Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
gooool vedoooo
ovo nije humano sta covjek radi
ovo nije humano sta covjek radi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
evo i asistencija vedeee ccccc
sta radi majstor
gledajte ima se sta vidjeti
http://enjoyitall.leadhoster.com/watch.php?id=406
sta radi majstor
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Slazem se sa tobom, VEDAD je sigurno klasa od igraca, kad igra Hofenhajm, ako mogu gledam a ako ne onda pratim da li ce dati VEDAD ili SEAD. Ljepota je sto je jedan BOSANAC prvi strjelac lige. VEDO SVAKA CASTBosnier je napisao/la:evo i asistencija vedeee ccccc
sta radi majstor
Znam da se trudis, ali molim te daj koji go i za reprezentaciju, ako BOG da daces ga 19.11.
SRETNO VEDADE IBISEVICU
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
sejad molimamir je napisao/la:Slazem se sa tobom, VEDAD je sigurno klasa od igraca, kad igra Hofenhajm, ako mogu gledam a ako ne onda pratim da li ce dati VEDAD ili SEAD. Ljepota je sto je jedan BOSANAC prvi strjelac lige. VEDO SVAKA CASTBosnier je napisao/la:evo i asistencija vedeee ccccc
sta radi majstor
Znam da se trudis, ali molim te daj koji go i za reprezentaciju, ako BOG da daces ga 19.11.
SRETNO VEDADE IBISEVICU

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
sva cast momku, ali ljudi smirite strasti, dao je gol iz penala, mogao je i neko drugi pucati mozda salihovic, ba , obasi itd
covijek da ne zna kako je dao gol svi bi pomislili da se je sve igrace Bochuma poslao po cevape i dao gol
covijek da ne zna kako je dao gol svi bi pomislili da se je sve igrace Bochuma poslao po cevape i dao gol
"My Favorite Ring is Always the Next One"
OPET POGODIO!

NORMALNO DA JE SEJAD, ALI ZNA SVAK NA KOGA SE ODNOSI, JER NISMO NA CASU BOSANSKOGMaestro je napisao/la:sejad molimamir je napisao/la:Slazem se sa tobom, VEDAD je sigurno klasa od igraca, kad igra Hofenhajm, ako mogu gledam a ako ne onda pratim da li ce dati VEDAD ili SEAD. Ljepota je sto je jedan BOSANAC prvi strjelac lige. VEDO SVAKA CASTBosnier je napisao/la:evo i asistencija vedeee ccccc
sta radi majstor
SRETNO VEDADE IBISEVICU
SALIHOVIC nije mogao pucati jer je izasao na poluvremenu.amerosm je napisao/la:sva cast momku, ali ljudi smirite strasti, dao je gol iz penala, mogao je i neko drugi pucati mozda salihovic, ba , obasi itd
On je dva gola dao iz penla a devet drugih iz igre
on je igracina
Postao/la KRALJ dana 23 okt 2008, 23:48
Ma momak ubija,sa mojim rodjakom poceo Zmaju od Bosne a sad ga traze totenhem i mancester united sta ces zivot
Hey stari kako ti se zove taj rodjak iz zmaja
Ma momak ubija,sa mojim rodjakom poceo Zmaju od Bosne a sad ga traze totenhem i mancester united sta ces zivot
Hey stari kako ti se zove taj rodjak iz zmaja
Odmah ides na vrijeđanje, ja neznam postojil na ovom forumu administrator, ovakve stvari se nebi smjele dešavati. Ne želim se spuštati na nivo ovog E.D., tako je dalje prepucavanje sto se tiče mene isključeno.e.d. je napisao/la:nelupetaj...pratio sam svaku utakmicu do sad i vidio sam sta je sve promasio i daosrecnik je napisao/la:A tek Ronaldinjo, sigurno bi u 9 kola dao jedno 125 golova.
