RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma jok mostarac se opet nije naspavo jbg . 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
kakve veze ima li je tana bio standardni ili rezervni golman?
koliko su klubovi iz premijer lige koji su završavali na sličnim pozicijama kao velež u prošlosti zaradili na prodaji igrača? ko je otišao prošle godine iz premijer lige i za koliko novca?
nemojte ići u krajnosti. polako. ja vidim određeni pomak, ok atmosferu, nadam se boljem radu s omladinaca, stasanju pojedinih mladih igrača, sređivanju finansija i laganom pomaku na tabeli. neka odrade ljudi šta su zamislili, pa ćemo vidjeti jesu li išta uspjeli napraviti.
a komentari tipa, svi će otići, pridružit ćemo se slobodi dogodine, itd. su destruktivni.
koliko su klubovi iz premijer lige koji su završavali na sličnim pozicijama kao velež u prošlosti zaradili na prodaji igrača? ko je otišao prošle godine iz premijer lige i za koliko novca?
nemojte ići u krajnosti. polako. ja vidim određeni pomak, ok atmosferu, nadam se boljem radu s omladinaca, stasanju pojedinih mladih igrača, sređivanju finansija i laganom pomaku na tabeli. neka odrade ljudi šta su zamislili, pa ćemo vidjeti jesu li išta uspjeli napraviti.
a komentari tipa, svi će otići, pridružit ćemo se slobodi dogodine, itd. su destruktivni.
Meni su isto pričali da su on i Tojaga vazda bili rezerve ali helenejse sad to. Svi žugaju na Tanu i vrijeme pokazuje da su u dosta stvari ti likovi bili upravu. Natežem i ja da se ne trči pred rudu ali evo, ispada sve kako su rekli. Ne znam.
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
E yhebi ga Kajl, ti branis Tanu!kajl je napisao/la:kakve veze ima li je tana bio standardni ili rezervni golman?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Jasta ...NeToBoLa je napisao/la:Meni su isto pričali da su on i Tojaga vazda bili rezerve ali helenejse sad to. Svi žugaju na Tanu i vrijeme pokazuje da su u dosta stvari ti likovi bili upravu. Natežem i ja da se ne trči pred rudu ali evo, ispada sve kako su rekli. Ne znam.
Bili su u pravu da je Velez "prodo" Borcu ovu sad tekmu koju je Velez dobio 1:0.
Bili su takodjer u pravu kad je Velez prodo tekmu Sirokom u 1/4 kupa - pa gadjali stativu "onako".
Isto su bili u pravu kad je Velez prodo Zelji kojeg Velez nije dobio nepamtim.
A Tana? Mrkva? Ma sta ce papci, pojma nemaju.
Velez bez stadiona igro s Bursasporom u Bursi, igrali sa Sachoux i Stade Brestoisom, igrali s dva Ruska prvoligasa, s nekim Rumunima - a nismo se ni u Evropu kvalifikovali... Ma tace Tana ... papcina ... okle njega ... rezervni golman oberlatio Marica da izjavi da je situacija u Velezu puno bolja nego sto su Maricu drugi (valjda ta ista raja koja "zna") govorili.
Nem73 for President!
- Titova-Juga
- Kontakt:
MostaracVelezovac, mislim da malo ides (over the top) sto se ove uprave tice, ali dobro, vidit cemo sta ce biti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ova uprava je jednostavno nesposobna. Ljudi dobro misle, ali nisu oni krivi sto su se rodili glupi. Jbga 
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
ne mogu da vjerujem kakav lik je ovaj mostaracV.
mislim batke da si se ti malo preforsira i zamanta od silnog argumentiranja.
mislim batke da si se ti malo preforsira i zamanta od silnog argumentiranja.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Meni je ova uprava od 1-10, odprilike 7.Titova-Juga je napisao/la:MostaracVelezovac, mislim da malo ides (over the top) sto se ove uprave tice, ali dobro, vidit cemo sta ce biti.
Ni slucajno over the top.
A to sto se ovdje drama nebuloze iznose i sto mi nebuloze idu na zivce - e to je druga stvar. Mada Tanovic rezerva golman - to mi je najdraza danas.
Pa ima li iko na ovom forumu iznad 35 da se sjeca icega majko mila?
pa za naš dio foruma, ti si i previše.
sve znaš jbg!
samo ne kontam u kakvim si ti mukama kralju pa se ovako ofiraš
sve znaš jbg!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Tanovic je bio rezervni golman!nem73 je napisao/la:pa za naš dio foruma, ti si i previše.![]()
sve znaš jbg!![]()
kakvo samo dno dna dodiruješ

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Zna se zbog čega smo igrali sa Bursom. ( hint: Imperator ! )MostaracVelezovac je napisao/la:Jasta ...NeToBoLa je napisao/la:Meni su isto pričali da su on i Tojaga vazda bili rezerve ali helenejse sad to. Svi žugaju na Tanu i vrijeme pokazuje da su u dosta stvari ti likovi bili upravu. Natežem i ja da se ne trči pred rudu ali evo, ispada sve kako su rekli. Ne znam.
