NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
od danas ili sutra pocinju radovi na drugom pomocnom...oo jeaa!!

Zadnja izmjena: predator, dana/u 07 jun 2012, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Slazem se astra sa tobom do ovog dijela sto se tice omladinskog pogona.Po meni ovi sadasnji treneri sto rade sa djecom nezasluzuju vise ni jednu sansu,a kamoli jos da cekamo dvije godine da izadje dobar igrac.Tu su vec 15 godina koda su se vjencali sa Zvijezdom.Primjer jedan je Bosna Mionica seoski klub uglavnom igracki kadar cine igraci koji su prosli skolu ti trenera pa ih u toj Bosni treniraju isti treneri i dodju do ispadanja u toj saban ligi.Zvijezdi su potrebni mladi skolovani kadrovi neoptereceni time ko su rodidelji djece,da prave pravednu selekciju,a ne da mu roditelj ako ima love sjedi u krilu i gleda utakmicu.Malo se mozda previse kriticki odnosim prema ovom,ali to su razlozi sto nemamo jedini u PL svojih igraca i to je jedina kockica koja nedostaje u mozaiku Zvijezde kao organizovanog kluba.astra1922 je napisao/la:nadovezao bih se na zvjezdasev post o strancima u nasoj ekipi i o tome ko igra srcem za nas tim.gledajuci ove cetiri godine u premijer ligi dosta igraca sa strane su prodefilovali kroz nas klub neki su ostavili bolji neki gori dojam al mora se priznati da je dosta igraca iako su stranci ipak igrali srcem za zvijezdu,nesmije se zaboraviti mujo veca jusa smajlovic pa i brka i sabe karic i naravno hamza dok je bilo i onih koji su nas samo muzli i igrali preko qrca coric babic tosunovic beslija vidovic stokic nikic doric sest i jos mnogi.isto tako prosle sezone smo dobili omkija i facica koji bi u narednim sezonama trebali igrati zapazeniju ulogu isto tako nadolazeci igraci iz omladinskog pogona pogotovo kadeti obecavaju da bi u naredne dvije godine moglo izaci jos nekoliko igraca za nas prvi tim.tako da i tu treba sacekati i vjerujem da ce ici na bolje.ja bih jos spomenuo i juniora koji je dosao iz srebrenika hamdiju dzaferovica da bi kuntic mozda trebao malo obratiti paznju na njega ,momak igra napadaca i ono sto sam ja vidio obecava puno
nema govora sadasnja garnitura u omladinskom pogonu je potrosila sve kredite...po meni durguta zaduziti da bude glavni nad svim omladinskim selekcijama a na trenerka mjesta postaviti mlade perspektivne trenere,,probati a mulabdicem hamzom denisom rosom i dorom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
za mastuluka ti vijest,al znalo se to samo nije se znao tacan datum cekalo se da jata zavrsi mljekaru pa prelazi na pomocnipredator je napisao/la:od danas ili sutra pocinju radovi na trecem pomocnom...oo jeaa!!![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
vidio sam danas da je trava oko ograde pokosena...gdje se treba pravit pomocni,pocinje se pocinjeastra1922 je napisao/la:za mastuluka ti vijest,al znalo se to samo nije se znao tacan datum cekalo se da jata zavrsi mljekaru pa prelazi na pomocnipredator je napisao/la:od danas ili sutra pocinju radovi na trecem pomocnom...oo jeaa!!![]()
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
valjat ce nam taj treci pomocni, puno ce se para ustediti na zimskim pripremama a takoder ce valjati i svim mladim selekcijama...valja otic malo koju sliku uslikat 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Daj nam koju fotkuastra1922 je napisao/la:valjat ce nam taj treci pomocni, puno ce se para ustediti na zimskim pripremama a takoder ce valjati i svim mladim selekcijama...valja otic malo koju sliku uslikat
vidjecu sutra ako stignem
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
valjda sta objave i na web stranici...bitno je da su radovi poceliastra1922 je napisao/la:vidjecu sutra ako stignem
[quote="astra1922"]nema govora sadasnja garnitura u omladinskom pogonu je potrosila sve kredite...po meni durguta zaduziti da bude glavni nad svim omladinskim selekcijama a na trenerka mjesta postaviti mlade perspektivne trenere,,probati a mulabdicem hamzom denisom rosom i dorom[/q
Po meni bi Hamzu stavio da bude koordinator mladih selekcija i da on imenuje i trenere svih uzrasta,skolu fudbala bih dao nekom skolovanom kao npr .Taletovicem ili Rosom jer oni su profesori i u svom skolovanju su imali psihologiju koja je vrlo bitna za djecu ,kako im prici sa psiholoskog aspekta.Amira bih ostavio na ovom mjestu(Na kojem je sada) s tim da se uopste ne mjesa u rad mladih selekcija i skole fudbala jer tu nije postigao nikakve rezultate.Moram jos reci da koliko mi nekog volili ili ne ,moje misljenje je da Zvijezda nije socijalna ustanova tako da bih s apetitom rastjerao one lafo trenere iz skole fudbala,pionira, kadeta i juniora neka sebi traze hajra negdje drugo.Ynam da ce mi neko reci kako sam bezosjecajan ,ali dragi moji moje misljenje da za svakog ima posla negdje ko hoce da radi,ali svi znamo da ima dole ljudi koji citav zivot zive od Zvjezde!Recimo Kadija on moze na mjesalicu svako ce ga primiti...........!!!