Čitao sam tvoje komenatare, ti si mi kao neki "fudbalski stručnjak". Naravno da će svaki igrač i promašivati golove, al očigledno da je najmanje promašivao čim je najbolji strijelac lige.
To što sam napisao za ronaldinja, je bila samo analogija onog što ste vi pisali. Kakve veze ima Muslimović sa Ibiševićem? Ovaj prvi se sad dokazuje, a ovaj drugi je imao priliku za dokazivanje.Ne vidim svrhu upoređivanja Ibisevica sa drugim našim igračima, jednostavno raspravljajte samo o njegovoj igri.
Ljudi meni je pravo zadovoljstvo ove godine gledati pregled bundes lige na evropskim programima zato sto se svaki put po desetak puta spomene bosna, bosanac, bosanski napadac. Ove godine pored ostalih najzasluzniji za to je Ibisevic. Momak je prvi strijelac svih evropskih sampionata i definitivno ima nos za gol. Vecina njegovih golova su doduse cisti ziceri ali to i jeste pravi napadac, naci se u pravo vrijeme na pravom mjestu. Desi se tu i poneki promasaj al desi se brate i Ibrahimovicu minimalno par puta svake utakmice(nije poredjenje ova dva igraca).Vedad je juce protiv bohuma imao jedan promasaj iz sanse koju je sam sebi stvorio. Udario je sa 16 metara ali mu "nije sjela". Pored njegovih golgeterskih sposobnosti momag ima sjajan pregled igre. Super asistencija jucer je samo jedna u nizu. Vec ih je nabrao pet i skoro da je i u tom segmentu najbolji u bundes ligi. Svaka cast Vedo samo naprijed.
Bravo jarane, upravo tako!uleb77 je napisao/la:Ljudi meni je pravo zadovoljstvo ove godine gledati pregled bundes lige na evropskim programima zato sto se svaki put po desetak puta spomene bosna, bosanac, bosanski napadac. Ove godine pored ostalih najzasluzniji za to je Ibisevic. Momak je prvi strijelac svih evropskih sampionata i definitivno ima nos za gol. Vecina njegovih golova su doduse cisti ziceri ali to i jeste pravi napadac, naci se u pravo vrijeme na pravom mjestu. Desi se tu i poneki promasaj al desi se brate i Ibrahimovicu minimalno par puta svake utakmice(nije poredjenje ova dva igraca).Vedad je juce protiv bohuma imao jedan promasaj iz sanse koju je sam sebi stvorio. Udario je sa 16 metara ali mu "nije sjela". Pored njegovih golgeterskih sposobnosti momag ima sjajan pregled igre. Super asistencija jucer je samo jedna u nizu. Vec ih je nabrao pet i skoro da je i u tom segmentu najbolji u bundes ligi. Svaka cast Vedo samo naprijed.
Milina je gledati utakmice njemačke bundes lige i naše momke koji fantastično igraju. Prelijep je osjećaj čuti njemačkog komentatora koji spominje ime Bosne i Hercegovine. Sjajan je Ibišević (postiže golove, i u svim njemačkim novinama je, a i u timu kola je), Salihović (izvanredan), Džeko (sjajan momak, on je profulao mnogo mnogo prilika, sto je u veliko koštalo WOLFSBURGA, al momak igra izvanredno, vraća se u odbranu, asistira, ima dobar dribling, klasa od igrača), Misimović (vrh vrha). Nikad nismo imali više igrača u bundesligi, koji su okosnice u svojim timovima, i trebamo biti ponosni na to.
