Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pirotehnik
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la pirotehnik » 16 sep 2009, 21:36

neznalica je napisao/la:neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave
Vidi ovog.. :lol:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 16 sep 2009, 23:10

TaRgEt_ je napisao/la:
neznalica je napisao/la:neki su ovdje preveliki bukvalisti,spomeneš im capella oni bi da budu selektori,...sva sreća pa se vaše ne pika zar stvarno mislite da je medunjanin toliko dobar pa valladolid ove godine ispada i on znači igra u budućem drugoligašu,..P.S. a jesi li provjerio koje mu je omiljeno jelo i gdje kupuje odjeću...koja boja mu je draža narandžasta ili kombinacija žute i plave
Vladimire svaka cast na postu svaka ti zlatna majke mi moje a ovaj Medunjanin nista posebno 8-)
ma koji ce nam klinac pa igra u tamo nekoj spanskoj ligi nama treba neko iz druge njemacke ili austriske lige i da po mogucnosti ima bar 30 godina.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 16 sep 2009, 23:44

TaRgEt_ je napisao/la:
Vladimire svaka cast na postu svaka ti zlatna majke mi moje a ovaj Medunjanin nista posebno 8-)
Ako nije sad, bit ce jednom

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 17 sep 2009, 00:44

Gorazde11 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Ako nije sad, bit ce jednom
nista posebno ???pa nebi Real Valladolid dao za njega 4,5 mill eura,a to sto mislis da ce u drugu ligu,u to nevjerujem jer ima slabiji ekipa od Real Valladolida,njima ce biti od 12-17 mjesta ove sezone ce da napraduje u Valladolidu..HARE trebas repki

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 sep 2009, 01:10

Vladimire svaka cast na postu svaka ti zlatna majke mi moje a ovaj Medunjanin nista posebno 8-)[/quote]
Ako nije sad, bit ce jednom[/quote]
nista posebno ???pa nebi Real Valladolid dao za njega 4,5 mill eura,a to sto mislis da ce u drugu ligu,u to nevjerujem jer ima slabiji ekipa od Real Valladolida,njima ce biti od 12-17 mjesta ove sezone ce da napraduje u Valladolidu..HARE trebas repki[/quote]
šta sad treba čekati da zaigra za recimo Barcelonu pa da bude dostojan poziva??dajte molim vas pa i jedna Njemačka,Engleska,Holandija itd.imaju igrače koji igraju haj da kažem u lijevim klubovima.to lijevim mislim koji nemaju šanse da završe u top 5 u ligi.nego budu recimo od 11-17 mjesta.A mi ipak nismo velika nacija pa da imamo kao recimo Njemačka 5 miliona registrovanih igrača.ako ništa nije ništa lošiji ni od Murata ni od Rahimića.pa ako ništa nek grije klupu i nek igra kada ova dvojica budu povrijeđeni ili suspendovani.trebamo na svakoj poziciji imati po 3 igrača iste ili približne kvalitete.tako da 1 igra,drugi bude na klupi,a treći da uskaće kada jedan od ove 2 ne može igrati
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 17 sep 2009, 01:23

Kad Njemci mogu imati Turcina,Brazilca itd u repki,Spanci Srbina, Brazilca,Hrvati Brazilca,Englezi Nigerijaca,Francuzi na desetine igraca Africkog porijekla,Italijani Brazilce i druge reprz. koje je ko **** pun igraca koje nisu njihovo porijeklo ,pa mozemo i mi jebote pa da je Holadjanin cisti prije bi ga prihvatili ,nego ovako sto je igrao za mladu reprz. :lol: :lol: mora da dodje ovaj hare, u nas sto imamo nevidimo,a Valladolid nije REAL i BARCA,al je sigurno kvaltetnija i spremnija ekipa od Hajduka svaka im cast al su slabiji od Valladolida,Energi Cotpusa i drugi Njemacki klubova mali ,i ko kakvi jos Turski,Svicarski,Belgijski,Srbski,Austrijski,Slovenski,Madjarski klubova,cast je igrati u PRIMERA D,covjek zasluzuje poziv puno bi nam pomagao na sredini

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 sep 2009, 01:49

Koliko ja znam, Medunjanin je dobio poziv u A reprezentaciju dok je Sliskovic bio selektor ali on se namjerno nije odazvao. Mnogi ljudi to odgovorno tvrde!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 sep 2009, 02:04

