Ako neko zna od ovih sto vise prate americke medije,koga bi philadelphia mogla uzet na draftu i uopce da li se spominje kakvo renoviranje
eto,ako bi ko bio voljan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa rekli su eo:Donnie Darko je napisao/la:Uostalom na izvlacenju su bili prisutni predstavnici svih timova, valjda bi neko nesto rekao da je nesto bilo sumnjivo.
Btw. Davis izjavio da mu je porodica razocarana sto ce igrati u Hornetsima. Malo je on glup izgleda.
@bihfan, takodjer.
Ima yahoo sports sto je Adrian Wojnarowski napisao. I normalno da nece imenovati imena, radi kazni i ostalog sto slijedi.Donnie Darko je napisao/la:complexsport? koji su ti sadimal kakav link sa neke ozbiljne stranice, sa konkretnim izjavama?
Ja mislim da cete vi ici na to da uzmete PF, cetvorku neku..mozda centrabvb09_manijak je napisao/la:Vidim tema je nba draft pa reko da priupitam za svoje sixerse nesto![]()
Ako neko zna od ovih sto vise prate americke medije,koga bi philadelphia mogla uzet na draftu i uopce da li se spominje kakvo renoviranjeekipe,neki trejd il nesto...ja sam stvarno razocaran napadackim potencijalom ove ekipe..sto se tice odbrane sve funkcionise u najboljem redu,al dzaba ti to kad ne mozes bunar pogodit a kamoli hebeni kos
![]()
eto,ako bi ko bio voljan
Bio je na draftu 2007. godine, pa ga nije niko draftovao, da nije bio na draftu, ne bi ni mogao ici u NBA.delpiero20 je napisao/la:Po nekim prognozama ima neke sanse da ga draftuju na kraju druge runde, po nekima ga nece niko draftovati...ostaje da vidimo da li je nekome zapao za oko..Ja imam osjecaj da ce neko da ga izabere, pa ostaje da vidimo..
Od nasih kosarkasa najvise sansi da ove godine zaigra u NBA ima Mirza Teletovic, koji ima kontakt sa Brooklyn Netsima, mada je njegova prednost sto nikada nije isao na draft pa svako ko plati njegovom timu 500 000 eura moze ga imati...Netsima treba igraca kvalitetnih, a i sada su evropski orijentisani pa moze biti da ce tamo...
Bio je na draftu 2007. godine, pa ga nije niko draftovao, da nije bio na draftu, ne bi ni mogao ici u NBA.
draft nije uslov da bi neko zaigrao u NBA. uopšte ne moraš biti prijavljen na draft, a još manje biti izabran da bi zaigrao u NBA. draft je bitan samo ako imaš manje od 21 godinu, a želiš zaigrati u NBA. svaka osoba/košarkaš koji ima više od 21 godinu i nije izabran na draftu ima status free-agenta. Mirza je mogao biti izabran 2007 na draftu iako se nije prijavio, jer je to bila izlazna godina za njegovu generaciju 1985, a za igrače koji nisu na koleđu
Mirza može otići u NBA kad mu istekne ugovor sa Caja-om ili prije ako se plati obeštećennje. NBA ekipe koliko znam plačaju samo 500.000 $, a ako je obeštećenje veće onda ostatak snosi igrač. NBA draft sljedeći i svaki naredni nema nikakve veze. on bira klub u koji bi htio da ide...
Ono sto sam ja citao, a citam mnogo o svim igracima, jer svi su moguci haman da zavrse u Cavsima, jer nam sve treba osim playaBernardBarnjak je napisao/la:Nije mi jasno kako je Jared Sullinger pao ovako nisko...za njega su govorili prije par mjeseci da bi mogao biti top5, a sada na mnogim stranicama predvidjaju da ce biti izabran ispod 15 mjesta...
Moguce je da mi dadnemo vama AV-a za taj pick, mozda da dodamo i neki pick druge runde, jer vama treba neki igrac koji je spreman da odmah uleti u tim.delpiero20 je napisao/la:Lutrija je to sve...
Po onim prognozama ima tu iznad nekih koji isto imaju dosta mana..vecina energicni, brzi ili atlete ali igra im ima dosta mana
Ja sam uvjeren da ce ovi moji Bucksi da draftuju centra ili pf...hoce tog Zellera, sad pojma nemam kako ce njemu leci NBA.
Mozda bude dobar, a mozda bude jedan od onih koji presjede citavu karijeru i popunjavaju ekipu samo
Ako se pod kradjom podrazumjeva Leon Radosevic ili Nihad DjedovicLBJ MVP je napisao/la:Ono mi Spursi 59. pick imaju.Mogli smo opet kakvu krađu napravit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.