AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nesta13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nesta13 » 04 jun 2012, 14:53

meho-medo je napisao/la:NAJNOVIJA VEST: Thiago Silva nije na prodaju, ali iz Barcelone je stigla NOVA PONUDA! 40 miliona eura + Thiago Alcantara ili Fabregas. Ovom MEGA ponudom Barcelona stavlja upravu Milana pod novi pritisak sad da li je istina ili je patka

obična izmišljotina. pa nisu valjda ovi toliko glupi da daju 40 miliona i jenog od glavnih igrača.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 jun 2012, 15:04

Za ovu ponudu dobit ce i Bonneru :D hahahah tesko je moguce, ali Barca je poznata po dobrim transferima :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2012, 15:36

40M + Fabregas?

kupuskupus.ba izvor?

Dajte ljudi pa nemojte bit' djeca, nakon onakve "patnje" doveli jedva Fabregasa, dijete Barce, i sad da ga daju Milanu + 40M? Svašta...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jun 2012, 16:10

slika

Priprema se odlazak Silve.

Poslije njega na redu su Pato i Ibrahimović.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 jun 2012, 16:16

Saurman je napisao/la:slika

Priprema se odlazak Silve.

Poslije njega na redu su Pato i Ibrahimović.
Tutto chiaro. Però è innegabile, Thiago piace a tanti.
"Anche a me piace Cristiano Ronaldo (sorride, ndr). L'interesse per Thiago è evidente, c'è. Ma lui vuole restare al Milan, è un ragazzo di grande valore, umano e calcistico. E poi a Milano sta bene, perché dovrebbe andarsene?".
Thiago Silva staying at Milan – agent

The agent of Thiago Silva has underlined that his client has no intention of quitting Italian giants Milan this summer.

The Brazilian is of transfer interest to Europe’s top clubs – such as Barcelona and Manchester City – but his representative wants the €40m-plus rumours silencing.

“Thiago Silva is a Milan player and there is little else to say, apart from that he will stay at Milan,” Paulo Tonietto told TMW on Monday.

“The interest in Thiago is clear, but I like Cristiano Ronaldo as a player too…” the agent smiled. “Thiago wants to remain with the Rossoneri.

“He is a boy of great value, on both a human and footballing level. He’s also very happy in Milan so why would he want to leave?

“There are no negotiations going on for Thiago Silva, also because they would be extremely difficult to conduct.

“I can’t calm the fears of anxious Milan fans as I am only his agent, that is a job for Milan. But I can talk for the player and he wants to stay.”

Milan have already lost one influential stopper this term given that Alessandro Nesta opted against signing a new 12-month contract at Milanello.

BRONZETTI (FIFA Agent): "Milan has already rejected a 40m offer for Thiago."

BRONZETTI (FIFA Agent): "I have no intentions of meeting with the club for talking about Thiago"

Rasproda ti cijeli Milan,a veze nemas sta se ustvari desava.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 04 jun 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 04 jun 2012, 16:18

mandraX je napisao/la:40M + Fabregas?

kupuskupus.ba izvor?

Dajte ljudi pa nemojte bit' djeca, nakon onakve "patnje" doveli jedva Fabregasa, dijete Barce, i sad da ga daju Milanu + 40M? Svašta...
pa nece ga ni dobiti za 20 milja i koje-kakve Telje i slicne.... ako Milnar vrijedi onakav 30 milija funti onda je silva baram 50 ako ne i vise..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jun 2012, 16:21

Zašto je Galiani u Barceloni sigurno nije došao razgledati kulturne spomenike nego ugovara posao za Silvu.

Ibra je na meti PSG i ne bi me čudilo da i on ode dok je Pato još uvijek pod upitnikom, polako se osipa kadar Milana jer nemaju para za nove igrače.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 jun 2012, 16:25

Saurman je napisao/la:Zašto je Galiani u Barceloni sigurno nije došao razgledati kulturne spomenike nego ugovara posao za Silvu.

