Pa zar nisi mogao iscitati? :PPPapastathopoulos je napisao/la:turbina-troglav ?
nisam isao na utakmicu, imao nekih obaveza jbg...
1:1 1:1 PRVA LIGA PRVA LIGA
Pa zar nisi mogao iscitati? :PPPapastathopoulos je napisao/la:turbina-troglav ?
govorim o utakmici brotnjo-posušje,posušje je bilo blizu vodstva,klis nije ni pogledao prema golu u čitlukujasta je napisao/la:posusje je pokazalo u konjicu koliko i vi!!
7-1 nema neke razlike
nemoj suplje svega ti.
ma svi nesto pisu "cestitke troglavu", "troglav je najbolji", a nidje rezultataHans je napisao/la:Pa zar nisi mogao iscitati? :PPPapastathopoulos je napisao/la:turbina-troglav ?
1:1 1:1 PRVA LIGA PRVA LIGA
Nama nije islo dosta igraca, branio je golman juniora, a nije ni sigurno da je bilo 2-0 za slogu na poluvremenu. sutra cu imati vec vise informacija. Razlikaje što ja priznam nečasne radnje, za razliku od njih.jasta je napisao/la:nezz, samo sto kolega toliko trubi o postenju kad njegovi iz petnih zila se napinju da savladaju klis kao da je tekma za prvaka....a ovako sa bracom posusacima....ma nastranu sve....nie on kriv![]()
igman je pustio bigestama 0:2 u konjicujasta je napisao/la:hahha ma razumijem ja tebe...tu smo mi negdje na istom!!!!
al eto vama je logicno, igmanu i tur. nije....
nemas ti veze s tim nego ovi tvoji...a isto je i kontra.....
u sustini ebo ti ovu ligu
Kevin Kevin Kevin..šta je bre više...jasta je napisao/la:nezz, samo sto kolega toliko trubi o postenju kad njegovi iz petnih zila se napinju da savladaju klis kao da je tekma za prvaka....a ovako sa bracom posusacima....ma nastranu sve....nie on kriv![]()
samo kaem...."kevin" se neki dan hvalio sa postenjem gruda protiv klisa....
ostaje da se vidi koliko su posteni
ovdje se moze istac djelimicno postenje igmana i turbosa....koji klisu skoro pa ni gol nisu pustili a kamoli bod
sve u svemu.....svi se slazemo da je ovo katastrofa od lige i tu nema dalje......
ali negleda se samo utakmica sa Brotnjom. očito da je Klis u 30 utakmica više osvojio bodova nego Posušje i šta je tu sad problem? to isto ko što Brotnjo hoče u prvu ligu a igubili 7-1 a nevjerujem da je Troglav izgubio ijednu utakmicu više od 2 razlike.Grdan je napisao/la:govorim o utakmici brotnjo-posušje,posušje je bilo blizu vodstva,klis nije ni pogledao prema golu u čitlukujasta je napisao/la:posusje je pokazalo u konjicu koliko i vi!!
7-1 nema neke razlike
nemoj suplje svega ti..Ne govorim o igmanu nego o klisu
.
evo nasa 3 poraza:Bistrik je napisao/la:a nevjerujem da je Troglav izgubio ijednu utakmicu više od 2 razlike.
bravo, bravo, tako se slavi naslov prvaka! Želim vam odličnu feštu protiv Tomislava!
pa to i kažem. zasluženo idete dalje a ne neka ekipa koaj je primila 7 golova od ipak slabijeg Igmana ove sezone.Livnjak je napisao/la:evo nasa 3 poraza:Bistrik je napisao/la:a nevjerujem da je Troglav izgubio ijednu utakmicu više od 2 razlike.
Grude - Troglav 1 : 0
Tomislav - Troglav 2 : 0
Brotnjo - Troglav 1 : 0
ko bi onda u tom slučaju ispao iz lige? kakav je medjusobni odnos? na ovu temu ja sam samo rekao da zaslužuje opstanak u ligi onaj ko ima više bodova iz 30 utakmica a ne onaj ko je bolje odigrao protiv Brotnja.slogauskoplje je napisao/la:bravo, bravo, tako se slavi naslov prvaka! Želim vam odličnu feštu protiv Tomislava!
@Livnjak Slogu si zaboravio? 2:1![]()
@Bistrik Sve su prilike da će Klis i Posušje na kraju (nakon 30. kola) imati isto bodova
i ja bi, ali teško da ćemo i postojat dogodine kako smo krenulibadblueboylivno je napisao/la:I Kupres 2-1.
Ali eto, nigdje nisu bili nadigrani kao jedan drugi klub, koji na više gostovanja golu nije mogao prići.
Zaslužen, apsolutno zaslužen naslov za Troglav, i nadam se ostanku u Prvoj ligi, i tome da nam se netko iz ove lige pridruži, pa da ova liga ima četiri kluba u Prvoj.
Osobno bih volio Slogu, ali teško će se to dogoditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.