OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

NekoNebitan
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la NekoNebitan » 02 jun 2012, 21:11

Sa igracem manje :) Ludilo na tribinama... Benjo ako si sliko sta

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jun 2012, 09:33

Slaba posjeta juče.. s obzirom da je matura bila (4.) te da je grad zbog toga bio pun posle utakmice .. jbg .. Kad su neorganizovani nisu im znali ni reć da ne daju taj dan maturu.

Naša uprava, stvarno ono je .. Nisu nam dali posle sići na teren da proslavimo sa igračima ulazak. Doveli sekjuritija kamaru, a pojedni članovi uprave neće da se slikaju cccc
Kad smo igrali u Prvoj ligi (2006) protiv Zvijezde, svi poskakali dole i dijelili dresove, radi jedne pobjede protiv rivala koja ni šta ne znači (na tabeli). Ali tad su bila druga vremena, tj BOLJA :D

A sad, mislio sam da u našem gradu proslavu ulaska ima neki GOŠK npr, jer su uzeli ovde bodove pa im ne daju sići dole.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jun 2012, 10:10

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 jun 2012, 16:33

sad ocekujemo gradnju stadiona.. :D
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 jun 2012, 23:19

Benjo_AFC86 je napisao/la:Slaba posjeta juče.. s obzirom da je matura bila (4.) te da je grad zbog toga bio pun posle utakmice .. jbg .. Kad su neorganizovani nisu im znali ni reć da ne daju taj dan maturu.

Naša uprava, stvarno ono je .. Nisu nam dali posle sići na teren da proslavimo sa igračima ulazak. Doveli sekjuritija kamaru, a pojedni članovi uprave neće da se slikaju cccc
Kad smo igrali u Prvoj ligi (2006) protiv Zvijezde, svi poskakali dole i dijelili dresove, radi jedne pobjede protiv rivala koja ni šta ne znači (na tabeli). Ali tad su bila druga vremena, tj BOLJA :D

A sad, mislio sam da u našem gradu proslavu ulaska ima neki GOŠK npr, jer su uzeli ovde bodove pa im ne daju sići dole.
samo bi volio da nasa uprava angazuje isto sekjuriti i u pl,,da ne angazuje specijalnu..pa kad dodju vece navijacke skupine da ih namlate,, :D glume neke opasne tipove,nas narod ih postuje a kako bi ih tm,,hz,,lesinari i ostali namlatili :D
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 jun 2012, 01:24

slika
ovo je mozda razlog zasto nije bilo vise naroda na tekmi u subotu :D
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 jun 2012, 01:27

Brcko87 je napisao/la:slika
slikano u gradu za vrijeme utakmice gradina-branitelj :D
OFK Gradina Srebrenik

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 jun 2012, 08:48

specijalna jedinica mora biti prisutna ;)

sta znas kad ce se nesto dogoditi, i kod nas se isto tako govorilo, pa sudija zamal' da izgine ..sreca pa bili specijalci
1947!

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 04 jun 2012, 09:14

Brcko87 je napisao/la:slika
jaooooo da je ovo bilo dovest na stadion koji bi tad bili
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 jun 2012, 11:42

Kao što sam naglasio, ovo je glavni razlog zašto je posjeta bila slabija nego što je trebala biti za ovu utakmicu.

Skoro svi ovi maturanti prate Gradinu a tako i njihovi očevi , braća koji su ih gledali vjerovatno :D

Zato je popravni u nedjelju na trgu. PLAVO VEČE !
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 04 jun 2012, 11:47

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kao što sam naglasio, ovo je glavni razlog zašto je posjeta bila slabija nego što je trebala biti za ovu utakmicu.

