FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MI VAM DAJEMO SAMO ONE KOJI NAMA NE TREBAJU, JOVICA I MATKA !
Šta rećiado-hz je napisao/la:Mi vama dajemo samo kitu da je sisate...dosta vamBosanski zmaj je napisao/la:MI VAM DAJEMO SAMO ONE KOJI NAMA NE TREBAJU, JOVICA I MATKA !
U novi boj ...
koga u banovice poslatihz033 je napisao/la:Šta rećiado-hz je napisao/la:Mi vama dajemo samo kitu da je sisate...dosta vamBosanski zmaj je napisao/la:MI VAM DAJEMO SAMO ONE KOJI NAMA NE TREBAJU, JOVICA I MATKA !![]()
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Nemojte zamjerit ovim mojim sugradanima malo su se napucali.Nafurali se ko su oni su,a ne znaju da mogu ispast ko havla...Isto su i Tuzlaci se qurcili dolazili u Mostar 3 dana prije i derali veleza i sad govore da su rodeni smradovi...Kako puka slucajnost pa se 5 rezultata poklopi i Sloboda ispade..Ovi nasi se moraju da spuste na zemlju jer bi se pukom srecom moglo bas nama potrefit iduce sezone da se poklopi 6 rezultata! Pozz iz Gradacca!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
A ti se doso malo zetonirat sarajlijama, ili ti ga uvlacit u gujicuNah1d je napisao/la:Nemojte zamjerit ovim mojim sugradanima malo su se napucali.Nafurali se ko su oni su,a ne znaju da mogu ispast ko havla...Isto su i Tuzlaci se qurcili dolazili u Mostar 3 dana prije i derali veleza i sad govore da su rodeni smradovi...Kako puka slucajnost pa se 5 rezultata poklopi i Sloboda ispade..Ovi nasi se moraju da spuste na zemlju jer bi se pukom srecom moglo bas nama potrefit iduce sezone da se poklopi 6 rezultata! Pozz iz Gradacca!
Hajde dobro je pustite ljude potpisao za njih neka je, njihov je i bio i u čemu je problem.Idemo dalje Sarajevo i bez Škore u Europi a da se sad seKiramo za Halilovića. Dobar OK ali brate nije Ronaldo sretno i njemu i Zvijezdi i vozdra. Šta se ima sad prepucavati, meni je uvijek dobro kad odem u Gradačac što se raje tiče, murija je posebna priča svugdje.Sjetite se koliko si im psovali kad su nas ranije izbacili i udarali neke momke dosta više sa prepucavanjem. A i vi Astra ako nemate šta konkretno popustite malo ,**** ga više i Jović I Matko to je sad naš problem deset stranica ovaj gnjavi sa Jovićem kao da mu je tata, fakat frajer kao da pati što je otišao a sve najgore o čovjeku a smori brate i onda dolazi do ovakvih reakcija i psovanja.
Sarajevo ljubavi moja!
- theprodigy
- Kontakt:
ne kontam fkt, pricu o halilovicu su upravu poceli navijaci zvijezde, i od vas je to pocelo, kao i za jos neke igrace iz zvijezde, sto se njega tice nek mu je sa srecom, mi idemo dalje
Momci ajd prosetajte... seoski klub i komsince prosetajte...BlueTiger je napisao/la:E moj prijatelju, nisi ti ocigledno svatio jos da su pitari uvijek bili najaci u jednoj stvari, a to je propaganda. Nema im tu ravnoga!Bosanski zmaj je napisao/la:Halilović i dalje igrač Zvijezde
Uprava NK Zvijezda-Gradačac je danas uspješno ugovorila nastavak saradnje sa Emirom Halilovićem. U medijima se posljednjih mjeseci spekulisalo o mogućim novim premijerligaškim destinacijama ovog dvadesedvogodišnjeg veznjaka, međutim Halilović će dres gradačačke Zvijezde nositi i u sezoni 2012/2013.
TOLIKO O HALILU I FK SARAJEVU! LIJEPI SNOVI! POZDRAV IZ GRADACCA!![]()
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Najavljuju se neka velika imena! Sve se kao drži u tajnosti. Da mi je samo znati odakle li nam pare. Utorak će se znati više.
U novi boj ...
Ja samo cekam da vi najavite pohod na titulu da odahnemhz033 je napisao/la:Najavljuju se neka velika imena! Sve se kao drži u tajnosti. Da mi je samo znati odakle li nam pare. Utorak će se znati više.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
hz033 je napisao/la:Najavljuju se neka velika imena! Sve se kao drži u tajnosti. Da mi je samo znati odakle li nam pare. Utorak će se znati više.
Ko najavljuje? Uprava, neko iz kluba??? Ili mislis na laprdanje nekog forumasa sa fksinfo???
