Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Burberry46 » 05 jun 2012, 18:35

Moje zelje: Armero, vratiti Giovinca i neko od ove trojice Van Persi, Suarez ili Dzeko
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 05 jun 2012, 18:36

obavezno dovesti lijevog beka jer De Cegle nikako ne moze biti prva opcija u sledecoj sezeni. Ako je istina da zelimo dovesti Armera ili Adriana to jbi bio dobar pokazatelj da zelimo samo najbolje i najkvalitetnije za novu sezonu. Armero se dokazao u Udinama i sigurno da je moja prva zelja, samo sto ce biti ne realno ocekivati njegov dolazak bez neke velike love ili novac uz neke igrace. Dok Adriano isto tako moze puno pokazati jer je dokazan i dosta offansivno orijentisan sto bi bilo odlicno za 3:5:2 formaciju. Nadam se da cemo uspijeti nekog dovesti...

Ocekujem da neko bude kupljen od ova 3 igraca. Koji god dodje, meni ce biti svejedno, jer su sami vrh svjetskog nogometa. Marotta do tebe je!! :D
slika

btw.Pozdrav za novog clana i sve ostale novopridosle u zadnje vrijeme :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 jun 2012, 19:19

jel istina, prica se da Juve hoce Bosingwu :) to bi bilo odlicno pojacanje :D jedan od vrhunskih desni bekova, dovoljno govori sama cinjenica sta je sve osvojio sa Chelsiem u zadnje 4 godine :mrgreen:

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 05 jun 2012, 20:04

QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel istina, prica se da Juve hoce Bosingwu :) to bi bilo odlicno pojacanje :D jedan od vrhunskih desni bekova, dovoljno govori sama cinjenica sta je sve osvojio sa Chelsiem u zadnje 4 godine :mrgreen:

Nadam se da nije istina, desni bek nam apsolutno ne treba, a i kad bi trebao ima puno boljih igraca od Bosingwe, definitvno najslabija tacka u odbrani Chelsea, a i 30 mu je godina, vakat mu pros'o :) Lich i Caceres po desnom boku i nista nam tu vise ne treba, samo pojacat lijevu stranu, rotacije za vezni red i Spic :)

I da se osvrnem na Adriana opet, bezveze bi mi bilo da dovodimo Barcine otpatke, da valja ostao bi on tamo, bolje platit malo vise za kvalitetnijeg igraca, a ima puno boljih od njega, sto se tice kompatibilnosti sa igrom Dame. Jest' ide on u napad cesto, i Juve treba jednog oanzivnog beka, al je lik bas ofirno najslabija tacka Barce, kiksa mnogo u odbrani, a i kad ode u napad, urijetko sta korisno napravi, dok bi npr. Kolarov ili Armero(definitvno najbolja opcija za lijevog beka) bili puno korisniji defanzivno i ofanzivno.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 jun 2012, 20:38

Pozdrav za novog clana, ostani aktivan :D

Moj prijatelj prati dosta Barcu i znam da nikako nije odusevljen njegovim igrama a ja ga licno i nisam nesto pratio ali vjerujem mu tako da neka ostane tamo...
Alessandro Del Piero !

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jun 2012, 21:16

Bogami ja sam mislio da je ovo oko Isle i Asamoaha kao paketa u Juve novinarska patka, al izgleda stvarno hocemo obojicu i veoma smo se nabrijali :mrgreen:

p.s. izgleda da Giovinco se nece vracat u Juve.

Pricaju zene, da je Veratti dao rijec Juventusu, kako i ne bi kad je Juventino a mozda kroz koju godinu uzme i 10-ku.Zna se ko je Juve i ko nosi cenere u Juventusu.

Vidim da je Licht prosle sezone odbio Man City radi nas a to je vec ranije uradio Krasic, i dalje smo primamljivi 8-)

Van Persie ima ponudu od Man City-a od 12 miliona godisnje, mi mu to ne mozemo dati i da, bio je u Torinu al tesko da cemo ga dovest.
Zadnja izmjena: Juvelandia, dana/u 05 jun 2012, 21:26, ukupno mijenjano 3 puta.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 21:20

Juve, che colpi! Presi Asamoah e Isla

TORINO - Il primo colpo è della Juventus. Anzi sono due. Perché Beppe Marotta e Gino Pozzo si sono messi d'accordo su Asamoah e Isla. i due giocatori passerano alla Juve in comproprietà, con diritto di riscatto in favore dei campioni d'Italia. L'accordo è stato raggiunto nelle ultime ore a Torino, dopo un blitz dei friulani in Corso Galileo Ferraris

Je li nas ovo Tuttosport trolla, što će nam dva veznjaka, ako ovo bude istina, onda je vjerovatno da će Pepe i Padoin ići!? :P

Bila bi ovo strašna pojačanja, uvijek sam za to da se posebno vezni red pojača kada god je to moguće.
Sjajne alternative za sve pozicije u timu i sve postavke na terenu.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 05 jun 2012, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jun 2012, 21:29

Opa, ne samo da su forumski gurui slicnu vijest potvrdili kao tuttoshit, ali i Sky objavio da smo blizu Isle i Asamoha,nice!

p.s. 15 miliona za pola ugovora obojice, not bad :mrgreen:

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 05 jun 2012, 21:34

Da li Isla igra po desnom krilu ??? Znam da moze na desni bek i sredinu...

