PS:Dobro jutro
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I ja sad gledam,izbezumio se
Eto gotov posao,sada sledi kulijana jedno 3-4 meseca pa cemo onda videti da li se nastavlja sa ovim ili se ide u nesta ozbiljnije.
No pre toga prvo uzivanje u EURU,te OI.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- harebianconero
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Eto gotov posao,sada sledi kulijana jedno 3-4 meseca pa cemo onda videti da li se nastavlja sa ovim ili se ide u nesta ozbiljnije.
Cime se bavis?
- spielführer_21
- Kontakt:
Šta ti radiš kad odmaraš po 3-4 mjeseca?Devil je napisao/la:Eto gotov posao,sada sledi kulijana jedno 3-4 meseca pa cemo onda videti da li se nastavlja sa ovim ili se ide u nesta ozbiljnije.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Odmar'o bi ja manje da znam sta hocu dalje.spielführer_21 je napisao/la:Šta ti radiš kad odmaraš po 3-4 mjeseca?Devil je napisao/la:Eto gotov posao,sada sledi kulijana jedno 3-4 meseca pa cemo onda videti da li se nastavlja sa ovim ili se ide u nesta ozbiljnije.
No pre toga prvo uzivanje u EURU,te OI.Neki sezonski posao?
Trenutno radim u menjacnici,ali radim od septembra do juna otprilika kada se skola zavrsava,posto gazdin sin zavrsava tada skolu i on radi na mome mestu,posto je ona sada gotova ja cu da odem mada da sam hteo mogao sam ostati,al' ne treba mi to u zivotu,odo' da odmaram.
Imam neke planove za ubuduce,zvao me cale da idem kod njega u firmu,za mnogo vecu platu i verovatno cu otici ali to tek nekad tamo na jesen,jer imam jos nekih planova vezanih za fudbal pa dok to resim.
A sta bi s onim sto si pric'o Legendi,skaut,trener,ovo ono? 
NIkad ja njemu nisam rek'o sta ganjam,kad zavrsim onda cu.alacious je napisao/la:A sta bi s onim sto si pric'o Legendi,skaut,trener,ovo ono?
Bezi bre,tom maleru nesta kad kazes znaj da neces do toga stici.
Devil je napisao/la:NIkad ja njemu nisam rek'o sta ganjam,kad zavrsim onda cu.alacious je napisao/la:A sta bi s onim sto si pric'o Legendi,skaut,trener,ovo ono?![]()
Bezi bre,tom maleru nesta kad kazes znaj da neces do toga stici.![]()
hahahahahhaha,pa kol'ko ti jos treba da zavrsis to nesto?
Pa ne'am pojma ne zurim,pola posla je uradjeno na tome pitanju,mislim negde septembar,eventualno do sredine oktobra.alacious je napisao/la:Devil je napisao/la:NIkad ja njemu nisam rek'o sta ganjam,kad zavrsim onda cu.alacious je napisao/la:A sta bi s onim sto si pric'o Legendi,skaut,trener,ovo ono?![]()
Bezi bre,tom maleru nesta kad kazes znaj da neces do toga stici.![]()
hahahahahhaha,pa kol'ko ti jos treba da zavrsis to nesto?![]()
- majestic24
- Kontakt:
Danas sam sunetio sina,aaaaaa...kako mi ga je bilo tesko gledati kada place (inace je pravo miran
)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Danas sam sunetio sina,aaaaaa...kako mi ga je bilo tesko gledati kada place (inace je pravo miran![]()
)

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jel se vratio @bagrcavi jel plakao zbog banovanja ??
dr.van nostrand je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Danas sam sunetio sina,aaaaaa...kako mi ga je bilo tesko gledati kada place (inace je pravo miran![]()
)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vjeruj kada sam cekao drugo djete molio sam Boga da bude kcerka a najveci razlog je upravotaj.Uh kada se sjetim suneta od sina odma me znoj probije.majestic24 je napisao/la:Danas sam sunetio sina,aaaaaa...kako mi ga je bilo tesko gledati kada place (inace je pravo miran![]()
)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nedavno sjedim sa društvom i od priatelja rođak je tu al´ on je odrasto u ZG i katolik je i mi se dohvatili sunećenja kad skonta lik da se pare dobijaju i pita kolko se to puta može radit

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-HAR3- je napisao/la:**** je zivot nas zagondzija u pm
Dje's Denga,to dosadilo umakat hljeb u ajvar,a?
alacious je napisao/la:-HAR3- je napisao/la:**** je zivot nas zagondzija u pm
Dje's Denga,to dosadilo umakat hljeb u ajvar,a?![]()
Sretno mom drugu haretu veceras da zguzi nesto, matura mu je.
FORZA JUVE !!!
Aj pjesme, aj pjesme sto me pogodio, hvala burazeruZenichanin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako dobra pjesma, jos Handanovic kida u spotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.