Dobar i taj trening... bitno je mišiće iznenaditi.. nekad količinom, nekad rasporedom vježbi, nekad obrnutim redoslijedom istih. Podržavam i, bar za sebe, mogu reći da su dobre i ove varijacije.Bosniacum Lilium je napisao/la:nije to problem drug. Nasuho ja treniram ovako vec par mjeseciSemperFideliss je napisao/la:noge odvojeno to ti je pola tijela.Mene najvise zanima sta mislite o treningu gdje se 1 dan radi samo jedan dio tijela. Npr:
1. dan: Prsa
2. dan: Ruke i abdomen
3. dan: ledja
4. dan: ramena i abdomen
5. dan: Noge
vikend: OFF
Vase misljenje za ovaj plan? Da li je neko slicno ista ovome koristio?
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta mislite da li je Air Alert 3 stetan onako kako kazu? Citao sam mnogo stvari i neki kazu da koljena odu zbog toga, a drugi kazu da nema nikakve veze. Samo bih htio cuti vase misljenje? Ili ako imate neki program za odraz i da posavite link ako nije problem
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
moze li mi neko reci koji kardio treninzi su najbolji za mrsanje, posto imam malo viska kolikograma ??
HIIT, ali spremi se na mukotrpan rad.arelinho je napisao/la:moze li mi neko reci koji kardio treninzi su najbolji za mrsanje, posto imam malo viska kolikograma ??
http://body.ba/fitness/vjezbanje/hiit-- ... ziteta/232
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Invincibles
- Kontakt:
Mnogi se zale,jer su to pilometrijske vjezbe i uglavnom se rade kod profesionalnih atleticara,te ovih u NBA I NFL,sa profesionalnim trenerima i strucnjacima...Ja msm da se on sastoji od 15sedmica i mnogi pocnu osjecat bolove oko 9-10 sedmice,ne zato sto je program los,nego sto se radi nepravilno i uglavnom rade momci koje spuca prenos i pocnu k'o ludjaci radit' a prije toga 'ladili jaja...afa97 je napisao/la:Sta mislite da li je Air Alert 3 stetan onako kako kazu? Citao sam mnogo stvari i neki kazu da koljena odu zbog toga, a drugi kazu da nema nikakve veze. Samo bih htio cuti vase misljenje? Ili ako imate neki program za odraz i da posavite link ako nije problem

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Trebao bih savjet ovih malo iskusniji. Inace treniram fudbal i moze se reci da sam perspektivan ali eto kao i vecina vjerovatno cu propasti kao zeton ali otom potom.
Zanima me kako da definicinju uradim preko ljeta aa da ne izgubim puno na brzini, inace sam dosta mrsav .

- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko koje vjezbe treba raditi da bi se doslo do lijepih stomacnih misica ili kako mi to zovemo "plocice". Imam buraza 17 godina, 187 cm visok, pa sad on nesto kao ganja trebe pa hoce da ima plocice. Kaze trebe se na to loze
Ako neko zna nekakav efikasan trening da mu preporuci.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
Koliko ima kg, kakav mu je stomak ? Neka trci ujutru na prazan stomak, neka izbaci hljeb,slatkise,sokove i plus neka radi trening kao na ovom klipu " onclick="window.open(this.href);return false;el-fighter je napisao/la:Zna li neko koje vjezbe treba raditi da bi se doslo do lijepih stomacnih misica ili kako mi to zovemo "plocice". Imam buraza 17 godina, 187 cm visok, pa sad on nesto kao ganja trebe pa hoce da ima plocice. Kaze trebe se na to lozeAko neko zna nekakav efikasan trening da mu preporuci.
Znaci cvrsta volja i odlucnost prkeo noci nema nista, ako je mislio ima plohe za ljeta onda je trebao radit preko zime da bih bilo neke promjene do ljeta

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Ima 62 kg, a stomak mu je pri dnu zaobljen. Znaci ima prvi red plocica, nesto malo drugog i onda dole bas ima stomak. Fakat presmijesno izgleda bez majice. A to sto se tice hrane, tesko ce on to moci, jer je veliki gurman. I ja sam mu govorio da to dvoje ne moze zajedno, al djeca ko djeca. U zadnje vrijeme je poceo raditi sklekove (100 dnevno) i vec sada se na njemu vidi efekat. Rasirio se ko regalrob do bagro je napisao/la:Koliko ima kg, kakav mu je stomak ? Neka trci ujutru na prazan stomak, neka izbaci hljeb,slatkise,sokove i plus neka radi trening kao na ovom klipu " onclick="window.open(this.href);return false;el-fighter je napisao/la:Zna li neko koje vjezbe treba raditi da bi se doslo do lijepih stomacnih misica ili kako mi to zovemo "plocice". Imam buraza 17 godina, 187 cm visok, pa sad on nesto kao ganja trebe pa hoce da ima plocice. Kaze trebe se na to lozeAko neko zna nekakav efikasan trening da mu preporuci.
Znaci cvrsta volja i odlucnost prkeo noci nema nista, ako je mislio ima plohe za ljeta onda je trebao radit preko zime da bih bilo neke promjene do ljeta, j.ebeno mu je sad.