Ibra je na meti PSG i ne bi me čudilo da i on ode dok je Pato još uvijek pod upitnikom, polako se osipa kadar Milana jer nemaju para za nove igrače.
Dobro nisi ti dzaba bio zlatna kanta,ti znas da je on dogovaro posao za Silvu,procitaj gore iznad asm ti pokacio izjave Silvinog agenta i Ernesta Bronzzetija,Galliani im se uredno zahvalio na ponudi od 44 miliona eura i to je.
A Ibra se na ponudu PSG samo nasmijao i rekao oni nisu TOP KLUB,dobio je 10-ku od naradne sezonetako da nemoj se kačiti odma na nagadjanja i valjati nekake price kako je Galliani dogovaro posao oko Silve,ako iko ode iz Milana od njih to je mozda Pato i Robinho,a Ibra i Silva ce ti ostati sigurno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jun 2012, 16:30

Warrick je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Zašto je Galiani u Barceloni sigurno nije došao razgledati kulturne spomenike nego ugovara posao za Silvu.

Dobro nisi ti dzaba bio zlatna kanta,ti znas da je on dogovaro posao za Silvu,procitaj gore iznad asm ti pokacio izjave Silvinog agenta i Ernesta Bronzzetija,Galliani im se uredno zahvalio na ponudi od 44 miliona eura i to je.
A Ibra se na ponudu PSG samo nasmijao i rekao oni nisu TOP KLUB,tako da nemoj se kačiti odma na nagadjanja.
Ako im se Galliani uredno zahvalio zašto je otišao u Barcelonu. :lol:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jun 2012, 16:31

francobaresi je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:ovaj mali ganz je prejak za primaveru odavno.

milanello twitter 2 dana van funkcije. nema novih vijesti ko da sam bez očiju :?
Nije samo Ganz prejak za primaveru , ima još par momaka koji su stvarno jako talentovani , Comi ( najbolji strijelac prosle sezone 25 nastupa 27 golova ) , Valoti , Inconeti , De Sciglio ( on je već u prvom timu ) Carmona , Ely itd.. dosta jak omladinski pogon imamo koji je već 3-4 godine među 3 najjača u Italiji ali džaba sve to kad naša uprava ne vidi , njima je draže dovest nekog Traorea nego ubaciti nekog igrača iz Primavere , a eto vidjeli smo kako je Merkel završio ..
de sciglio je dokazan u nekoliko seniorskih utakmica i allegri izgleda ima velike planove za ovog momka. igra je lijevog beka u derbiju protiv intera i to veoma solidno. merkela mi je žao ali otišao je u genou valjda će milan dati i to pola ugovora u? ali genoa je to i preciozi to je neka muljaža. u protivnom gallianija treba poslati u penziju ako se odrekao ovakvog talenta.
mandraX je napisao/la:40M + Fabregas?

kupuskupus.ba izvor?

eto sada znaš kako je kada neke španske novine ala sport čitaj express izmišlja gluposti ;)
LIVE: Braida is currently having dinner with Gaetano Paolillo (Ganso's Agent) and Fifa agents representing the Russian market
slika
Serginho has reportedly convinced Galliani to buy Vasco Da Gama's Dede.
According to CorSport, Milan would've already sealed Dede's transfer thanks to Cafu and Serginho who followed him for a long time
PELE: "Dede is a great player"
CHIEVO'S SD: "Paloschi staying? Difficult, very difficult. Milan is aking for 4m for his co-ownership. It seems to be almost impossible"
SILVA'S AGENT: "Today there are no negotiations going, Thiago will stay as Rossonero"
CHIEVO'S SD: "Milan is interested in Acerbi, but patience is needed, there's still a lot to be talked about"
@saurmenko poruka za tebe od mene:

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 jun 2012, 16:32

e moj levatu pa kad bi SAMO JEDAN od Ibre,Silve i Pata otišao cijeli Milano bi se digao na noge i ubio Gallianija i Berlusconija. Pa nismo mi Arsenal. A da ne govorim kad bi sva trojica otišli ...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jun 2012, 16:37

IlPrincipe je napisao/la:

e moj levatu pa kad bi SAMO JEDAN od Ibre,Silve i Pata otišao cijeli Milano bi se digao na noge i ubio Gallianija i Berlusconija. Pa nismo mi Arsenal. A da ne govorim kad bi sva trojica otišli ...
Sto ga nisu ubijali kad su odlaziili Shevchenko i Kaka?

