Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
jebote sta ja ovih turcinovicana na istoku.. 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
brojim, skupljam, sve sam...gavran je napisao/la:tm84 je napisao/la:dusice ljubomorne...![]()
pamtite ove rekorde koje je zeljo postavio u ligi i kupu!!! nece to niko nikad prestici, mozda jedino opet zeljo!!!![]()
i ova tri preostala rekorda cemo preci veoma brzo...
jel ti te rekorde izmisljas sam ili ti neko pomaze?
Amar sam ima titula vise od komsija
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
O čemu je onaj delegat Ševarika pričao na Dnevniku?O nekakvim neregularnostima u Premijer ligi?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- slani grad
- Kontakt:
ma pusti budalu..frajer jednostavno zeli da zaustavi strasnu ekspanziju fudbala u BiH i to na svim poljima...ubaceni element od strane EU I UEFA zbog sve vece ugrozenosti liga petice i velike prijetnje da nasa liga svojom dominacijom i kvalitetom jednostavno preuzme primat na evropskom kontinentu...covjek bez ikakvog osnova sumnja na sve.....cisto saplitanje i lazi...strasnii komitet koji nas je konacno izveo na pravi put nakon decenija tame bi ovo trebao sankcionisati...Mancini je napisao/la:O čemu je onaj delegat Ševarika pričao na Dnevniku?O nekakvim neregularnostima u Premijer ligi?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma mogu oni pricati sta hoce ali je i vise nego ocigledno da sezona nije regularna.slani grad je napisao/la:ma pusti budalu..frajer jednostavno zeli da zaustavi strasnu ekspanziju fudbala u BiH i to na svim poljima...ubaceni element od strane EU I UEFA zbog sve vece ugrozenosti liga petice i velike prijetnje da nasa liga svojom dominacijom i kvalitetom jednostavno preuzme primat na evropskom kontinentu...covjek bez ikakvog osnova sumnja na sve.....cisto saplitanje i lazi...strasnii komitet koji nas je konacno izveo na pravi put nakon decenija tame bi ovo trebao sankcionisati...Mancini je napisao/la:O čemu je onaj delegat Ševarika pričao na Dnevniku?O nekakvim neregularnostima u Premijer ligi?
Kako da ispadne velikan poput Slobode a spase se neki seoski klubovi.Zar nije dovoljno reci Sloboda Tuzla pa da svima bude jasno da njima ispadanja nema.Kradja, pljacka i sputavanje svih uspjeha koji je navedeni klub iz grada soli postigao u svojoj bogatoj istoriji.Neko za ovo mora odgovarati.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Zašto? I male sredine, uz dobar radi i dobru organizaciju, mogu opstati i igrati veliku u ulogu u bh. fudbalu. Najbolji primjer ti je Široki. Sad što kod velikana škripi i što su puni lopova to je druga stvar.malta071 je napisao/la: Ma mogu oni pricati sta hoce ali je i vise nego ocigledno da sezona nije regularna.
Kako da ispadne velikan poput Slobode a spase se neki seoski klubovi.Zar nije dovoljno reci Sloboda Tuzla pa da svima bude jasno da njima ispadanja nema.Kradja, pljacka i sputavanje svih uspjeha koji je navedeni klub iz grada soli postigao u svojoj bogatoj istoriji.Neko za ovo mora odgovarati.
Čelik Zenica 1945
- MinjonKocka
- Kontakt:
mislim da je momak bio sarkastičan, no dobro 
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Dobro, i ja sam treb'o skontat za koga navija po potpisu, a vidim brani Slobodu. 
Čelik Zenica 1945
Nadam se da ce savez da ukine zabranu za gostujuce navijace,,doceko sam da moj klub OFK GRADINE udje u premijeru a sa zabranom ovom to nije to 
OFK Gradina Srebrenik
i nema zabrane više, ja mislim, bila je samo za sezonu koja je završilaBrcko87 je napisao/la:Nadam se da ce savez da ukine zabranu za gostujuce navijace,,doceko sam da moj klub OFK GRADINE udje u premijeru a sa zabranom ovom to nije to
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
zabrana je na snazi dok komitet ne kaze drugacije.bice vjerovatno par sastanaka pred pocetak sezone u vezi toga al nesto kontam da ce samo odluciti da se to produzi. 
