AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

harunsmajic
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la harunsmajic » 03 jun 2012, 15:41

meskalin je napisao/la:
harunsmajic je napisao/la:Govore kako je Galiani prihvatio ponudu u vrijednosti Teljo i Alcantara i 20 mil za silvu!

To vec moze proci :)
Ja bi za tih 20 mil doveo one iz boruusije i dao im jos prida robinha! Nek se kali :lol: :lol: :lol: :lol:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 jun 2012, 15:42

:o pa nije valjda da bi vi dali Silvu za ova dva " mlitavca" ti igrači ne mogu igrati u ovoj ligi,da je Engleska pa haj,ovamo se neće sastavit sa loptom 8-)
-RIVALDO-

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 03 jun 2012, 15:43

ma gluposti ba sve. zbog jednog natpisa u novinama da se ja sikiram za silvu. pa prije neki dan su i o Ibri pricali da ide u city a sad nista, ma daj novinari ne znaju sta ce vise pa nebuloze pisu. ne vjerujem u to ni jedan posto, pogotovo sto je SIlva rekao da u je super u Milanu i da bi imao volju zavrsit karijeru tu. prema tome od toga nea nista ha ja.... a sto se mene tice ja ne bi Silvu da tamam da mi daju Ebu Taliba i pegamberovog horoza zajedno s njima. nema tu price puno. Silva mora ostati i gotovo :D
Some of us only see in red and black Forza Milan

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 jun 2012, 15:44

http://translate.google.hr/translate?sl ... iago.shtml" onclick="window.open(this.href);return false; ako proda Silvu za Alcantaru nek se objesi ispred La Scale :S

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 03 jun 2012, 15:46

senad_flamin je napisao/la::o pa nije valjda da bi vi dali Silvu za ova dva " mlitavca" ti igrači ne mogu igrati u ovoj ligi,da je Engleska pa haj,ovamo se neće sastavit sa loptom 8-)
ne bih dao, ali ako vec ga hoce prodat bolje ovo neg da uzmemo nekih 60 mil a da ne uzmemo ni jednog! Poznavajuci Galiania to bi tako bilo

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 jun 2012, 16:13

ne treba vjerovati svemu sto se pise, iako katalonski sport nije bas neko tesko zutilo, ipak je to list izrazito navijacki nastrojen prema barci, taj list citaju navijaci barce i normalna stvar da tako pisu kao bi pojacali prodaju novine

vrlo vjerovatno je da se ozbiljno pregovara o silvinom transferu, al jos uvijek je tesko vjerovati da se taj transfer moze i ostvariti, mi mozemo samo nagadjati, al moje je neko misljenje da je silva momak koji ne bi izdao milan, vjerovatno on nema nista protiv prelaska u barcu, ali sigurno nije tip koji bi ucjenjivao upravu milana da ode, po meni, on bi ostao u milanu ako uprava tako trazi, a ako uprava zeli da ga proda, ne bi sigurno bio nesretan ni da dodje kod nas

razumijem navijace milana koji nikako ne bi voljeli da silva ode, ali i ako ode objektivno onako i milan ce tu dobro proci, ili ce dobiti ogromne pare,to ce biti najveci transfer u istoriji za jednog odbrambenog igraca, a i ako dobijete alcantru to je sjajna vijest

ako je uprava milana pametna, ima tu jos jedan igrac na kojeg bi se trebali baciti, a to je ibi affelay koje je ponovo poceo briljirati za holandiju, jos uvijek mlad i sjajan igrac, vidjet cete da ce se pokazati i na evropskom i da ce mu cijena skociti, ako bi ga milan sad trazio moguce da bi ga mogao dobiti za nekih 15 miliona, neovisno o prici oko silve, kasnije ce mu cijena sigurno narasti a mozda i barca odluci da ga zadrzi definitivno

uglavnom, galijani je u barceloni i nesto se tu kuha, al ne mora znaciti da ce to biti transfer silve, moguce da nakon svega vidimo da je dosao da recimo dovede keitu ili tako neki manji transfer da se desi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 jun 2012, 17:07

Treba Realu uzet Pedra Leona. Mens cini da je bio na posudbi u Getafeu. A prije dvije il tri sezone mi se zanimali za njega a levat ode u Real da grije klupu. Dobar je igrac, nije nivo Eriksena il Gansa al je dosta jeftiniji.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jun 2012, 17:17

DE BA LJUDI KOJI VAM JE KU'RAC !?!?

NEMA ŠANSE DA ĆE THIAGO SILVA OTIĆI PA KAD BI MESSIJA PONUDILI !

DŽABA STVARATE FRKU I TROLATE PUNE 2 STRANICE. TO SU SVE LAŽI I IZMIŠLJOTINE.

