AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- harunsmajic
- Kontakt:
Re: AC Milan
Galijani: "Desetka ide Ibrahimoviću"
Hahaha.......ti vadis samo one rijeci i recenice iz konteksta koje tebi odgovaraju. Zanemarujes cinjenice jer te cine nesretnim. Znaci da nisi realan i ne zelis da budes jer ti to tesko pada.IlPrincipe je napisao/la:Upravo čitam Ibra se grohotom nasmijao kada su ga novinari pitali da li je za prelazak u PSG![]()
btw jedan od najsretnijih trenutaka u mom životu![]()
![]()
Neki pisu i ovako:
"Ibrakadabra nema namjeru da pređe u klub koji ne doživljava kao vrhunski što je trenutno slučaj sa Paris Saint-Germainom.
Očigledno je da Šveđaninu novac nije presudan faktor i da će napustiti Lombardiju samo u slučaju da stigne ponuda od nekog evropskog velikana."
Stacemo ako stigne ponuda iz Reala sto ne bi bilo neko veliko iznenadjenje?
U svakom slucaju, skoro sam siguran, neko ce otici. Ibra, Silva ili Pato. Najvjerovatnije Ibra zato sto je njegova plata (10 mil.) ogroman teret za budzet Milana.
Per aspera ad astra!
- rastafarian
- Kontakt:
Srdačno se ispričavam @Mecong što nisam prelistao unazad par postova. Da li mi vaše veličanstvo oprašta tu kardinalnu grešku i daje drugu priliku ili sam već sada otpisani forumaš?Mecong je napisao/la:
Hahahaha.....boze sacuvaj. Ja sam mislio da je ovaj forum malo ozbiljniji.
Momak ja sam to vec jucer napisao:
Postao/la Mecong dana 01 jun 2012, 17:26
"Potreban im je novac da bi kupili Balzarettija. Koga će Milan kupiti kada nemaju novca ni za svoje igrače? Umesto da pomažu fudbalu klubovi kao Milan kradu igrače drugim timovima i zbog toga ih nazivam lopovima" rekao je Zamparini italijanskim medijima.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Oprastam ti i dajem ti drugu priliku.rastafarian je napisao/la:Srdačno se ispričavam @Mecong što nisam prelistao unazad par postova. Da li mi vaše veličanstvo oprašta tu kardinalnu grešku i daje drugu priliku ili sam već sada otpisani forumaš?Mecong je napisao/la:
Hahahaha.....boze sacuvaj. Ja sam mislio da je ovaj forum malo ozbiljniji.
Momak ja sam to vec jucer napisao:
Postao/la Mecong dana 01 jun 2012, 17:26
"Potreban im je novac da bi kupili Balzarettija. Koga će Milan kupiti kada nemaju novca ni za svoje igrače? Umesto da pomažu fudbalu klubovi kao Milan kradu igrače drugim timovima i zbog toga ih nazivam lopovima" rekao je Zamparini italijanskim medijima.
Pazi, ako mislis da si mangup moram ti reci da ni ja nisam bas od jucer.
Per aspera ad astra!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj ba @Mencog sta je tebi ne znam jesam vidio ijedan normalan post od tebe
Da ne bude sve off bilo bi fino vidjeti Guardiolu kako bi se snasao kod vas ali tesko da ce on doci ima unosnije ponude od drugih klubova.
Da ne bude sve off bilo bi fino vidjeti Guardiolu kako bi se snasao kod vas ali tesko da ce on doci ima unosnije ponude od drugih klubova.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobar je on zna eksperimentisat a ne ko Allegri 4-3-1-2 pa makar bekovi igrali AMF 
- IlPrincipe
- Kontakt:
@Mecong molim te ko Boga poštedi nas više tih besmislenih postova 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rastafarian
- Kontakt:
AminIlPrincipe je napisao/la:@Mecong molim te ko Boga poštedi nas više tih besmislenih postova
U koliko igra večeras primavera protiv Juventusove, hoće li slučajno biti kakav link?
