Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
mora da se šališ 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa nemaš koristi od više vaučera. Jedan vaučer je za jedan account. Za svaku mućku odmah zatvaraju račun.Monolog je napisao/la:Danas kupljeno 17 Avaza.vecaveca je napisao/la:kakav je vaucer u dnevnom avazu jel dobijes kod ukucas i 5 eura lijezee ??![]()
sto nije wwin skrti pred EURONijedan nije pročitan, samo su izvađeni vaučeri, a Avaze smo ostavili ženama koje rade na kioscima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pretpostavljali smo da je tako (poslije se i uvjerili u to).
Al', s obzirom da posjedujem(o) više accounta, onda ovo nije bilo puko bacanje novaca.
Naravno, biće nakon prve uplate, jer sigurno da niko neće proći.
Al', s obzirom da posjedujem(o) više accounta, onda ovo nije bilo puko bacanje novaca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pazite se, ovi prate apsolutno sve. Ako se sa iste IP adrese loguješ na dva accounta odmah zaključavaju račun, itd...Monolog je napisao/la:Pretpostavljali smo da je tako (poslije se i uvjerili u to).![]()
Al', s obzirom da posjedujem(o) više accounta, onda ovo nije bilo puko bacanje novaca.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Del Potro - Čilić(+5,5) 1.6. 16:30 2 1,80
Federer - Mahut(9,5) 1.6. 16:00 Manje 1,50
Mađarska/21 - Turska/21 1.6. 17:00 2 1,75
San Marino/21 - Grčka/21(zg) 1.6. 20:30 0-3 1,65
Valencia - Barcelona(s.t.)/koš 1.6. 20:45 2 1,45
Shamrock - Cork City 1.6. 21:00 1 1,50
Norveška/21 - Azerbejdžan/21(d/n) 1.6. 18:00 NE 1,50
Egipat - Mozambik 1.6. 20:00 1 1,15
Kvota: 29,25
Po meni pravo fin tiket za danas
Federer - Mahut(9,5) 1.6. 16:00 Manje 1,50
Mađarska/21 - Turska/21 1.6. 17:00 2 1,75
San Marino/21 - Grčka/21(zg) 1.6. 20:30 0-3 1,65
Valencia - Barcelona(s.t.)/koš 1.6. 20:45 2 1,45
Shamrock - Cork City 1.6. 21:00 1 1,50
Norveška/21 - Azerbejdžan/21(d/n) 1.6. 18:00 NE 1,50
Egipat - Mozambik 1.6. 20:00 1 1,15
Kvota: 29,25
Po meni pravo fin tiket za danas
SAMO ČELIK !
mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a kako cu u slucaju dobitka isplatitVirtu4l je napisao/la:Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
O tome ćemo kad nešto dobiješ. Isplata je još jednostavnijaHater je napisao/la:a kako cu u slucaju dobitka isplatitVirtu4l je napisao/la:Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hater je napisao/la:a kako cu u slucaju dobitka isplatitVirtu4l je napisao/la:Registruj se na BAH, upiši tačne podatke, klikni na uplata i idi na 'Upišite kladiteljski bonus'. Prepiši kod sa vaučera i to je to. Ne moraš posjedovati karticu.Hater je napisao/la:mozel mi neko objasnit sta mogu sa ovim vaucerom iz dnevog avaza,,,,kako se to uplacuje jel se mora posjedovat master card,,,ili neka druga kartica da bi se to isplatilo,, i ako ko hoce mjenjat ovih 5 eura sa vaucera za 1 eura na wwinu nek odg pa cemo se nac na fejsu
Trebas od tih 5 Eura, min 100 Eura da napravis da bi te isplatili.
Toliko im je min. za isplatu neovisno o vauceru.
bet at home je **** od kladionice.
losa ponuda skroz
jeste, ako hoćeš odmah na karticu...a 10 € je min. ukoliko prebacuješ na Moneybookers, a sa njega možeš na karticuNexus je napisao/la:
Trebas od tih 5 Eura, min 100 Eura da napravis da bi te isplatili.
Toliko im je min. za isplatu neovisno o vauceru.
bet at home je **** od kladionice.
losa ponuda skroz
samo, možeš prebaciti na MB, sa kojeg si već prethodno nekada uplatio min 10 €
FORZA MARŠAL !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Monaghan Utd.-St.Patrick 0-2 1,70
Monaghan je nepredvidiva ekipa, koju je najbolje izbjeci kad se radi o tipovanju na konacan rez., ni na njih, niti protiv njih.
Trenutno su posljednji tim na tabeli. U gostima imaju dvije pbjede, kod kuce su 0-2-4, uz gol razliku 1:7.
St.Partick je veoma dobra defanzivna ekipa, odmah poslije Sligo R.
