OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Sa igracem manje
Ludilo na tribinama... Benjo ako si sliko sta

-
- Moderator
- Kontakt:
Slaba posjeta juče.. s obzirom da je matura bila (4.) te da je grad zbog toga bio pun posle utakmice .. jbg .. Kad su neorganizovani nisu im znali ni reć da ne daju taj dan maturu.
Naša uprava, stvarno ono je .. Nisu nam dali posle sići na teren da proslavimo sa igračima ulazak. Doveli sekjuritija kamaru, a pojedni članovi uprave neće da se slikaju cccc
Kad smo igrali u Prvoj ligi (2006) protiv Zvijezde, svi poskakali dole i dijelili dresove, radi jedne pobjede protiv rivala koja ni šta ne znači (na tabeli). Ali tad su bila druga vremena, tj BOLJA
A sad, mislio sam da u našem gradu proslavu ulaska ima neki GOŠK npr, jer su uzeli ovde bodove pa im ne daju sići dole.
Naša uprava, stvarno ono je .. Nisu nam dali posle sići na teren da proslavimo sa igračima ulazak. Doveli sekjuritija kamaru, a pojedni članovi uprave neće da se slikaju cccc
Kad smo igrali u Prvoj ligi (2006) protiv Zvijezde, svi poskakali dole i dijelili dresove, radi jedne pobjede protiv rivala koja ni šta ne znači (na tabeli). Ali tad su bila druga vremena, tj BOLJA

A sad, mislio sam da u našem gradu proslavu ulaska ima neki GOŠK npr, jer su uzeli ovde bodove pa im ne daju sići dole.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
samo bi volio da nasa uprava angazuje isto sekjuriti i u pl,,da ne angazuje specijalnu..pa kad dodju vece navijacke skupine da ih namlate,,Benjo_AFC86 je napisao/la:Slaba posjeta juče.. s obzirom da je matura bila (4.) te da je grad zbog toga bio pun posle utakmice .. jbg .. Kad su neorganizovani nisu im znali ni reć da ne daju taj dan maturu.

OFK Gradina Srebrenik

ovo je mozda razlog zasto nije bilo vise naroda na tekmi u subotu

OFK Gradina Srebrenik
slikano u gradu za vrijeme utakmice gradina-braniteljBrcko87 je napisao/la:

OFK Gradina Srebrenik
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
specijalna jedinica mora biti prisutna
sta znas kad ce se nesto dogoditi, i kod nas se isto tako govorilo, pa sudija zamal' da izgine ..sreca pa bili specijalci

sta znas kad ce se nesto dogoditi, i kod nas se isto tako govorilo, pa sudija zamal' da izgine ..sreca pa bili specijalci
1947!
- gradinaARNEL
- Kontakt:
jaooooo da je ovo bilo dovest na stadion koji bi tad biliBrcko87 je napisao/la:
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Kao što sam naglasio, ovo je glavni razlog zašto je posjeta bila slabija nego što je trebala biti za ovu utakmicu.
Skoro svi ovi maturanti prate Gradinu a tako i njihovi očevi , braća koji su ih gledali vjerovatno
Zato je popravni u nedjelju na trgu. PLAVO VEČE !
Skoro svi ovi maturanti prate Gradinu a tako i njihovi očevi , braća koji su ih gledali vjerovatno

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- gradinaARNEL
- Kontakt:
u koliko je sati u nedjelju toooBenjo_AFC86 je napisao/la:Kao što sam naglasio, ovo je glavni razlog zašto je posjeta bila slabija nego što je trebala biti za ovu utakmicu.
Samo jedan grad, samo jedan klub
agilni ste nema sta vidim zoletic i mesanovic na meti uprave,imali sta konkretno jel neko dosao ili otisao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Mikelini vjerovatnoastra1922 je napisao/la:agilni ste nema sta vidim zoletic i mesanovic na meti uprave,imali sta konkretno jel neko dosao ili otisao

Inače ne bi me čudilo njihov menadžer je u upravi Gradine

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma kako cujem prica se da je najbolje opalio husara vasim ulaskom posto covjek ima preko dvadeset igraca i valja svima nac klub tako da ce vjerovatno par igraca u gradinu..tu je i dzafic
nehljeb

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma samo da dzafic nam nedodje,,imamo dosta kvalitetnije igrace u napadu od njega,,smajlovica,,brzog,,turbica,,napad nam moze igrat premijer ligu,,imamo golmana za premijere i mitrovica u odbrani,,na sredini nikog kvalitetnog za premijere..astra1922 je napisao/la:ma kako cujem prica se da je najbolje opalio husara vasim ulaskom posto covjek ima preko dvadeset igraca i valja svima nac klub tako da ce vjerovatno par igraca u gradinu..tu je i dzaficnehljeb

OFK Gradina Srebrenik
Dzafa nije los igrac,bolji je od Turbe sigurno samo sto on nije ozbiljan u tome je problem
A spominje se da ce doci Damir Tosunovic,e to bi onda bio napad extra 

svako ima svoje misljenje..meni je dzafa 0 igrac..zuka_TM je napisao/la:Dzafa nije los igrac,bolji je od Turbe sigurno samo sto on nije ozbiljan u tome je problemA spominje se da ce doci Damir Tosunovic,e to bi onda bio napad extra

OFK Gradina Srebrenik
spojiti smajlovica i tosunovica bi sigurno bio pun pogodak i jedan i drugi odlicni egzekutori a isto tako i asistenti uz to dodati brzog i turbica da ima dijele lopte mislim da bi bez problema ostali u ligi
slezem se sa brcko.zukic je dobar golman i moze braniti a za obranu neznam tu treba pojacanja kao i u sredi,po meni 5dobrih iskusnih igraca su vam potrebni
slezem se sa brcko.zukic je dobar golman i moze braniti a za obranu neznam tu treba pojacanja kao i u sredi,po meni 5dobrih iskusnih igraca su vam potrebni
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se složio stobom.. zašto dovoditi Tosunovića kad imamo Smajlovića?astra1922 je napisao/la:spojiti smajlovica i tosunovica bi sigurno bio pun pogodak i jedan i drugi odlicni egzekutori a isto tako i asistenti uz to dodati brzog i turbica da ima dijele lopte mislim da bi bez problema ostali u ligi

Sigurno je da nećemo igrati sa 2 čista špica, zašto da neko od njih sjedi na klupi kad imamo napadača koji ga mogu zamjeniti.
Mislim da će Huseinbašića prodati, priča mi da ide na godinu tj sad na prelaznom

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.