Bili su u pravu da je Velez "prodo" Borcu ovu sad tekmu koju je Velez dobio 1:0.![]()
Bili su takodjer u pravu kad je Velez prodo tekmu Sirokom u 1/4 kupa - pa gadjali stativu "onako".![]()
Isto su bili u pravu kad je Velez prodo Zelji kojeg Velez nije dobio nepamtim.![]()
A Tana? Mrkva? Ma sta ce papci, pojma nemaju.
Velez bez stadiona igro s Bursasporom u Bursi, igrali sa Sachoux i Stade Brestoisom, igrali s dva Ruska prvoligasa, s nekim Rumunima - a nismo se ni u Evropu kvalifikovali... Ma tace Tana ... papcina ... okle njega ... rezervni golman oberlatio Marica da izjavi da je situacija u Velezu puno bolja nego sto su Maricu drugi (valjda ta ista raja koja "zna") govorili.
Nem73 for President!
Pripreme Francuskoj su isto neka sadaka bila, ne trebamo se zavaravati. Upravu možemo nazvati sposobnom tek kad ona sama omogući sredstva za pripreme gdje požele trener i igrači. Gubimo od GOŠKA u utakmici koja je unaprijed osuđena da bude sumnjivog karaktera i umjesto da zapnemo ko sivonje da dobijemo, mi gubimo u dvije minute obraz kojeg smo koliko, toliko uspjeli čuvati tokom toliko godina postojanja. Na nas su dole u Gabeli, vadili automate i umjesto da ih šutnemo u drugu ligu ko fišek, Uprava poručuje, navijači ko vas hebe. Duplo više pozitive je u klub donio Džubur( dobili stadion faktički) sa svojim ljudima nego ova Uprava pa opet nismo bili zadovoljni, kako onda sa ovima da budemo. Evo pojedinci su rekli da Brković ide u Želju i nakon nedugo vremena tako bi. Ode nam i omladina iz kluba a mi nećemo nikakve fajde imati. Ne vidim stvarno šta je tu normalno. Kao što nam je neko od komšinica napisao u postu, mi smo premijera F BiH za leđima imali, koji nam je privukao masu sponzora, i nismo uspjeli u Evropu otići ! Možda je Nikšić trebao gledati igrače, kupovati i sastavljati ugovore ? Čovjek je uradio što je mogao, dao nam ono nezamislivo do prije dvije do tri godine a situacija ista. Ne znam, uredu mi je bilo da se tokom sezone ne širi neka lošina ali sad na odmoru, moramo kritikovati i raditi na tome da jače i bolje, kako organizacijski tako i igrački, uđemo u sljedeću sezonu. Nisam lud jbte, imam oči i uši. Tu sam u Mostaru, i vidim sve. Mnogo toga ukazuje na neke mućke, malverzacije. Samo budala to ne može skontati.
Maru odavno već boli neka stvar za Velež. Eto kad je sve uredu, što ne uleti s nekom idejom, s kojim švapskim prijateljem ,investitorom, fudbalskim stručnjakom, šta ja znam više koga sve više i ne zna i s kim nije dobar ?! Mudar je Mara, jednostavno se tako skinuo s dnevnog reda.
Who dares, wins !
nebuloze netobola@
priznaj da jesu, naljutit češ nam mostarca, pa smo najebali.
valja one kilometarske postove(replike) čitat(preskakat) opet.
priznaj da jesu, naljutit češ nam mostarca, pa smo najebali.
valja one kilometarske postove(replike) čitat(preskakat) opet.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Smatram da je Veležu dobro, čim se niko ne buni, imamo u prosjeku oko 1000 gledaoca, igrače dolaze i odlaze kada hoće, kome je k'o nama 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ha ja, nidže veze- proživljavamo naj zlatnije dane ikad
a bunimo se te smaramo sa neosnovanim nebulozama ...
ja vjerujem u rad predsjednika,
vjerujem da on može(ako iko) ovogodišnji prosjek posjete ako ništa prepolovit na neki 20/30 ljudi po utakmici tokom naredne sezone.
jbg ni lokomotiva nema toliku posjetu, ha ja
a bunimo se te smaramo sa neosnovanim nebulozama ...
ja vjerujem u rad predsjednika,
vjerujem da on može(ako iko) ovogodišnji prosjek posjete ako ništa prepolovit na neki 20/30 ljudi po utakmici tokom naredne sezone.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
zamolio bih raju da polemisu ovdje sa uvazavanjem svakog navijaca,bez obzira ko kakvo misljenje ima mora se postovati svaki clan jer ipak svi smo mi navijaci Veleza
Mostarac V. care da ti kazem jednu stvar(kao stari navijac Veleza)Ja postujem tvoje misljenje
,i postoji dobar dio tvog razmisljanja gdje bi se mogo sloziti,ali postoji i onaj dio gdje mislim sasvim suprotno nego ti.E u tom djelu gdje mislim suprotno zamolio bih te da u buduce ne okarakterujes kao "nebuloze" svaku moju polemiku,samo zato sto je suprotno od tvog **** ga
.Ja imam dobar kontakt sa stvarima u Mostaru i poprilcno sam obavjesten,i ako iznosim svoje misljenje oko necega to baziram na osnovu onoga sto sam svojim ocima vidio , na osnovu onoga sto su mi povjerljivi ljudi rekli i na osnovu onoga sta sam procitao u medijima.Dakle ja sam naveo da je rezultat protiv Goska u najmanju ruku sumnjiv(kao i sam razvoj dogadjaja) a ti si to okarakteriso kao "nebulozu"(bez ikakvog objasnjenja)
Ti pak imas misljenje da je sve bilo regularno,da smo 100% izgubili na sportski nacin
,OK to je tvoje misljenje,ja postujem,samo ne kontam na osnovu cega si stvorio takav dojam
.
