Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mirza Dautbegovic na svom twitter profilu:
I can not confirm it officialy, but Edin Džeko is new Bayern Munich player. More to follow tommorow...
Dont know. I have just heard a word from Edin's manager, that something is on the way regarding his transfer to Munich
I can not confirm it officialy, but Edin Džeko is new Bayern Munich player. More to follow tommorow...
Dont know. I have just heard a word from Edin's manager, that something is on the way regarding his transfer to Munich
i ja bih prije u juve - bundesligu je vec osvajao ... nek sad osvoji talijansku, pa dogodine spansku0oo0 je napisao/la:evo izašao članak da se Juve uključuje u transferBIHfan je napisao/la:Covjek sa SS.ba je taj Dautbegovic, ja mislim da je on u Chicagu sa reprezentacijom.moglo bi se zakuhat oko transfera, iskreno ja bi više volio u Juve da ode jer bi tamo igrao sve utakmice a u Bayernu ako ostane Gomez bice guravo
Pa ne znam vala, ovo u Italiji nije normalno. Sve neke afere, evo sad i golman Juventusa, opet neka nova afera..... Bolje ipak da ode u Njemacku.
Seriju A treba izbaciti iz Lige Prvaka i Euro Lige. Sto je dosta dosta je!
Seriju A treba izbaciti iz Lige Prvaka i Euro Lige. Sto je dosta dosta je!
Gdje god da ode Dzeko mora promjeniti odredjene stvari u svojoj glavi, jer u MODERNOM fudbalu ni jedna ekipa ne moze sebi dozvoliti taj luksuz da ima igraca manje na terenu. Proslo je vrijeme klasnicnih playmakera i staticara u napadu i Dzeko ukoliko zeli uspjeti u bilo kojem klubu mora poceti vise tracati i mora se poceti vise zalagati.
Kao moguca destinacija se spominjao i BVB, ali Dzeko sa TRENUTNIM pristupom kod Kloppa bi zavrsio na tribini.
Kao moguca destinacija se spominjao i BVB, ali Dzeko sa TRENUTNIM pristupom kod Kloppa bi zavrsio na tribini.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
FRIZAK interview sa dzekom pred utakmicu sa Meksikom:
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Juve iz razloga sto navijam za Juve
i iz razloga sto bi se puno lakse izborio za mjesto. Vjerujem da to cak ne bi ni bila neka borba. Dok Bayern ako ne proda Gomeza, hajd ti premjesti na klupu tek tako lika koji je dao 9785 golova u jednoj sezoni i koji je jos uz to reprezentativac te zemlje..isto tako ako bi igrali sa 2 spica, Milera valja istisnut na klupu, sto nije ni malo lako.Dok je u Juventusu konkurencija za centralnog napadaca puno manja, imao bi zagarantovano mjesto.
sto se tice stila igre, vjerujem da bi mu oba odgovarala. U Njemackoj je vec pokazao da dominira jos je bio i dosta fizicki slabiji nego sad, dok Juve igra takav stil igre da bi Dzeko imao milion lopti po tekmi i da im jedan takav sidras savrseno odgovara.
sto se tice stila igre, vjerujem da bi mu oba odgovarala. U Njemackoj je vec pokazao da dominira jos je bio i dosta fizicki slabiji nego sad, dok Juve igra takav stil igre da bi Dzeko imao milion lopti po tekmi i da im jedan takav sidras savrseno odgovara.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jaaa reportera braco dragabiskitt je napisao/la:FRIZAK interview sa dzekom pred utakmicu sa Meksikom:
[youtube][/youtube]
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
HAHAAHHAHAHAHAclassic je napisao/la:Jaaa reportera braco dragabiskitt je napisao/la:FRIZAK interview sa dzekom pred utakmicu sa Meksikom:
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
"They win, you draw, they win, you draw"
valjda misli na preokret rezultata u utakmici protiv QPR
" What do you prefer the strongest Bundesliga or the fastest City?"
Ne znam koliko je Džeko voljan igrati za Juventus koji je daleko od europskog vrha, kao i igranje pred praznim tribinama širom Italije, da ne spominjem skandale oko namještanja koji potresaju ovu ligu iz sedmice u sedmicu.bosnas_ je napisao/la:Bayern ili Juventus,sasvim svejedno! velikani svjetskog fudbala...u Juventusu bi vjerovatno vise igrao,ali nadavao bi se on golova i u Bayernu! samo da ta sapunica ne potraje,a mislim da nece jer je City odlucan u namjeri da ga proda,a obzirom da im je njegov gol maltene donjeo titulu mislim da nece praviti rpoblema oko odstete,3-4 miliona gore dole,ne bi tu trebalo biti problema!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li do mene ili Džeko izgleda kao da nije spavao sedam dana?biskitt je napisao/la:FRIZAK interview sa dzekom pred utakmicu sa Meksikom:
Kad je snimljen ovaj intevju?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kad nije mogo Pinki, Dzekson je kar0 crnkinju. Zato izgleda ovako 
Ima i lijepih crnkinja...zasto ne probati i to par puta 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ako nastavi sa ovakvim stavom (SETAC/FRIZURICA/MAHALA) dozivjet ce istu sudbinu kao i u City-u da ode u bilo koji ozbiljniji klub !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nista od Edinovog transfera,nakon one izjave od Mirze sinoc,ocekivao sam danas transfer u Minhen. cccc
Stuart Brennan, kolumnista Manchester Evening Newsa, je napisao tekst u kojem se osvrće na ulogu našeg reprezentativca Edina Džeke u Manchester Cityju.