Po meni bi Hamzu stavio da bude koordinator mladih selekcija i da on imenuje i trenere svih uzrasta,skolu fudbala bih dao nekom skolovanom kao npr .Taletovicem ili Rosom jer oni su profesori i u svom skolovanju su imali psihologiju koja je vrlo bitna za djecu ,kako im prici sa psiholoskog aspekta.Amira bih ostavio na ovom mjestu(Na kojem je sada) s tim da se uopste ne mjesa u rad mladih selekcija i skole fudbala jer tu nije postigao nikakve rezultate.Moram jos reci da koliko mi nekog volili ili ne ,moje misljenje je da Zvijezda nije socijalna ustanova tako da bih s apetitom rastjerao one lafo trenere iz skole fudbala,pionira, kadeta i juniora neka sebi traze hajra negdje drugo.Ynam da ce mi neko reci kako sam bezosjecajan ,ali dragi moji moje misljenje da za svakog ima posla negdje ko hoce da radi,ali svi znamo da ima dole ljudi koji citav zivot zive od Zvjezde!Recimo Kadija on moze na mjesalicu svako ce ga primiti...........!!!
Sa Relinjom se slazem u potpunosti.Za produkciju mladih fudbalera treba stručan trenerski kadar.Treneri poput Rose i Denisa su tokom svog studija imali psihologije gdje tačno znaju kako i na kakav način mogu raditi i uraditi nesto sa djecom.Dokle god budu mladje selekcije vodili treneri koji nisu skolovani od igrača za Zvijezdu u prvom timu neće biti nista.To vam je isto kada bi djecu u skoli ucili ucitelji koji su bili dobri učenici kao djeca ali nisu se obrazovali da uče mlade kada dođu u zrelije godine.
zvjezdas je napisao/la:Sa Relinjom se slazem u potpunosti.Za produkciju mladih fudbalera treba stručan trenerski kadar.Treneri poput Rose i Denisa su tokom svog studija imali psihologije gdje tačno znaju kako i na kakav način mogu raditi i uraditi nesto sa djecom.Dokle god budu mladje selekcije vodili treneri koji nisu skolovani od igrača za Zvijezdu u prvom timu neće biti nista.To vam je isto kada bi djecu u skoli ucili ucitelji koji su bili dobri učenici kao djeca ali nisu se obrazovali da uče mlade kada dođu u zrelije godine.
Skola je jedno praksa je drugo. Slazem se sa vama ali ima nesto sto se zove ne znati i PORED SKOLE prenijeti na dijete ili dijecu. Da bi to znao imogao treba oznojiti guzicu dobro
kakvo sad treće pomoćno, postoji samo jedno pomoćno igralište i treba da se pravi drugo, koje sad treće pomoćno spominjete
moja greska drugo pomocno a naravno treci teren ukupno,zbuno se ja malo 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:moja greska drugo pomocno a naravno treci teren ukupno,zbuno se ja malo
De astra obradju nas sa slikama ne fali ti nista
ne radi se jos nista kada bude ja cu postavit,uraden je samo pristup masinama,dok masina barem jutros rano nije bilo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nesto sam cuo da bi sutra trebali pocet radovi na pomocnom???astra jesil nacuo sta otomeastra1922 je napisao/la:ne radi se jos nista kada bude ja cu postavit,uraden je samo pristup masinama,dok masina barem jutros rano nije bilo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Kajkut i Stajic napustili Borac.Uh kako bi nam njih dvojica dobro dosla.
joj masica tice zvijezda mu nudila dvogodisnji ugovor on nece hoce jednogodisnji.i sada izjavljuje da bi volio ostati kod nas ako zvijezda pristane na jednogodisnji....znaci poslije serifa hasica imat cemo izgleda jos jednog igraca na prvoligaskim livadama
ovo za stajica i kajkuta..nece nasi skupih i starijih igraca to se zna,nema jos ambicija za evropu to mora biti jasno svima tako da nas sledece sezone ocekuje opet sredina tabele...dosta je igraca slobodno u premijer ligi medutim neko bi pomislio da oni nas zaobilaze ali istina je druga traze se mladi igraci jeftiniji i to je to
ovo za stajica i kajkuta..nece nasi skupih i starijih igraca to se zna,nema jos ambicija za evropu to mora biti jasno svima tako da nas sledece sezone ocekuje opet sredina tabele...dosta je igraca slobodno u premijer ligi medutim neko bi pomislio da oni nas zaobilaze ali istina je druga traze se mladi igraci jeftiniji i to je to
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Masic je otkacen,trazio ugovor na godinu dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.