Ja i ovo da ti kazem,jos nas nazivas i vjecitim negativcima
Pa zar svaki kriticar(a ja sam poznati kriticar i ciras
) ne govori vecinom o losim stvarima koje bi se trebale ispraviti.Kriticari ne hvale nego iznose nedostatke koje trebaju ispraviti,zar nije ovako.
Ako ih budemo samo hvalili pomislit ce ljudi da rade super posao i da im je mjesto u upravi nekog evropskog kluba
.
P.S.Evo malo i u tvoj prilog.Ne kazem da nije bolje nego svih ovih godina ranije,bolje je ali to je izrazeno u vrlo malom postotku po mom skromnom misljenju.Sa niksicem u upravi (i na odgovornom mjestu u drzavi) se moralo puno bolje od ovoga.I kad se usporedjujem sa necim, uvijek se usporedjujem sa boljim a ne sa slabijim.Pa tako nikad se necu usporediti kako je bilo prije u klubu(svak zna da je bilo vrlo lose) ali cu se usporediti recimo sa trenutno boljom Zvijezdom Gradacac(eto necu sa zeljom),oni su u kratkom razdoblju napravili stadion,stvorili solidan tim(imaju bolji tim od veleza),igraju posteno na svakoj utakmici i bez kalkulacija i sumnivih rezultata,nemaju dugovanja prema igracima,a sve to bez nekoga ko je recimo premijer federacije,bez mase navijaca(u odnosu koju ima Velez) bez zvucnih trenerskih imena i bivsih igraca po svijetu(koji mogu pomoci a koje ima Velez )i tako dalje...Jos jednom da napomenem,ne zelim i ne trazim da iko ide iz uprave,ali zelim da rade puno bolje ,kvalitetnije i profesionalnije,i za dobrobit kluba prije svega,pa onda svoj dzep.
Uglavnom,ovdje na forumu zelim da se fino pricamo i dalje i bez teskih rijeci ili kvalifikacija samo zato sto neko misli drugacije.Idemo dalje...
FORZA VELEZ
Mostarac V. care da ti kazem jednu stvar(kao stari navijac Veleza)Ja postujem tvoje misljenje
Ja i ovo da ti kazem,jos nas nazivas i vjecitim negativcima
Ako ih budemo samo hvalili pomislit ce ljudi da rade super posao i da im je mjesto u upravi nekog evropskog kluba
P.S.Evo malo i u tvoj prilog.Ne kazem da nije bolje nego svih ovih godina ranije,bolje je ali to je izrazeno u vrlo malom postotku po mom skromnom misljenju.Sa niksicem u upravi (i na odgovornom mjestu u drzavi) se moralo puno bolje od ovoga.I kad se usporedjujem sa necim, uvijek se usporedjujem sa boljim a ne sa slabijim.Pa tako nikad se necu usporediti kako je bilo prije u klubu(svak zna da je bilo vrlo lose) ali cu se usporediti recimo sa trenutno boljom Zvijezdom Gradacac(eto necu sa zeljom),oni su u kratkom razdoblju napravili stadion,stvorili solidan tim(imaju bolji tim od veleza),igraju posteno na svakoj utakmici i bez kalkulacija i sumnivih rezultata,nemaju dugovanja prema igracima,a sve to bez nekoga ko je recimo premijer federacije,bez mase navijaca(u odnosu koju ima Velez) bez zvucnih trenerskih imena i bivsih igraca po svijetu(koji mogu pomoci a koje ima Velez )i tako dalje...Jos jednom da napomenem,ne zelim i ne trazim da iko ide iz uprave,ali zelim da rade puno bolje ,kvalitetnije i profesionalnije,i za dobrobit kluba prije svega,pa onda svoj dzep.
Uglavnom,ovdje na forumu zelim da se fino pricamo i dalje i bez teskih rijeci ili kvalifikacija samo zato sto neko misli drugacije.Idemo dalje...
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
evo za one koji hvale rad uprave jedno pitanje,znali ko ko je predsjednik veleža trenutno,kad se upravni odbor sasto u punom sastavu,za koga od članova uprave neko zna osim tane koji se gura u prvi plan,velež je trenutno društvo jednog lica?
Uvijek veselo na nasoj temi 
rodjak je napisao/la:Sa niksicem u upravi (i na odgovornom mjestu u drzavi) se moralo puno bolje od ovoga.
Što se tiče ove rečenice, i misli, ona je naprosto ne izvodljiva, jer tada bi nastupio " sukob interesa "
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.