prvi u grupnoj fazi LP da,ali nikako nije prvi što se tiće LP.sjeti se 4-tog pretkola i Anderlehta.kada je zabio za vodstvo od 1:0 iz slobodnjakaVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ne leti pred ruduVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ersin Mehmedović
Novopazarac Ersin Mehmedović fudbaler rumunske Unire, možda najvećeg ovogodišnjeg iznenađenja, igrace ligu šampiona ove sezone. Ersin je igrao za Novi Pazar, kao i za Remont iz Čačka.
Inostrana karijera :
2000-2001 MND Tabor Sežana
2002-2003 KAA Gent
2003-2004 KV Mechelen
2004-2005 KAA Gent
2004-2005 FCU Poli Timişoara
2005-2006 FC Naţional Bucureşti
2006-2007 FCU Poli Timişoara
2007-2008 Unirea Urziceni
2008-2009 Unirea Urziceni
2009-2010 Unirea Urziceni
Trenutno igra u Rumuniji,inache za aktuelnog prvaka te drzhave Unireu. Prvak Rumunije se u kvalifikacijama izborio za ucesce u Ligu Sampiona.
Trenutna vrednost naseg zemljaka je 1.000.000 Euro po proceni Nemackog sajta transfermarkt.de
Grupa G
1.FC Sevilla;
2.Glasgow Rangers;
3.VfB Stuttgart
4.FC Unirea
-
emahh_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
treba pozvat momka ako nista onda na probu...emchoz je napisao/la:Ersin Mehmedović, 28 godina, Štoper za Unirea-u! Iz Sandžaka doduše!
-
emahh_TM87
- Kontakt:
jeli citava....ili ce biti jos jedan diofazlaaaa je napisao/la:evo je prevedena
[youtube][/youtube]
ko je ovaj znal ko
cuj ko!bubooty je napisao/la:Denis Halilović (born March 2, 1986) is a Slovenian football player currently playing for FC Saturn in Russian Premier League.
ko je ovaj znal ko
- Stone Island
- Kontakt:
Htio Vranješ da ga bije.deda je napisao/la:Raja sta je sa Saidom Husejnovicom,gledam nema ga ni na klupi Werdera veceras u Evropskoj Ligi,sta je sa njim,jel prijavljen za to,jel nastupao ove godine u kojem takmicenju...znal neko vise o njemu,sta bi sa njim...znam samo da trenira u Werdru,i da ga ja Vranjes neki dan udarioo
http://www.****/content/view/38216/159/
kaze vadi pare il pucam........i ovaj pucoo...Stone Island je napisao/la:Htio Vranješ da ga bije.deda je napisao/la:Raja sta je sa Saidom Husejnovicom,gledam nema ga ni na klupi Werdera veceras u Evropskoj Ligi,sta je sa njim,jel prijavljen za to,jel nastupao ove godine u kojem takmicenju...znal neko vise o njemu,sta bi sa njim...znam samo da trenira u Werdru,i da ga ja Vranjes neki dan udarioo
Taj gol sto je Pjanic dao Anderlehtu se nebroji kao pogodak u ligi prvaka jer nije u grupnoj fazi lige prvaka, zvanicni prvi Pjanicev gol u ligi prvaka je protiv Fiorentine, znaci gol protiv Anderlehta je u 4 pretkolu lige prvakaTMovac je napisao/la:prvi u grupnoj fazi LP da,ali nikako nije prvi što se tiće LP.sjeti se 4-tog pretkola i Anderlehta.kada je zabio za vodstvo od 1:0 iz slobodnjakaVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ja kako znam imaju 3 pretkola Lige Prvaka a 4 nisam siguran.amir je napisao/la:Taj gol sto je Pjanic dao Anderlehtu se nebroji kao pogodak u ligi prvaka jer nije u grupnoj fazi lige prvaka, zvanicni prvi Pjanicev gol u ligi prvaka je protiv Fiorentine, znaci gol protiv Anderlehta je u 4 pretkolu lige prvakaTMovac je napisao/la:prvi u grupnoj fazi LP da,ali nikako nije prvi što se tiće LP.sjeti se 4-tog pretkola i Anderlehta.kada je zabio za vodstvo od 1:0 iz slobodnjakaVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.