THIAGO RESTA !

IZJAVA DANA, ADRIANO GALLIANI :

slika

+ GALLIANI : "NISAM IMAO SASTANAK SA BARCELONOM, KUNEM SE. NE NE I NE!"
http://translate.googleusercontent.com/ ... q1e-DGziOw" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW : :P

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 03 jun 2012, 21:14

imali neko link za mlade Milan-Juventus??
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 03 jun 2012, 21:30

poveli smo 1:0 protiv Juveta, lijep go Ganz-a, imamo finu mladu ekipu samo im treba pruzit priliku
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 jun 2012, 21:32

Bas ga lijepo lobova 8-)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 jun 2012, 21:37

http://milanstreamingcenter.****/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo linka za tekmu.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 jun 2012, 21:48

španske novine sport :lol:

ima par sedmica istu vijest objavili pa evo opet.
Ibrahimovic will wear AC Milan's No.10 jersey & Thiago Silva is priceless, affirms Galliani
[youtube][/youtube]

:lol:

ljudi ne sekirajte se ćelo je najveći levat u historiji managementa. ako ko bude donji u ovoj razmjeni to sigurno neće biti milan :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 jun 2012, 22:27

Primavera vodi 2:0 8-) . Koja reakcija golmana Juventusa poslije odbranjenog penala :lol: :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 jun 2012, 23:12

Adio juventus!

Svaka čast našoj Primaveri, fina igra i reklo bi se rutinski odigrano, igrali su onoliko koliko je trebalo.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jun 2012, 00:40

ovaj mali ganz je prejak za primaveru odavno.

milanello twitter 2 dana van funkcije. nema novih vijesti ko da sam bez očiju :?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 jun 2012, 13:04

baresi#6 je napisao/la:ovaj mali ganz je prejak za primaveru odavno.

milanello twitter 2 dana van funkcije. nema novih vijesti ko da sam bez očiju :?
Nije samo Ganz prejak za primaveru , ima još par momaka koji su stvarno jako talentovani , Comi ( najbolji strijelac prosle sezone 25 nastupa 27 golova ) , Valoti , Inconeti , De Sciglio ( on je već u prvom timu ) Carmona , Ely itd.. dosta jak omladinski pogon imamo koji je već 3-4 godine među 3 najjača u Italiji ali džaba sve to kad naša uprava ne vidi , njima je draže dovest nekog Traorea nego ubaciti nekog igrača iz Primavere , a eto vidjeli smo kako je Merkel završio ..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 jun 2012, 13:30

Rodrigo Ely je budućnost ! Zapamtite to ime !

aBd Baresi>Maldini>Nesta>T.Silva>Ely ;)

Ibra dijeli lekcije na treninzima ..

http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/i ... nzima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
_________________________________________________________________________________________________

Galliani se zakleo da nema pregovora sa Barcelonom

http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/g ... ra-sa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
_________________________________________________________________________________________________

Milan nudi 7 miliona za Dede-a

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ede-report" onclick="window.open(this.href);return false;

Oficijalno : Flamini odlazi

EDIT:

Inter prepušta San Siro Milanu i gradi stadion sličan Emiratesu

Talijanski prvoligaš Inter se odlučio iseliti sa San Sira i izgraditi novi, moderni stadion.
Ovako bi mogao izgledati novi stadion Intera
Ovako bi mogao izgledati novi stadion Intera
Prema pisanju Corriere della Sport, stadion će imati 60.000 mjesta i bit će opremljen najmodernijom opremom koja trenutno postoji u svijetu. Bit će tu trgovine, restorani, muzej nogometnog kluba pa čak i parking za bebe.

Radovi bi trebali početi za dva do tri mjeseca, a procjenjuje se da će trajati naredne četiri godine. Tako će famozni San Siro ostati Interovom gradskom rivalu Milanu.

Predsjednik kluba Massimo Moratti još uvijek se nije odlučio za lokaciju na kojoj će stadion biti izgrađen. U opticaju je pet različitih područja, ali samo jedno od njih će imati čast da bude domaćin "nerazzurima".

Bit će to moderna građevina inspirirana stadionima Arsenala, Cityja, Benfice i Schalkea.

Novi stadion će biti od velike koristi za Inter, posebno kada se ima u vidu da San Siro svake godine donosi zaradu od skoro 30 miliona eura.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 04 jun 2012, 14:43

NAJNOVIJA VEST: Thiago Silva nije na prodaju, ali iz Barcelone je stigla NOVA PONUDA! 40 miliona eura + Thiago Alcantara ili Fabregas. Ovom MEGA ponudom Barcelona stavlja upravu Milana pod novi pritisak sad da li je istina ili je patka
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.