Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Koliko je prijatnije gledati ovoga Konjica u LP nego onog Tulica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- the scouser
- Kontakt:
Covjek prica jedno 100 jace od Tulica,sad cudno slusat'Devil je napisao/la:Koliko je prijatnije gledati ovoga Konjica u LP nego onog Tulica.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
presley_sa
- Kontakt:
Konjić-APSOLUTNOthe scouser je napisao/la:Covjek prica jedno 100 jace od Tulica,sad cudno slusat'Devil je napisao/la:Koliko je prijatnije gledati ovoga Konjica u LP nego onog Tulica.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Apsolutnopresley_sa je napisao/la:Konjić-APSOLUTNOthe scouser je napisao/la:Covjek prica jedno 100 jace od Tulica,sad cudno slusat'Devil je napisao/la:Koliko je prijatnije gledati ovoga Konjica u LP nego onog Tulica.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
najludji kristic: i evo jake lopte za millita i milito je brzi od nje od abidala...ja sam se valjo po sata...
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
Apsolutnopresley_sa je napisao/la:Konjić-APSOLUTNOthe scouser je napisao/la:Covjek prica jedno 100 jace od Tulica,sad cudno slusat'Devil je napisao/la:Koliko je prijatnije gledati ovoga Konjica u LP nego onog Tulica.
samo onaj sto je s konjicem bio nije dobara nabraja konja igrace intera vezne koi bi se mogli ubacivat u napad i govori mota muntari iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zbunio se konja malokaze onaj milito a konjic zaneti hahhahah cuj milito u vezi isto ko je daao golove za zurich zbrza nesto ni on sam ne zna sta je reko
btw sutra dinamo i partizan na obn
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
on i spaho cine ubjedljivo najgori par komentatora na balkanu debili obojicaA_d_0 je napisao/la:najludji kristic: i evo jake lopte za millita i milito je brzi od nje od abidala...ja sam se valjo po sata...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako kaze Kristic, izgleda da Ibrahimovic nije zelio dato gol tako rano, pa se poslije ispravlja i govori malo sam se nasalio. Pa nisu ovo nadrealisti....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koji debil je Kristić....
Ali zato sutra....Sabahudin Saša Vugdalić....
novi materijali za you tube...
Ludi Bosanski voditelj 3
Ali zato sutra....Sabahudin Saša Vugdalić....
novi materijali za you tube...
Ludi Bosanski voditelj 3
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma valja Konjica viditi ondje,za razliku od onog grobara Tulica, koji ruku na srce ima dosta informacija.... ali kad kaze kako on ne bi postavio taktiku kao Ferguson, dodje mi da se roknem.
Razocaran sam. Milsio sam da ce Bilic i veceras pregled raditi,pa da brojim koliko puta ce reci skupna faza grupne lige prvaka
i kako se lopta odbila od stative u vratnicu 
Razocaran sam. Milsio sam da ce Bilic i veceras pregled raditi,pa da brojim koliko puta ce reci skupna faza grupne lige prvaka
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
cuo sam i to vela havle vela kuvete evo sad spaho pregled LP nemogu ni gledat zbog njegaomerbavarac je napisao/la:Kako kaze Kristic, izgleda da Ibrahimovic nije zelio dato gol tako rano, pa se poslije ispravlja i govori malo sam se nasalio. Pa nisu ovo nadrealisti....![]()
i sada je valdes napustio go kao posljedni igrac odbrane
sta mu ovo znaci
sta mu ovo znaci
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- antipolitikaa
- Kontakt:
Lana banely u dnevniku HRT1,prilog sport,veceras veliki okrsaj u Ligi prvaka Intera i Cibone
:
Jura Ozmec nakon par dramaticnih utakmica Hrvatske Kosarkaske reprezentacije:Alkohol,pusenje i gledanje kosarke su stetni za zdravlje!
Jura Ozmec nakon par dramaticnih utakmica Hrvatske Kosarkaske reprezentacije:Alkohol,pusenje i gledanje kosarke su stetni za zdravlje!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Znaci da je Valdes bio izasao na 25 metara od gola primio loptu i dodao je do svog saigraca,i da je izgledao kao zadnji igrac odbrane a ne golmanT-MAC je napisao/la:i sada je valdes napustio go kao posljedni igrac odbrane
sta mu ovo znaci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sutra kad Sabahudin Vugdalic progovori i kaze:dobro vecer sreco, ili ide jos jedna svijeca u sesnaesterac.....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jest jestomerbavarac je napisao/la:Sutra kad Sabahudin Vugdalic progovori i kaze:dobro vecer sreco, ili ide jos jedna svijeca u sesnaesterac.....![]()
![]()
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Pri napadu Intera kaze Krstic: "Evo prilike za Eto`o-a da vidimo hoce li dati gol protiv svog kluba".

"My Favorite Ring is Always the Next One"
E to je najbolje.....stvarno grlom u jagode...pa se poslije vadi/vade...jer svi su debili...nemogu vjerovati al poželio sam Sašuomerbavarac je napisao/la:Kako kaze Kristic, izgleda da Ibrahimovic nije zelio dato gol tako rano, pa se poslije ispravlja i govori malo sam se nasalio. Pa nisu ovo nadrealisti....![]()
Pa nek d... na Franchesku(presjednicu Bolonje) i nek priča o hašišarima i kostolomcima....jer je i tada puno boli nego ovi debili koji neznaju sastaviti rečenicu...debili...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najvise mi je zao Marijana, covjek u svom zivotu nije prenosio utakmicu uzivo sa nekog stadiona osim onu u Belgiji. A ovi nasi klocevi nema gdje ih nema, ovaj bio u Italiji. Sabahudin Vugdalic obisao pola Europe, i opet nije na nivou Marijana.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Kako kaze Kristic, izgleda da Ibrahimovic nije zelio dato gol tako rano, pa se poslije ispravlja i govori malo sam se nasalio. Pa nisu ovo nadrealisti....![]()
kad je to rekao cijepao sam se od smijeha jedno pola sata
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.