FK DELFIN NEUM
-
hadjimurat
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ma da i najbolje stvari koje se dese imaju dozu srece i 'slucajnosti', jer da nije tako, kako bi preponosni bosnjo rekao 'svaka mu cast' ??Stone Island je napisao/la: Ibričić samo dao gol u te dvije utakmice.Našao se na pravom mjestu i to je to.
Ostalo,nije pasa kako treba dao.Sebičan previše ali zamaza nam gol oči svima.
Supić je imao dobar dan.Da je tako dobar ne bi tek jučer našao novi klub a toliko mu godina.
I ko ti garantuje da ne bi Begović i bolje branio ?
MOZDA bi neki drugi igrac odigrao bolje od Ibrcicia i zabio tri gola, MOZDA bi Begovic branio bolje od Supica, MOZDA bi skinuo onu loptu i nebi primili gol, ali MOZDA !
MOZDA vi nemate pojma? MOZDA...
potpisujem
MOZDA ce ipak ovaj selektor neznalica odvesti Bosnu u baraz... MOZDA...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Slabo znasBIHfan je napisao/la:
ja kako znam imaju 3 pretkola Lige Prvaka a 4 nisam siguran.
4 pretkolo, ili ti ga razigravanje....kako kome pashe
Ja kako znam ide 3 knock out kola pa grupna faza,neznam o cem ti pricas,jedino u Europa Ligi ima 4 pretkola.neko_iz_mase je napisao/la:Slabo znasBIHfan je napisao/la:
ja kako znam imaju 3 pretkola Lige Prvaka a 4 nisam siguran.![]()
FK DELFIN NEUM
Od ove godine imaju 4 pretkolaBIHfan je napisao/la:Ja kako znam ide 3 knock out kola pa grupna faza,neznam o cem ti pricas,jedino u Europa Ligi ima 4 pretkola.neko_iz_mase je napisao/la:Slabo znasBIHfan je napisao/la:
imaju 3 kvalifikacione runde i cetvrta koja se zove play off.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Od ove sezone imaju 4 pretkola.BIHfan je napisao/la:Ja kako znam ide 3 knock out kola pa grupna faza,neznam o cem ti pricas,jedino u Europa Ligi ima 4 pretkola.neko_iz_mase je napisao/la:Slabo znasBIHfan je napisao/la:
Prvo pretkolo, ekipe iz drzava tipa Malte,Estonije,San Marina.....tj. ne znam po cemu odredjuju to,ali uglavnom ekipe cije su drzave u samom dnu europskog fudbala.
Ove godine su cak i klubovi iz BiH preskocili prvo pretkolo, i isli direktno u drugo.
Volio bi da i meni neko ovo pojasni, jer nije mi bash jasno sve.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ekipa Sant Julia iz Andore igrala prvo pretkolo protiv ekipe iz San Marina,pobijedila i prosla u drugo pretkolo.
U drugom pretkolu Sant Julia igrala sa Levski Sofija i izgubila.
Levski Sofija igrao u trecem pretkolu protiv Baku-a iz Azerbejdzana i pobijedio.
U cetvrtom pretkolu, ili ti ga razigravanju Levski igrao protiv Debrecena i izgubio.
Debrecen prosao , sto bi rekao Boris Bilic, u skupnu fazu grupne lige prvaka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, ArtemisFowl, Atlanta, Beli98, BIHpatriota, Bojudaosinebu, Bordo10, bosnas_, Brazzzoo123, CAGarfia, Edincapitano, EdinTz, EdoMedo, Elddar, emir79, ErosViverosViv, feniksptica, FerdinandF, Frankie, General505, Goalgetter, GrbavicaHrammm, greenwood, harko35, Helsinki, HZbec, Iceplayer, imekorisnicko, inzomni, Kaunas, KockarVicin007, komax, kraljlavova, Majstorinho, Mocvara1991, MostarNeretva, napapijri1987, NazorUso, NEZALAGANJE, omanovski, PeppermintSA, pinki, Principatus, Rauber33, rishovski, rossonero85, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, seha77, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, TofiTofita, totasef1, trunks1946, UtdBiH21, Venom, Wilshere10, Wisey, Wolffire, Zeko87 i 472 gosta.