Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

goonertz
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la goonertz » 03 jun 2012, 13:43

mikki21 je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:
panties je napisao/la:ja bih samo volila vidjeti taj ugovor i sta pise u njemu, jer mi je necuveno da se potpise ugovor gdje mi koristimo dresove iz njihove genericke proizvodne linije, pa makar da nam dizajniraju dresove maksuz za repku, da to lici na nesto.

ovako nema konstante, ne daj boze da se odigra niz od tri utakmice u istim dresovima.
Igrali smo protiv Brazila, Irske i Meksika u dresovima istog dizajna koliko sam mogao primijetiti...
nismo igrali u istim dresovima sve te tekme! skoro istim, protiv meksika smo opet nastupali u dresu i sorcu koji neidu zajedno i nisu iz iste kolekcije! to je sramota zesca, koda je na pjaci neko uzeo sorc i dres i evo igrajte! sto je najgore legea nam je davala puno bolje dresove prije! sjetimo se domace kolekcije dok je barba igrao, bijeli sorc,bijele carape i bijeli dres, ono je drama dres bio i napravljen iskljucivo za repku bih! u zadnje vrijeme samo nam guraju svakakve dresove i to svaki put razlicit za svaku tekmu! to ja mislim nije problem legeae nego nfsbih, treba ljudima rec kakav dres hoces! ako im pustit da ti oni salju sta god hoce normalno da ce ti poslat nesto iz masovne produkcije a ne ekskluzivni dizajn za repku, jeftinije im je tako! neko spomenu stari logo legea, ni ovo sto je na dresovima protiv irske i meksika bilo nije najnoviji logo legea, ima godinu-dvi logo im je fudbaler, takve dresove ima nekoliko klubova u serie A i u norveskoj sam vidio 2-3 kluba koji imaju legea dresove sa tim logom! znaci i samo po tom se moze zakljucit da nam salju zadnji odpat! opet stim pitanjem se iz saveza trebaju pozabavit jer oni trebaju odlucit kakav dizajn dresova repka treba imat! a sto se tice toga za prec na drugu marku, nije nikakav problem ni sto se ima ugovor sa legea, nadjes novog sponzora, odplatis koliko ti je legea dala da se nose njihovi dresovi i predjes na novog sponzora! nije nikakav problem, klubovi to stalno rade! legea nije ni toliko losa marka dresova i meni nebi smetalo da nam ostane sponzor ali pod uslovom da se naprave pravi dresovi a za to nam treba savez da ima zahtjeve od legea a ne da se sjedi i uzima sta god nam posalju!
pozvan mi je bratov drug u pionirsku reprezentaciju i imali su isti dizajn kao i A repka u ovim utakmicama s Irskom i Mexom samo sa novim Legea logom :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jun 2012, 14:57

@mikki, fudbaler je novi Legea logo, novijeg nema, a znam da je on bio na Željinim dresovima u sezoni 2010/11, čini mi se
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 jun 2012, 21:28

Ne bi me cudilo da je Usanovic potpisao predugovor sa Legeom da kad ovaj istekne da se produzi do 2024 godine. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 04 jun 2012, 01:30

● Bosnia & Herzegovina National Team

● North Korea National Team

● Albania National Team

● Montenegro National Team

Sve ti je jasno
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 jun 2012, 12:22

SaltBoY je napisao/la:● Bosnia & Herzegovina National Team

● North Korea National Team

● Albania National Team

● Montenegro National Team

Sve ti je jasno
Nas, Korejaca, Albanaca i Crnogoraca 300 miliona. :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jun 2012, 20:47

Tacno kad vidim da cak i San Marino nosa Adidas, e onda mi stvarno bude muka od leđie

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jun 2012, 21:03

nime_tm87 je napisao/la:Tacno kad vidim da cak i San Marino nosa Adidas, e onda mi stvarno bude muka od leđie
Eh upravo sam i ja htio to napisati. Reprezentacijama Lihtensteina, Mongolije, Somalije, Tadzikistana, DR Konga itd itd. je tehnicki sponzor Adidas. :? :? Sad ce se pojaviti oni koji ce reci meni je Legea sasvim dobra. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 jun 2012, 21:10

anonimni je napisao/la:@mikki, fudbaler je novi Legea logo, novijeg nema, a znam da je on bio na Željinim dresovima u sezoni 2010/11, čini mi se
Tek sad ugleda ovaj novi logo, da nije Vranješ pozirao?
slika

Samo nek smanje onaj font na leđima, i nek ne diraju više ništa dok ne istekne ugovor
100% sportski i krajnje opušten potpis

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2012, 21:22

RiNo je napisao/la: Tek sad ugleda ovaj novi logo, da nije Vranješ pozirao?
:lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 jun 2012, 22:22

RiNo je napisao/la:
anonimni je napisao/la:@mikki, fudbaler je novi Legea logo, novijeg nema, a znam da je on bio na Željinim dresovima u sezoni 2010/11, čini mi se
Tek sad ugleda ovaj novi logo, da nije Vranješ pozirao?
slika

Samo nek smanje onaj font na leđima, i nek ne diraju više ništa dok ne istekne ugovor
ahahah joooj upisa se od smijehaaa :D :D :D
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 jun 2012, 11:22