- Amoxicillin
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la:Ima 62 kg, a stomak mu je pri dnu zaobljen. Znaci ima prvi red plocica, nesto malo drugog i onda dole bas ima stomak. Fakat presmijesno izgleda bez majice. A to sto se tice hrane, tesko ce on to moci, jer je veliki gurman. I ja sam mu govorio da to dvoje ne moze zajedno, al djeca ko djeca. U zadnje vrijeme je poceo raditi sklekove (100 dnevno) i vec sada se na njemu vidi efekat. Rasirio se ko regalrob do bagro je napisao/la:Koliko ima kg, kakav mu je stomak ? Neka trci ujutru na prazan stomak, neka izbaci hljeb,slatkise,sokove i plus neka radi trening kao na ovom klipu " onclick="window.open(this.href);return false;el-fighter je napisao/la:Zna li neko koje vjezbe treba raditi da bi se doslo do lijepih stomacnih misica ili kako mi to zovemo "plocice". Imam buraza 17 godina, 187 cm visok, pa sad on nesto kao ganja trebe pa hoce da ima plocice. Kaze trebe se na to lozeAko neko zna nekakav efikasan trening da mu preporuci.
Znaci cvrsta volja i odlucnost prkeo noci nema nista, ako je mislio ima plohe za ljeta onda je trebao radit preko zime da bih bilo neke promjene do ljeta, j.ebeno mu je sad.
U svakom slucaju hvala za savjet.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- el-fighter
- Kontakt:
@amoxicilin
Tako je i kod mog buraza, nikako da se rijesi to malo stomaka sto ima
Redovno trci, svaki dan po par kilometara, ali ostaje isti. Evo sad mu je ovaj postavio video pa cemo vidjeti. Upravo crkaje pored mene na podu, al hoce lk plocice

Tako je i kod mog buraza, nikako da se rijesi to malo stomaka sto ima

- Amoxicillin
- Kontakt:
heh druzeel-fighter je napisao/la:@amoxicilin
Tako je i kod mog buraza, nikako da se rijesi to malo stomaka sto imaRedovno trci, svaki dan po par kilometara, ali ostaje isti. Evo sad mu je ovaj postavio video pa cemo vidjeti. Upravo crkaje pored mene na podu, al hoce lk plocice
![]()

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gle placipusija. Sta ste navalile na te trbusne manekeni jedni
PRSA, LEDJA, RAMENA, RUKE, NOGE ! ne treba mi stomak, ali ne moram imati plocice. Sto vam je to kompleks 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih treba 

- Invincibles
- Kontakt:
Nije komleks to nikakav,nego se trebe loze na trbusne,ko voli majke ti krkana od 120kg pored sebe?Ja postujem svakog bb-a i to sto rade,tj.ljude koji se prof bave s tim,a ne ove nase gremline od 120kg 10 kg misica ima ostalo sve salo il' ti ga po njihovom "masa"...Bosniacum Lilium je napisao/la:gle placipusija. Sta ste navalile na te trbusne manekeni jedniPRSA, LEDJA, RAMENA, RUKE, NOGE ! ne treba mi stomak, ali ne moram imati plocice. Sto vam je to kompleks

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Amoxicillin
- Kontakt:
pusaaa je napisao/la:PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih treba

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znas i sam da brat nema plocice pa opet dominiraAmoxicillin je napisao/la:pusaaa je napisao/la:PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih trebaneko nije mršav
neko ima 90 kg solidne građe
zna Bosniacum

amoxicilin ima strasnu podlogu, prirodno krupan lik i opet ganja neke plocice

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Upravo takoBosniacum Lilium je napisao/la:znas i sam da brat nema plocice pa opet dominiraAmoxicillin je napisao/la:pusaaa je napisao/la:PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih trebaneko nije mršav
zna Bosniacum
Samo se djevocice loze na djecake
Prave cure su one koje se loze na muskarcine a ne na manekene

- Amoxicillin
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:znas i sam da brat nema plocice pa opet dominiraAmoxicillin je napisao/la:pusaaa je napisao/la:PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih trebaneko nije mršav
zna Bosniacum
Samo se djevocice loze na djecake
Prave cure su one koje se loze na muskarcine a ne na manekene

Razmisljam da se pocnem baviti taekwando-om. Zanima me je li ima neko da trenira to pa da malo pojasni sta-kako i vase sugestije. Pozz.. 

Nad nama nebo ima da gori!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.