Na njihovih dosadasnjih 13 odigranih ut. cak 10 njih je zavrsilo do 2 gola, a samo tri ut. su otisle preko.
Na prolsom gostovanju su odigrali veoma efikasno, cak 3:3 kod Bray Wand., tako da mi pravo nemoguce izgleda da uzastopno odigraju jednu efikasnu ut. sa golovima, to bi bile vec 4. ut. u nizu sa 3+, jer su u proslom kolu porazeni sa 1:2.
U medjuvremenu su igrali i kup ut. u gostima dobili nizeligasa Crumlin Utd 0:3.
To se rijetko desava ovoj ekipi, da igraju u nizu nekoliko ut. sa golovima, 3+.
Prvi susret Premier League je zavrsen:
16.03.12, St. Patrick`s Athletic-Monaghan United 1 : 1
a kup utakmice:
07.09.09, St. Patricks Athletic - Monaghan United 1 : 0
14.08.09, Monaghan United - St. Patricks Athletic 0 : 0
Monaghan dobio u kupu u Roverse u Sligu 1:3.
Tri ut. su vec bez poraza.
St.Patricku nedostaju:
Mark Rossiter i James Chambers. United kompletan.
Bray-UCD 1 1,95
16.03.12, UCD - Bray Wanderers 2 : 3
21.09.11, Bray Wanderers - UCD 4 : 0
08.07.11, UCD - Bray Wanderers 1 : 2
13.05.11, Bray Wanderers - UCD 2 : 1
25.03.11, UCD - Bray Wanderers 0 : 1
Pobjedjuju ih evo vec nekoliko ut. a uz to gostima nedostaje trojka:
Ger Barron golman, Chris Mulhall i Cillian Morrison.
i jos su upitni su:
Graham Rusk 7 goals topscorer, David O’Connor i Ciaran Nangle.
Bray igra sa najvise remija u ligi, ali i njima je vakat da nekoga dobiju, a ovi su im musterija, ni value nije los.
Waterford United - Mervue United 1 1,55
Mervue Injury News:
Brian O’Donoghue, Kenny Farrell, Martin Conneely, Mike Elwood, Pat Hoban.
21.10.11, Waterford United - Mervue United 2 : 0
06.05.11, Waterford United - Mervue United 1 : 0
25.06.10, Waterford United - Mervue United 3 : 0
20.10.09, Waterford United - Mervue United 1 : 0
02.05.09, Waterford United - Mervue United 2 : 0
Monaghan je nepredvidiva ekipa, koju je najbolje izbjeci kad se radi o tipovanju na konacan rez., ni na njih, niti protiv njih.
Trenutno su posljednji tim na tabeli. U gostima imaju dvije pbjede, kod kuce su 0-2-4, uz gol razliku 1:7.
St.Partick je veoma dobra defanzivna ekipa, odmah poslije Sligo R.
Na njihovih dosadasnjih 13 odigranih ut. cak 10 njih je zavrsilo do 2 gola, a samo tri ut. su otisle preko.
Na prolsom gostovanju su odigrali veoma efikasno, cak 3:3 kod Bray Wand., tako da mi pravo nemoguce izgleda da uzastopno odigraju jednu efikasnu ut. sa golovima, to bi bile vec 4. ut. u nizu sa 3+, jer su u proslom kolu porazeni sa 1:2.
U medjuvremenu su igrali i kup ut. u gostima dobili nizeligasa Crumlin Utd 0:3.
To se rijetko desava ovoj ekipi, da igraju u nizu nekoliko ut. sa golovima, 3+.
Prvi susret Premier League je zavrsen:
16.03.12, St. Patrick`s Athletic-Monaghan United 1 : 1
a kup utakmice:
07.09.09, St. Patricks Athletic - Monaghan United 1 : 0
14.08.09, Monaghan United - St. Patricks Athletic 0 : 0
Monaghan dobio u kupu u Roverse u Sligu 1:3.
Tri ut. su vec bez poraza.
St.Patricku nedostaju:
Mark Rossiter i James Chambers. United kompletan.
Bray-UCD 1 1,95
16.03.12, UCD - Bray Wanderers 2 : 3
21.09.11, Bray Wanderers - UCD 4 : 0
08.07.11, UCD - Bray Wanderers 1 : 2
13.05.11, Bray Wanderers - UCD 2 : 1
25.03.11, UCD - Bray Wanderers 0 : 1
Pobjedjuju ih evo vec nekoliko ut. a uz to gostima nedostaje trojka:
Ger Barron golman, Chris Mulhall i Cillian Morrison.
i jos su upitni su:
Graham Rusk 7 goals topscorer, David O’Connor i Ciaran Nangle.
Bray igra sa najvise remija u ligi, ali i njima je vakat da nekoga dobiju, a ovi su im musterija, ni value nije los.
