Dragi sema jesi ti rasista nisam se to nado od tebe al stvarnoSemir bvb je napisao/la:
To je ovaj tamnoputi!
Izgleda da smo zavrsili transfer Wolskog ... 4,5 mio Eura previse, ne svidja mi se ovo nikako ... Ovo je bacanje para barem gledajuci iz ovog ugla sad . Imamo Aminia, Bittencourta, Leitnera sad i ovaj klinac pa ima da istruhnu na klupi i tribinama .... Ovo je jedino pametno ako posudimo al nekom u Bundesligi ... Nagomilalo se stvarno ovih klinaca pun qrac, i to vise nisu jeftini bog te vidio 4,5 je puno i ima tu sigurno i nekih bonusa bla bla bla ccc ... Daj vise novog napadaca i da krenemo planirat pripreme dosta vise spekulacija transfera, samo nek vise dovedu novog napadaca ...
Nego sinoc sam lego i poceo nesto kontat kako ce izgledat sad nasa ekipa bez koso-okog . I nekako sam uvjeren da ce to ovako izgledat bez puno promjena :
Wajdi, Pisonja, Subotic, Hummy, Schmelle, Benda, Ilkay, GROSSKREUTZ lijevo , REUS ( na mjestu Kagawe ), Gotze na desnom krilu, Lewandowski .
Eh sad dakle odbrana ista bez promjene, veza takodje Benda i Ilkay novi Traum paar . Ali sam uvjeren kako ce Grosskreutz opet igrat u prvoj to je moje misljenje i kako sad stvari stoje 1000 % sam siguran da ce tako i bit . Da je Kagawa ostao Kevin bi letio a vako mislim da ce igrat opet samo zao mi Perise brate dragi ... A Reus mislim da ce igrat poluspica kao i Kagawa tu je on ipak najjaci , i nekako zamisljam kako ce Gotze i Reus tokom utakmice mjenjat mjesta dakle Reus ce malo na desno krilo, a Gotze na desetku, al to sve ovisi naravno od rezultata tokom utakmice i protivnika ... To je to kako ja zamisljam a i uvjeren sam u to nekako ...