FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma odlično
ubilo se za Želje 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ljudi ajde ko je u mogucnosti da nazove i donira 2+ KM za ljecenje ovom momku !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- rastafarian
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Ljudi ajde ko je u mogucnosti da nazove i donira 2+ KM za ljecenje ovom momku !
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Pošto je tema malo utihnula,jer su svi manje više na odmoru,evo jedna info,o kojoj se nije uopšte pisalo.Semir Štilić bio je u ozbiljnim kombinacijama da pojača redove prvaka
Šanse i dalje postoje al su minimalne
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Jao majko pa dokle vise ove bolesti misle da idu!!!!rastafarian je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ljudi ajde ko je u mogucnosti da nazove i donira 2+ KM za ljecenje ovom momku !
Ma dacu mu 10km halal , samo da se decko aBd izlijeci ja mislim da je ovaj decko iz Pofalica ako se nevaram.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Zna li netko od manijaka objasniti ima li Zrinja pravo na neki postotak od transfera Luke Modrića (ako ga bude) pošto vi imate iskustva sa Džekom ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- KB-TM87
- Kontakt:
Nemate, jer vam je bio na posudbi, nije ponikao kod vasacovic1 je napisao/la:Zna li netko od manijaka objasniti ima li Zrinja pravo na neki postotak od transfera Luke Modrića (ako ga bude) pošto vi imate iskustva sa Džekom ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Potpis, stvarno tuga, treba pomoći, 2 KM mogu nekom puno značiti!RedDevilS je napisao/la:Jao majko pa dokle vise ove bolesti misle da idu!!!!rastafarian je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ljudi ajde ko je u mogucnosti da nazove i donira 2+ KM za ljecenje ovom momku !
![]()
Ma dacu mu 10km halal , samo da se decko aBd izlijeci ja mislim da je ovaj decko iz Pofalica ako se nevaram.
- fanatic1991
- Kontakt:
Nekako mislim da za ovo nema sanseOprahnoge je napisao/la:Pošto je tema malo utihnula,jer su svi manje više na odmoru,evo jedna info,o kojoj se nije uopšte pisalo.Semir Štilić bio je u ozbiljnim kombinacijama da pojača redove prvaka![]()
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Najljepsa stvar u svemu ovome je kad nekog naseg igraca pitaju o karijeri vani odgovor je obavezno u dogovoru sa Amarom Osimom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
Ne shvatam kako možete biti tako nerealni...kakav Štilić, kakav Hasagić,Papac...zašto bi bilo ko do njih dolazio u Premijer ligu....pa jedva smo Bekrića vratili, hiljadu komplikacija oko njegovog dolaska. Da nije htio biti blizu kući i da ne voli toliko Želju(sam je rekao da se stvorila velika euforija oko njegovog dolaska pa nije htio razočarati navijače), on bi sigurno otišao u Rijeku gdje bi imao bolje uslove...
Bez obzira što je nama naš klub najveći na svijetu, treba malo biti nealan!
@pile, i ja sam to primjetila, i fascinira me toliko poštovanje svih igrača prema Amaru...sigurno je on to zaslužio kod njih jer i on njih poštuje..
@pile, i ja sam to primjetila, i fascinira me toliko poštovanje svih igrača prema Amaru...sigurno je on to zaslužio kod njih jer i on njih poštuje..
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Blagoje Bratić
Meni samo nije jasno zašto ne,ako će nekom Željo bitiodskočna daska da igra lopte,ne da sjedi na klupi u nekom Lechu ko je gledao igru tog tima pa to je u rangu naših timova Olimpica i ovih slabijih to je igra bez igre,i igrač koji ima zabranu 6 utakmica gdje god da ode to mora odležati i takav problematičan koji je sklon problemima,misliš da to u Njemačkoj može bilo kojoj ligi to što ga kojekakvi novinari i menadžeri šalju u BL i ine lige je druga stvar daš novinaru 20 maraka i on ti piše šta mu kažeš kontaš,ja mislim da mu nebi bio promašaj sklopit ugovor sa našim klubom,fino i klubu a i njemu malo da igra da se vrati u formu u najboljem izlogu i ode kao gospodin bez proba u neki klub.pa da.MinjonKocka je napisao/la:Ne shvatam kako možete biti tako nerealni...kakav Štilić, kakav Hasagić,Papac...zašto bi bilo ko do njih dolazio u Premijer ligu....pa jedva smo Bekrića vratili, hiljadu komplikacija oko njegovog dolaska. Da nije htio biti blizu kući i da ne voli toliko Želju(sam je rekao da se stvorila velika euforija oko njegovog dolaska pa nije htio razočarati navijače), on bi sigurno otišao u Rijeku gdje bi imao bolje uslove...
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
nije imao bolje uslove..eh sad sto kad ne igra pa kaze da je bolestan ili sto dobije ponudu pa je udupla i odmah razglasi sms-om novinarima to je nesto drugo,stvar njegovog karktera,samopouzdanja i sl..uopste nije na "jedva" dosao..MinjonKocka je napisao/la:Ne shvatam kako možete biti tako nerealni...kakav Štilić, kakav Hasagić,Papac...zašto bi bilo ko do njih dolazio u Premijer ligu....pa jedva smo Bekrića vratili, hiljadu komplikacija oko njegovog dolaska. Da nije htio biti blizu kući i da ne voli toliko Želju(sam je rekao da se stvorila velika euforija oko njegovog dolaska pa nije htio razočarati navijače), on bi sigurno otišao u Rijeku gdje bi imao bolje uslove...
slazem se da je nerelano ocekivati neka imena,ali iskreno fudbal je takav da se neke stvari mogu poklopiti..pa pola sezone,pola..(citaj stilic)
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
nevezano za ovu pricu,moram istaci da MI JE VEOMA DRAGO STO NEKI KLUBOVI NECE IGRATI sljedecu sezonu u pl zbog svih pisanja,debilizama i sl koji se iz dana u dan nastavljaju..i jest im mjesto tamo po livadama.. 
- Blagoje Bratić
Potpuno si upravu svako dobije šta zasluži kad-tad to je neminovnost i neka ih tamo đavo nek ih nosi.Dijete83grbavice je napisao/la:nevezano za ovu pricu,moram istaci da MI JE VEOMA DRAGO STO NEKI KLUBOVI NECE IGRATI sljedecu sezonu u pl zbog svih pisanja,debilizama i sl koji se iz dana u dan nastavljaju..i jest im mjesto tamo po livadama..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ako dodje ovaj Jasmin Mesanovic bit ce zaista pravo pojacanje jer decko ima klasu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
ma ne,sve ima svoje..ali smijesno,mislim dosadno viseBlagoje Bratić je napisao/la:Potpuno si upravu svako dobije šta zasluži kad-tad to je neminovnost i neka ih tamo đavo nek ih nosi.Dijete83grbavice je napisao/la:nevezano za ovu pricu,moram istaci da MI JE VEOMA DRAGO STO NEKI KLUBOVI NECE IGRATI sljedecu sezonu u pl zbog svih pisanja,debilizama i sl koji se iz dana u dan nastavljaju..i jest im mjesto tamo po livadama..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
procitano sa ovog foruma sto postoTracy3McGrady je napisao/la:ako dodje ovaj Jasmin Mesanovic bit ce zaista pravo pojacanje jer decko ima klasu.
Za zivot cijeli!
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
hahahhahahahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:procitano sa ovog foruma sto postoTracy3McGrady je napisao/la:ako dodje ovaj Jasmin Mesanovic bit ce zaista pravo pojacanje jer decko ima klasu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.