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 jun 2012, 21:35

Juvelandia je napisao/la:Opa, ne samo da su forumski gurui slicnu vijest potvrdili kao tuttoshit, ali i Sky objavio da smo blizu Isle i Asamoha,nice!

p.s. 15 miliona za pola ugovora obojice, not bad :mrgreen:
Marotta. 8-)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 05 jun 2012, 21:36

izgleda da je to ozbiljno... :o
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 21:36

Gianluca Di Marzio ‏@dimarziotweet
#Juventus confermo anticipazione sito #Tuttosport: praticamente presi #Isla e #Asamoah in comproprietà per 15 milioni di euro
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 jun 2012, 21:38

Viking je napisao/la:obavezno dovesti lijevog beka jer De Cegle nikako ne moze biti prva opcija u sledecoj sezeni. Ako je istina da zelimo dovesti Armera ili Adriana to jbi bio dobar pokazatelj da zelimo samo najbolje i najkvalitetnije za novu sezonu. Armero se dokazao u Udinama i sigurno da je moja prva zelja, samo sto ce biti ne realno ocekivati njegov dolazak bez neke velike love ili novac uz neke igrace. Dok Adriano isto tako moze puno pokazati jer je dokazan i dosta offansivno orijentisan sto bi bilo odlicno za 3:5:2 formaciju. Nadam se da cemo uspijeti nekog dovesti...

Ocekujem da neko bude kupljen od ova 3 igraca. Koji god dodje, meni ce biti svejedno, jer su sami vrh svjetskog nogometa. Marotta do tebe je!! :D
slika

btw.Pozdrav za novog clana i sve ostale novopridosle u zadnje vrijeme :D
Sve 5, ali što se tiće ove slike: Cavani i Suarez O.K. ali, RvP bi se u Italiji povrijedio nakon 6 minuta igre. :lol: ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jun 2012, 21:41

Di Marzio, Sky, Tuttoshit i najbolji guru preko neta za Juve Romeo Agresti, svi isto govore da su ova dva iz Udina veoma blizu.Valjda nece ispast kakav suk.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 jun 2012, 21:44

Ma ne vjerujem da je to istina, pa kako će uzimati takve igrače u tom principu 50% ugovora, ali to je Marotta :roll: :mrgreen: .

Šta nam rade za Gia, pa sad i Đakerinija, pa zamisli kad bi odigrali momci perfektnu sezonu za drugu polovinu bi trebali dati 50 mil :D. Ne znam šta planiraju Conte i Marotta ako će Isla i Asamoah doći, jer mogli bi još neki igrači otići, za koje se nismo nadali.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 21:47

Uh, svega ima, valjda nije trollanje kao ono u vezi Pogbe.
Ako je istina ovo, pretpostavljam da ćemo Pogbu (ako ga dovedemo) proslijediti u nekom vidu Udineseu, a bojim se i Marronea.

Kako god, bila bi strašna pojačanja.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 05 jun 2012, 21:48

Strašno, a i Lealija smo završili. 8-) Sve je dogovoreno, Isla i Asamoh će sutra i zvanično biti potvrđeni.. Imat ćemo pravo otkupa.

GRANDE JUVE...

Isla...taj igrač je čudo...

Nažalost, imao je tešku povredu i već dugo je van terena, samo me to brine. Igrač koji bukvalno može sve igrati i naprijed i nazad. Najčešće igra kao desni bočni (naprijed i nazad) i vezni, uglavnom univerzalac i moja velika želja.

Ima 23 godine i nadam se da je povreda prošlost.
Zadnja izmjena: Federer, dana/u 05 jun 2012, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jun 2012, 21:48

juventus 0244 je napisao/la:Ma ne vjerujem da je to istina, pa kako će uzimati takve igrače u tom principu 50% ugovora, ali to je Marotta :roll: :mrgreen: .

Šta nam rade za Gia, pa sad i Đakerinija, pa zamisli kad bi odigrali momci perfektnu sezonu za drugu polovinu bi trebali dati 50 mil :D. Ne znam šta planiraju Conte i Marotta ako će Isla i Asamoah doći, jer mogli bi još neki igrači otići, za koje se nismo nadali.
cini mi se da je neko spominjao sad pola ugovora a kasnije ostali dio,kao oni ce doci prvo na posudbu, vjerovatno kad se od LP dobije para i tako to.
A isto tako prica je da u taj deal idu Taider i Pazienza, Taidera posjedujemo 50%

p.s. ako pored ovih igraca dovedemo jos velikog napadaca i dobrog stopera, ja sam optimista po pitanju odbrane titule.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 21:53

Imamo pod ugovorom Immobilea, Taidera, Pazienzu, Pasquata, Sorensena, Giandonata, Padoina, Mela, Zieglera, idealno za razmjene, ovo treba maksimalno iskoristiti i riješiti ih se (izuzev Cire). 8-)
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jun 2012, 21:55

a jbo te, pa Isla ima samo 23 godine :D mislio sam minimalno mu 28 , za Kwadwa znam da je 23.Jao ako ovo prodje, extra!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []