AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 05 jun 2012, 22:10

Ne priznaju čist gol Milanu protiv Juventusa, interu protiv Milana, Juventusu ne svira čist penal protiv intera i tako iz kruga u krug, na kraju niko tu ne izlazi kao pobjednik. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jun 2012, 22:56

Trenutno Francuska 4:0 Estonija, Mexes u prvoj postavi bio cijelu utakmicu ;)
Švedska 2:1 Srbija, Ibrahimović dao gol (iz penala)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 jun 2012, 01:38

ibra je u fenomenalnoj formi nema šta :)

evo vidim 2 glavna konkurenta inter i juve se pojačavaju barem prema natpisima medijskim. neka se dobro pripreme jer kad slika krene u shopping sve će grmiti sa imenima poput teveza ili balotellija ispod ništa ne priznam 8-)
Galliani: 'Ibrahimovic and Thiago Silva 99.9 per cent AC Milan'
i naravno poruka za hejtere :cry:

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 06 jun 2012, 02:16

Ćelo kuha nesto zestoko,Bog te pitao na sta ce to sve liciti na kraju :lol: :lol:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 jun 2012, 10:49

evo izgleda ode nam još jedan velikan mada se to znalo i dosta prije ali opet :cry:
Reports emerging from Brazil that Seedorf to Botafogo is practically a done deal.
ogbonna.
Sky reports that Galliani called Torino’s president Cairo, and made an inquiry about Ogbonna but Cairo replied that Ogbonna's price is €22m.
što se tiče ibre
Ibra: "PSG? No, no, no. I belong to Milan. I have a contract with Milan and I like it here. I will stay."
case closed.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2012, 12:45

Znaci sledece sezone golmani: Abbiati,Amelia i Gabriel
Bekovi:De Sceglio,Abate,Antonnini,Mesbah,Didac Villa i ljudi sta se desava sa Taiwom i Zambrotom(je li Zamrota napustio klub)
Stoperi:T.Silva,Bonera,Mexes,Yepes(ocekujemo tu jos Acerbija ili Astorija i sta bi ono sa Nestom ,jer spominjalo se nesto kao da nije uspio sklopit dogovor tamo u Americi pa da ce mozda ostati jos jednu sezonu u Milanu.
Sredina:Ambrosini,Strasser,Montolivo,Nocerino,Muntari,Traore,Emanuelson i Boateng
Napad:Ibrahimovic,Pato,Robinho,Cassano i El Shaarawy

Znaci sacuvati Ibru i T.Silvu dovesti Acerbija,Strootmana i mozda Lb ali imamo sada ovog Didaca sto se vratio sa posudbe kazu da je mali odlican ,i dovesti jednog AMF ja bih volio da to bude Eriksen i to je to znaci ovakva postava
--------------------Abbiati------------------
--Abate---T.Silva-Acerbi---Didac Vila--
-----------------Montolivo------------------
----------Noccerino--Muntari-------------
------------------Boateng-----------------
------------Ibra--------Pato--------------
Ovo je postava prema trenutnim igracima koje imamo i ako nedovedemo neka pojacanje nista od titule sledece sezone jer se Juve opasno pojacao sa Islom i Asamoahom ,a ovako bi mogla izgledati nasa postava sledece sezone:
-----------------Abbiati----------------
--Abate---T.Silva-Acerbi---Didac Vila--
---------------Strootman-----------------
---------Montolivo--Boateng-----------
----------------Eriksen------------------
----------Ibra-----------Pato------------
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 06 jun 2012, 14:25

baresi#6 je napisao/la:evo izgleda ode nam još jedan velikan mada se to znalo i dosta prije ali opet :cry:
Reports emerging from Brazil that Seedorf to Botafogo is practically a done deal.
ogbonna.
Sky reports that Galliani called Torino’s president Cairo, and made an inquiry about Ogbonna but Cairo replied that Ogbonna's price is €22m.
što se tiče ibre
Ibra: "PSG? No, no, no. I belong to Milan. I have a contract with Milan and I like it here. I will stay."
case closed.
ima tu nešto ako ovaj ibra tvrdio da je milan u ekonomskim problemima a sad najednom kaze da ostaje u milanu. meni tu nešto opasno smrdi. što se tiče ogbonne vrlo je dobar stoper ali bas da vrijedi 22 miljuna eura.....

