Dobar igrac gledo sam par njegovih tekmi u Seriji B. Sa njim, Lulicem, Stevanovicem i Viscom imali bi smo u repci konacno ono sto nam nedostaje 4 krilna igraca za obe stranje po dva, al Pape je preglup da njih sve 4 pozove.Principatus je napisao/la:Enis Nadarevic iz AS Varese (serija B), bi mogao preci u drugi klub. Monaco, Gent i Freiburg su moguce opcije.
http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... eite1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... 37889.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Principatus
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Eh kako bi bilo dobro sada preci u ofanzivu i pokusati tog momka pridobiti da zaigra za nas!Principatus je napisao/la:Kapiten njemacke U19 reprezentacije, Sead Kolasinac, dobio je profesionalni ugovor kod Schalke 04.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
- Principatus
- Kontakt:
Jos uvjek neznam dali moze igrati za nas. Mislim da mu je ono hrvatsko drzavljanstvo pogresno neko stavio na TMu. Ali i da moze igrati za nas, pri nasem scouting sistemu je to naucna fantastika.vendeta87 je napisao/la:Eh kako bi bilo dobro sada preci u ofanzivu i pokusati tog momka pridobiti da zaigra za nas!Principatus je napisao/la:Kapiten njemacke U19 reprezentacije, Sead Kolasinac, dobio je profesionalni ugovor kod Schalke 04.
Da, ali je sam izjavio kako su neki belgijski klubovi konkretniji. Vidjecemo.bhfanatic14 je napisao/la:Goran Galesic (Hit Gorica) ima ponudu od beckog Rapida !
- Principatus
- Kontakt:
Jedan Nijemac koji je vec odavno na TMu (50.000 postova) i veoma seriozan, dobro informisan tip, je rekao kako je pricao sa jednim clanom Seadove familije. Pri tome je pitao odakle vuce korijene, to jest kojeg su drzavljanstva/nacije i dobio odgovor da je Bosanac. Isto tako kaze kako je Sead Kolasinac sa svojim licnim profilom u Facebookgrupi "I Love Bosnia & Herzegowina", sto nije dokaz, ali indikator.
Ali dobro Schalke je levatski klub, a U19 Njemacke levatska mlada repka.
Sto bi to nase selektore interesovalo, bar da se raspitaju za ovog momka i vide dali moze igrati?
A momak igra na DM i ZM.

-
Bosanac225
- Kontakt:
Imal Pape kakav mejl da mu posaljemo popis potencijalnih igraca bar pokusatiBosanac225 je napisao/la:Ma da je pape pametan, mogo je prateci i citajuci ovaj forum saznat masu talentiranih igraca kad vec nemamo skautinga. Al nema, mrsko je njima i potruditi se.
Ne zna ti on racunara upaliti a kamo li napraviti e-mail adresu ...guillermo je napisao/la:
Imal Pape kakav mejl da mu posaljemo popis potencijalnih igraca bar pokusati![]()
Be Casual ...
Strpao neki dan Shevchenka u mali dzep!
govorim 2 godine da nam Sunjic a mozda i Bunoza mogli biti alternative za stopera. zao mi je sto nisam to rekao papetu kad sam ga jednom vidio slucajno u sarajevubekicamir je napisao/la:Toni Sunjic!
Sunjic da svakako a Bunoza je vec propao kao igrac.noah je napisao/la:govorim 2 godine da nam Sunjic a mozda i Bunoza mogli biti alternative za stopera. zao mi je sto nisam to rekao papetu kad sam ga jednom vidio slucajno u sarajevubekicamir je napisao/la:Toni Sunjic!
imao je losu zadnju godinu, dosta povreda. ne mora znaciti da je propao druze.vendeta87 je napisao/la:Sunjic da svakako a Bunoza je vec propao kao igrac.noah je napisao/la:govorim 2 godine da nam Sunjic a mozda i Bunoza mogli biti alternative za stopera. zao mi je sto nisam to rekao papetu kad sam ga jednom vidio slucajno u sarajevubekicamir je napisao/la:Toni Sunjic!
kakva je njegova vizija , jel davao kakve izjave da li bi igrao za našu A selekciju ...? ako jeste podhitno ga treba kaparisati ..
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Neznam mozda i nije la Sunjic cim je dosao u Ukrajinu odmah se nametnu (isit slucaj je bio kad je bilo prosle sezone posudjen u Kotrijk odigro sve tkeme) a Bunoza ko u zemlju da je propao.noah je napisao/la:imao je losu zadnju godinu, dosta povreda. ne mora znaciti da je propao druze.vendeta87 je napisao/la:Sunjic da svakako a Bunoza je vec propao kao igrac.noah je napisao/la:
govorim 2 godine da nam Sunjic a mozda i Bunoza mogli biti alternative za stopera. zao mi je sto nisam to rekao papetu kad sam ga jednom vidio slucajno u sarajevu
- Principatus
- Kontakt:
Tako pise Dalmacijanews: Nijemac s hrvatskom putovnicom potpisao za Schalke
http://dalmacijanews.com/Nogomet/View/t ... ke-04.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
A momak i familija mu se izjasnjavaju kao Bosanci. U nasim novinama jos nisam nista procitao o njemu. Hrvati pri najmanjoj sansi odmah se kace i nemam sumnje da ce ga bar kontaktirati. Kao i za ovoga sto im je danas zabio gol (U21 Svicarska), a potice iz BiH. Nasi scouti su jos u zimskom snu.
Reakcije nasih selektora:
Susic na sve to: "Kolasinac? Ko je to? Pjevac?"
Jagodic: "Kolasinac? Da to nije onaj sto pravi one cevape tamo preko..."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meni je najsmijesnije sto su mu na toj stranici prezime napisali sa ć na kraju.... "Kolašinać"Principatus je napisao/la:Hrvati misle da je Sead Kolasinac njihov zbog greske na Transfermarktu u njegovom profilu.
Tako pise Dalmacijanews: Nijemac s hrvatskom putovnicom potpisao za Schalke
http://dalmacijanews.com/Nogomet/View/t ... ke-04.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
A momak i familija mu se izjasnjavaju kao Bosanci. U nasim novinama jos nisam nista procitao o njemu. Hrvati pri najmanjoj sansi odmah se kace i nemam sumnje da ce ga bar kontaktirati. Kao i za ovoga sto im je danas zabio gol (U21 Svicarska), a potice iz BiH. Nasi scouti su jos u zimskom snu.
Reakcije nasih selektora:
Susic na sve to: "Kolasinac? Ko je to? Pjevac?"
Jagodic: "Kolasinac? Da to nije onaj sto pravi one cevape tamo preko..."
- Principatus
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, AzRimiRzA, bavarian_bk, Blackwargreymon, boki86, CAGarfia, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DanijelTZ, darker10, delko, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FCB1986, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HalaMadrid, HariTz, J1897, Jabroni, JimmyPage, Jurica95, kakarut, karajlo, labostarmomosa, lakilone, Lynx, marlostanf1eld, miki09, MikiPirs, MokraKifla, muhamedhulk, napapijri1987, PeppermintSA, PointBlank, PSV, resko1, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, trunks1946, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 409 gostiju.