Hajde ba odrasti...
lik navija za velez...gubis se, 4 titule u tri godine tako ti je to mala mojasamosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
hz033 je napisao/la:Izvini odrasli nisam te prepoznao
Tvoje godine i inteligenciju je vrlo lahko prepoznati...
Žuč je čudan organ, pogotovo kad puknecod2 je napisao/la:hz033 je napisao/la:Izvini odrasli nisam te prepoznao
Tvoje godine i inteligenciju je vrlo lahko prepoznati...
U novi boj ...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Uopste me ne zanima za koga navija.Nervira me sto se samo o Sarajevu prica.Jer pazi, dug Sarajeva je cak 5 miliona, i on je to jucer procitao.Sto nije reagovao kad je izaslo u avazu kolko je ko platio u zadnjih 5 godina pa na vasoj temi sarao..ili sto nije napisao "Wow, jucer sam u avazu procitao da je Sarajevo bh klub sa najvecim koeficijentom, svaka cast"nick je napisao/la:lik navija za velez...gubis se, 4 titule u tri godine tako ti je to mala mojasamosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
Sto je najtuznije, nasa uprava moli da se pod hitno nadju sponzori i donatori za pokrivanje dugova..ko moli a ko trazi? Haj sto je napisao sta je procitao u avazu, ali sto nasi sad ko mole nekog nesto po tom pitanju a svi ostali klubovi ne mole (ne molimo ni mi nikog sto je najtuznije za ovu pricu) vec ostali znaju kako da vrate dugove i jos budu 3 miliona u plusu.
Vala bas sto ste navalili oko zvijezde nama ce doci koga jovic bude htio dovesti, tako vi uzivajte i ne zelim da kvarim lijepe odnose sa vama i gradom., koji jedva cekam da obidjem.BeSha1992 je napisao/la:Momci ajd prosetajte... seoski klub i komsince prosetajte...BlueTiger je napisao/la:E moj prijatelju, nisi ti ocigledno svatio jos da su pitari uvijek bili najaci u jednoj stvari, a to je propaganda. Nema im tu ravnoga!Bosanski zmaj je napisao/la:Halilović i dalje igrač Zvijezde
Uprava NK Zvijezda-Gradačac je danas uspješno ugovorila nastavak saradnje sa Emirom Halilovićem. U medijima se posljednjih mjeseci spekulisalo o mogućim novim premijerligaškim destinacijama ovog dvadesedvogodišnjeg veznjaka, međutim Halilović će dres gradačačke Zvijezde nositi i u sezoni 2012/2013.
TOLIKO O HALILU I FK SARAJEVU! LIJEPI SNOVI! POZDRAV IZ GRADACCA!![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ono sjecas se kroz maglu, pa pokusavas ispasti pametan.. Zeljo nije duzan tolike pare o kojima pricas... To je Sarajevo duzno i to je vas predsjednik potvrdio, jer niste vracali raznim Zumrama, Nedicima, itd.samosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
Drzavi ste duzni 100.000 manje od nas, a to je manje od 2.000.000.. I reci ti meni sada koja uprava je ispala pametna, nasa sto je vracala ljudima dugove, ili vasa sto nije ljudima a vratila je eto vise drzavi.. A sada se otpisuju kamate, pa eto opet te pitam, ko je pametniji, mi sto smo 1 dobili licencu, ili vi sto ste kukali i ganjali i placali igracima, i opet ste u go*nima za sljedecu sezonu, jer valja ljudima vratiti pare inace nema licence...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- theprodigy
- Kontakt:
jel stvarno mislis da vi ne dugujete nekim igracima? samo sto se o tome ne prica..Baja_Zvjerka je napisao/la:Ono sjecas se kroz maglu, pa pokusavas ispasti pametan.. Zeljo nije duzan tolike pare o kojima pricas... To je Sarajevo duzno i to je vas predsjednik potvrdio, jer niste vracali raznim Zumrama, Nedicima, itd.samosarajvo je napisao/la:a dug zelje nevjerovatnih 4,8 miliona, ...u zadnjih 5 godina Sarajevo platilo pola miliona poreza, Zeljo 32 hiljade...tako ti je to mala mojaAlemC85 je napisao/la:čitam jučer u avazu, da je ukupan dug FK SARAJEVO nevjerovatnih 5 miliona KM i da iz uprave mole da se pod hitno pronađu jaki sponzori i donatori za pokrivanje tih dugova.
Drzavi ste duzni 100.000 manje od nas, a to je manje od 2.000.000.. I reci ti meni sada koja uprava je ispala pametna, nasa sto je vracala ljudima dugove, ili vasa sto nije ljudima a vratila je eto vise drzavi.. A sada se otpisuju kamate, pa eto opet te pitam, ko je pametniji, mi sto smo 1 dobili licencu, ili vi sto ste kukali i ganjali i placali igracima, i opet ste u go*nima za sljedecu sezonu, jer valja ljudima vratiti pare inace nema licence...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mnon46, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 29 gostiju.