Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Gledaj muslimana sto su grb izmijenili,nema plusa (krsta) 
patrik dječko najbolja nagrada za takve rasističke izjave je šaka iza uha,miješati nečiju vjersku svetinju sa banalnim stvarima je stupidno,ja sam Bošnjak ali tupavo mi zvuči ovaj tvoj izraz plus(i da nisi som i seremovac opet bi reagovao)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Konacno malo zajednickih interesa za navijace i reala i barce.Jedva cekam sljedecu tekmu gaučosa da vidim jel ono bilo samo slucajno ili su se stvarno uigrali.
Sretno zmajevi!!
Dalaj Lama mani filozofije - nego hajd ti nama reci ko je od kog ukro.madridist je napisao/la:patrik dječko najbolja nagrada za takve rasističke izjave je šaka iza uha,miješati nečiju vjersku svetinju sa banalnim stvarima je stupidno,ja sam Bošnjak ali tupavo mi zvuči ovaj tvoj izraz plus(i da nisi som i seremovac opet bi reagovao)

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca i ovdje bolja
Re: Primera Division (Liga BBVA)
@arena odgovorio sam al obrisase, preformulisacu,dakle posto ne znam ko te vise pali Ronaldo ili ovca ne mogu dati precizan odgovor, p.s. pozdrav gerinom carpenteru .
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 04 jun 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
dječko,živimo u sekularnoj državi.madridist je napisao/la:patrik dječko najbolja nagrada za takve rasističke izjave je šaka iza uha,miješati nečiju vjersku svetinju sa banalnim stvarima je stupidno,ja sam Bošnjak ali tupavo mi zvuči ovaj tvoj izraz plus
Ja nisam napisao muslimanski debili,idioti,kreteni nego sam samo napisao muslimani.
Smetalo bi ti da zastavu Turske dobijes samo kao crvenu pozadinu.
patrik,pročitaj što sam napisao.PatrickBateman je napisao/la:dječko,živimo u sekularnoj državi.madridist je napisao/la:patrik dječko najbolja nagrada za takve rasističke izjave je šaka iza uha,miješati nečiju vjersku svetinju sa banalnim stvarima je stupidno,ja sam Bošnjak ali tupavo mi zvuči ovaj tvoj izraz plus
Ja nisam napisao muslimanski debili,idioti,kreteni nego sam samo napisao muslimani.
Smetalo bi ti da zastavu Turske dobijes samo kao crvenu pozadinu.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sloboda govora mi dopusta da kazem sve sto zelim,koga god uvrijedilo.(u sferi privatnog zivota) Ti imas slobodu da me ne slusas,ili da odes iz mom okruzenja.madridist je napisao/la: patrik,pročitaj što sam napisao.
+ ja nisam dao kritiku,nego obicnu opservaciju.
upravo tako,to je bit foruma,kad nešto napišeš ja imam pravo komentarisati,isto tako i svako može komentarisati moje postove ,a sad to sa okruženjem i odlaskom
I da smo za šankom jedan do drugog mislim da bi ti morao otić prvi.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
imam osjecaj da bi kratko bilo to druzenjemadridist je napisao/la: I da smo za šankom jedan do drugog mislim da bi ti morao otić prvi.
[youtube][/youtube]
e pa hebi ga ja jesam madridista for life al jarane ima se pričat i o drugim stvarima osim o fudbalu-a i tu ,obojica smo Bosanci i podržavamo BiH tako da ko zna ....(nismo bp arena da slinimo za Ronaldom i shaun the sheep-om)
a za Moua-ne znam jel misliš da me smeta to što je radio u Barci pa zato ovaj skeč,meni je to potpuno ok i da je kopačke čistio Gvardioli nekad,danas je on za Pepa space shuttle, jer Mou je najveći trener današnjice a Pep samo mediokritet(to će ti sam dokazat ako mu neko ponudi posao).
a za Moua-ne znam jel misliš da me smeta to što je radio u Barci pa zato ovaj skeč,meni je to potpuno ok i da je kopačke čistio Gvardioli nekad,danas je on za Pepa space shuttle, jer Mou je najveći trener današnjice a Pep samo mediokritet(to će ti sam dokazat ako mu neko ponudi posao).
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Dalo bi se pricati o " Do I feel lucky? Well, do ya, punk? ?"madridist je napisao/la:e pa hebi ga ja jesam madridista for life al jarane ima se pričat i o drugim stvarima osim o fudbalu-a i tu ,obojica smo Bosanci i podržavamo BiH tako da ko zna ....(nismo bp arena da slinimo za Ronaldom i shaun the sheep-om)
Link sam postavio da ne bude sve offtopic,a vise mi je smijesna montaza,jbt Ben Hurmadridist je napisao/la: a za Moua-ne znam jel misliš da me smeta to što je radio u Barci pa zato ovaj skeč,meni je to potpuno ok i da je kopačke čistio Gvardioli nekad,danas je on za Pepa space shuttle, jer Mou je najveći trener današnjice a Pep samo mediokritet(to će ti sam dokazat ako mu neko ponudi posao).
Mourinho jeste velicina,ali nije Guardiola za takvog potcijenjivanja. Nije bas preuzeo Barcu u bajno vrijeme...
to sam i mislio uvijek se nadje tema
,kažem nisam dugo na forumu ali koliko sam vidio provokatori su u manjini,ja navijam za Madrid ali nikad ne bih ponizio Barcelonu,na neki način da nema jednih ni ovi drugi ne bi bili to što jesu.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Murinjo ima gadne komplekse od Barce i Guardiole. Svjestan je da ga Pep poznaje i pamti kao prevodioca i vodonošu njemu i ostalim igracima iz tog vremena. Portugalac je cesto davao izjave oko Barce, njenih igraca i njenog trenera cak i kad se njega i njegovog kluba to nije ni ticalo. Npr. nakon tekme Barca - Milan pravio se veci katolik od samog pape, Ibru saželjevao i javno mu porucivao kako lafo zna kako se osjeca
i slicne pateticne izjave. Angažovao je onog svog glasnogovornika kojem je bio posao da ismijava igrace Barce i naziva ih magarcima. Jake komplekse ima jer ga tamo i sad doživljavaju kao marginalnog portugalca kojima je prevodio i donosio vodu na treninzima.
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Navijač sam Reala, al zaista ovakva tema ne donosi diskusije, nego samo svađe, zašto se ne bi jednostavno poštovali i uživali u igrama jednog, odnosno drugog tima ? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
vidi se da si još svjež ... nije to poenta foruma , ima par forumaša koji pokušavaju da nametnu neku normalnu diskusiju, ali to nije bit foruma - normalno se diskutuje sa ljudimo uživo, na kafi i tako to, a ovaj forum ti je više za liječenje frustracija i tako to ... prema nekima, ja naravno ne spadam u tu grupu (zizu1991 je napisao/la:Navijač sam Reala, al zaista ovakva tema ne donosi diskusije, nego samo svađe, zašto se ne bi jednostavno poštovali i uživali u igrama jednog, odnosno drugog tima ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
@Genghis, jesi živ čovječe? Ili si imao neko iznenadno putovanje za Banoviće? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.