nadam se da si upravu..al ja mislim da ce opet komitet zasijedat na ovu temu..nadam se da ce ukinut zabranu,,i ovu sezonu za neke nije bilo zabrane,,a bas me zanima i kako bi stavili zabranu kad bude gradina igrala domacu utakmicu u gradačcu protiv zvijezde,,anonimni je napisao/la:i nema zabrane više, ja mislim, bila je samo za sezonu koja je završilaBrcko87 je napisao/la:Nadam se da ce savez da ukine zabranu za gostujuce navijace,,doceko sam da moj klub OFK GRADINE udje u premijeru a sa zabranom ovom to nije to
OFK Gradina Srebrenik
- Probisvjet
- Kontakt:
"i nije problem zaključiti da su utakmice neregularne, ali kako do dokaza. Ovo se mora zautaviti, ako ne onda smo uzalud ulagali trud da fudbal u Bosni i Hercegovini bude bolji. Po meni ovo ne smije ostati nerasvjetljeno. U najmanju ruku 30. kolo je neregularno ali jednostavno pitanje kako i šta poduzeti. Volje nema, niko ne želi da se zamjeri, a postoji strah od UEFA kako će reagovati..." -izjavio je jedan od članova FS/NS BiH
Nije mi jedino jasno zasto sve to izjavljuju anonimno, koga i cega se boje? Da je iz oka ispao deri redom sve, jer ovako?
Nije mi jedino jasno zasto sve to izjavljuju anonimno, koga i cega se boje? Da je iz oka ispao deri redom sve, jer ovako?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- gradinaARNEL
- Kontakt:
pa sto ako je ispala sloboda ....u spaniji prosle sezone ispao deportivo ove villareal u francuskoj monaco ako si zasluzio ostat ostat ces nema veze dali si mali klub ili neki velikanmalta071 je napisao/la:Ma mogu oni pricati sta hoce ali je i vise nego ocigledno da sezona nije regularna.slani grad je napisao/la:ma pusti budalu..frajer jednostavno zeli da zaustavi strasnu ekspanziju fudbala u BiH i to na svim poljima...ubaceni element od strane EU I UEFA zbog sve vece ugrozenosti liga petice i velike prijetnje da nasa liga svojom dominacijom i kvalitetom jednostavno preuzme primat na evropskom kontinentu...covjek bez ikakvog osnova sumnja na sve.....cisto saplitanje i lazi...strasnii komitet koji nas je konacno izveo na pravi put nakon decenija tame bi ovo trebao sankcionisati...Mancini je napisao/la:O čemu je onaj delegat Ševarika pričao na Dnevniku?O nekakvim neregularnostima u Premijer ligi?
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
- Probisvjet
- Kontakt:
Vode nestalo...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MinjonKocka
- Kontakt:
posljednji trzaji davno propalog kluba..fakat više smarate 
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- spielführer_21
- Kontakt:
Treba ovo jednom zaključiti:
1. Utakmica u Trebinju je bila neregularna!
2. To nije jedina neregularna utakmica u zadnjem kolu!
3. Sumnjive su i neke utakmice iz prethodnih kola.
4. Potrebno je provesti istragu zadnjeg kola.
5. Istrage neće biti.
6. Ko je jamio, jamio.
7. Sloboda je zasluženo ispala.
5. Istrage neće biti.
6. Ko je jamio, jamio.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako!spielführer_21 je napisao/la:Treba ovo jednom zaključiti:
5. Istrage neće biti.
6. Ko je jamio, jamio.
http://s" onclick="window.open(this.href);return false; o u r c e .ba/clanak/32148594815/sport/U%20nedjelju%20odigrana%20najkontroverznija%20utakmica%20svih%20vremena
Sta bi sad na ovo rekli ovi sto spominju ponavljanje kola,izbacivanje ovo ono.... Ljudi to svagdje ima svako igra onoliko i onako kako mu odgovara. Interesi kluba i novac su vazniji od morala i obraza jbg
Sta bi sad na ovo rekli ovi sto spominju ponavljanje kola,izbacivanje ovo ono.... Ljudi to svagdje ima svako igra onoliko i onako kako mu odgovara. Interesi kluba i novac su vazniji od morala i obraza jbg
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.