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jun 2012, 15:27

Zlatan Ibrahimović u Manchester City, Džeko i Tevez u Milan..

Kako piše nogometni portal Tribalfootball.com, napadač Manchester Cityja i reprezentativac BiH Edin Džeko mogao bi ovog ljeta završiti na San Siru zajedno sa Argentincem Carlosom Tevezom. U suprutnom smjeru otišao bi Zalatan Ibrahimović.

Edin Džeko nikada nije krio svoju veliku ljubav prema Milanu. Prije prelaska iz Wolfsburga u City, naš reprezentativac je izjavljivao kako ne bi imao ništa protiv da zaigra za tim sa San Sira. Ako je vjerovati otočkim sportskim medijima, ovog ljeta bi se to moglo i ostvariti.

Naime, Milan je spreman na svojevrsnu trampu u koju je spreman uključiti svog najboljeg strijelca ove sezone Zlatana Ibrahimovića. Iako u ovom italijanskom timu nemaju novca za kupovinu dvojca Džeko-Tevez, od prodaje Šveđanina bosanskih korijena namjeravaju zaraditi 40 miliona eura, a tu je i 60 miliona eura uštede na njegovim plaćama.

Taj novac spremni su uložiti u dovođenje Bosanca i Argentinca te na taj način pojačati napad u svom timu.

Malo da se zakuha.. :D :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 06 jun 2012, 15:44

AC Milan president Berlusconi explores UAE investment with Sheikh Mohammed
Submitted by tribalfootball.com on Wed, 06/06/2012 - 08:51
AC Milan president Silvio Berlusconi has scheduled talks with UAE prime minister Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

La Stampa says the pair will meet on June 14 with Milan sure to be on the agenda.

Sheikh Mohommmed is worth US$16 billion and the prospect of buying into Milan is expected to be raised by Berlusconi.!!

Prva dobra vijest naravno ako se na kraju pokaže istinitom .
Nadam se da je se Berlusconi opametio i da će konačno 25-30 % dionica kluba prodati .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 jun 2012, 16:00

nesta13 je napisao/la:

ima tu nešto ako ovaj ibra tvrdio da je milan u ekonomskim problemima a sad najednom kaze da ostaje u milanu. meni tu nešto opasno smrdi. što se tiče ogbonne vrlo je dobar stoper ali bas da vrijedi 22 miljuna eura.....
ne znam šta bi ti rekao. možda je ibra očekivao da će se potrošiti puno para a milan nije takav klub. one sezone kada je on doveden prije 2 godine milan se iskesao 50-ak miliona i to je to. ove sezone će se dosta uštedjeti na plaćama ovih senatora debelo preko 20m eura ovako ugrubo po mojoj procjeni.
ogbonna dobar stoper budućnost ali 22m eura smiješna cifra. silva je doveden za 10m eura iz brazila sve je jasno.

@meho-medo zambro i nesta definitivno napuštaju milan. evo i seedorf će izgleda u botafogo čeka se oficijelna vijest narednih dan dva. grande willy wonka!

@muha Zlatan Ibrahimović u Manchester City, Džeko i Tevez u Milan? gdje da potpišem? :lol:
međutim Tribalfootball.com ti je ko kod nas express znači patka 120%.

@baresi taj šeik je predstavnik fly emiratesa oficijelnog i glavnog sponzora milana. spominje se da želi biti u upravi kluba tako da se ja ne bi previše radovao arapskim milionima.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 06 jun 2012, 16:05

baresi#6 je napisao/la:@baresi taj šeik je predstavnik fly emiratesa oficijelnog i glavnog sponzora milana. spominje se da želi biti u upravi kluba tako da se ja ne bi previše radovao arapskim milionima.
A zašto, mislim ne vidim zašto nam ne bi dobro došla financijska inekcija na bilo koji način? Ne bi to bio pokušaj kupovanja historije kao što to već rade Malaga, City, PSG i ostali već bi mogli malo više iskeširati za potrebne i kvalitetne igrače.. mislim ne znam tačno koji bi bio udio u klubu i čime bi oni rukovodili, al ne bi bilo loše. :)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 06 jun 2012, 16:07

baresi#6 je napisao/la:
nesta13 je napisao/la:

