FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma tako je da budem iskren ja sam se kleo u jovica i to sam priznao,ali poslije svih stvari koje su se desile svi smo shvatili ko je i staje ..a vama zelim da ne osjetite te njegove necasne radnje...sretno u evropi od mene imate podrsku bar preko tv-a
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Super, ako nemaš šta konstruktivno da napišeš onda i nemoj.
Opet se zahvaljujem ne samo tebi nego i ostalima.
Opet se zahvaljujem ne samo tebi nego i ostalima.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
cao i bujrum u gradacac sledece sezone
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Opet ponavljam, hebo ba pojačanja iz zvijezde koji vam je. Daleko mu kuća !
U novi boj ...
Hvala doći ćemo kao i ove, ne brini za nasastra1922 je napisao/la:cao i bujrum u gradacac sledece sezone

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
E na sta ste spali da se prepucavate sa nekom novonastalom seoskom ekipom

ja sam care svake godine i na kosevu i na grbavici imam gore rodbine sve pitariGunnerS je napisao/la:Hvala doći ćemo kao i ove, ne brini za nasastra1922 je napisao/la:cao i bujrum u gradacac sledece sezoneDođite i vi malo kod nas
![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ado-hz je napisao/la:E na sta ste spali da se prepucavate sa nekom novonastalom seoskom ekipom![]()
![]()

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
MI VAM DAJEMO SAMO ONE KOJI NAMA NE TREBAJU, JOVICA I MATKA !
Šta rećiado-hz je napisao/la:Mi vama dajemo samo kitu da je sisate...dosta vamBosanski zmaj je napisao/la:MI VAM DAJEMO SAMO ONE KOJI NAMA NE TREBAJU, JOVICA I MATKA !

U novi boj ...
koga u banovice poslatihz033 je napisao/la:Šta rećiado-hz je napisao/la:Mi vama dajemo samo kitu da je sisate...dosta vamBosanski zmaj je napisao/la:MI VAM DAJEMO SAMO ONE KOJI NAMA NE TREBAJU, JOVICA I MATKA !![]()

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Nemojte zamjerit ovim mojim sugradanima malo su se napucali.Nafurali se ko su oni su,a ne znaju da mogu ispast ko havla...Isto su i Tuzlaci se qurcili dolazili u Mostar 3 dana prije i derali veleza i sad govore da su rodeni smradovi...Kako puka slucajnost pa se 5 rezultata poklopi i Sloboda ispade..Ovi nasi se moraju da spuste na zemlju jer bi se pukom srecom moglo bas nama potrefit iduce sezone da se poklopi 6 rezultata! Pozz iz Gradacca!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
A ti se doso malo zetonirat sarajlijama, ili ti ga uvlacit u gujicuNah1d je napisao/la:Nemojte zamjerit ovim mojim sugradanima malo su se napucali.Nafurali se ko su oni su,a ne znaju da mogu ispast ko havla...Isto su i Tuzlaci se qurcili dolazili u Mostar 3 dana prije i derali veleza i sad govore da su rodeni smradovi...Kako puka slucajnost pa se 5 rezultata poklopi i Sloboda ispade..Ovi nasi se moraju da spuste na zemlju jer bi se pukom srecom moglo bas nama potrefit iduce sezone da se poklopi 6 rezultata! Pozz iz Gradacca!
Hajde dobro je pustite ljude potpisao za njih neka je, njihov je i bio i u čemu je problem.Idemo dalje Sarajevo i bez Škore u Europi a da se sad seKiramo za Halilovića. Dobar OK ali brate nije Ronaldo sretno i njemu i Zvijezdi i vozdra. Šta se ima sad prepucavati, meni je uvijek dobro kad odem u Gradačac što se raje tiče, murija je posebna priča svugdje.Sjetite se koliko si im psovali kad su nas ranije izbacili i udarali neke momke dosta više sa prepucavanjem. A i vi Astra ako nemate šta konkretno popustite malo ,**** ga više i Jović I Matko to je sad naš problem deset stranica ovaj gnjavi sa Jovićem kao da mu je tata, fakat frajer kao da pati što je otišao a sve najgore o čovjeku a smori brate i onda dolazi do ovakvih reakcija i psovanja.
Sarajevo ljubavi moja!
- theprodigy
- Kontakt:
ne kontam fkt, pricu o halilovicu su upravu poceli navijaci zvijezde, i od vas je to pocelo, kao i za jos neke igrace iz zvijezde, sto se njega tice nek mu je sa srecom, mi idemo dalje
Momci ajd prosetajte... seoski klub i komsince prosetajte...BlueTiger je napisao/la:E moj prijatelju, nisi ti ocigledno svatio jos da su pitari uvijek bili najaci u jednoj stvari, a to je propaganda. Nema im tu ravnoga!Bosanski zmaj je napisao/la:Halilović i dalje igrač Zvijezde
Uprava NK Zvijezda-Gradačac je danas uspješno ugovorila nastavak saradnje sa Emirom Halilovićem. U medijima se posljednjih mjeseci spekulisalo o mogućim novim premijerligaškim destinacijama ovog dvadesedvogodišnjeg veznjaka, međutim Halilović će dres gradačačke Zvijezde nositi i u sezoni 2012/2013.
TOLIKO O HALILU I FK SARAJEVU! LIJEPI SNOVI! POZDRAV IZ GRADACCA!![]()
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Najavljuju se neka velika imena! Sve se kao drži u tajnosti. Da mi je samo znati odakle li nam pare. Utorak će se znati više.
U novi boj ...
Ja samo cekam da vi najavite pohod na titulu da odahnemhz033 je napisao/la:Najavljuju se neka velika imena! Sve se kao drži u tajnosti. Da mi je samo znati odakle li nam pare. Utorak će se znati više.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
hz033 je napisao/la:Najavljuju se neka velika imena! Sve se kao drži u tajnosti. Da mi je samo znati odakle li nam pare. Utorak će se znati više.
Ko najavljuje? Uprava, neko iz kluba??? Ili mislis na laprdanje nekog forumasa sa fksinfo???
Hajde ba odrasti...
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Kera1403, Konzerva, rimljanin90, ubipara i 71 gost.