Waterford United - Mervue United 1 1,55
Mervue Injury News:
Brian O’Donoghue, Kenny Farrell, Martin Conneely, Mike Elwood, Pat Hoban.
21.10.11, Waterford United - Mervue United 2 : 0
06.05.11, Waterford United - Mervue United 1 : 0
25.06.10, Waterford United - Mervue United 3 : 0
20.10.09, Waterford United - Mervue United 1 : 0
02.05.09, Waterford United - Mervue United 2 : 0
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
POZDRAV
AKO NEKO HOĆE DA MU DAM OVAJ POKLON VOUCHER ZA BET-AT-HOME OD 5 € ŠTO JE DOŠAO U DANAŠNJEM AVAZU NEK MI SE JAVI U INBOX
AKO NEKO HOĆE DA MU DAM OVAJ POKLON VOUCHER ZA BET-AT-HOME OD 5 € ŠTO JE DOŠAO U DANAŠNJEM AVAZU NEK MI SE JAVI U INBOX
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

EVO DA NEBUDE NEKIH SUMNJI, PRVI JE TRAŽIO TRIATHLONE, PA LEYTON
ŽAO MI JE KO JE ZAKASNIO
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
ajd konačnonikos je napisao/la: Probat ću danas sa dublom:
Stephens S.-Johansson Mat. (01.06. 11:00) 1 1,65
MakarE/VesninE-CibulkoD/Zh (01.06. 17:00) 1 1,40
kv. 2,31
Singl :
hendikep -1/Italija - Rusija tip: X
Singl :
hendikep -2,5/Boston-Miami tip:1
tiket :
Boston-Miami under 180,5
Chalmers over 9,5 poena
Rondo over 15,5 poena
hendikep -1/Italija - Rusija tip: X
Singl :
hendikep -2,5/Boston-Miami tip:1
tiket :
Boston-Miami under 180,5
Chalmers over 9,5 poena
Rondo over 15,5 poena
[quote="Leyton"]Wawrinka-Simon 1 1,7 -Simon predosadan igrac,ima odlicnu defanzivu,ofanziva mu je nesto kao moja,i to kada nisam nabrijan,sigurno da Wawrinka ima udarce da to probije,pogotovo BH-om.Malo me muci ta prednost domaceg terena,znamo koliko Francuzi izvlace maximum iz svojih aduta(Razano,Matheiu pa i Simon kontra Bakera)
Medina-Martic 2 2,10
Nazalost,u proslom kolu sam igrao na Marion Bartoli protiv Petre Martic,ali dobra stvar je ta sto sam nakon dugo vremena gledao hrvatsku prestavnicu,i nevjerovatno je koliko je uznapredovala u svim segmentima igre.Servis odlican,forhend,pravi muski,kao Fernando Gonzalez iz najbolji dana(i nije bas) i vjerujem da danas ima snage,volje i znanja da napravi jos jedan veliki korak,odnosno plasman u 1/8 finala.Medina je u prvom kolu igrala protiv Laure Robson,i nanijela joj drugi poraz na RG(prosla u glavni turnir kao LL) a u drugom je slavila protiv Irene Pavlovic,limitirane Francuske teniserke.Dosta srece sa zrijebom,ali vjerujem da je danas kraj za Garigues.
hvala
@Leyton
Medina-Martic 2 2,10
Nazalost,u proslom kolu sam igrao na Marion Bartoli protiv Petre Martic,ali dobra stvar je ta sto sam nakon dugo vremena gledao hrvatsku prestavnicu,i nevjerovatno je koliko je uznapredovala u svim segmentima igre.Servis odlican,forhend,pravi muski,kao Fernando Gonzalez iz najbolji dana(i nije bas) i vjerujem da danas ima snage,volje i znanja da napravi jos jedan veliki korak,odnosno plasman u 1/8 finala.Medina je u prvom kolu igrala protiv Laure Robson,i nanijela joj drugi poraz na RG(prosla u glavni turnir kao LL) a u drugom je slavila protiv Irene Pavlovic,limitirane Francuske teniserke.Dosta srece sa zrijebom,ali vjerujem da je danas kraj za Garigues.
hvala
Željeznicar za život cijeli !
E moj Kubotu sjeme ti se zatrlo'. Ti ne mozes pobjediti drugorazredne tenisere. Amin nikad vise ne zaigro' profesionalni tenis.STEVEN je napisao/la:Kubot-Goffin 1 1.55
Federer-Mahut over 27.5 ( prvi set over 8.5 ) 1.85 (1.5)
Kerber-Penneta 1 1.5
ukupna kvota 4.3 ( 3.5)
Bravo Leyton
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bohemians -Sligo X/2
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
elcapitano
- Kontakt:
Dajem ovaj vaucher 5e za bet-at-home za 2e na wwinu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.