Morace nove stolice da se rade...moraju da imaju 3 000 stolica sa naslonom i posebnu tribinu za gostujuce navijace..znaci tamo na brdu ce se verovatno raditi neka manja tribina za 200-300 navijaca...inace ostali uslovi su odlicnu, od svlacionica pa do vrlo dobre podloge...!rebonja je napisao/la:Ma kakav GOŠK. Ne znam odakle vam takvo upoređivanje.
Bijeljina je veliki grad, a Radnik je veliki klub. Što se tiče stadiona, on podržava sve uslove PL, teren odličan.
Pozdrav braci iz Bijeljine. Drago mi je da ste se konacno vratili.rebonja je napisao/la:Ma kakav GOŠK. Ne znam odakle vam takvo upoređivanje.
Bijeljina je veliki grad, a Radnik je veliki klub. Što se tiče stadiona, on podržava sve uslove PL, teren odličan.
Da im budu pojačanja iz trenutnog kadra HNKarger13 je napisao/la:Pozdrav! Cestitke Radniku na plasmanu u premijer ligu. Nisam daleko pa mozda skoknem da pokledam neki susret u naredoj sezoni. Zanima me, mozda neko zna, jesu li vec dogovorena neka pojacanja? U Orasju se prica da je dogovorena suradnja sa nekim igracima iz HNK Orasja?
E jbg ja se zezam malo a ti odmah vredjasastra1922 je napisao/la:incident jako si inteligentan ko noga![]()
Hehe, ma jeste Djora je tu, ali slabo je igrao ovu polusezonu, mozda i ostane ali ako nije igrao ovu ligu tesko da ce i u PL imate veci minutazu, mada ko zna sta se sve moze izdesavati u klubu. Ceka se UO ovih dana pa onda kao krecu sa pojacanjima, sta ce biti vidjecemo ubrzoastra1922 je napisao/la:ma i ja se salim.imali kakvih prinova,jel doric i sad kod vas i dali ostaje sledece sezone
rebonja je napisao/la:Ma kakav GOŠK. Ne znam odakle vam takvo upoređivanje.
Radnik je u svojoj istoriji 1971/72 godine izborio plasam u tadašnju Drugu ligu SFRJ. To nije nikako mala stvar, tako da ima kakvu takvu istoriju za razliku od nekih klubova. Bijeljina zaslužuje premijerligaša.sonik24 je napisao/la:rebonja je napisao/la:Ma kakav GOŠK. Ne znam odakle vam takvo upoređivanje.
Po čemu!?
Čestitke na ostvarenom uspjehu!
Pozz svima....Vamos je napisao/la:Pa sta da pisu?
Pusti ljude, polako. Usli su u ligu, sada ce prebaciti ovu temu u podforum iznad pa cemo diskutovati
![]()
Cestitka i od mene na ulasku u PL. Mada nam je malo daleko zbog gostovanja ali ok, islo se i dalje![]()
Kakva je situacija sa stadionom? Jel vec ispunjavate uslove za PL, sta treba jos uraditi ako ne ispunjavate??
Hocete li mozda prijaviti neki drugi stadion na pocetku???
Dobar tim??? Možda solidan, definitivno moramo poraditi na ofanzivnom dijelu tima i naravno imat jaču klupu.Što se Nestora tiče ok je lik, možda ponekad nedovoljno velik autoritet,vidi se to sa tribine stadiona,odnosno čuje se...DRHAUSE je napisao/la:Imaju dobar tim i vrhunskog trenera(kojeg neki nevole jer ne mogu igrati tatini sinovi kao kod Bale).Bijeljina je jedan od najvećih gradova u državi i jako brzo raste.Najveći če im problem biti finansije, jer Bijeljina nema industriju a privreda je slabo razvijena što uz vrlo slab životni standard žitelja ne znači ništa dobro za Radnik.Ipak ako ih lokalna zajednica malo pogura bit će nešto od njih.Za one šošone što porede Gabelu,Gradišku i sl. sa Bijeljinom preporučujem Bijeljina Wikipedia.![]()