Nije problem onda...moze svako osim onog iz Maoce
Rifatbegovic,Kapetanovic,Kabil...za Imamovica su giganti sto se tice svega, nauke, obrazovanja, karijere...svega
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Je li onom Aidu kakve familije !?delpiero20 je napisao/la:Hocemol za Zlatka Berbica?![]()
Vrijeme je da se faraon svrgne
" onclick="window.open(this.href);return false;!

TRI VJERE JEDNA NACIJA - FUKARE TUZLASaltCityAttack je napisao/la:Fukare odmah u prvim redovima na tekmi BiH - Mexico
Malo se praviš budala?gavran je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... 1-2012/335
mislim da ne bi trebao biti problem da ne ispadnete,realno ce te biti peti,sesti
Pusti ga nemoj se nervirat,meni su bas simpaticni ovakvi likovi,vidi se da je "zap´o" u ranom pubertetuTuzla950 je napisao/la:Malo se praviš budala?gavran je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... 1-2012/335
mislim da ne bi trebao biti problem da ne ispadnete,realno ce te biti peti,sesti
astra1922 je napisao/la:to je gavranu u opisu posla
Dobre slikeSaltCityAttack je napisao/la:Fukare odmah u prvim redovima na tekmi BiH - Mexico
brate zima care bilo nije normalno..kakav crni dres po onakvoj zimi, vjeruj da sam citav dan ledenu kisu trpio i sav sam bio mokar..gace su mi mokre bile, a pantole su bile ni manje ni vise kao da si ih oprao i samo navukao onako mokro na sebe... vjeruj mi da se sve to na meni osusilo dok sam onakav mokar bio sa ostalim narodom na koncertu koji je bio u sklopu stadiona...ovako imao ovu duksericu BHF sal Fukara,i BHF, kao i ljiljane zastavu....a vala dosta je sal,a i pjevali smo malo ispred kafica i stadiona Mi smo Fukare iz Tuzle samo tvoje ime sveto je!!!!!!!!!...ma bilo nas je ebiga profulali smo slikanje sa SaltCity Boysima to jest Ivicom,Sanjinom i Damirom jer mi smo tu bili jos nekoliko nas iz Tz, ali smo otisli mi ranije pred stadion pa smo profulali da budemo u kadruGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Dobre slikeSaltCityAttack je napisao/la:Fukare odmah u prvim redovima na tekmi BiH - Mexico...zar nisi bio reko da ces i dres obuci
.

Gledam i kabanice žuto/plave nabaviliSaltCityAttack je napisao/la:
brate zima care bilo nije normalno..kakav crni dres po onakvoj zimi, vjeruj da sam citav dan ledenu kisu trpio i sav sam bio mokar..gace su mi mokre bile, a pantole su bile ni manje ni vise kao da si ih oprao i samo navukao onako mokro na sebe... vjeruj mi da se sve to na meni osusilo dok sam onakav mokar bio sa ostalim narodom na koncertu koji je bio u sklopu stadiona...ovako imao ovu duksericu BHF sal Fukara,i BHF, kao i ljiljane zastavu....a vala dosta je sal,a i pjevali smo malo ispred kafica i stadiona Mi smo Fukare iz Tuzle samo tvoje ime sveto je!!!!!!!!!...ma bilo nas je ebiga profulali smo slikanje sa SaltCity Boysima to jest Ivicom,Sanjinom i Damirom jer mi smo tu bili jos nekoliko nas iz Tz, ali smo otisli mi ranije pred stadion pa smo profulali da budemo u kadru.. ali nema veze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.