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 jun 2012, 16:38

Saurman je napisao/la:
Warrick je napisao/la:

A Ibra se na ponudu PSG samo nasmijao i rekao oni nisu TOP KLUB,tako da nemoj se kačiti odma na nagadjanja.
Ako im se Galliani uredno zahvalio zašto je otišao u Barcelonu. :lol:
Ja sam gori sto bilo sta odgovaram,citati znas glumis francuza nekog nesta,jel ti napisano iznad gore da je odbijena ta ponuda i da Galliani otiso da im kaze u facu ne mozete ga dobiti,ne znam koji dio ne razumijes.
Idi ba beri baje i šišaj gliste.
Slobodan si ne bih te vise zadrzavao na ovoj temi.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 04 jun 2012, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jun 2012, 16:39

Ma šta kažeš :lol:

The 30-year-old Sweden international made headlines by claiming that the Rossoneri were cash-strapped and therefore not in a position to sign any top players this summer,..zbog ovog je Ibra i najavio mogući odlazak jer Milan je ostao praznih džepova i prodajom nekih od igrača pokušavaju navući nešto novca u kasu.Galliani već pokušava utopiti Silvu za 40 mil Barceloni.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 jun 2012, 16:41

igman je napisao/la:

Sto ga nisu ubijali kad su odlaziili Shevchenko i Kaka?
Burazere Sheva je trazio da ide u Chelsea a Kaku je klub prodao zapravo jos na zimu te godine su bili za njegovu prodaju City-iju za skoro 100 miliona,Kaka odbio City nije htio tamo,naravno na ljeto dosao Real sa dobrom ponudom i Milan uzeo kesh za njega.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jun 2012, 16:43

Warrick je napisao/la:
Burazere Sheva je trazio da ide u Chelsea a Kaku je klub prodao zapravo jos na zimu te godine su bili za njegovu prodaju City-iju za skoro 100 miliona,Kaka odbio City nije htio tamo,naravno na ljeto dosao Real sa dobrom ponudom i Milan uzeo kesh za njega.
Pa dobiće kesha i za Silvu. :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jun 2012, 16:44

gori ste vi što hranite ovog trola. evo sad ne zna šta će izvaliti pa se vadi na izjavu ibre od prije 7 ili koliko dana :lol:

silva može napustiti milan da se razumijemo. ali to će se desiti samo ako ćelo dobije ponudu koja će ga izbiti iz cipelica a to 50m nije sigurno.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 jun 2012, 16:45

Saurman je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
Pa dobiće kesha i za Silvu. :mrgreen:
e jarane Kaka je hajmo reci zavaljen sa povredom,koliko se vracao u formu skoro dvije godine,a ne brini se ti za Milan i za Silvu,nece taj nikuda.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jun 2012, 16:51

baresi#6 je napisao/la:gori ste vi što hranite ovog trola. evo sad ne zna šta će izvaliti pa se vadi na izjavu ibre od prije 7 ili koliko dana :lol:

silva može napustiti milan da se razumijemo. ali to će se desiti samo ako ćelo dobije ponudu koja će ga izbiti iz cipelica a to 50m nije sigurno.

Koliko misle tražiti za igrača koji ima 28 g i ruku na srce ne spada u top 5 stopera.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jun 2012, 16:51

Milan za Silvu trazi 40 miliona eura, realno ako uzmu te pare bice posao stoljeca!Ernesto Bronzetti, el agente de futbolistas con poderes para negociar por el Milan, ha hablado para RAC1 del futuro de Thiago Silva.
"El Milan no tiene intención de ceder al jugador, a menos que llega una oferta razonable. La entidad rossonera estaría dispuesta a aceptar una propuesta de 40 millones de euros por el brasileño"
Zadnja izmjena: igman, dana/u 04 jun 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.