Tarik14 je napisao/la:Koliko ja znam, Medunjanin je dobio poziv u A reprezentaciju dok je Sliskovic bio selektor ali on se namjerno nije odazvao. Mnogi ljudi to odgovorno tvrde!
Čovjek je čekao poziv on nije došao dok on nije prihvatio da igra za U21 Holandije na EP-u i tek onda kada je otišao na pripreme naši mu se sjetili poslati poziv.i šta je trebao otići sa prvenstva i doći da igra za BiH???Nemožeš pljuvat pa lizat.ne mogu govoriti u njegovo ime.ali ja ako sam nekome nešto rekao ja to neću pogaziti.šta misliš koji bi ga onda klub kupio kada bi samo tako mjenjao timove i bježao sa priprema.nebi nijedan buraz
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 sep 2009, 02:06

TMovac je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Koliko ja znam, Medunjanin je dobio poziv u A reprezentaciju dok je Sliskovic bio selektor ali on se namjerno nije odazvao. Mnogi ljudi to odgovorno tvrde!
Čovjek je čekao poziv on nije došao dok on nije prihvatio da igra za U21 Holandije na EP-u i tek onda kada je otišao na pripreme naši mu se sjetili poslati poziv.i šta je trebao otići sa prvenstva i doći da igra za BiH???Nemožeš pljuvat pa lizat.ne mogu govoriti u njegovo ime.ali ja ako sam nekome nešto rekao ja to neću pogaziti.šta misliš koji bi ga onda klub kupio kada bi samo tako mjenjao timove i bježao sa priprema.nebi nijedan buraz
Pa eto, ocigledno si bolje informatisan. ;) Pametan post!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 sep 2009, 15:40

Dobro,nije se covjek htio odazvati ,i sta???Nista!Proslost je to..sada bi se odazvao ,i to je to ,zavrsena prica!
Momak zasluzuje da igra u nasoj reprezentaciji,za 7 klasa je bolji od Muratovica koji je zavrsio svoju pricu sa nogometom..Ovaj momak je mlad,jak,ima preciznu ljevicu,i sto je najbitnije moze igrati zadnjeg veznog,i to je idealno za nas..jer u paru sa Rahimicemo koji je jos jedan u nizu djuturuma u nasoj ekipi,moze da napravi cuda...
Hare cekamo te!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2009, 15:48

E bogami ces se nacekati dok Muratovicu vidis ledza.
Cuj zavrsio sa nogometom :roll:
Neko moze da se sa pozivima i repkom ponasa kao sa privatnom prcijom a dok drugi kome je BIH svetinja treba da bude otpisan zbog svakakvih faca na forumu ili dalje.
E malo morgen :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 17 sep 2009, 16:06

odakle samo podatak da su ga platili 4,5 miliona ,koliko ja znam rado se o 450.000 :!: što je deset puta manje ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 sep 2009, 16:08

harishp je napisao/la:E bogami ces se nacekati dok Muratovicu vidis ledza.
Neko moze da se sa pozivima i repkom ponasa kao sa privatnom prcijom a dok drugi kome je BIH svetinja treba da bude otpisan zbog svakakvih faca na forumu ili dalje.
mislim da je covjek mislio zbog njegovih godina nista drugo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 sep 2009, 19:25

nick je napisao/la:
harishp je napisao/la:E bogami ces se nacekati dok Muratovicu vidis ledza.
mislim da je covjek mislio zbog njegovih godina nista drugo...
Ma,i godina,i kvaliteta..da se razumijemo!A,ako cemo gonjat' tezu da igraju ovi sto su do sada igrali,bez obzira na sve,onda smo bas zaglibili!To je isto sada da nam neko dozvoli da igra Messi (npr) da igra za nas..mi cemo reci "ma jok,kakav on,igrace ovi sto su do sad bili tu ,da ne ispadnemo losi prema njima)..haha...
A,na Harisove postove ne odgovaram,osim ako se horozi ne spominju!:D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 01:33