Ma nikad ruzniji dresovi,treba im rec ba.Mi smo im najveca ekipa koja nosi njihove dresove i krecije,da naprave nesto normalno u sta se moze gledat.One dresove sto sad nosi nasa reprezentacija je nosio Željo prije godinu dana.A na kraju krajeva samo raskinut ugovor i potpisat sa lesconom ako nas niko nece.
svoj ti pos'o !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2012, 11:55

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma nikad ruzniji dresovi,treba im rec ba.Mi smo im najveca ekipa koja nosi njihove dresove i krecije,da naprave nesto normalno u sta se moze gledat.One dresove sto sad nosi nasa reprezentacija je nosio Željo prije godinu dana.A na kraju krajeva samo raskinut ugovor i potpisat sa lesconom ako nas niko nece.
E vidiš, ovo boldirano je problem. Savez 100% nije u mogućnosti da na svoju ruku raskine ugovor, a da ne plati ogromno obeštećenje. A u ovom momentu oni to niti mogu, a niti žele. I s te strane ih razumijem, jedino mi je malo krivo, što niko ne aludira (mislim na ove iz Komiteta) na predstavnike LEGEA kompanije, da prave dresove striktno za reprezentaciju, tj. da se nađe najbolje i najljepše rješenje za reprezentativni dres, pa da bar ovu godinu i po što imamo ugovora s njima igramo u dresovima koji liče na nešto.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 07 jun 2012, 12:12

voltron30 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma nikad ruzniji dresovi,treba im rec ba.Mi smo im najveca ekipa koja nosi njihove dresove i krecije,da naprave nesto normalno u sta se moze gledat.One dresove sto sad nosi nasa reprezentacija je nosio Željo prije godinu dana.A na kraju krajeva samo raskinut ugovor i potpisat sa lesconom ako nas niko nece.
E vidiš, ovo boldirano je problem. Savez 100% nije u mogućnosti da na svoju ruku raskine ugovor, a da ne plati ogromno obeštećenje. A u ovom momentu oni to niti mogu, a niti žele. I s te strane ih razumijem, jedino mi je malo krivo, što niko ne aludira (mislim na ove iz Komiteta) na predstavnike LEGEA kompanije, da prave dresove striktno za reprezentaciju, tj. da se nađe najbolje i najljepše rješenje za reprezentativni dres, pa da bar ovu godinu i po što imamo ugovora s njima igramo u dresovima koji liče na nešto.
Pa mozda u ugovoru to nije navedeno.Kako su ovi prije radili ne bi me cudilo da tamo pise da nosimo po 3-4 puta iste dresove :lol: :lol: :lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2012, 12:27

123456

Pa mozda u ugovoru to nije navedeno.Kako su ovi prije radili ne bi me cudilo da tamo pise da nosimo po 3-4 puta iste dresove :lol: :lol: :lol: :lol:
I to što kažeš, Uške to nije ni čitao čim je vidio šuške. :D

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 07 jun 2012, 12:40

Ja mislim kada bi za glavnog sponzora imali Nike, Adidas ili Puma da bi svaku utakmicu pobijedili. Znao sam da su dresovi vazda bili razlog sto gubimo.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2012, 12:47

AÐ_Official je napisao/la:Ja mislim kada bi za glavnog sponzora imali Nike, Adidas ili Puma da bi svaku utakmicu pobijedili. Znao sam da su dresovi vazda bili razlog sto gubimo.
Hajd' poštedi nas nekakvog sarkazma bez pokrića. Eto neka se skinu u potkošulje pa neka igraju, koji će klinac uopšte dresovi, a još uz to i markirani. Šupljiranje!!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 07 jun 2012, 12:52

AÐ_Official je napisao/la:Ja mislim kada bi za glavnog sponzora imali Nike, Adidas ili Puma da bi svaku utakmicu pobijedili. Znao sam da su dresovi vazda bili razlog sto gubimo.
tema je "Dres reprezentacije BiH", nea frke

ps: ja nemam nista protiv legea, ali brate daj nesto kvalitetno, nesto sto ce biti konstantno kroz jedan ciklus kvalifikacija, i najbitnije da mogu otici na njihovu stranicu i fino naruciti, placam koliko god, jel to toliko tesko ? :?
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 07 jun 2012, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jun 2012, 12:53

postat cemo ko italijani sminkeri gledat kakve dresove nosimo i izvlaciti se na nase lose igre zbog dresova :)...ma joj istina treba se mjenjati dresovi, ali sad je najmanje to bitno..ako imamo ugovor treba to sad ispostovat i slijedeci put uzeti nekoga drugog ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 07 jun 2012, 12:53

Upravu si, bez ikakvog sarkazma. Gledaj samo San Marino, nose Adidas dresove, izgledaju mocno u njima a prime tricu od momaka u opremi Legea. To ti je odmah dokaz da sa boljom opremom dolaze i bolji rezultati.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jun 2012, 13:03

AÐ_Official je napisao/la:Upravu si, bez ikakvog sarkazma. Gledaj samo San Marino, nose Adidas dresove, izgledaju mocno u njima a prime tricu od momaka u opremi Legea. To ti je odmah dokaz da sa boljom opremom dolaze i bolji rezultati.
Stari, očito ne kontaš o čemu se ovdje priča. Prema tome, svaka diskusija s takvom osobom je suvišna.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.