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
evo barcelona prelomila daje thiaga alcantaru za silvu. dakle ode nam silvinjo. a pise se i da je on vec dogovorio sve uvjete sa barcom samo fali dogovor milana i barce
(((
Ja sve sto sam naso je kako Galliani govori da ce Ibra i TS ostati, ili odbijene ponude. Il neke glupe zakljucke novinara tipa ako dodje prava ponuda. Pa i United je prodo Ronalda za 94 miliona a prodali bi i Runija sad za takvu ponudu.
Katalonski 'Sport' tvrdi da je Thiago Silva Barçi rekao 'DA'. Navodno je direktor AC Milana Adriano Galliani doputovao u Barcelonu!

Samo me nemojte napadati

Samo me nemojte napadati
Visca el Barça ! Mes que un club !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Vi kako god krenete ne mozete sastaviti neku normalnu ekipu, eto da vam dode taj Alcantara koji je strasan igrac u vezu opet onda rupa u odbrani bez T. Silve a najgore bi bilo da se on proda bez razmjene igraca onda nema nikoga ni u vezi a ni u odbrani 
Alessandro Del Piero !
- francobaresi
- Kontakt:
Ako je ovo istina , a nadam se da nije , onda neka Galliani i Berlusconi J*** sebi i mater i oca -.-DesimaL je napisao/la:Katalonski 'Sport' tvrdi da je Thiago Silva Barçi rekao 'DA'. Navodno je direktor AC Milana Adriano Galliani doputovao u Barcelonu!
Samo me nemojte napadati
Koji će im ku**c Alcantara ako će ostati rupetina u odbrani !!
Silvu nije da nema ko zamjeniti u Milanu (bonera , Yepes , Mexes ) već na čitavoj planeti ne mogu mu naći dostojnu zamjenu jbt -.-
Kako koji dan sve mi se više gadi ova politika naša !
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kada igrač odluči da ide klub tu rijetko kad može šta uraditi, Milan ne može ponuditi uslove Silvi kao što to može Barca, a i dolazak u Barcelonu je garant da će osvojiti neki trofej za razliku od Milana. Svakom igraču je cilj da osvoji CL, a realno gledajući prije će to Silva uspjeti s Barcom nego s Milanom.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- rastafarian
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 81591.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Silvin odlazak bi bio veliki udarac za navijače. Milan jednostavno neće prodati Silvu. Uostalom, rosoneri su već pre dve godine odbili ponudu Žoza Murinja za njega.”, ističe Saki.
“Silvin odlazak bi bio veliki udarac za navijače. Milan jednostavno neće prodati Silvu. Uostalom, rosoneri su već pre dve godine odbili ponudu Žoza Murinja za njega.”, ističe Saki.
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Izgleda da ce Silva napusiti Milan.... ako je vec tako onda ga bez 40 milijuna ne treba pustati, sjetite se da Milner i slicni vrijede po 30..... i ovaj Alcantara jedno veliko ZDRAVOO 
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 03 jun 2012, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- harunsmajic
- Kontakt:
Govore kako je Galiani prihvatio ponudu u vrijednosti Teljo i Alcantara i 20 mil za silvu!
harunsmajic je napisao/la:Govore kako je Galiani prihvatio ponudu u vrijednosti Teljo i Alcantara i 20 mil za silvu!
To vec moze proci
- senad_flamin
- Kontakt:
Bonera-Mexes tandem !
"I plačem ,plačem kao dijete " ovako će biti tokom sl. sezone
Kakav Teljo i Alcantara i pi*ke materine, oni mlitavci da igraju u Seriji A ,pa u prvom dodiru dobit će povredu za cijelu sezonu.
Kakav Teljo i Alcantara i pi*ke materine, oni mlitavci da igraju u Seriji A ,pa u prvom dodiru dobit će povredu za cijelu sezonu.
-RIVALDO-
senad_flamin je napisao/la:Bonera-Mexes tandem !![]()
Ejj ako dobije ovo sto je rekao @harunsmajic mislim da je to odlicno, jer 2 mlada igraca + 20 milijuna za odbrambenog, pa siguran sam da ce neko eksplodirati na euru.... nekoga ce dovesti siguran sam... ja bih prihvatio ovu ponudu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.