Ako smo repka koja moze otici na SP,onda smo Repka koja ima igraca da mjenja siri spisak igraca,a jesmo imamo igraca koji se nezovu jedan od njih je HARE,cuj MURATOVIC je super igrac svaka mu cast,al po kvaliteti i talentu se nemoze mjeriti sa HARISOM,dobro je imati ih obodvojicu u selkciji u spisku 20 igraca ,zasto da ne,?Hare ce repki u budcnosti da posluzi ima 23 godine,i jos najmanje 10 godina moze da igra.svaka cast deckima al bi im dobro dosao i HARID MEDJUNANIN.hare trebas repki...u Valladolidu igra nesto povucenije nego u Holandiji,jer ga je trener Valladolida tu vidio kao najbolje rijesenje,jer je tip igraca koji se lako moze snaci na vise pozicija,,,zato uz Rahimica bi bio sjajana potpora na sredini terena,dobar dodir sa loptom ima

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 sep 2009, 02:32

nego red bi bio da se malo prikazu kvalitete Harisa Medunjanina... Ja ne sumnjam ni sekunde da bi se kod nas pod OBJEKTIVNIM okolnostima izborio za status prvotimca, no posto je ciro selektor, ipak bi camio na klupi kao sto to i nas zlatan bajramovic radi... nevjerovatno je to da zlatan par dana poslije odigra 90 minuta za frankfurt a da ga ciro radi "nespremnosti" nije stavio protiv turske... mislim, ko tu koga yebe..

svaka cast muratovicu i rahimicu na njihovom zalaganju ali oni jednostavno vise nisu kvalitet, da li zbog godina, da li zbog neceg drugog... jbg, ne treba biti pametan pa vidjeti da je njihov zenit prosao...

nadam se iskreno (mada od toga nema nista) da ce u skorijoj buducnosti zlaja i haris biti u nasem veznom redu, i da ce igrati sa pjanom, salihovicem i misimovicem... kakav bi to vezni red bio... ako medunjanin igra zadnjeg veznog a momak posjeduje fantasticnu tehniku, mogu samo da zamislim koliko bi nasa igra na sredini terena bila inspirativnija, sa pokretljivijim igracima, majstorima s loptom (miske, pjanic, salihovic, medunjanin). no da se vratimo u sadasnjost, ciro nece nista mjenjati i ovaj ciklus ce rahimic, muratovic i ibricic biti starteri... daj Boze da izguramo do SP-a.

evo par klipova o Harisu

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 02:43

Bit ce on pozvan i pravac klupa,da vas malo Ciro mezi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:50

Nemores tako sredinom bas da se igra previse je ofezivno ,sa Harisom,Misketom,Pjanicem,Salihovicem,....HARE nije klasinci zadnji vezni....a kako nam je odbrana slaba CIRO i radi pravi posao sa MURATOVICEM,RAHIMICEM,koji jos moze da igra na nivou.. mogao bi sa RAHIMICEM,MISIMOVICEM,IBRICEM,HARIS tu da se ubaci,a SALIHOVIC nece jos za dugo da ima priliku izgleda da igra na sredini,koliko bi bolje dolazila njegova ljevica u izrezaj iz igre da je opali :roll:

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 18 sep 2009, 02:52

ma neznam sta da kazem pozvao bi ga jer da nema kvalitet ne bi irgao u sanskoj ligi pa makar i za xerez a ne bi ga pozvao zato sto kad je trebao birat holadija bih on rekao holadnija konto zaigrat ce eh eto mu sad nek se nada cirinom pozivu a od van amrvika ce ga dobit aaaaaahaaa al u panjevima

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 03:02

DoKlE_ViShe je napisao/la:ma neznam sta da kazem pozvao bi ga jer da nema kvalitet ne bi irgao u sanskoj ligi pa makar i za xerez a ne bi ga pozvao zato sto kad je trebao birat holadija bih on rekao holadnija konto zaigrat ce eh eto mu sad nek se nada cirinom pozivu a od van amrvika ce ga dobit aaaaaahaaa al u panjevima
ma nek je igrao za HOLADNIDJU,makar je igrao sa BEBELOM,DRENTHEOM,a ni njih dvojice nema u repki staroj,pa sigurno ga Holandija nije zvala da popuni igracki kadar mlade rep.kod njih je mlade selekcije uvjek kvaltetne,on zove PAPCA ebo ga on,kad nce da igra,i neke price saveza izmisljtine ,sve ove treba iz saveza na stari most u MOSTAR pa huknuti da vidimo znaju li da lete :lol: :lol: ebem im mamu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.