesec dana, tako da nemoram ni pitati, preostaje jos dziza_23, koji ceka samo da upadne, znaci ako se prijavis do petka, bices 1. na listi cekanja.arelinho je napisao/la:koliko je otprilike igraca na cekanju ??Goalgetter je napisao/la:Mozes se prijaviti, i bices na listi cekanja dok nekoliko njih ne odustanearelinho je napisao/la:eh imam pitanje:
mogu li se ja sada prijaviti za ligu ili moram cekati da ova zavrsi pa da se prijavim ??.
kume izvini sto te peglam daj link od topica gdje se prijavljuje ??
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ti topic, stavi svoj nick koji ti je u igri, uradi speedtest i ostavi svoj facebook da te možemo ubaciti u facebook grupu radi lakšeg dogovaranja susreta.
Eto ti topic, stavi svoj nick koji ti je u igri, uradi speedtest i ostavi svoj facebook da te možemo ubaciti u facebook grupu radi lakšeg dogovaranja susreta.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
Mesa_Dzeko
- Kontakt:
treba ti 60 smislenih postova, ovakvi postovi se smatraju trollanjem, a to je kaznjivo.
@Pesmaster kažnjen sa 200.000 zbog ne postavljanja SS-a za strijelce...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
@Bosniacum Lilium kaznjen sa 200.00 zbog ne postavljanja ss-ova za strijelce i statistiku...
Liga se obustavlja do nedjelje, do tad je moguće igrati samo zaostale utakmice u 1. i 2. ligi. Moramo vidjeti kako dalje, jer nema smisla svako kolo gubimo po jednog igrača
Liga se obustavlja do nedjelje, do tad je moguće igrati samo zaostale utakmice u 1. i 2. ligi. Moramo vidjeti kako dalje, jer nema smisla svako kolo gubimo po jednog igrača
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Zenichanin
- Kontakt:
Moze neko objasniti sta mi je sve potrebno da igram online, zasad prijateljske samo online, kasnije mozda upadnem u ligu
Hvala!
Hvala!
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E ljudi, može li mi neko dati linkove da skinem ovaj patch 7.0, hoću opet da malo igram PES 6, hvala. 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Moze l' meni neko reci kako da vratim igrace u standardne ekipe nakon koristenja ovog Fantasy patcha ? 
- Zenichanin
- Kontakt:
moze i meniUnica_Liverpool_ je napisao/la:E ljudi, može li mi neko dati linkove da skinem ovaj patch 7.0, hoću opet da malo igram PES 6, hvala.
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
odi te na stranici pes6j.net i imate gore kolonu download i tu kliknete i dobijete da skinete launcher ili pes6 7.0 patchZenichanin je napisao/la:moze i meniUnica_Liverpool_ je napisao/la:E ljudi, može li mi neko dati linkove da skinem ovaj patch 7.0, hoću opet da malo igram PES 6, hvala.
i izaberete ovo drugu i imate all rapidshare downloads tu kliknete i sa rapidshare skinete full patch od 850mb i instalirate
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ovo sam jučer pitao, kasnije mi je bavarian dao taj isti link mada sam ja prije pokušavao i strašno je sporo u zadnje vrijeme, vidi se i po komentarima, hvala i tebi, vjerovatno ću tako i skinuti patch, ako nema nijedan drugi način. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.