Prema njegovom mišljenju, Džeko je svoje imeo upisao velikim slovima u historiji Manchester Cityja.
„Čak i ako veliki bosanski napadač napusti 'građane' ovog ljeta, nema sumnje da je u prelomnim trenucima sezone davao najveći doprinos“, piše Brennan.
U nastavku teksta autor ističe značaj Edina Džeke u tim ključnim momentima, te izjednačava sa učinkom Sergija Aguera.
„Njegova četiri gola protiv Tottenhama u pobjedi 5:1 su vjerovatno najbolji individualni učinak nekog igrača u sezoni, a pamtiće se po različitim i kvalitetnim golovima“, piše Brennan.
Dalje navodi i značaj golova u velikoj pobjedi nad Unitedom, te ističe kako su samo oni bili vrijedni uloženih 27 miliona funti.
Ipak, bilo je i trenutaka u kojima je Džeko bio jedan od lošijih aktera na terenu, poput onog u susretu sa Bayernom.
Njegov učinak od 19 golova u 43 nastupa je i više nego respektabilan učinak, posebno uzimajući u obzir da je počeo u prvih 11 samo 26 utakmica. S obzirom da Mancini otvoreno zagovara dovođenje još jednog napadača, izlazna vrata Cityja za Džeku se sve više otvaraju.
Džeko je, prema autovorim navodima, trpio zbog Cityjevog stila igre, bez klasičnih krila koji napadača „trpaju“ loptama. U odnosu na ostale napadače, on je najviše ugrožen ukoliko u klub dođe Van Persie ili Cavani, pa Brennan smatra da bi prijateljski raskid bio najbolja opcija.
Prema njegovom mišljenju, Džeko je svoje imeo upisao velikim slovima u historiji Manchester Cityja.
„Čak i ako veliki bosanski napadač napusti 'građane' ovog ljeta, nema sumnje da je u prelomnim trenucima sezone davao najveći doprinos“, piše Brennan.
U nastavku teksta autor ističe značaj Edina Džeke u tim ključnim momentima, te izjednačava sa učinkom Sergija Aguera.
„Njegova četiri gola protiv Tottenhama u pobjedi 5:1 su vjerovatno najbolji individualni učinak nekog igrača u sezoni, a pamtiće se po različitim i kvalitetnim golovima“, piše Brennan.
Dalje navodi i značaj golova u velikoj pobjedi nad Unitedom, te ističe kako su samo oni bili vrijedni uloženih 27 miliona funti.
Ipak, bilo je i trenutaka u kojima je Džeko bio jedan od lošijih aktera na terenu, poput onog u susretu sa Bayernom.
Njegov učinak od 19 golova u 43 nastupa je i više nego respektabilan učinak, posebno uzimajući u obzir da je počeo u prvih 11 samo 26 utakmica. S obzirom da Mancini otvoreno zagovara dovođenje još jednog napadača, izlazna vrata Cityja za Džeku se sve više otvaraju.
Džeko je, prema autovorim navodima, trpio zbog Cityjevog stila igre, bez klasičnih krila koji napadača „trpaju“ loptama. U odnosu na ostale napadače, on je najviše ugrožen ukoliko u klub dođe Van Persie ili Cavani, pa Brennan smatra da bi prijateljski raskid bio najbolja opcija.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako ce i biti, kad je Edin u St. Louisu sa Irfanom Redzepagicom, zbog nekakvog projekta ili sta ja znam, uglavnom, jos su u Americi.sanji je napisao/la:Nista od Edinovog transfera,nakon one izjave od Mirze sinoc,ocekivao sam danas transfer u Minhen. cccc
Samo strpljenja.
Ima jos mnogo vremena. A svi znamo kako je Bayern strpljiv sa ovim velikim transferima. Koliko su se samo nadotezali sa Cityem za Boatenga proslog ljeta. Pa onda Hargreaves koji je u United prelazio 2 godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Projekat u Americi?Goalgetter je napisao/la:Kako ce i biti, kad je Edin u St. Louisu sa Irfanom Redzepagicom, zbog nekakvog projekta ili sta ja znam, uglavnom, jos su u Americi.sanji je napisao/la:Nista od Edinovog transfera,nakon one izjave od Mirze sinoc,ocekivao sam danas transfer u Minhen. cccc
Samo strpljenja.
guze trebe ba, garant.
Aha nisam znao to,,,onda je ok ako je tako.Goalgetter je napisao/la:Kako ce i biti, kad je Edin u St. Louisu sa Irfanom Redzepagicom, zbog nekakvog projekta ili sta ja znam, uglavnom, jos su u Americi.sanji je napisao/la:Nista od Edinovog transfera,nakon one izjave od Mirze sinoc,ocekivao sam danas transfer u Minhen. cccc
Samo strpljenja.
- Goalgetter
- Kontakt:
Izjava Redzepagica: U svakom slučaju, Edin Džeko je došao da igra sada za svoju državu, sa svojom rajom, u Chicagu. Nakon utakmice, ide u St. Louis u posjetu u organizaciji LEGEA predstavništva koju vodi uspješni privrednik Nuhi Mehmeti.Batko je napisao/la:
Projekat u Americi?ma daj.
guze trebe ba, garant.