Turska - Ukrajina 1x
Partizan - C.Zvezda (1.ut) 1
Federer - Del Potro (40,5) Manje
N.Đoković - Tsonga (36,5) Više
Kvota je već sada superiorna kada uzmemo u obzir broj parova i utakmice.

Sretno svima!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nedavno je trenirao sa Davidom Ferrerom, kaže da je spreman i da se potpuno oporavio.gambleSarajevo je napisao/la:jutro kockari,danas jaka ponuda,treba opet mudro upariti nekolika parova,ev gledam ove prijedloge..jel igra neko protiv Robreda na Lajovica,zadnji put Robredo igrao 25.10,kakav on i tenis,nije to vise za njega,Dusan nije los,meni najrealniji poklon danas..ako ima neko misljenje vezano za ovaj par...
bolje onda ne rizikovati sa njim,hvala na info,mada me vuca ova kvota na srbina...Virtu4l je napisao/la:Nedavno je trenirao sa Davidom Ferrerom, kaže da je spreman i da se potpuno oporavio.gambleSarajevo je napisao/la:jutro kockari,danas jaka ponuda,treba opet mudro upariti nekolika parova,ev gledam ove prijedloge..jel igra neko protiv Robreda na Lajovica,zadnji put Robredo igrao 25.10,kakav on i tenis,nije to vise za njega,Dusan nije los,meni najrealniji poklon danas..ako ima neko misljenje vezano za ovaj par...
san antonio dovidjenjapayton je napisao/la:san antonio-oklahoma kp1 @1.50
ono sto je zanimljivo u zadnjoj utakmici oklahoma je igrala odlicno, puna energije, puna momentuma i sa odlicnim partijama duranta i ibake uspjeli su savladati spurse, ali iako je oklahoma davala sve od sebe spursi su uvijek bili tu na jedan ili dva posjeda zahvaljujuci iskustvu i velikoj sirini u igri, popovich nece veceras dopustiti iznenadjenje previse je iskusan a sto je jos bitnije iskusna su i njegova tri glavna igraca, ginobili je pruzio ispodprosjecne partije u okc-u ne vjerujem da ce i veceras
Zato što je Robredo veliki igrač.salebl je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto je kvota na Lajovica 2,20 protiv Robreda koji nije odigrao turnir od oktobra prosle godine??? HITNO JE !
zato sto je robredo bio 5. na ATP listi i sigurno nije zaboravio igrat tenis ako je vec post'o bogalj.salebl je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto je kvota na Lajovica 2,20 protiv Robreda koji nije odigrao turnir od oktobra prosle godine??? HITNO JE !
Tačnije, 1.80m.Virtu4l je napisao/la:Zato što je Robredo veliki igrač.salebl je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto je kvota na Lajovica 2,20 protiv Robreda koji nije odigrao turnir od oktobra prosle godine??? HITNO JE !
mandraX je napisao/la:Tačnije, 1.80m.
'ta se keslaš, moli Boga da ti ovi parovi prođu što si postavio, tj. neki od njih baremVirtu4l je napisao/la:mandraX je napisao/la:Tačnije, 1.80m.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.