Skoro svi ovi maturanti prate Gradinu a tako i njihovi očevi , braća koji su ih gledali vjerovatno :D

Zato je popravni u nedjelju na trgu. PLAVO VEČE !
u koliko je sati u nedjelju tooo
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 06 jun 2012, 15:14

PLAVA NOC odgodjena za 21.06,,(dan opstine) :D
OFK Gradina Srebrenik

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2012, 15:40

agilni ste nema sta vidim zoletic i mesanovic na meti uprave,imali sta konkretno jel neko dosao ili otisao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 jun 2012, 19:01

astra1922 je napisao/la:agilni ste nema sta vidim zoletic i mesanovic na meti uprave,imali sta konkretno jel neko dosao ili otisao
Mikelini vjerovatno :D

Inače ne bi me čudilo njihov menadžer je u upravi Gradine :D (husarić)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2012, 19:47

ma kako cujem prica se da je najbolje opalio husara vasim ulaskom posto covjek ima preko dvadeset igraca i valja svima nac klub tako da ce vjerovatno par igraca u gradinu..tu je i dzafic :D nehljeb

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 06 jun 2012, 23:43

astra1922 je napisao/la:ma kako cujem prica se da je najbolje opalio husara vasim ulaskom posto covjek ima preko dvadeset igraca i valja svima nac klub tako da ce vjerovatno par igraca u gradinu..tu je i dzafic :D nehljeb
ma samo da dzafic nam nedodje,,imamo dosta kvalitetnije igrace u napadu od njega,,smajlovica,,brzog,,turbica,,napad nam moze igrat premijer ligu,,imamo golmana za premijere i mitrovica u odbrani,,na sredini nikog kvalitetnog za premijere.. :D realno nam treba jedno 8 novi igraca.. :D sigurno ce neki husarini igraci da igraju za nas,,a sad sta ce nas zadesit,,ima on i dosta skvarta igraca,,kao npr dzavic,,gdje god je igro ta ekipa nije dobro zavrsila :D ..
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 06 jun 2012, 23:55

Dzafa nije los igrac,bolji je od Turbe sigurno samo sto on nije ozbiljan u tome je problem ;) A spominje se da ce doci Damir Tosunovic,e to bi onda bio napad extra :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 jun 2012, 00:24

zuka_TM je napisao/la:Dzafa nije los igrac,bolji je od Turbe sigurno samo sto on nije ozbiljan u tome je problem ;) A spominje se da ce doci Damir Tosunovic,e to bi onda bio napad extra :D
svako ima svoje misljenje..meni je dzafa 0 igrac.. :D i siguran sam da nam nebi bio nikakvo pojacanje,, :D aa turbic je igrac koji ima iskustva a i znanje mu nemanjka :D ..sjetimo se kakve je golove dao npr vtezu i kaknju,,jedni od odlucujuci za ulazak u pl,,mislim da dzafa nije sposoban da daje onakve golove.. :D aa imal sta za sredu i odbranu,,kakvi pojacanja,,tu smo tanki,,napad nam je dobar,,smajlovic je najbolji napadac u drzavi.. :D cuo sam da se spominju mujo delic i zolotic..dva iskusna i graca koja bi nam dobro dosla na sredini.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 jun 2012, 08:59

spojiti smajlovica i tosunovica bi sigurno bio pun pogodak i jedan i drugi odlicni egzekutori a isto tako i asistenti uz to dodati brzog i turbica da ima dijele lopte mislim da bi bez problema ostali u ligi
slezem se sa brcko.zukic je dobar golman i moze braniti a za obranu neznam tu treba pojacanja kao i u sredi,po meni 5dobrih iskusnih igraca su vam potrebni

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 jun 2012, 16:38

astra1922 je napisao/la:spojiti smajlovica i tosunovica bi sigurno bio pun pogodak i jedan i drugi odlicni egzekutori a isto tako i asistenti uz to dodati brzog i turbica da ima dijele lopte mislim da bi bez problema ostali u ligi
slezem se sa brcko.zukic je dobar golman i moze braniti a za obranu neznam tu treba pojacanja kao i u sredi,po meni 5dobrih iskusnih igraca su vam potrebni
Ne bih se složio stobom.. zašto dovoditi Tosunovića kad imamo Smajlovića? :D Mislim da bi i Džafa bio promašaj, lik nije igrao dosta vremena :D i neozbiljan mnogo

Sigurno je da nećemo igrati sa 2 čista špica, zašto da neko od njih sjedi na klupi kad imamo napadača koji ga mogu zamjeniti.

Mislim da će Huseinbašića prodati, priča mi da ide na godinu tj sad na prelaznom :D onda bi neke pare sjele isto mislim..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.