Nama je u krvi da sami sebe blatimo, svi pišu da je Ibišević extra igrač, samo mi govorimo da nije nešto. Cijenimo i izdižimo svoje.
haha..kakvo vrijedzanje? jesil ti sasvim svoj? da ti ono "nelupetaj" nije vrijedzanje?? hahhaha..pa nevjerovatno...jesam te trebao mozda ljubiti i maziti?? a jesi glupson u pm (eh ovo sad jeste vrijedzanjesrecnik je napisao/la:Odmah ides na vrijeđanje, ja neznam postojil na ovom forumu administrator, ovakve stvari se nebi smjele dešavati. Ne želim se spuštati na nivo ovog E.D., tako je dalje prepucavanje sto se tiče mene isključeno.e.d. je napisao/la:nelupetaj...pratio sam svaku utakmicu do sad i vidio sam sta je sve promasio i daosrecnik je napisao/la:A tek Ronaldinjo, sigurno bi u 9 kola dao jedno 125 golova.
Čitao sam tvoje komenatare, ti si mi kao neki "fudbalski stručnjak". Naravno da će svaki igrač i promašivati golove, al očigledno da je najmanje promašivao čim je najbolji strijelac lige.
To što sam napisao za ronaldinja, je bila samo analogija onog što ste vi pisali. Kakve veze ima Muslimović sa Ibiševićem? Ovaj prvi se sad dokazuje, a ovaj drugi je imao priliku za dokazivanje.Ne vidim svrhu upoređivanja Ibisevica sa drugim našim igračima, jednostavno raspravljajte samo o njegovoj igri.

a dali sam ja strucnjak ili ne treba tebe da boli ****

Kako stvari stoje 99% da ga necemo gledat sljedece sezone u dresu Hoffenhaima, zakacili su se veliki klubovi za njega, samo ja ne bih volio da ode u recimo juventus, inter ili mancester, po meni neki malo "manji" klub kao sto su totenham, everton itd bi bili pravi za njega..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
U pravu si 100 %, bojim se da nebi dobio pravu priliku i da nebi zaustavio svoju dobru formuLovac je napisao/la:Kako stvari stoje 99% da ga necemo gledat sljedece sezone u dresu Hoffenhaima, zakacili su se veliki klubovi za njega, samo ja ne bih volio da ode u recimo juventus, inter ili mancester, po meni neki malo "manji" klub kao sto su totenham, everton itd bi bili pravi za njega..
Ma joj. bolje bi mu bilo recimo u evertonu ili totenhemu 100 puta, tamo bi bar dobio priliku za dokazivanje a timovi kao sto su mancester inter itd imaju i previse napadaca i to kvalitetnihamir je napisao/la:U pravu si 100 %, bojim se da nebi dobio pravu priliku i da nebi zaustavio svoju dobru formuLovac je napisao/la:Kako stvari stoje 99% da ga necemo gledat sljedece sezone u dresu Hoffenhaima, zakacili su se veliki klubovi za njega, samo ja ne bih volio da ode u recimo juventus, inter ili mancester, po meni neki malo "manji" klub kao sto su totenham, everton itd bi bili pravi za njega..
-
- Kontakt:
pa napisite vedi u njegovu knjigu gostiju na http://www.vedadibisevic.info
Iskreno...njemu bi bilo najbolje da ostane sa Slihovicem u Hofenhaimu. Evo cujem da vlasnik kluba zeli dovesti i neka pojacanja,nema kuda ici. Ako budu nastavili ovako igrati mogu i do europskih takmicenja,ustvari,mogu oni s ovakvom igrom i do titule.
Ma jarane da ti iskreno kazem Hoffenhaim se ne moze nikako nositi sa timovima kao sto su bayern werde salke itd...Po meni oni ga ionako nece uspjet zadrzat u timu gotovo sigurno, samo ako ovako nastavi a siguran sam da ga je vec ovih 11 golova prodalo..majestic je napisao/la:Iskreno...njemu bi bilo najbolje da ostane sa Slihovicem u Hofenhaimu. Evo cujem da vlasnik kluba zeli dovesti i neka pojacanja,nema kuda ici. Ako budu nastavili ovako igrati mogu i do europskih takmicenja,ustvari,mogu oni s ovakvom igrom i do titule.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 27 gostiju.