Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad smo već kod Drite, nije ona jedina...Cartman je napisao/la:Svaka cast. Gdje je ona Drita da nam kaze ko je human, a ko nije.
Cartman je napisao/la:Pored onakvog Lazara, City dovodi ovog kloca. Pa gdje su im scouti?
Cartman je napisao/la:Dan nakon najvece sramote u istoriji ove reprezentacije, on se smije kao da je pobjedio. Mora da su mu arapi dali jos milion funti. FLOP
Cartman je napisao/la: Daj suti svega ti, znamo da je tebi 10 godina i da ti je Dzeko idol. Meni je samo obicni preplaceni igrac koji ne respektuje reprezentaciju ni 5 %.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma svi oni daju. Ibisevic neki dan na primjer. I Ibricic je organizovao neku humanitarnu utakmicu cini mi se.vecaveca je napisao/la:Treba cijela reprezentacija da se ugleda svi igraju u veliku klubovima.
Amna je napisao/la:Tebi Edine ne treba nista vise, ne zaboravi jedno, neko to odozgo vidi sve.
Za razliku od Spahića koji ne želi da mu neko zavlači ruku u džep.
Ajd ti jos jednom procitaj izjavu Spahica, a nakon toga napisi svoje misljenje. Procitaj, da li se radi o jednini ili mnozini? Kada govori kapiten, govori u ime cijele ekpie.Saurman je napisao/la:Ovako se pokazuje humanost svaka čast, vidi se da je iz Želje.![]()
Ljudi su protiv humanosti na ONAKAV nacin.
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ostali lovatori su se ušuatli ko neka stvar. Bravo ljudino.
Ne moraju uvijek najeksponiraniji lovu davati. Šta misliš koliko love ima vlasnik "Akove", "Brojlera", "Avaza", "Sarajevske pivare", "Robota"....., pa ti ljudi dnevno obrću milione, a nešto ne vidim da se uopće angažiraju u ovakvim situacijama.Tuzla950 je napisao/la:Da se još 2-3 naša reprezentativca ovako angažuju novac bi bio prikupljen do sutra ujutro.....
Znam da je skoro Fahro Radončić, dao neku dobru lovu za liječenje nekoga i pri tome obezbjedio i avion i sve ostalo. Hiljade milionera u ovoj Bosni ima, ali su se oni ušima pokrili. Svaka čast pojedincima, nažalost rijetkim. Mislim na pojedince ekstra milionere.
Pretpostavljam da ti svaki dan nesto dajes, posto si se nasao da nekom prigovaras o humanosti. Nema veze koliko on zaradjuje, evo glava da i procentualno daje duplo vise od tebe. Sramoto.Saurman je napisao/la:Ovako se pokazuje humanost svaka čast, vidi se da je iz Želje.![]()
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 231983, 313, addebisi, Andrej, AnelMid, Anpa, bhfanatic14, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, BordoArmy88, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, Drum, DUVNO1921, eaglebvb09, emir79, FerdinandF, General505, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Hajdeee, hansbosna, hurem, IgmanskiVukovi, izdzezveubrazil, Jarodwest, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kompromis, Lavcina, LenyYoro15, Lynx, Maestro^^, Mahalasi, MaroonBjelave, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedhulk, muhamedkonjic, PointBlank, rio_Ferdy88, rishovski, rukometubih23, s4mke, safun79, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, UnitedWA, USB, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Wilshere10, Wolffire, Yucca, ZeljeznicarUberAlles i 672 gosta.