Kvesic-Odera lik ovamo uz linju
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Visca-Najbolji frajer....pravi vodja repke

Kvesic, Zahirovic, Stevanovic, Besic, Viscael-fighter je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati. BilbijaKao sto kaze moj drug:"Ono bi i Sasa Matic utjero u gol".
Momci igraju fenomenalno i gol visi u zraku. Zaista bi bila velika steta da ovdje kiksaju, zato se nadam da ce do kraja postici barem 1. Ovdje ima bar 5 igraca koji se moraju prikljuciti A reprezentaciji.
- spielführer_21
- Kontakt:
Štoperi su nam prespori, pogotovo Markić. A Višća, Zahirović i u manjoj mjeri Stevanović su pokazali dosta sebičnosti, malo su se ufurali u ulogu zvijezda. Mislim da bi Jagodić trebao izvaditi Grahovca koji je bio blizu drugog žutog kartona, te Bilbiju, a ubaciti ovog malog iz Crotonea.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
svi su dobro odigrali trude se ali **** nece gol valjda drugo poluvrijeme dadnu bar jedan
Od naših Zahirović najlošiji. Bolji od ostalih Višća, Kvesić. Po meni su dobri i Stevanović i Bešić. Ukoliko ovu tekmu gdje gleda Pape, od A tima su se udaljili ovi najbolji, al' će zato Zahirović zacementirati mjesto u A repki.
Čovjek uvijek bira pogrešne.
O utakmici: Bolji smo i nadam se da ćemo pobjediti. Momci se bore, igraju odgovorno i ništa im se ne može zamjeriti. U nastavku - SRETNO:
Čovjek uvijek bira pogrešne.
O utakmici: Bolji smo i nadam se da ćemo pobjediti. Momci se bore, igraju odgovorno i ništa im se ne može zamjeriti. U nastavku - SRETNO:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Fenomenalno igraju , prvo se bore sto je ogroman plus drugo su super kvalitetni igraju zrelije za 5 godina od ovijh bjelorusa nadam se da ce taj gol pasti velika steta bi bila da sada ostane 0 0 ili nedo bog da izgube.Nadam se da ovi nasi idioti iz A repke mogu vidjet kako se djeca bore za svaku loptu
MrAmani96 je napisao/la:Kvesic, Zahirovic, Stevanovic, Besic, Viscael-fighter je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati. BilbijaKao sto kaze moj drug:"Ono bi i Sasa Matic utjero u gol".
Momci igraju fenomenalno i gol visi u zraku. Zaista bi bila velika steta da ovdje kiksaju, zato se nadam da ce do kraja postici barem 1. Ovdje ima bar 5 igraca koji se moraju prikljuciti A reprezentaciji.
Sta je s Bilbijom?
Jel' moze on igrati?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima materijala u ovoj U21 repci, za A reprezentaciju.
Pored ovih sto su vec jednom debitirali (Stevanovic, Besic, Zahirovic) tu su svakako Visca, Kvesic (koji je komotno mogao dobiti 20-30 min umjesto Lulica).
Sretno momcima u drugom pol. mislim da bi sada mogao uci Djuric, da vidimo sta on moze
Pored ovih sto su vec jednom debitirali (Stevanovic, Besic, Zahirovic) tu su svakako Visca, Kvesic (koji je komotno mogao dobiti 20-30 min umjesto Lulica).
Sretno momcima u drugom pol. mislim da bi sada mogao uci Djuric, da vidimo sta on moze
zahirovic prosjecan..besic je 2x bolji materijal za A repku..kvesic takodje odlican
Unica grande amore
Pogodi šta im je zajedničko?mandraX je napisao/la:Mali Višća je munja, i onaj bek (mislim), Kvesić...dobri dobri...
Bar za njega imamo kvalitetnu zamjenu.alacious je napisao/la:Sta je s Bilbijom?
Jel' moze on igrati?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slažem se.spielführer_21 je napisao/la:Štoperi su nam prespori, pogotovo Markić. A Višća, Zahirović i u manjoj mjeri Stevanović su pokazali dosta sebičnosti, malo su se ufurali u ulogu zvijezda. Mislim da bi Jagodić trebao izvaditi Grahovca koji je bio blizu drugog žutog kartona, te Bilbiju, a ubaciti ovog malog iz Crotonea.
Strah me da nam ne uvale neki ćorak na kontru i mrka kapa....
Steta sto nismo dali gol u prvih 20 minuta, sad ce bit tesko razbit ovaj polu-bunker. Mozda probat uvest ovog Djurica, kazu da je jak i visok. To nam treba u ovoj tekmi. Bilbija vrlo slab, isto vazi za Grahovca. Kvesic ja mislim zreo za A-repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kolko Zahirovic dobija prilika u A-repci Besic ih je zasluzijo dvostruko.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mogu l' ja pokušat' ?Virtu4l je napisao/la:Pogodi šta im je zajedničko?mandraX je napisao/la:Mali Višća je munja, i onaj bek (mislim), Kvesić...dobri dobri...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
To bas prije pola sata razmisljam. Kvesa je za A reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Steta sto nismo dali gol u prvih 20 minuta, sad ce bit tesko razbit ovaj polu-bunker. Mozda probat uvest ovog Djurica, kazu da je jak i visok. To nam treba u ovoj tekmi. Bilbija vrlo slab, isto vazi za Grahovca. Kvesic ja mislim zreo za A-repku.
ne kenjajte bogoti sa klubaškom spikom ovdje?
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 01 jun 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka čast Kvesiću, uskoro će orati u A repki po ovoj lijevoj strani, dosada odličan i u ofanzivnim i defanzivnim zadacima.
Someone's mouth said paint them all red.
Yebiga kad Besic nikako ne igra za HSV. Neka nadje klub u donjem dijelu Bundeslige ili neki solidan klub u drugoj ligi, pa ce sigurno dobit jos prilika. Pokazao je Susic ranije da vjeruje u njega.sajo10 je napisao/la:Kolko Zahirovic dobija prilika u A-repci Besic ih je zasluzijo dvostruko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Zasto igra jedan defanzivni Grahovac playmakera?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zahirovic
momak lopte nezna dodat ili on ili se ostali neznaju otvarat
Ima potencijala za a repku pogotova Kvesic i Visca..................... golmani
klupa u klubovima je zanjih liga prvaka dobro je pa Bjelorusi ne znaju dat gola___
Ima potencijala za a repku pogotova Kvesic i Visca..................... golmani
Trenutno korisnika/ca: Amas, denza, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maestro^^, Micron, MiranGlasnic, nedimmmm1337, Semrush [Bot], soko i 91 gost.