pozvan mi je bratov drug u pionirsku reprezentaciju i imali su isti dizajn kao i A repka u ovim utakmicama s Irskom i Mexom samo sa novim Legea logommikki21 je napisao/la:nismo igrali u istim dresovima sve te tekme! skoro istim, protiv meksika smo opet nastupali u dresu i sorcu koji neidu zajedno i nisu iz iste kolekcije! to je sramota zesca, koda je na pjaci neko uzeo sorc i dres i evo igrajte! sto je najgore legea nam je davala puno bolje dresove prije! sjetimo se domace kolekcije dok je barba igrao, bijeli sorc,bijele carape i bijeli dres, ono je drama dres bio i napravljen iskljucivo za repku bih! u zadnje vrijeme samo nam guraju svakakve dresove i to svaki put razlicit za svaku tekmu! to ja mislim nije problem legeae nego nfsbih, treba ljudima rec kakav dres hoces! ako im pustit da ti oni salju sta god hoce normalno da ce ti poslat nesto iz masovne produkcije a ne ekskluzivni dizajn za repku, jeftinije im je tako! neko spomenu stari logo legea, ni ovo sto je na dresovima protiv irske i meksika bilo nije najnoviji logo legea, ima godinu-dvi logo im je fudbaler, takve dresove ima nekoliko klubova u serie A i u norveskoj sam vidio 2-3 kluba koji imaju legea dresove sa tim logom! znaci i samo po tom se moze zakljucit da nam salju zadnji odpat! opet stim pitanjem se iz saveza trebaju pozabavit jer oni trebaju odlucit kakav dizajn dresova repka treba imat! a sto se tice toga za prec na drugu marku, nije nikakav problem ni sto se ima ugovor sa legea, nadjes novog sponzora, odplatis koliko ti je legea dala da se nose njihovi dresovi i predjes na novog sponzora! nije nikakav problem, klubovi to stalno rade! legea nije ni toliko losa marka dresova i meni nebi smetalo da nam ostane sponzor ali pod uslovom da se naprave pravi dresovi a za to nam treba savez da ima zahtjeve od legea a ne da se sjedi i uzima sta god nam posalju!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Igrali smo protiv Brazila, Irske i Meksika u dresovima istog dizajna koliko sam mogao primijetiti...panties je napisao/la:ja bih samo volila vidjeti taj ugovor i sta pise u njemu, jer mi je necuveno da se potpise ugovor gdje mi koristimo dresove iz njihove genericke proizvodne linije, pa makar da nam dizajniraju dresove maksuz za repku, da to lici na nesto.
ovako nema konstante, ne daj boze da se odigra niz od tri utakmice u istim dresovima.