@baresi taj šeik je predstavnik fly emiratesa oficijelnog i glavnog sponzora milana. spominje se da želi biti u upravi kluba tako da se ja ne bi previše radovao arapskim milionima.
Ma gdje je Šeik tu su i pare :D :D :lol: Ne bi džaba Berlusconi sa njim razgovarao :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 jun 2012, 16:10

ma kažem ne bi se previše radovao zato što mislim da od toga nema ništa na to sam mislio. možda neki novi sponzorski ugovor sa fly emirates a nikako prodaja dionica kluba. a realno ne bi volio vidjeti nekog šeika ili rusa kako kupuje milan jer nije to to. milan je uvijek bio italijanski klub i radije bi gledao milan na 10. poziciji nego da ga kupi neko. ipak je berlusconi od milana napravio ovo što stoji u mom potpisu a bit će i pojačanja ne sumnjam u to 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 06 jun 2012, 16:21

baresi#6 je napisao/la:ma kažem ne bi se previše radovao zato što mislim da od toga nema ništa na to sam mislio. možda neki novi sponzorski ugovor sa fly emirates a nikako prodaja dionica kluba. a realno ne bi volio vidjeti nekog šeika ili rusa kako kupuje milan jer nije to to. milan je uvijek bio italijanski klub i radije bi gledao milan na 10. poziciji nego da ga kupi neko. ipak je berlusconi od milana napravio ovo što stoji u mom potpisu a bit će i pojačanja ne sumnjam u to 8-)
Ma potpisujem i ja to, da je najbolje vrijeme kluba ovo u eri Silvija.. al opet kad gledaš da je Milan uvijek bio italijanski klub.. nekad je bio i tipičan radnički, kakav je prvobitan nastao. Samo radnička klasa i to, do političarskih voda.. Ja jesam protiv globalizacije fudbala i za vraćanje onog starog duha, ali svakog dana se uvjeravam da je to samo prošlost i da ovo prerasta u klasičnu industriju u kojoj će moći da vladaju samo najbogatiji (monopol kao i u svemu drugo u životu) :)

EDIT: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=82346" onclick="window.open(this.href);return false;
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jun 2012, 16:30

Ma drug znam da je patka, al nema veze nek se nesto vrti samo :lol: :lol:
i ja bi rado potpisao, al opet da nam hoce dovest nekog kvalitetnog u vezni red.. bilo bi bolje..ne trebaju nam napadaci, osim ako Ibra ne odluci otici, mada po njegovim izjavama neće sigurno.. ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 06 jun 2012, 16:58

slika

Seedorf u Botafogu.. :(
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jun 2012, 17:14

Nocerino u posjeti Aušvicu :cry: :cry:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jun 2012, 17:18

baresi#6 je napisao/la:
Galliani: 'Ibrahimovic and Thiago Silva 99.9 per cent AC Milan'

Galliani says Perez would be wasting his time with an approach and the Milan vice-president is confident Kaka will be at the San Siro in the long term.

"Kaka forever," said Galliani to the Italian press. "He will not move, he will remain here for the next four-and-a-half years or for longer.

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2012, 17:58

Potpredsednik kluba iz Via Turati, potvrdio je da Zlatan Ibrahimović ostaje u Milanu: "99,99% ostaje sa nama", rekao je nedavno Adriano Galliani.

Međutim, u današnjem broju lista "La Gazzetta dello Sport", napravljena je interesantna paralela sa izjavom Gallianija od 21. avgusta 2010. godine. On je tada, u vezi sa eventualnim prelaskom Ibrahimovića iz Barcelone u Milan, izjavio: "Ibra je jedan od najvećih fudbalera, ali njegova primanja su prevelika za mogućnosti u Italiji. I, zato kažem da je on 99,99% samo san. Neće preći u Milan".

Sedam dana kasnije, Zlatan Ibrahimović je postao Rossonero., tako da, sada kada ponovo čujemo tu istu cifru (99,99)...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 jun 2012, 18:08

rastafarian je napisao/la:slika

Seedorf u Botafogu.. :(

Hvala mu za sve što je uradio za Milan,al vrijeme je da se "istrijebe" ovi sa + 30 god.
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.